Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie. 
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Tip dulce: Sec Eliminare
- 
                        
    Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 ANUL DE RECOLTA: 2014
 REGIUNE / TARA: A.O.C. MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: 50% CABERNET SAUVIGNON / 45% MERLOT / 5% CABERNET FRANC
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSU SEC, maturat timp de 12 luni.
 ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, vibrant, luminos, cu tuse violacee.
 MIROS: Un miros bogat si complex de fructe coapte, rosii si negre, in special de cirese si foarte pregnant de mure negre, imbogatite cu arome delicate de condimente.
 GUST: De o mare intensitate, cu un buchet pe cat de proaspat pe atat de bogat, complex, savuros si expresiv, cu tanini fermi si de o eleganta onctuozitate, cu un potential bun de invechire la sticla.
 ASOCIERE CULINARA: Asociere clasica langa carnea de miel la cuptor, carnea de vita, mai ales antricot gatit dupa retetele traditionale din Bordeaux. De asemenea se potriveste elegant cu branzeturi moi sau semimoi (Camembert / Brie / Tome de Bordeaux / Tome des Recollets - Franta) si chiar cu desert din smochine proaspete asezonat cu o crema de nuci.
 TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20º C (Se recomanda decantarea cu aproximativ 15 - 20 de minute inainte de servire.)37,31 RON
- 
                        
    San Polo - Brunello di Montalcino rosso 2012 - 0.75L, Alc: 14%PRODUCATOR / PODGORIE: SAN POLO - ALLEGRINI
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. BRUNELLO DI MONTALCINO / TOSCANA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE
 VOL. ALC.: 14.5%
 VIN ROSU SEC, 'nascut' la 80km in sud de Florenta, in Toscana, acest Brunello di Montalcino este 'mosit' 100% din soiul Sangiovese (cunoscut si sub denumirea de Nielluccio in Corsica). San Polo in Montalcino, o podgorie ce apartine de marele producator Allegrini, si a carui Brunello a fost in mod constant cotat foarte bine de criticii de vin (18/20 de Jancis Robinson pt. cel din 2004; 94 de puncte de catre Wine Spectator pt. 2010; pentru 2008, medalia de Argint de la Decanter World Wine Awards; pentru 2005 medalia de Argint la International Wine Challenge.), este unul din producatorii de marca din regiune.
 ASPECT: De o culoare opaca de un rosu caramiziu cu accente de brun.
 MIROS: Arome puternice sunt cele clasice, tipice soiului de: violete, fructe rosii de padure, arome lemnoase de stejar, scortisoara, vanilie, subtile de cafea si dominante de gem de fructe.
 GUST: Foarte complex, extrem de puternic si savuros cu o caracteristica 'carnoasa'. un vin ce se poate 'mesteca'. Confirma aromele identificate prin miros. De o mare corpolenta, are tanini bine integrati si este de o mare vascozitate. Persistenta gustul remanent este foarte lunga, un vin cu o mare capacitate de imbatranire la sticla.
 ASOCIERE CULINARA: Perfect langa preparate elaborate din carne de vanat mediu si mare, din file de carne rosie (Waguy beef sau vita argentiniana) cu trufe negre sau albe, acoperite in sosuri vanatoresti pe baza de ciuperci salbatice sau din fructe de padure. La finalul mesei, poate fi servit langa branzeturi: Roquefort, Gorgonzola, Monchego Viejo, Asiago Stravecchio.
 TEMP. DE SERVIRE: 19-21º C (Se recomanda decantare cu circa 40 min. inainte de consum, intr-un decantor larg; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bordeaux)276,20 RON
- 
                        
    Chivite - Vina Salceda Reserva, rojo 2011 - 0.75L, Alc: 13.5%CHIVITE – FINCA DE VILLATUERTA – SELECCION ESPECIAL
 PRODUCATOR / PODGORIE: BODEGAS JULIAN CHIVITE
 ANUL DE RECOLTA: 2011
 REGIUNE / TARA: D.O.P. NAVARRA / SPANIA
 SOIUL / SOIURILE: TEMPRANILLO / CABERNET SAUVIGNON / MERLOT
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ROSU SEC maturat timp de 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc.
 ASPECT: De culoarea granatului, cu accente intense purpurii.
 MIROS: De o aroma puternica de fructe negre, completata de arome complexe de condimente, delicat de scortisoara, distinct de fum, cafea prajita si lemn dulce.
 GUST: Senzatia initiala este catifelata si matasoasa; un vin de o corpolenta mare, echilibrat, onctuos, cu tanini fermi si de un gust remanent persistent, cu note de lemn dulce si prune.
 
 ASOCIERE CULINARA: Excelent langa preparate la cuptor din carne rosie, sau din vanat mic si mediu, pregatita dupa retete simple, cu mirodenii si ierburi aromate. Este un bun insotitor al mezelurilor din carne uscata si afumata, dar si a branzeturilor moi si semimoi, usor maturate., garnisite cu fructe rosii uscate.
 TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 min inainte de servire).38,51 RON
- 
                        
    Gitana - Classico - Rose 2018 - 0.75L, Alc: 13%Gama / colecția: Gitana Classico
 Soiul strugurilor : Merlot
 Anul recoltei : 2016
 Alcool 13,5%
 Note de degustare:
 Acest Rose complex și mineral, de o culoare vie, dezvăluie aromele citrice (grapefruit) urmate de capsune și cireșe de mai.
 Aciditatea vioaie susține gustul intens obținut din Merlot
 Este bogat si echilibrat in palat, cu o fructozitate foarte buna si final prelungit.
 Recomandări culinare:
 Recomandat cu rață în sos de portocale, piept de pui cu vișine și piper negru, paste, fructe de mare, peste sau branzeturi. Este perfect si ca aperitiv28,80 RON
- 
                        
    Avincis - Cuvee Andrei - Cabernet Sauvignon Magnum 2012 - 1.5L, Alc: 14%AVINCIS - CUVEE ANDREI - CABERNET SAUVIGNON
 PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
 Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul romanesc care a imbratisat cu gratie si eleganta pamantul din Dragasani, luand tot ceea ce este mai bun din sol.
 Recolta si vinificatie:
 Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru 90% dintre struguri, ciorchinii sunt indepartati inainte de fermentare la temperatura controlata in cisterne de inox. 31% din acest vin este invechit in baricuri de stejar (90% din cel nou) timp de 14 luni restul vinului este pastrat in cisterne de inox.
 Degustare:
 Culoarea acestui Cabernet este rubiniu inchis profund. Acest vin are un buchet predominant de coacaze negre proaspete si o usoara nota de stejar.
 Gustul sau profund de fructe coapte este imbracat intr-o subtila nota de vanilie. Are potential bun de invechire.
 Recomandari privind servirea:
 A se servi la 18°C.
 Acompaniaza foarte bine preparatele din carne de vita, in special friptura.
 Puteti degusta acest vin si alaturi de salam chorizo si sunca afumata.
 Va recomandam sa-l degustaai alaturi de friptura de miel si legume.
 Concentratie alcoolica : 13.5%
 Tipul vinului : Sec161,70 RON
- 
                        
    Davino - Monogram Feteasca Alba 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%MONOGRAM Feteascå Albå 2016
 SOI Sauvignon Blanc
 AN DE RECOLTÅ 2016
 DENUMIRE DE ORIGINE Dealu Mare - Ceptura
 ALCOOL 12,5 % vol.
 ACIDITATE TOTALÅ 5,84 AT
 PH 3,28
 ZAHÅR REZIDUAL 0,47 gr./l
 DATA RECOLTÅRII 14 sept. 2016
 BRIX LA RECOLTARE 21,8
 Anul 2016 a însemnat, din punct de vedere climatic, un balans cåtre temperaturi
 mai putin extreme si cu un regim hidric destul de abundent, în special în prima
 parte a anului. În peisajul zonei, aceste aspecte s-au tradus prin echilibru si
 liniaritate în derularea tuturor fazelor de dezvoltare, fårå blocaje fiziologice, cu o
 bunå acumulare de arome, însotitå de påstrarea unei bune aciditåti, în special în
 ceea ce priveçte soiurile albe. Soiurile de struguri roçii au fost si ele favorizate de
 toamna frumoaså si lungå, iar lipsa blocajelor fiziologice, provocate în special de
 perioadele caniculare de peste varå, a condus la atingerea unei maturitåti fenolice
 de exceptie.
 LIMPIDITATE Limpede-cristalin
 CULOARE Verde - galbui
 MIROS Fructuos, fin, nuan]e de flori de tei si note
 evident minerale pe un fond de alune usor
 pråjite, persistent.
 GUST Crocant çi cremos, bine echilibrat, fin, amplu
 si expresiv, cu un postgust remanent usor
 amårui.
 ASOCIERE CULINARÅ Aperitiv, peste, fructe de mare, pui.
 TEMPERATURA de SERVIRE 12-13˚C68,07 RON Începând cu: 63,99 RON
- 
                        
    D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2017 - 0.75L, Alc: 12.6%Tamaioasa Romaneasca cultivata în zona Murfatlar poate impresiona placut, asta datorita numărului prelungit de zile insorite care rasfata strugurii si-i innobileaza cu aromele atat de apreciate ale acestui soi parfumat.
 Tamaioasa Romaneasca crescuta în zona Murfatlarului are o culoare galben pai deschis, ce dezvolta arome fine, delicate, oferind o senzatie de dulce datorata notelor elegante de muscat si miere de tei.
 Gustul sau este usor mineral, cu arome de portocale, coji de portocale si ananas. Este un vin echilibrat, cu un post-gust lung, insotit de note tonice pe final. Este un vin convivial, pe care-l vedem alaturi de branzeturi cu mucegai, branzeturi fermentate și aperitive.
 Temperatura de servire: 7-9ᵒC40,58 RON Începând cu: 39,99 RON
 
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                    