Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Grilă Listă
Filtru
  1. Chateau La Tour Figeac - Saint Emillion, Grand Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13% Chateau La Tour Figeac - Saint Emillion, Grand Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LA TOUR FIGEAC
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT EMILLION / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13 %

    VIN ROSE SEC.

    ASPECT: Opac, de o culoare rosu intens, purpuriu valente de grena.

    MIROS: Intens fructat si condimentat, cu note subtile lemnoase si de vanilie, placute de fum si elegante de vegetale si ierbozitate.

    GUST: Un vin savuros, cu un buchet de fructe rosii si negre de padure, cu o aciditate bine integrata, onctuos si cremos, cu tanini catifelati si de un gust la final, de o remanenta si o persistenta lunga, cu note de coacaze.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect langa carne rosie, file de vita maturata sau muschiulet de porc, pulpa de miel si chiar maruntaie servite cu sosuri brune cu fructe uscate si ierburi aromatice, sau reductii de vin rosu, toate garnisite cu legume din sezonul de iarna. La finalul mesei, este pus in valoare de branzeturi maturate (Gorgonzola, Roquefort) servite cu smochine, stafide, alune de pamant si crackers.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 de minute inainte de servire)
    268,35 RON
  2. Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LAFON-ROCHET
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT ESTEPHE / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Limpiditate buna de culoare intensa de un rosu purpura cu note delicate de grena.

    MIROS: Intens si imbietor, complex si elegant fructat, de prune uscate, dude si mure negre, delicat de afine, condimentat de scortisoara, cuisoare si nucsoara, delicat lemnos si puternic de vanilie cu nuante caramelizate.

    GUST: Un vin cu tanini fermi, cu o aciditate bine integrata, de o corpolenta medie spre mare, confirma paleta fructata si de condimente identificata prin miros (apreciere olfactiva), cu un gust remanent extrem de lung si elegant.

    ASOCIERE CULINARA: Cu orice tip de carne rosie sau maruntaie de porc sau vita, pregatita la tava, gatite cu mult cimbru, piper, verdeturi si garnisite cu manatarci, ghebe si orice fel de ciuperci salbatice. La finele mesei, se serveste langa un branzeturi fine, maturate, sau branza de burduf in coaja de brad cu prune uscate.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea 35-40 minute inainte de servire)
    287,98 RON
  3. Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2008
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CORTON CHARLEMAGNE / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Culoare de un galben auriu intens.

    MIROS: Seducator, extrem de delicat, are note de unt, mere coapte, fructe citrice, ananas, mango, ferigă, ienupăr, scorţişoară

    GUST: Este o adevarata demonstrație, uluitoare, a potențialului strugurilor de Chardonnay în termeni de bogăţie, putere, concentrare, distincţie şi echilibru, dar mai ales complexitate. Rareori vedem o astfel de sinteza perfectă între soiul de struguri şi terroir.

    ASOCIERE CULINARA: Da o savoare deosebita preparatelor din peste de apa sarata in salate fel principal cu sosuri albe pe baza de smantana sau cu fructe de mare, piept de pui pe grill, picioare de pui de balta. Este excelent in asociere cu preparate ale bucatariei japoneze, sushi si sashimi, din peste gras, sau peste pregatit in frunza de bambus, cu avocado. Perfect langa carnea de homar sau picioarele de crab oceanic, in untdelemn fierbinte cu risotto.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare de vin rosu, de tip Bourgogne)
    416,50 RON
  4. Roux Pere & Fils - Mercurey rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13% Roux Pere & Fils - Mercurey rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. MERCUREY / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Luminos de o culoare de rosu rubiniu, intens.

    MIROS: Arome elegante, fructate, de coacaze, afine, mure, completat de note rafinate lemnoase.

    GUST: Un vin elegant, intens fructat, distinct de mure, coacaze si afine, cu o senzatie lemnoasa delicata de cedru si vanilie, completata de accente subtil vegetale, de ardei gras si ierbozitate.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu preparate din file din carne rosie, muschiulet sau cotlet sau din maruntaie, ca antreuri sau fel principal: ficat sau ceafa de porc, muschiulet, fudulii sau cotlet de vita, chiar cu pulpa de miel sau prepelita la tava. Dintre branzeturi, se asociaza bine cu cele moi si semimoi (Afuega'l Pitu, Cheshire, Blue Castello) servite cu fructe uscate, si nuci macademia.

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Se recomanda decantarea, aerarea inainte de servire)
    47,92 RON
  5. Escudo Rojo, - Vin rosu ( eticheta rosie ) Chile 2016 - 0.75L , Alc: 13% Escudo Rojo, - Vin rosu ( eticheta rosie ) Chile 2016 - 0.75L , Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2011
    REGIUNE / TARA: VALLE DEL MAIPO / CHILE
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON / CARMENERE / SYRAH / CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 14.5%

    VIN ROSU SEC. Produs din struguri culesi culesi manual de pe parcele selectate, cu productie mica, un cupaj de vinuri finite, fermentate separat ca soi pur si maturate la butoi din stejar frantuzesc timp de 12 luni.

    ASPECT: O culoare intensa de rosu rubiniu, aproape opac.

    MIROS: Intens si complex, de fructe negre de padure, cherry brandy, delicat de anason, lemn dulce si nucsoara.

    GUST: De o mare corpolenta, cu tanini bine integrati, bine structurati si o paleta fructata persitenta si savuroasa (se confirma aromele depistate prin evaluarea olfactiva), invaluite de accente subtile de cafea, cacao, ciocolata si caramel; are un gust remanent de final extrem de expresiv.

    ASOCIERE CULINARA: Evident cu preparate din carne rosie, platouri reci de mezeluri fine si branzeturi moi si semimoi, dar si cu preparate mai elaborate, pregatite cu multe mirodenii, sau tinute in bait inainte de procesarea termica: Filet Mignon, Stroganoff, Terina de mistret, Rasol de vita, Meatloaf, Beef Wellington, Sheperd’s Pie.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda aerarea cu 20-25 min. inainte de servire, intr-un decantor larg cu o suprafata mare de expunere la aer a vinului)
    65,45 RON
  6. Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle - 0.75L , Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute.

     

    Grand Siecle înseamnă anul perfect, un concept bazat pe o singură observație: probabil că natura nu va oferi în nici un an acele soiuri pentru vinul perfect, dar mulțumită artei cupajului, maeștrii din vinaria Laurent Perrier, reușesc să atingă perfecțiunea. Grand Siecle este rezultatul amestecului dintre soiuri culese în urmă cu 20 de ani, 50 ani, sau chiar 100 de ani (numite vitage), și alese special pentru acest sortiment. Fiecare cupaj este compus din generații diferite și perioade de maturare diferite, de aceea, fiecare șampanie va avea caracteristici ușor diferite.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: Parfumul șampaniei Grand Siecle este compus din note de fructe proaspete și călite, însoțite de o tentă, aproape insesizabilă, de miere.

     

    GUST: Această iterare combină subtilitatea cu puterea, într-un echilibru greu de imitat. Floral si extrem de fructat (pere copate, mere golden coapte, caise și piersici, lămâie și lime).

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Terină din somon afumat, plăcintă cu carne de porc, creveți, midii, stridi și alte fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine, ușoare. Se poate asocia și cu file de carne roșie, muschiuleț de porc sau vită (Wagyu din Kobe sau Angus), pregătite simplu, cu sosuri ușoare, cu garnitură de legume sote și trufe albe, sau piure de morcovi și brocoli.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    743,75 RON
  7. Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Magnum - 1.5L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Magnum - 1.5L , Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE

    ASPECT: Seducator, stralucitor, de o culoare de un roz pal de zmeura cu accente de somon crud.
    MIROS: Intens si proaspat, elegant floral, placut fructat, de capsuni, fragute, cirese si mure.
    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspat si puternic fructat (capsuni, coacaze rosii si mure), are o corpolenta medie si o aciditate ridicata, este de un gust final remanent savuros si lung.

    ASOCIERE CULINARA: Spumantele rose, sunt cele mai usor de asociat culinar, pentru ca se preteaza la mai toate preparatele din orice tip de carne, atata timp cat nu sunt foarte iuti, dulci sau de un gust extrem de intens (parmezan, trufe, chilli s.a.m.d). Datorita elegantei produsului se recomanda asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia si homar din Maine, America de Nord) si mousse de ciocolata belgiana nu foarte dulce, la desert.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    868,70 RON
  8. Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L , Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE ULTRA BRUT echivalentul la Brut Zero sau Brun Nature, adica cu un continut de zahar rezidual chiar mai mic decat la Champagne Brut.

    ASPECT: De o efervescenta eleganta, cu bule mici si fine, stralucitor si de o foarte buna limpiditate, are o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.
    MIROS: Foarte proaspat, placut floral, intens de fructe, distinct de mere verzi, pere si arome citrice, sustinute de note de drojdii fine.
    GUST: Este foarte intens, floral si placut fructat (pere, mere verzi, caise si piersici, lamaie si lime), de o aciditate ridicata, elegant si lejer, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung.

    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de fructe de mare, midii, stridi, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri fine usoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete si ierburi aromate, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar, langoustine sau creveti Tiger gigant. Se poate asocia si cu file de carne rosie, muschiulet de porc sau vita, pregatita simplu, cu sosuri usoare, cu garnitura de legume sotate si trufe albe.
    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    357,00 RON
  9. Laurent Perrier - Sampanie Demisec - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Demisec - 0.75L , Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE DEMISEC

    ASPECT: De o efervescenta eleganta, cu bule mici si fine, stralucitor, are o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.
    MIROS: Foarte proaspat, placut floral, intens de fructe, distinct de mere si pere supracoapte si are o paleta complexa de arome citrice, sustinute de note elegante de drojdii.
    GUST: Este foarte intens, delicat floral si placut fructat (pere si mere coapte, caise si piersici confiate), de o aciditate ridicata, seducator si lejer, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung, ce lasa o senzatie de dulce.

    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de midii, stridi, carne de peste si fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine usoare, insotite de sosuri (salsa) dulci acrisoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete (caise, piersici sau ananas insiropat) cu sosuri / dressing dulcege, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar, langoustine sau creveti Tiger gigant. Se poate asocia si cu file de carne rosie, muschiulet de porc sau vita, tinuta in bait cu miere si ierburi aromate, cu garnitura de legume sotate si stafide.
    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    267,75 RON
  10. Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L , Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE

    ASPECT: Seducator, stralucitor, de o culoare de un roz pal de zmeura cu accente de somon crud.
    MIROS: Intens si proaspat, elegant floral, placut fructat, de capsuni, fragute, cirese si mure.
    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspat si puternic fructat (capsuni, coacaze rosii si mure), are o corpolenta medie si o aciditate ridicata, este de un gust final remanent savuros si lung.

    ASOCIERE CULINARA: Spumantele rose, sunt cele mai usor de asociat culinar, pentru ca se preteaza la mai toate preparatele din orice tip de carne, atata timp cat nu sunt foarte iuti, dulci sau de un gust extrem de intens (parmezan, trufe, chilli s.a.m.d). Datorita elegantei produsului se recomanda asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia si homar din Maine, America de Nord) si mousse de ciocolata belgiana nu foarte dulce, la desert.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    434,35 RON
Pagina:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Grilă Listă