Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie. 
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Tip dulce: Sec Eliminare
- 
                        
    Young Liliac - Fruity, Feteasca Regala + Feteasca Alba 0.75L, Alc: 12.5%Culoarea galben-pai indica un vin tanar si delicat. Vinul se deschide cu arome florale urmate de note citrice. Perfect pentru serile lungi de vara.31,42 RON Începând cu: 27,13 RON
- 
                        
    Prince Stirbey - Negru de Dragasani Reserve 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%Soiul de Negru de Dragasani, descendent din Negru Vartos si Babeasca Neagra, cu arome intense si o structura proaspata si catifelata, ne-a inspirat sa facem primul vin rosu din gama Stirbey care s-a imbuteliat direct dupa vinificatie, fara invechire in butoaie de lemn. Reda caracterul soiului, cu o impresie proaspata si arome intense de fructe si condimente. Un copil tanar, vesel, insistent, care ocupa toate simturile dumneavoastra, si de care va indragostiti imediat.
 Il sugeram ca insotitor de mancaruri traditionale de la tara: sunca afumata, pastrama de oaie, rata sau gasca la cuptor cu varza, sau coaste de porc cu cartofi taranesti.
 Pentru a savura din plin aromele proaspate din Negru de Dragasani 2016, va recomandam sa-l serviti usor racorit, la aprox. 15-16°C !74,61 RON
- 
                        
    Prince Stirbey - Cramposie Selectionata 2018 - 0.75L, Alc: 13%Numele acestui soi indica radacini pre-romane, cand aceasta regiune intre Carpati si Dunare era populata de Daci. De atunci, in curs de doua milenii, soiul de Cramposie s-a adaptat perfect la conditiile pedoclimatice ale regiunii Dragasani, faptul dovedit de calitatea constanta a vinurilor vinificate din acest soi. Astfel vinul de Cramposie a devenit blazonul regiunii Dragasani, dar si blazonul domeniului nostru.
 Dintr-o fructousitate fina in nas si in gura, sprijinita de aciditate vioaie si mineralitate fina, rezulta un vin tanar de a se indragosti, ideal ca vin inspirativ pentru ocazii de socializare, dar si ca insotitor la peste fin si sparanghel.47,78 RON
- 
                        
    Prince Stirbey - Novac 2016 - 0.75L, Alc: 13%Parintii genetici ai acestui soi – Negru vartos din Sudul Romaniei, si Saperavi din Georgia – leaga doua din cele mai vechi regiuni viticole din Europa la un soi unic, nascut in podgoria Dragasani. Pretentios la lucrarile in vie la fel ca si la vinificatie, rezulta din acesti struguri un vin care nu se subordoneaza “mainstream”-ului vinurilor din toata lumea – nu un concentrat tare si insistent, ci un vin elegant cu note fine, cu multa adancime si complexitate.
 Invechit minim un an in butoaie de 400 de litri, dar fara utilizarea butoaielor noi, structura taninelor ramane discret in spate si lasa aromele multiple ale soiului sa joace in gura. Aciditatea proaspata da vinului un potential ridicat de invechire pe durata anilor, pentru a impresiona atunci cu nuante calde si rotunde de maturitate.74,61 RON
- 
                        
    Prince Stirbey - Tamaioasa Romaneasca 2016 - 0.75L, Alc: 14%Si acest soi de struguri, Tamaioasa Romanesca, este o dovada pentru peste doua mii de ani de istorie a viticulturii la Dragasani: descendent din familia de Muscat din Orientul Mijlociu, Tamaioasa a ajuns la Dragasani probabil cu tarani greci si romani in timpul imperiului roman. Pe solurile reci de lut si argila din regiunea noastra, acest soi aromat dezvolta un buchet floral-condimentat extraordinar de intens, pastrand o aciditate proaspata.
 Vinificat in sec, Tamaioasa Romanesca se ofera ca aperitiv sau cu salate, dar si cu specialitati condimentate din bucatariile Asiei.
 Cules tarziu si vinficat dulce/ demidulce, buchetul intens este inca mai pronuntat si rotunjit in gura prin tonuri de fructe coapte.47,12 RON
- 
                        
    Tenuta Rapitala - Grand Cru Chardonnay bianco 2016 - 0.75L, Alc: 14%PRODUCATOR / PODGORIE: TENUTA RAPITALA
 ANUL DE RECOLTA: 2016
 REGIUNE / TARA: I.G.T. SICILIA, ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ALB SEC produs din struguri culesi din parcele selectionate, situate la 450m deasupra marii, maturat pe drojdii timp de 10 luni in butoaie de stejar frantuzesti (barrique). Produsul astfel obtinut, un Grand Cru, este vinul simbol al Tenuta Rapitala, podgorie detinuta de Contele Hugues Bernard de la Gatinais.
 ASPECT: De culoare intensa de un auriu profund.
 MIROS: Intens si fructat, clasic si caracteristic pt. soiul Chardonnay, completat de note lemnoase elegante.
 GUST: Onctuos pe paletin, bogat in arome rafinate, fructate si lemnoase (mere golden, ananas, banane, cedru, stejar, pin), si de un gust remanent prelung si seducator.
 ASOCIERE CULINARA: Perfect langa preparate din fructe de mare (homar, jumbo tiger shrimp) sau peste gras, pregatit in abur si garnisit cu legume trase la tigaie in unt. Un bun prieten al pastelor servite cu sos alb, al pestelui afumat sau al carnii de pui de ferma crescut liber, gatita la tigaie cu cartofi si rozmarin.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomandă aerarea cu circa 15-20 min. inainte de consum)183,26 RON
- 
                        
    Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: TENUTA RAPITALA
 ANUL DE RECOLTA: 2017
 REGIUNE / TARA: I.G.T. SICILIA, ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: 100% NERO D'AVOLA
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ROSU SEC produs din soiul cel mai reprezentativ pentru Sicilia, culesi la mijlocul lunii Septembrie si vinificati in tancuri de inox cu temperatura controlata. Parcelele sunt situate la 300-400m deasupra nivelului marii.
 ASPECT: De o culoare de un rosu rubiniu, intens si seducator.
 MIROS: Bogat, de fructe rosii coapte.
 GUST: Intens si echilibrat, extrem de fructat si de un gust remanent lung, placut si suculent.
 ASOCIERE CULINARA: Perfect in asociere cu preparate la gratar, rotisor sau grill din carne rosie, porc sau vita, sau cu platori reci de mezeluri fine. La sfarsitul mesei, este excelent in asociere cu branzeturi maturate, garnisite cu stafide si samburi de rodie.
 TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Nu se recomandă aerarea; recomandat a fi servit usor racit pe perioada verii)48,43 RON
 
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                    