Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Culoare: Vin rosu Eliminare
-
Crama Ratesti - Merlot 2016 - 0.75L, Alc: 13.2%
Strugurii au fost culeși la sfârșitul lunii septembrie cu o acumulare de zahăr de 210-220g/l, iar după încheierea fermentației alcoolice și a celei malolactice, vinul a fost maturat în baricuri românești de stejar, cu grad de prăjire mediu, timp de 1 an.
NOTE DE DEGUSTARE: Arome intense de mure și afine, gust plin de fructe pârguite, note subtile de vanilie rezultate din învechirea în butoaie de stejar timp de 12 luni.
RECOMANDARI DE SERVIRE: Se asociază cu friptură de porc sau vită cu sos de fructe roșii.
TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 12º-14ºC.27,50 RON -
Crama Ratesti - Pinot Noir 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
Strugurii au fost culeși la sfârșitul lunii septembrie cu o acumulare de zahăr de 210 g/l, iar după încheierea fermentației alcoolice şi a celei malolactice, vinurile au fost maturate în baricuri românești de stejar, cu grad de prăjire mediu, timp de 12 luni.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoare intensă, arome fine de fructe de pădure. Gust lung de cireșe, vișine și coacăze roșii, ușor vanilate provenite din maturarea în barrique de stejar timp de 12 luni.
RECOMANDARI DE SERVIRE: Se poate consuma alături de ciuperci, brânzeturi moi, carne de rață, gâscă, miel sau porc.
TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 12º-14ºC.27,50 RON -
Crama Ratesti - Feteasca Neagra 2015 - 0.75L, Alc: 13.3%
A fost învechit în butoaie de stejar timp de 12 luni.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoare roșu rubiniu, aromă de fructe de pădure cu iz de prună uscată, fin, elegant condimentat.
RECOMANDARI DE SERVIRE: Se asociază cu carne roșie cu textură fină.
TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 12º-14ºC.41,80 RON -
Bottega - Spumant Fragollini rosso - 0.75L , Alc: 10%
Cu un perlaj bogat si catifelat, acest spumant scoate in evidenta buchetul aromatic al vinului. Acest spumant poate fi servit in orice moment al zilei, fiind si un bun aperitiv.
Aspect: Rosu rubiniu.
Miros: Fructat, unde notele de capsuni pot fi identificate cu usurinta.
Gust: Dulce, dar in acelasi timp cu o prospetime aparte, aromele de capsuni inunda simturile, de o corpolenta ridicata si cu o aciditate medie, acest spumant repezinta balanta perfecta dintre gradul de alcool si aromele fructate.
Asociere culinara: Se preteaza a fi consumat pe toata perioada zilei, de la inceputul mesei pana la sfarsitul acesteia. Poate fi asociat cu deserturi pe baza de fructe, in special capsuni.27,92 RON -
Tenuta Valleselle -Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2016- 0.75L, Alc: 14%
Acest vin contine 100% struguri din soiul Corvina Veronese din regiunea Valpolicella, una dintre cele mai bune regiuni pretabile pentru cultivarea acestui soi, iar strugurii sunt culesi manual in luna Octombrie la maturitate deplina.
ASPECT: Rosu rubiniu intens.
MIROS: Fructat si complex, sunt usor de identificat notele de mure, afine si coacaze lasand spre final notele de cirese negre coapte.
GUST: Corpolent si cu o finete desavarsita, aromele de fructe de padure si cirese negre sunt completate perfect de aromele de condimente si lemn provenite de la butoi. Post gustul este lung si catifelat.
ASOCIERE CULINARA: Se poate servi alaturi de carne rosie la grill cu sos usor condimentat sau ca atare.89,01 RON -
D. Vladoi - Dinastia Basarabi - Shiraz 2015 - 0.75L, Alc: 12.9%
Shirazul de la Domeniul Vlădoi se remarcă prin tipicitatea de soi completată de specificul exuberant și unic al terroirului Dobrogean.Cu o culoare plăcută, roșie-rubinie, vinul se remarcă prin aroma vegetală, proaspătă, cu note condimentate, de piper alb și fructate, de zmeură coaptă și de coacăze roșii. Gustul este sec, suplu, echilibrat și se termină cu o persistenta medie.Este partenerul perfect pentru preparate la grătar, pentru o tigaie picantă, sau pentru carnea de berbecuț, condimentată și pregătită după rețetele Dobrogene.
Temperatura de servire: 14-16ᵒC.51,05 RON Începând cu: 47,99 RON -
Lechburg - Pinot Noir rosu 2017 - 0.75L, Alc: 14%
Culesul si selectia strugurilor este riguros executata manual. Desciorchinarea delicata a ciorchinilor intregi, presarea usoara si deburbarea prin sedimentare naturala. Fermentarea este lenta in bazine de beton cu temperatura controlata. Maturare de 5-7 luni pe drojdiile fine in cisterne de beton si aplicare periodica a batonajului.
CULOARE: Rosu puternic rubiniu.
MIROS: Coacaze negre, fragute de padure si aroma de tamaie.
GUST: Vin catifelat cu tanini moi si cu aciditate hotarata, dar catifelata.
ASOCIERE CULINARA: Se imbina perfect cu mezeluri crud-uscate si carnaciori sau cu carne rosie la gratar.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.49,51 RON -
LacertA - Cabernet Sauvignon Reserva 2014 - 0.75L, Alc: 14.3%
Strugurii sunt culesi manual, in ladite, fiind apoi selectati cu atentie pe masa de sortare. Are loc macerarea prefermentativa, la o temperatura de 8-100°C, 2-3 zile. Dupa terminarea fermentatiei alcoolice se face fermentarea malolactica, inoculata. Vinul este invechit 12 luni in butoaie de stejar roman, rusesc si american la prima, a doua sau a treia utilizare.
ASPECT: Rosu intens.
MIROS: Buchet complex de coacaze si mure.
GUST: Taninurile bine integrate ii confera un gust moale, dar intens, cu tutun, ciocolata neagra si vanilie. Postgustul este lung cu arome care evolueaza.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 17-19°C
ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit alaturi de burger, preparate din vita sau produse pe gratar.86,90 RON Începând cu: 81,70 RON -
Segarcea - Marama, feteasca neagra 2017 - 0.75L, Alc: 14%
Feteasca neagră este considerată soiul-fanion al României, nu doar datorită vechimii și tradiției, ci și pentru capacitatea sa de a naște vinuri elegante, expresive și pline de personalitate. Culeși de pe parcele cu densitate redusă de pe cele 13 hectare de Fetească neagră ale Domeniului, strugurii au fost presați ușor, apoi trecuți printr-un proces de macerare- fermentare de două săptămâni în vase de vinificare cu piston pentru recirculare. Provenind din cea mai bună zonă pentru vinuri roșii din podgorie, din locul numit de lucrători „La Carieră”, am ales să nu maturăm vinul în vase de lemn, pentru a-i păstra expresia autentică. Vinul este tânăr și viu, cu arome complexe, cu o densitate sesizabilă, dominat de note proaspete de fructe roșii.53,67 RON Începând cu: 50,45 RON -
Purcari - Feedom Blend rosu 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%
Freedom Blend este un cupaj vibrant, modern si curajos, care se adreseaza in special persoanelor dornice sa experimenteze gusturi noi. Expresia spiritului liber, un cupaj curajos, plin de caracter, din trei soiuri de struguri autohtoni regiunii. Are inima Georgiei, terroir-ul din Moldova și spiritul liber din Ucraina. Cele trei soiuri care compun sortimentul (Bastardo 60%, Saperavi 35% si Rara Neagra 5%) se completeaza reciproc excelent pentru a contura un buchet extrem de expresiv. Vinul este invechit timp de un an in barrique frantuzesc, unde capata o profunzime aparte, definitivandu-si personalitatea.
ASPECT: Rubiniu intens, cu reflexii migdalate.
MIROS: Buchetul complex, dominat de visine, mure si coacaze, este completat de prune uscate, piper rosu si note savuroase de lemn umed si piele.
GUST: Gustul plin si fructos surprinde prin eleganta si rafinament, dar si un postgust de catifea.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate pe baza de carne rosie, branzeturi fermentate sau deserturi cu ciocolata amaruie.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °С.39,27 RON -
Crama Ceptura - AstRom Cervi, feteasca neagra 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
Vinurile din gama Astrum Cervi sunt vinuri de inalta calitate ce se obțin din soiuri de struguri cu insusiri tehnologice superioare, cultivate in areale viniviticole delimitate si consacrate care aplica o tehnologie proprie. Aspectul acestor vinuri este limpede, cristalin, iar culoarea este completata de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei. Vinuri de calitate superioara cu denumire de origine controlată (D.O.C.- C.M.D.)
Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.
Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.
ASPECT: Rosu-granat, intens, clar, stralucitor.
MIROS: Aroma complexa care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si scortisoara.
GUST: Amplu, catifelat, rotund si cu taninuri moi, impresioneaza prin distinctie si complexitate.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
ASOCIERE CULINARA: Se serveste in compania vanatului, a branzeturilor usor afumate, alaturi de carne rosie, in special vita.17,67 RON Începând cu: 16,61 RON -
Crama Ceptura - AstRom Cervi, cabernet sauvignon demisec 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
Vinurile din gama Astrum Cervi sunt vinuri de inalta calitate ce se obțin din soiuri de struguri cu insusiri tehnologice superioare, cultivate in areale viniviticole delimitate si consacrate care aplica o tehnologie proprie. Aspectul acestor vinuri este limpede, cristalin, iar culoarea este completata de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei. Vinuri de calitate superioara cu denumire de origine controlată (D.O.C.- C.M.D.)
Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.
Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.
ASPECT: Rosu rubiniu, cu intensitate coloranta foarte mare.
MIROS: Aroma complexa de fructe negre de padure.
GUST: Vegetal-ierbos, rustic, usor astringent, denota eleganya si caracter.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
ASOCIERE CULINARA: Se serveste alaturi de carne rosie, branzeturi puternic aromate si salata de legume.17,67 RON Începând cu: 16,61 RON -
Crama Ceptura - Cervus Cept. cabernet sauvignon demisec 2017 - 0.75 L, Alc: 14.5%
Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).
Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.
Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.
ASPECT: Rubiniu intens cu nuante de violaceu.
MIROS: Aroma sa dinstincta de stafida neagra dezvolta un buchet cu nuante de cedru, violete, piele si tabac.
GUST: Gustul este viguros, picant, cu note de fructe coapte, ciocolata, vanilie si stafide. Taninii moi ii subliniaza rotunjimea si catifelarea pana in postgustul de lunga durata.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
ASOCIERE CULINARA: Se consuma alaturi de branzeturi cu mucegai, muschi de vita in sos gorgonzola sau in compania vanatului.12,96 RON Începând cu: 12,18 RON -
Crama Ceptura - Cervus Cept. Rose, rose demisec, 2018 - 0.75 L, Alc: 13%
Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).
Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.
Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.
ASPECT: Roz-somon, transparent, stralucitor, obtinut din soiul de struguri Merlot.
MIROS: Vinul are o aroma de zmeura, portocale rosii si note de vanilie, care confera vinului un buchet atragator.
GUST: Gustul este proaspat si fructat. Se remarca prin aciditate medie si final delicat.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10 -12 °С.
ASOCIERE CULINARA: Face o pereche ideala cu preparatele din carne alba, peste, paste, salate sau aperitive.13,74 RON Începând cu: 12,92 RON -
Crama Ceptura - Cervus Cept. Feteasca N.& Merlot demisec, 2017 - 0.75 L, Alc: 14%
Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).
Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.
Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.
ASPECT: Rosu intens cu nuante rubinii.
MIROS: Vinul are o aroma placuta, complexa si originala, ce explodeaza intr-un buchet intens de condimente, migdale, coacaze negre si prune uscate.
GUST: Gustativ e un vin echilibrat, consistent si viguros cu note fine de mure si vanilie.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
ASOCIERE CULINARA: Se asociaza cu fripturi din carne de porc sau miel, rata pe varza sau cu un peste mai gras.12,96 RON Începând cu: 12,18 RON -
Purcari - Cabernet Sauvignon2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.
Cabernet-Sauvignon de Purcari este un vin roşu cu atitudine: viguros, viril şi robust.
ASPECT: Rubiniu intens, cu reflexe purpurii.
MIROS: Bogat, dominat de cirese negre, completat in timp de note fine de condimente exotice.
GUST: Plin, complex, cu note de fructe coapte, ciocolata, vanilie si stafide. Taninii moi ii subliniaza rotunjimea si catifelarea pana in postgustul de lunga durata, cu nuante de maturare.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °C.
ASOCIERE CULINARA: Acest vin se potriveste foarte bine cu branzeturi cu mucegai, muschi de vita cu sos Gorgonzola. Nu este indicata asocierea acestui vin cu ciocolata, deoarece aceasta inhiba notele fructate ale vinului.34,03 RON -
Purcari - Merlot de Purcari 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.
Merlot de Purcari este asemenea catifelei – delicat la atingere, dar cu o structura complexa, care impresioneaza.
ASPECT: Rosu-rubiniu.
MIROS: Fin de micsunea si saftian.
GUST: Catifelat, cu o astringenta placuta si cu nuante de stejar, mure şi trandafir este accentuat printr-un postgust de durata.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °C.
ASOCIERE CULINARA: Sortimentul se potriveste foarte bine cu preparate pe baza de carne, cum ar fi piept de rata afumat, biftec de porc sau aperitive cu prosciutto.34,03 RON Începând cu: 31,99 RON -
Purcari - Pinot Noir de Purcari 2017 - 0.75L, Alc: 13%
Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.
Pinot Noir de Purcari – un vin usor si delicat, asemenea matasurilor fine.
ASPECT: Rosu-purpuriu.
MIROS: Buchet specific soiului, unde se remarca note bogate de capsune, zmeura si violete.
GUST: Catifelat, plin, persistent, trece intr-un postgust cu nuante fine de maturare.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °C.
ASOCIERE CULINARA: Vinul se potriveste foarte bine alaturi de preparate pe baza de carne de vanat, sparanghel si ciuperci.34,03 RON Începând cu: 31,99 RON