Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Tip dulce: Sec Eliminare
-
Vinarte - Castel Starmina, Negru de Dragasani 2017 - 0.75 L, Alc: 13%
REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
SOIUL : Negru de Drăgăşani 95%, Novac 5%
VOL. ALC.: 13,5%
ASPECT: Este un vin limpede, de o culoare rosu rubiniu intens, stralucitor cu reflexii violacee.
MIROS: Intens, arome de cirese negre si fructe de padure, note de condimente.
GUST: Puternic si echilibrat, plin, cu tanini rotunzi, note fructate si un final persistent.
ASOCIERE CULINARA: Se poate servi cu mezeluri, preparate din carne rosie, vanat mic, retete traditionale romanesti pe baza de carne sau branzeturi proaspete.
TEMP. DE SERVIRE: 15ºC.19,96 RON Începând cu: 18,77 RON -
Vinarte - Castel Starmina, Merlot 2017 - 0.75 L, Alc: 13%
REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
SOIUL : Merlot 95%, Cabernet Sauvignon 5%
VOL. ALC.: 13%
ASPECT: Este un vin limpede, de o culoare rosu rubiniu intens, stralucitor, cu reflexii purpurii.
MIROS: Intens, arome precum fructe de padure bine coapte, prune uscate, caramel, note de condimente fine.
GUST: Un vin sec, plin, puternic si echilibrat, cu tanini rotunzi si un post-gust lung.
ASOCIERE CULINARA: Se poate servi cu preparate din carne rosie, vanat de talie mica sau cu pene, preparate traditionale romanesti pe baza de carne sau branzeturi maturate.
TEMP. DE SERVIRE: 17ºC.19,96 RON -
Vinarte - Castel Starmina, Sauvignon Blanc 2016 - 0.75 L, Alc: 12.5%
REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
SOIUL : Sauvignon Blanc 100%
VOL. ALC.: 13%
ASPECT: Este un vin limpede stralucitor cu o culoare galben pai cu reflexii verzui.
MIROS: Intens si persistent cu note florale salbatice de iasomie si soc, usor mineral, cu o fructuozitate de arome de mar verde.
GUST: Sec, aciditate bine conturata, atac puternic, placut, urmat de un final fin si post-gust prelung.
ASOCIERE CULINARA: Se poate servi la preparate din carne alba, fructe de mare sau branzeturi lejere.
TEMP. DE SERVIRE: 10ºC.19,96 RON -
Vinarte - Castel Starmina, Riesling 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5%
REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
SOIUL : Riesling Italian 100 %
VOL. ALC.: 12,5%
ASPECT: Este un vin limpede, de o culoare galben pai cu reflexii verzui.
MIROS: Intens si persistent cu arome de fructe exotice (banane), nuantate de flori de citrice.
GUST: Un vin sec, plin, savuros, aciditate prezenta, textura buna si cu un final generos.
ASOCIERE CULINARA: Se poate servi la preparate din carne alba, fructe de mare, salate proaspete.
TEMP. DE SERVIRE: 12ºC.19,96 RON -
Crama Oprisor - Maiastru Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 14%
Plecând de la nevoia omului modern de a găsi repere de conştiinţă şi spiritualitate în mitologia tradiţională, am creat MĂIASTRU, o gamă de vinuri solare, vinificate într-un stil proaspăt şi atrăgător.Măiastra, pasărea redată pe etichetele acestei game de vinuri, este înzestrată în legendele populare româneşti cu forţe magice inepuizabile. Măiastra exprimă esenţa zborului, simbolizând ascensiunea către spiritualitate şi transcendenţă, tendinţa către ideal, către înălţare. În aceeaşi manieră, vinul poate juca rolul de tămăduitor spiritual, fiind un liant între abstract şi concret.Vinurile propuse de noi în gama MĂIASTRU au o anumită personalitate, caracterizată printr-o textură catifelată deosebită, o intensitate aromatică neobişnuită şi o mineralitate aparte. Un stil de vinificaţie contemporan concentrat pe tipicitatea soiului şi structura vinurilor, susţinut de o aciditate distinsă. O alternativă elegantă şi reconfortantă, ce face vinurile ideale pentru orice ocazie, de la picnicurile la iarbă verde la serile de iarnă, petrecute lângă foc.
Soi/Cupaj: Sauvignon Blanc 100%
DOC/IG/altele: IG Varietal
Areal: Podgorii partenere si Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania
Organoleptic: Dominat de nuanțe de flori albe, flori de viță, arome specifice de Sauvignon Blanc, senzații citrice de la limetă la coajă de lămâie, totul învelit în aer mineral de cremene. Finalul curat, răcoritor și reconfortant, lasă urme de ierburi crude și fructe bine coapte. Perfect pentru iubitorul de vinuri acide, pentru zilele înfierbântate de vară, pentru clipele de relaxare.
Servire: Impreuna cu salate usoare, carne de pui, pastrav la gratar.19,63 RON Începând cu: 18,46 RON -
Crama Oprisor - Maiastru Cabernet Sauvignon 2017 - 0.75L, Alc: 14%
Plecând de la nevoia omului modern de a găsi repere de conştiinţă şi spiritualitate în mitologia tradiţională, am creat MĂIASTRU, o gamă de vinuri solare, vinificate într-un stil proaspăt şi atrăgător.Măiastra, pasărea redată pe etichetele acestei game de vinuri, este înzestrată în legendele populare româneşti cu forţe magice inepuizabile. Măiastra exprimă esenţa zborului, simbolizând ascensiunea către spiritualitate şi transcendenţă, tendinţa către ideal, către înălţare. În aceeaşi manieră, vinul poate juca rolul de tămăduitor spiritual, fiind un liant între abstract şi concret.Vinurile propuse de noi în gama MĂIASTRU au o anumită personalitate, caracterizată printr-o textură catifelată deosebită, o intensitate aromatică neobişnuită şi o mineralitate aparte. Un stil de vinificaţie contemporan concentrat pe tipicitatea soiului şi structura vinurilor, susţinut de o aciditate distinsă. O alternativă elegantă şi reconfortantă, ce face vinurile ideale pentru orice ocazie, de la picnicurile la iarbă verde la serile de iarnă, petrecute lângă foc.
Soi/Cupaj: Cabernet Sauvignon 100%
DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei
Areal: Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania
Organoleptic: Un vin expresiv și de texturat, încât aproape că se mănâncă, nu se bea. Cu rotunjimea-i caracteristică, solid, se dezvăluie rapid cu nuanțe coacăze, ciocolată neagră, cacao. O urmă de mineralitate îi sporește profunzimea și, alături de taninii bine integrați, îl transformă într-un vin prietenos și deschis.
Servire: Asociere cu preparate din porc sau vita.19,63 RON Începând cu: 18,46 RON -
Chivite - Gran Feudo Rueda Verdejo blanco 2016 - 0.75L, Alc: 13%
CHIVITE - GRAN FEUDO RUEDA VERDEJO
ANUL DE RECOLTA: 2016
REGIUNE / TARA: RUEDA / SPANIA
SOIUL / SOIURILE: VERDEJO
VOL. ALC.: 13%
ASPECT: Culoare galben pai cu note verzui.
MIROS: Intens si clar cu arome de fructe tropicale (ananas, grapefruit, passionfruit), completat subtil de arome de fructe verzi și note vegetale tipice acestui soi.
GUST: Proaspăt, bogat, cu volum și echilibru bun.
ASOCIERE CULINARA: Perfect in asociere cu cu fructe de mare, pește gătit cu sosuri, pește afumat, brânză, carne albă, legume, paste și orez.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C20,10 RON -
De Ladoucette - Baron de L blanc 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
ANUL DE RECOLTA: 2015
REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)445,06 RON -
Mosia Tohani - Maestro 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%
REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 14,5%
Strugurii au fost culesi manual in ladite de 15 kg, ulterior fiind sortati cu grija. Dupa macerarea la rece a boabelor de struguri, intre cinci si opt zile, la 8°-10°C, a urmat fermentatia alcoolica la temperatura controlata intre 26°-28° C,timp de opt si zece zile. Maturare la baric de stejar de Allier timp de 12 luni, urmata de invechirea in sticla timp de un 1 an.
ASPECT: Regele vinurilor rosii se prezinta rosu rubiniu si cernelos, ce denota densitate si consistenta.
MIROS: Caracteristic soiului de Cabernet Sauvignon,este generos in arome de coacaze negre, cirese, afine si gemuri dulci, carora li se alatura senzatii de condimente , vanilie si lemn.
GUST: In gust vinul este catifelat. Taninurile modelate cu atentie de timpul petrecut in baricuri, au structura solida si matasoasa ce determina un postgust gemos si prelung.
ASOCIERE CULINARA: Partener ideal pentru preparate din carne rosie de vita, vanat, miel si branzeturi maturate.
TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 15°-17° Celsius. Se recomanda decantarea vinului minim de o ora .137,45 RON Începând cu: 129,20 RON -
Mosia Tohani - Siel rosu 2016 - 0.75L, Alc: 14%
REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA, PINOT NOIR, MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, SHIRAZ
VOL. ALC.: 14%
Dupa recoltarea manuala in ladite de 15 kg a urmat selectia si sortarea boabelor de struguri. Macerarea la rece a durat intre patru si cinci zile, apoi fermentatia alcoolica s-a produs in vase de inox la temperatura controlata de 24°- 28° C, vreme de 10-15 zile. A urmat maturarea in baricuri de stejar timp de 6 luni.
ASPECT: Rosu rubiniu inchis si cernelos, greu de strapuns de lumina.
MIROS: Tipicitatea de Feteasca Neagra este evidenta si dominanta, semn distinctiv al soiului reprezentativ zonei.Fructe negre supracoapte, magiun si condimente dulci ce amintesc de nucsoara, incanta imediat degustatorul.
GUST: Plin si structurat in gura, cu senzatii de fructe coapte si confiate, tipice unui vin de Tohani. Echilibrat si matasos in postgust.
ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de preparate pe baza de carne de oaie, produse vanatoresti si branzeturi maturate.
TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 15°-17° Celsius.32,73 RON Începând cu: 30,77 RON -
Mosia Tohani - Siel rose 2018 - 0.75L, Alc: 13%
REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, SHIRAZ, PINOT NOIR, BUSUIOACA DE BOHOTIN
VOL. ALC.: 13%
Strugurii sunt recoltati manual in ladite de 15kg si ulterior sortati. Macerarea a avut loc la temperatura controlata. Ulterior, fermentarea alcoolica la temperatura joasa pentru a pastra aromele primare este urmata de limpezire. Pastrare in vase de inox pentru limpezirea naturala.
ASPECT: Rose sec si aromat, definit de stilul de “lume noua” utilizat in vinificare. Culoare vie si stralucitoare.
MIROS: Prospetimea este caracteristica principala, unde zmeura si ciresele domina olfactul. Flori de maces si petale de trandafir.
GUST: In gust, aromaticitatea, plaseaza SIEL iin zona fructelor exotice si a florilor de vara. Delicat dar proaspat si tonic, se dezvolta progresiv in gura, urmarind parca o linie bine trasata de oenolog, ce conduce degustatorul spre aromele primare ale vinului.
ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de preparate usoare, din carne alba sau fructe de mare, salate cu sosuri albe sau deserturi cu fructe rosii de padure.
TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 6-8 °C.32,73 RON Începând cu: 30,77 RON -
Mosia Tohani - Siel alb 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: FETEASCA ALBA, SAUVIGNON BLANC, TAMAIOASA ROMANEASCA, RIESLING, FETEASCA REGALA, PINOT GRIS, CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
Strugurii sunt recoltati manual in ladite de 15kg si ulterior sortati. Macerarea a avut loc la temperatura controlata. Ulterior, fermentarea alcoolica la temperatura joasa pentru a pastra aromele primare este urmata de limpezire. Pastrare in vase de inox pentru limpezirea naturala.
ASPECT: Galben pai intens, cu reflexii verzui.
MIROS: Prospetimea anului se deosebeste inca din olfact, definit de senzatii de gutuie si citrice. Floralitate dominant varatica cu sensatii de soc si flori de migdal.
GUST: In gust, aromaticitatea, plaseaza SIEL in zona fructelor exotice si a florilor de vara. Delicat si bine balansat de o aciditate prezenta si delicata. Prezinta un final lung si armonic, cerand, parca, urmatoarea inghititura.
ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de preparate usoare, din carne alba de peste sau pui, salate cu sosuri albe sau deserturi usoare cu crema de vanilie.
TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 6-8 °C.32,73 RON -
BPHR - Mapu - Riserva Merlot rojo Chile 2016 - 0.75L , Alc: 13%
VIN: MAPU RESERVA - MERLOT
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: VALLE CENTRAL / CHILE
SOIUL / SOIURILE: MERLOT
VOL. ALC.: 13%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare atractiva de un rosu rubiniu, intens.
MIROS: Este puternic si complex, imbinand elegant arome de fructe rosii si negre de padure, completate cu note de lemn dulce si anason.
GUST: De o corpolenta relativ mare, un vin cu tanini moi, catifelat si molatec, de o aciditate bine integrata, cu accente fructate (cirese negre si fragute) si valente de ciocolata si paine prajita. Gustul final, remanent, este intens, si lasa o senzatie de prospetime.
ASOCIERE CULINARA: Evidenta cu carne rosie, cu frigarui din carne de miel, ceafa de porc la tava, tocanita de curcan cu ciuperci Chanterelle / galbenele, biftec de vita sau ficatei trasi la tigaie cu prune uscate. La finalul mesei, ‘sta’ bine langa branzeturi moi si semimoi (Brie, Camembert, Danish Blue) garnisite cu fructe uscate si nuci pecan.
TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Nu se recomanda decantarea)39,27 RON -
Crama Ratesti - Cabernet Sauvignon 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
Strugurii au fost culeși în luna octombrie, iar dupa încheierea fermentației alcoolice si a celei malolactice, vinurile au fost maturate în baricuri românești de stejar, cu grad de prajire mediu, timp de 23 luni.
NOTE DE DEGUSTARE: Un vin intens, corpolent, cu arome de coacăze negre, cacao si vanilie, maturat in barrique de stejar timp de 24 de luni.
RECOMANDARI DE SERVIRE: Se poate consuma alaturi de preparate mai condimentate, carne rosie, ciuperci si brânzeturi maturate.
TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 12º-14ºC.52,81 RON Începând cu: 49,63 RON -
Crama Ratesti - Merlot 2016 - 0.75L, Alc: 13.2%
Strugurii au fost culeși la sfârșitul lunii septembrie cu o acumulare de zahăr de 210-220g/l, iar după încheierea fermentației alcoolice și a celei malolactice, vinul a fost maturat în baricuri românești de stejar, cu grad de prăjire mediu, timp de 1 an.
NOTE DE DEGUSTARE: Arome intense de mure și afine, gust plin de fructe pârguite, note subtile de vanilie rezultate din învechirea în butoaie de stejar timp de 12 luni.
RECOMANDARI DE SERVIRE: Se asociază cu friptură de porc sau vită cu sos de fructe roșii.
TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 12º-14ºC.27,50 RON -
Crama Ratesti - Pinot Noir 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
Strugurii au fost culeși la sfârșitul lunii septembrie cu o acumulare de zahăr de 210 g/l, iar după încheierea fermentației alcoolice şi a celei malolactice, vinurile au fost maturate în baricuri românești de stejar, cu grad de prăjire mediu, timp de 12 luni.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoare intensă, arome fine de fructe de pădure. Gust lung de cireșe, vișine și coacăze roșii, ușor vanilate provenite din maturarea în barrique de stejar timp de 12 luni.
RECOMANDARI DE SERVIRE: Se poate consuma alături de ciuperci, brânzeturi moi, carne de rață, gâscă, miel sau porc.
TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 12º-14ºC.27,50 RON -
Crama Ratesti - Sauvignon Blanc 2016 - 0.75L, Alc: 12.4%
Strugurii au fost culeși între 10-12 septembrie, la o acumulare de zahăr de 210-220 g/l si au fost puși la fermentat în tancuri de inox. La fermentație s-au folosit drojdii selecționate.
NOTE DE DEGUSTARE: Un vin cu aciditate vibrantă, plin de viață, cu arome specifice de soc, piersici, mere verzi și smochine proaspete,
RECOMANDARI DE SERVIRE: Poate fi asociat cu preparate frantuzești și mediteraneene.
TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 8º-10ºC.31,90 RON -
Crama Ratesti - Feteasca Neagra 2015 - 0.75L, Alc: 13.3%
A fost învechit în butoaie de stejar timp de 12 luni.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoare roșu rubiniu, aromă de fructe de pădure cu iz de prună uscată, fin, elegant condimentat.
RECOMANDARI DE SERVIRE: Se asociază cu carne roșie cu textură fină.
TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 12º-14ºC.41,80 RON -
Chateau de Berne - Emotion vin rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%
Cei care preferă vinurile rosé vor îndrăgi cu siguranţă caracterul vibrant al sortimentului, pe care îl putem anticipa la prima vedere datorită ambalajului cu design aproape hipnotizant. Creat dintr-un amestec de struguri Cinsault 60% şi Grenache Noir 40%, acest rosé franţuzesc expresiv cucereşte de la prima degustare cu buchetul său proaspăt, armonios şi bine echilibrat. Servit ca aperitiv, sortimentul Emotion Rosé de Provence este ideal pentru vară, însă se potriveşte foarte bine şi cu friptură la grătar sau salate de sezon. Temperatura ideală de servire este de 8 - 10°C. Se consumă imediat.
Notele degustării:
Culoare: Roz pal.
Miros: Un buchet predominant fructat, unde se remarcă note bogate de fructe de pădure.
Gust: Arome bogate şi captivante de fragi, zmeură şi căpşune proaspăt culese.48,79 RON