Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 40
  2. 41
  3. 42
  4. 43
  5. 44
Grilă Listă
Filtru
  1. Soi/Cupaj: Chardonnay 23%; Sauvignon Blanc 30%; Riesling 20%; Pinot Grigio 27%
    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei
    Areal: Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin alb complet care îmbină fructuozitatea şi personalitatea Chardonnay-ului cu fineţea şi aroma Sauvignon-ului, la care se adaugă onctuozitatea şi vioiciunea Riesling-ului, aşezate pe o structură bine echilibrată de Pinot Gris. Este un vin vioi, proaspăt şi armonios, cu o aromă intensă şi plăcută ce îmbină parfumul fin de flori de primăvară cu mineralitatea specifică zonei.

    Servire: Potrivit impreuna cu scrumbie la gratar.
    62,83 RON
  2. Vin obtinut prin vinificarea in alb a strugurilor de Merlot, cu arome de flori de tei, grapefruit si lime. Gust proaspat si vioi, sprijinit de o buna ciditate, cu accente de citrice, sambure de caisa si mere verzi. Baricat 3 luni in bariquri din stejar romanesc.
    28,81 RON
  3. NOTE DE DEGUSTARE:

    An de recolta: 2015
    Soiul de struguri: Chardonnay 70%, Feteasca Alba 30%
    Podgorie: Dealurile Munteniei, IG
    Miros: floral, flori de tei si prun, scortisoara
    Gust: cremos, miez de paine, alune de padure. Un vin echilibrat si
    lung cu o complexitate deosebita.
    Cu ce meniu se serveşte: carne de curcan, peste gras, pizza
    mozzarella
    Temperatura de servire: 12-13°C
    Potential de invechire: 5-6 ani

    52,81 RON
  4. NOTE DE DEGUSTARE:

    An de recolta: 2014
    Soiul de struguri: Pinot Noir 80%, Feteasca Neagra 20%
    Podgorie: Dealu Mare, DOC CMD
    Miros: fructat, cireasa, visina, condimentat, sambure de migdala
    Gust: fructat, cireasa bine coapta, zmeura, mura albastra. Un vin
    corpolent si delicat cu tanini fini.
    Cu ce meniu se serveşte: miel la cuptor, friptura de rata, paste
    bolognese
    Temperatura de servire: 15-16°C
    Potential de invechire: 7-8 ani

    68,20 RON
  5. NOTE DE DEGUSTARE:
    An de recoltă: 2014
    Soiul de struguri: Fetească Neagră
    Podgorie: Dealu Mare, VDOC CMD
    Miros: complex, fructe negre bine coapte, pruna usor
    afumata, afina, condimentat, piper negru, stafide, vanilie
    Gust: puternic, fructe supracoapte, condimentat, tanini fini
    dar puternici, un echilibru foarte bun, remanenta
    impresionanta
    Cu ce meniu se serveşte: carne roşie, vânat, brânza maturata,
    desert cu ciocolata
    Temperatura de servire: 16-17°C, cu o decantare anterioară
    de circa 1 oră
    Potenţial de învechire: minim 12 ani


    183,71 RON
  6. NOTE DE DEGUSTARE:
    An de recoltă: 2016
    Soiuri de struguri: Pinot Noir
    Podgoria: Dealurile Munteniei, IG
    Miros: discret si elegant, flori albe (caprifoi) dar si fructe rosii
    (cirese si visine)
    Gust: proaspat, racoritor, citric, echilibrat pana la final cu o
    buna persistenta
    Cu ce meniu se servește: aperitiv sau pentru a insoti mese
    usoare vara
    Temperatura de servire: 11 - 12°C
    54,45 RON
  7. Serve - Terra Romana - Millenium rosu 2015 - 0.75L, Alc: 14% Serve - Terra Romana - Millenium rosu 2015 - 0.75L, Alc: 14%
    NOTE DE DEGUSTARE:
    An de recoltă: 2013
    Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră;
    Podgorie: DOC CMD Dealu Mare.
    Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
    Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra,
    piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini,
    alcool bine integrat, final persistent.
    Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi
    maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.
    Temperatura de servire: 16-180
    C
    Potențial de învechire: 10 ani
    50,61 RON
  8. PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: DEALURILE MUNTENIEI / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA / MERLOT

    Roze-ul Terra Romana este mai mult decât un roze de vară; an după an, începând cu 1996 când elabora primele rozeuri seci din România alături de Guy de POIX, Aurel Rotărescu face apel la experienţa lui pentru definirea acestui asamblaj complex care să poată satisface cele mai exigente și rafinate gusturi.
    Pentru Terra Romana Rose 2015 au fost din nou alese soiurile Feteasca Neagră și Merlot, de pe colinele din împrejurimile Cepturei. Seceta din perioada verii a făcut ca acest roze de culoarea somonului sa fie o adevarată infuzie de arome: intens dar echilibrat, cu un nas complex și delicat ce aminteşte de caprifoi și trandafir, Terra Romana Rose 2015 surprinde prin prospeţime și gustul catifelat şi persistent de fructe exotice, pomelo şi caisă pârguită.

    Miros: trandafir, caprifoi, piersică albă
    Gust: fructe exotice, pomelo, caisă pârguită, echilibrat și persistent
    Cu ce meniu se serveşte: mezeluri uscate, carne albă, fructe de mare, brânzeturi proaspete, uşoare sau ca aperitiv
    Temperatura de servire: 13⁰C
  9. VINUL CAVALERULUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: MERLOT

    In 2014, un an usor mai rece decat de obicei, toamna calda si lunga a permis o buna maturare a strugurilor roşii, în zona Munteniei. Astfel, Vinul Cavalerului Merlot 2014 este un vin de calitate superioara, structurat şi complex, ce exprimă perfect notele de fructe roşii specifice soiului şi încântă prin taninii eleganţi şi mirosul discret de scorţişoară. Am maturat o parte din cantitate (aproximativ 40%) in baricuri din lemn romanesc si francez de 1-3 ani, si astfel am creat un Merlot care este o adevarată infuzie de arome: un vin „înnobilat” prin vinificaţie, însă uşor de savurat.
    Merlot 2014 este un vin de calitate superioara ce va acompania perfect preparate din carne roşie, raţă la cuptor, preparate din carne de curcan şi brânzeturi maturate. Vă recomandăm sa îl degustaţi la 17⁰C.
    Merlot 2014 este un vin de calitate superioara, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.

    Miros: fructe rosii, zmeura, visina coapta, scortisoara
    Gust: complex, fructat, arome de zmeura, visina coapta, coacaze rosii, vanilie; tanini eleganti, aciditate buna, bine integrata, corp mediu spre lung cu o buna persistenta. Aproximativ 40% din cantitate a fost maturata in baricuri din lemn romanesc si francez de 1-3 ani, pentru o perioada de 10-12 luni
    CU CE MENIU SE SERVESTE preparate din carne rosie, branzeturi maturate, miel la cuptor
    Temperatura de servire: 17°C
Pagina:
  1. 40
  2. 41
  3. 42
  4. 43
  5. 44
Grilă Listă