Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 62
  2. 63
  3. 64
  4. 65
  5. 66
Grilă Listă
Filtru
  1. Gramma este un concept destinat sa deschida o noua directie in comunicarea vinurilor, cea a conversatiei inteligente si limbajului fara cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece intotdeauna expresia corecta si armonioasa reprezinta echilibrul fizic si mental. Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisa cel mai bine prin notiunea de calatorie verbala asociata discutiilor constructive, momentelor de inspiratie sau clipelor in care comunicarea aluneca spre subiecte fabuloase.


    ASPECT: Roz somon.
    MIROS: Mireasma fructelor de zmeura si capsuni starnesc fiorul dragostei si al bucuriei.
    GUST: Predomina senzatiile dulci, dar apoi evolueaza spre o aciditate verde de carcei de vița de vie cu postgust proaspat racoritor.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 7-10°C.
    ASOCIERE CULINARA: Preparate din peste, fructe de mare sau carne de curcan, paste cu sosuri albe si branzeturi nefermentate asociate cu fructe.
  2. Gramma este un concept destinat sa deschida o noua directie in comunicarea vinurilor, cea a conversatiei inteligente si limbajului fara cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece intotdeauna expresia corecta si armonioasa reprezinta echilibrul fizic si mental. Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisa cel mai bine prin notiunea de calatorie verbala asociata discutiilor constructive, momentelor de inspiratie sau clipelor in care comunicarea aluneca spre subiecte fabuloase.


    ASPECT: Rosu-visiniu.
    MIROS: Fructe rosii, in special cirese negre si prune uscate, vanilie.
    GUST: Intens de cirese negre si prune uscate, urmate de vanilie.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14°C.
    ASOCIERE CULINARA: Preparate din carne rosie: vita, porc, vanat, cat și cu preparate cu sosuri roșii.
  3. Gramma este un concept destinat sa deschida o noua directie in comunicarea vinurilor, cea a conversatiei inteligente si limbajului fara cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece intotdeauna expresia corecta si armonioasa reprezinta echilibrul fizic si mental. Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisa cel mai bine prin notiunea de calatorie verbala asociata discutiilor constructive, momentelor de inspiratie sau clipelor in care comunicarea aluneca spre subiecte fabuloase.


    ASPECT: Verzui stralucitor.
    MIROS: Migdale si flori de vita de vie.
    GUST: Echilibrat, dulceag, racoritor. Postgust de intensitate lunga.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 7-10°C.
    ASOCIERE CULINARA: Recomandat la preparate din pui, paste, branzeturi.
  4. Gramma este un concept destinat sa deschida o noua directie in comunicarea vinurilor, cea a conversatiei inteligente si limbajului fara cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece intotdeauna expresia corecta si armonioasa reprezinta echilibrul fizic si mental. Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisa cel mai bine prin notiunea de calatorie verbala asociata discutiilor constructive, momentelor de inspiratie sau clipelor in care comunicarea aluneca spre subiecte fabuloase.


    ASPECT: Roz somon.
    MIROS: Parfum exotic de physalis si fructe de padure.
    GUST: Echilibrat si racoritor. Postgust de intensitate medie.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 7-10°C.
    ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de preparate din curcan, vanat, antreuri pe baza de afumatura.
    30,11 RON
  5. Gramma este un concept destinat sa deschida o noua directie in comunicarea vinurilor, cea a conversatiei inteligente si limbajului fara cusur dezlegat de impactul licorilor, deoarece intotdeauna expresia corecta si armonioasa reprezinta echilibrul fizic si mental. Unicitatea acestor vinuri poate fi descrisa cel mai bine prin notiunea de calatorie verbala asociata discutiilor constructive, momentelor de inspiratie sau clipelor in care comunicarea aluneca spre subiecte fabuloase.


    ASPECT: Marsala.
    MIROS: Aroma de cirese negre si nuante condimentate de piper rosu.
    GUST: Echilibrat, taninos, barbatesc. Postgust de intensitate medie.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14°C.
    ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de preparate din carne rosie, vita, porc, miel, vanat, dar si cu gratar de vita cu sos de piper verde.
  6. Lamblin Fils - Chablis aoc Fut de Chene blanc 0.75 L - 2018 Lamblin Fils - Chablis aoc Fut de Chene blanc 0.75 L - 2018
    PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2018
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BORGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Stralucitor si limpede, de un galben intens auriu.

    MIROS: Puternic, de arome delicate minerale si foarte intense de fructe (pepene galben, mere golden, ananas) si lemnozitate si nuca de cocos.

    GUST: Suplu, de o corpolenta medie, onctuos, de o aciditate scazuta. Gustativ, are o paleta puternic fructata, de mere golden coapte, pepene galben, ananas, caise si piersici, sustinute de subtile valente de vanilie, nuca, alune, si note lemnoase. Gustul remanent este lung, citric si persistent.

    ASOCIERE CULINARA: Langa preparate lejere din sezonul de vara, salate fel principal din mix de legume (castraveti, dovlecei, ceapa verde, salata, varza creata, fenicul, conopida cruda, porumb fiert) pe baza de carne de pui pe gratar, carne de curcan pe grill, picioare de pui de balta, sau salate vegan si preparate lacto-vegetariene, cu branzeturi usoare (branza dulce de vaca, urda, telemea nesarata), imbogatite cu nuca, alune, crutoane sau seminte crude de floarea soarelui si masline verzi.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea intr-un recipient tip decantor, model rata / duck. Este mai bine apreciat, servit in pahare mari de vin rosu, tip Bourgogne)
    119,12 RON
  7. Ca`De`Rocchi - Amarone della Valpolicella rosso 2013- 0,75L, Alc: 13% Ca`De`Rocchi - Amarone della Valpolicella rosso 2013- 0,75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: TINAZZI
    ANUL DE RECOLTA: 2012
    REGIUNE / TARA: D.O.C./ VENETO / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: CORVINA / MOLINARA / RONDINELLA / CORVINONE
    VOL. ALC.: 15%

    VIN ROSU SEC produs în cele mai bune podgorii aflate pe colinele din Valpolicella. Strugurii sunt recoltaţi si selectaţi manual în luna octombrie, apoi sunt întinşi în lădiţe de lemn pentru uscare şi păstraţi până in Ianuarie. În acest fel rezultă o cantitate de doar 40 litri de vin la 100 kg de struguri prospeţi.

    ASPECT: Are o buna limpiditate si este de o culoare de rosu opac, rubiniu cu accente de grena.

    MIROS: Extrem de elegant si expresiv, puternic fructat (fructe uscate si confiate), subtil lemnos si condimentat.

    GUST: Fructat (intens de fructe negre de padure, completat savoarea stafidelor si a smochinelor uscate), bine echilibrat de paleta o lemnoasa, cu tanini bine integrati si aciditate medie. Un vin corpolent, plin si intens, cu un gust remanent cu accente de tutun si ciocolata neagra.

    ASOCIERE CULINARA: Cu mancaruri la ceaun din carne de miel sau oaie servita cu traditionala mamaliga / polenta, sau langa carne de porc pe gratar. De asemenea langa branzeturi tari si semitari, telemea de oaie maturata si branza de burduf, sau branzeturi cu mucegai albastru: Roquefort, Gorgonzola.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 1h inainte de servire)
    252,35 RON
  8. De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee rouge, Sancerre 2012 - 0.75L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee rouge, Sancerre 2012 - 0.75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
    ANUL DE RECOLTA: 2012
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SANCERRE / LOIRE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Culoare rosu intens si caramiziu cu inflexiuni de grena.

    MIROS: Rafinat, ce-si dezvaluie complexitatea dupa aerare. Arome de fructe, de pamant reavan, grajd, ciuperci salbatice, delicat trufe si cedru.

    GUST: Placut si savuros, pamantos si vegetal, lemnos si subtil afumat, cu valente de cacao si cafea. Fructozitatea este savuroasa, de fructe rosii de padure, de fructe uscate (smochine, curmale, stafide). Un vin de o corpolenta medie, de o aciditate bine integrata, cu un gust final, remanent, prelung.

    ASOCIERE CULINARA: Cu siguranta un vin gourmet, ce se asociaza cu mancaruri ce necesita un timp mai mare de preparare, din carne rosie pregatite la ceaun, cratita sau la tava: pulpa de miel la cuptor, rulada de curcan cu bacon si ciuperci brune, rata crocanta cu varza rosie, tocanite din carne de manzat sau maruntaie (ficatei, limba, sweetbread).

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Se recomanda decantarea cu 15 minute inainte de servire)
    101,96 RON
  9. Allegrini - Pallazo della Torre igt, rosso 0.75L - 2013 Allegrini - Pallazo della Torre igt, rosso 0.75L - 2013
    Un vin roşu catifelat, bine echilibrat, cu note de fructe mature, cu pulpă. Acest vin are o culoarea roşu rubiniu profund şi uşor de asociat, cu diferite feluri de mâncare italiană, mai presus de toate, risottos,în special cele aromate cu şofran, ciuperci porcini şi de carne de porc. Vinul excelează atunci când se asociază cu Şuncă de Parma şi brânzeturile maturate-mediu, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. Aroma încântătoare de struguri stafidiţi este îmbunătăţiţă, dacă vinul este servit la 18 ° C, într-un pahar cu deschidere largă.
    151,84 RON
Pagina:
  1. 62
  2. 63
  3. 64
  4. 65
  5. 66
Grilă Listă