Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie. 
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Culoare: Vin rosu Eliminare
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
 ANUL DE RECOLTA: 2005
 REGIUNE / TARA: A.O.C. VOLNAY / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: De un rosu grena cu nuante de caramiziu, translucid.
 MIROS: Elegant fructat (coacaze, visine) si placut vegetal, de ciuperci, masline verzi si lemnos de cedru.
 GUST: Catifelat, fructos, de cirese negre, coacaze, prune uscate si dude rosii, imbogatit de savoarea ciupercilor de padure si de valente rafinate lemnoase, un vin de corpolenta relativ mica, sustinuta de tanini moi, cu un gust remanent pamantos si prafos.
 ASOCIERE CULINARA: Foarte reusit servit in asociere cu tocanite de carne de porc sau vita, din maruntaie de porc sau pui cu fasole sau cartofi, sau langa limba de vita in sos rosu cu masline. Este excelent in asociere cu drob de miel in aluat sau rulouri de carne cu umplutura de legume, si carne macinata in amestec cu mirodenii si verdeturi.
 TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 15 minute inainte de servire)120,43 RON
- 
                        
    ANUL DE RECOLTĂ: 2010 REGIUNE / ȚARĂ: COLCHAGUA VALLEY / CHILE SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON VOL. ALC.: 14.5% VIN ROȘU SEC. Montes reprezintă 30 de ani de aventură în lumea vinului chilian. Era anul 1987 când doi afaceriști cu experiență, Aurelio Montes și Douglas Murray, au început să își transforme visul în realitate: producția de vinuri la o calitate superioară celor obținute în Chile, la acea vreme. La proiectul lor au contribuit încă doi partneri, care i-au ajutat să creeze un vin exportat în peste 100 de țări, recunoscut pentru calitatea permanentă și extraordinară. Mai mult de atât, vinuri produse sub eticheta Montes au reușit să pună Chile în topul celor mai bune state producătoare de vin – cei patru afaceriști au început cu un vin din soiul Cabernet Sauvignon, deschizător de drumuri pentru prețioasele vinuri din soiurile Chardonnay, Merlot și Syrah. ASPECT: Roșu rubiniu. MIROS: Buchetul acestui vin dezvăluie nuanțele fructelor roșii, inclusiv cireșe, urmate de parfumul boabelor de piper, tutun și pâine prăjită. GUST: Cele 12 luni de maturare în butoi oferă aroma evidentă de tanini din stejar francez, care reușesc să se împace uimitor de bine cu fructele de pădure, aflate la baza structurii aromatice a acestui Merlot din Chile. ASOCIERE CULINARĂ: Meniuri consistente din carne de vită, vițel și oaie. TEMP. DE SERVIRE: 17 - 19°C (Se recomandă decantarea cu circa 20-30 de min. înainte de servire). 78,54 RON
- 
                        
   Un vin roşu aromat, cu note expresive de fructe de pădure, unde aromele de mure, prune şi cireşe se împletesc cu note mai incisive de piper. Vinul este rezultatul unui amestec reuşit de Syrah, Cabernet Sauvignon şi Merlot. Mediterra se evidenţiază prin complexitatea bogată a terroirului din Bolgheri, fiind un vin uşor de băut. Poate fi asociat cu diverse preparate din carne, mezeluri şi brânzeturi uşor maturate, in special Pecorino. Poate fi servit uşor răcit, alături de fructe de mare, cum ar fi Mullet în sos de roşii, peşte fiert şi cod în sare, în stil Livorno.91,63 RON Un vin roşu aromat, cu note expresive de fructe de pădure, unde aromele de mure, prune şi cireşe se împletesc cu note mai incisive de piper. Vinul este rezultatul unui amestec reuşit de Syrah, Cabernet Sauvignon şi Merlot. Mediterra se evidenţiază prin complexitatea bogată a terroirului din Bolgheri, fiind un vin uşor de băut. Poate fi asociat cu diverse preparate din carne, mezeluri şi brânzeturi uşor maturate, in special Pecorino. Poate fi servit uşor răcit, alături de fructe de mare, cum ar fi Mullet în sos de roşii, peşte fiert şi cod în sare, în stil Livorno.91,63 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: STEFANO FARINA PRODUCATOR / PODGORIE: STEFANO FARINA
 ANUL DE RECOLTA: 2009
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. CHIANTI CLASSICO / TOSCANA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE / CANNAIOLO
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: Are o culoare intensa de un rosu grena cu delicate accente de caramiziu.
 MIROS: Foarte intens fructat, de cirese negre, mure, afine si coacaze, sustinute de arome elegante lemnoase
 GUST: Echilibrat si elegant, de o corpolenta medie spre mare, cu tanini moi, de o aciditate bine integrata si o paleta gustativa complexa, vegetala (ciuperci, arome de hambar, pamant reavan), lemnoasa de stejar si fum, si complex fructata. Gustul final este lung si discret, fructat si dulceag.
 ASOCIERE CULINARA: Perfect langa preparate din carne rosie, din vita si vitel, porc si porcusor de lapte, miel, oaie berbecut, preparate ca tocanite in sosuri abundente, pe grill servite cu cu sosuri brune, pe gratar si garnisite cu legume la gratar, sau in cuptor, impanate cu usturoi, cu legume din sezonul de iarna, bogate in mirodenii si condimente. La finalul mesei, este perfect langa branzeturi moi si semimoi, servite cu biscuiti / crackers si fructe uscate.
 TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea inainte de servire)112,57 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU BELLEGRAVE PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU BELLEGRAVE
 ANUL DE RECOLTA: 2008
 REGIUNE / TARA: A.O.C. PAUILLAC / BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON / MERLOT / CABERNET FRANC
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSU SEC. Un Grand Vin de Bordeaux.
 ASPECT: Culoare intensa de un rosu de rubiniu cu accente de grena.
 MIROS: Seducator, puternic fructat, placut lemnos si foarte persistent.
 GUST: Matasos, de o corpolenta mica, un vin cu tanini moi si aciditate bine integrata, echilibrat, si de un gust fructat de cirese amare, coacaze rosii afine. La final, gustul remanent, lasa o impresie lunga si usor dulceaga, de fructe uscate (prune, stafide rosii).
 ASOCIERE CULINARA: Se poate savura langa maruntaie de porc (rinichi si creier), pui (pipote si inimi), vita (limba), pregatite la tigaie in unt si ceapa calita, stropite cu vin si servite langa mamaliguta sau legume sotate, langa cartofi taranesti sau piure. Branzeturile semimoi si moi (Gorgonzola, Brie, sau dupa tipicul elvetian, fromage a raclette) sunt un bun 'partener', mai ales garnisite cu fructe uscate si nuci caju.
 TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)184,57 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LES FIEFS DE LAGRANGE PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LES FIEFS DE LAGRANGE
 ANUL DE RECOLTA: 2006
 REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT-JULIEN / BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ROSU SEC un Grand Vin de Bordeaux.
 ASPECT: Limpede si seducatoare de o culoare rubinie intensa cu note acentuate de caramiziu.
 MIROS: Prafos, lemnos si fructat. O paleta de arome clasica pentru vinuri gourmet, un clasic pt. subregiunea Saint Julien, unul din vinurile ce sunt bine puse in valoare in asociere cu mancare.
 GUST: Seducator, de o fructozitate pregnanta de visine putrede si mure, completate delicat de coacaze negre si zmeura, si de o savoare subtila de masline negre si bureti de padure. Lemnozitatea este bine integrata, si gustul final remanent este lung, placut si elegant.
 ASOCIERE CULINARA: Este perfect langa carne rosie de vita, porc sau miel, pregatita suculent pe grill sau in tigaie, simplu fara multe mirodenii. Din mancarurile mai elaborate, se asociaza bine cu pulpa de miel la tava, tocanite vanatoresti din carne de mistret, fazan sau cocos de munte. La finele mesei langa branzeturi moi sau semimoi, maturate, servite cu fructe uscate si nuci Pecan.
 TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)239,55 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LAFON-ROCHET PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LAFON-ROCHET
 ANUL DE RECOLTA: 2004
 REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT ESTEPHE / BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: Limpiditate buna de culoare intensa de un rosu purpura cu note de caramiziu.
 MIROS: Intens si imbietor, complex si elegant fructat, de prune uscate, dude si mure negre, delicat de afine, condimentat de scortisoara, cuisoare si nucsoara, delicat lemnos si puternic de vanilie cu nuante caramelizate.
 GUST: Un vin cu tanini fermi, cu o aciditate bine integrata, de o corpolenta medie spre mare, confirma paleta fructata si de condimente identificata prin miros (apreciere olfactiva), cu un gust remanent extrem de lung si elegant.
 ASOCIERE CULINARA: Cu orice tip de carne rosie sau maruntaie de porc sau vita, pregatita la tava, gatite cu mult cimbru, piper, verdeturi si garnisite cu manatarci, ghebe si orice fel de ciuperci salbatice. La finele mesei, se serveste langa un branzeturi fine, maturate, sau branza de burduf in coaja de brad cu prune uscate.
 TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea 25-30 minute inainte de servire)323,32 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU GRAND-PUY-LACOSTE PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU GRAND-PUY-LACOSTE
 ANUL DE RECOLTA: 2007
 REGIUNE / TARA: A.O.C. PAUILLAC / BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASSIC ROSU DE BORDEAUX
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSU SEC
 ASPECT: Culoare opaca, imbietoare de un rosu purpura cu delicate valente de grena.
 MIROS: Puternic si complex de fructe de padure si fructe rosii uscate, elegant lemnos si delicat de vanilie si fum.
 GUST: Fructat de visine amare, prune uscate si coacaze rosii, placut si catifelat dar totusi robust si bine structurat, cu tanini fermi, de o corpolenta medie spre mare, cu un gust final remanent lung si savuros.
 ASOCIERE CULINARA: Langa carne rosie la gratar sau pe plita, gatita simplu, rustic cat sa echilibreze caracteristica robusta a vinului, foarte putin condimentata, servita cu cartofi taranesti, rumeniti, cu bacon prajit. De asemenea acompaniaza bine mezeluri, chorizo, prosciutto, babic si giudem servie cu telemea sarata si paine neagra de casa.
 
 TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)392,70 RON
 
                     
                                     
                            
									                                                                            					 
                                    