Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
  2. Culoare: Vin rosu Eliminare
  • Tarla 201 - rosu ( FN + CS ) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5% Tarla 201 - rosu ( FN + CS ) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Tarla 201 - rosu ( FN + CS ) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    TARLA 201 CUPAJ ROSU - VINURI REPREZENTATIVE ROMANESTI
    ANUL DE RECOLTA: 2016
    REGIUNE / TARA: DOC - CMD DEALU MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA + CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 14.5%
    VIN ROSU SEC dintr-un areal celebru deja pentru elita vinurilor rosii romanesti, maturat 100% in butoaie de stejar romanesc si frantuzesc.

    Pentru ca varietatea este esenta vietii, proiectul TARLA, a adunat de la producatori reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaose sau perfect adaptate terroir-ului romanesc, din care s-au creat o serie de cupaje si cuvee-uri de excelenta, o oglinda a solului, climei si traditiei viticulturale tipice fiecarei zone in parte.


    ASPECT: Rosu rubiniu intens.
    MIROS: Intens, puternic si aromat. Primul nas este cel de Cabernet Sauvignon cu fructele sale rosii coapte: afine si cirese negre, completate de notele de ardei gras si usoare note de condiment. Feteasca neagra intervene ulterior prin note de mure, prune si visine negre terminand cu note de vanilie si scortisoara. Toate aceste note sunt invaluite ulterior de cele ale barrique-ului: lemn, cacao si tutun oferindu-i compexitate si finete.
    GUST: Savuros, catifelat si in acelasi timp vivace, cu tanini puternici si un grad de alcool ridicat dar bine integrat. Aromele de fructe se regasesc si in gust, inceputul fiind cel de fructe rosii coapte, urmat de usoare note de condimente iar post gustul este lung si plin de savoare lasand la iveala notele de lemn si fum si dulcea aroma de vanilie. Toate acestea il fac sa fie un vin complex, ideal pentru impatimitorii vinurilor rosii corpolente.
    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi consumat alaturi de carne rosie, steak-uri, vanat usor condimentat si cu sos de fructe rosii si scortisoara, sau platou de branzeturi maturate sau semimaturate.
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 20-30 min. inainte de servire)
    46,12 RON
  • Tarla 101 - rosu (me + fn + cs) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5% Vinuri reprezentative romanesti randul 4 Tarla 101 - rosu (me + fn + cs) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5% Vinuri reprezentative romanesti randul 4

    Tarla 101 - rosu (me + fn + cs) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5% Vinuri reprezentative romanesti randul 4

    TARLA 101 CUPAJ ROSU - VINURI REPREZENTATIVE ROMANESTI
    ANUL DE RECOLTA: 2016
    REGIUNE / TARA: DOC - CMD DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: MERLOT + FETEASCA NEAGRA + CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 14%
    VIN ROSU SEC dintr-un areal ce se remarca prin vinuri rosii de foarte buna calitate.

    Pentru ca varietatea este esenta vietii, proiectul TARLA, a adunat de la producatori reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaose sau perfect adaptate terroir-ului romanesc, din care s-au creat o serie de cupaje si cuvee-uri de excelenta, o oglindă a solului, climei si traditiei viticulturale tipice fiecarei zone in parte.

    ASPECT: De o culoare intensa de un rosu purpuriu, opac.
    MIROS: Intens de fructe coapte rosii si negre, distinct de coacaze si mure, cu note vegetale si delicate accente de condimente.
    GUST: Plin de savoare, un vin corpolent, puternic fructat, proaspat, cu tanini fermi bine integraţi si un gust remanent desfatator si de lunga durata.

    ASOCIERE CULINARA: Langa carne rosie, file de porc sau vita la grill sau pe gratar (perfect cu file mignon cu foie gras, ai sos de fructe de pădure), miel la tava, vanat mic la protap, sau cu paste cu carne în sos rosu. La finalul mesei, de consumat langa branzeturi moi maturate, garnisite cu stafide, smochine proaspete si nuci pecan.
    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Se recomanda decantarea chiar inainte de servire)

    + 0,50 RON warranty

  • Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2017 - 0.75L , Alc: 13.5% Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2017 - 0.75L , Alc: 13.5%

    Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2017 - 0.75L , Alc: 13.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: SACHA LICHINE
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE ROUGE / SYRAH / MERLOT
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Acest vin este produs dupa cele mai moderne si riguroase metode tehnologice, ghidate de cunostintele despre vinificare, tradititional dobandite in Franta. Dupa o fermentare la temperaturi scazute, 20% din vin a fost imbatranit in butoaie de stejar.
    “Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie de hedonist în minte.” Sacha Lichine - vinificator

    ASPECT: De o culoare aproape opaca de un rosu purpura.

    MIROS: Complex, cu note de fructe salbatice de padure si condimente.

    GUST: Un mix placut de vanilie, chocolata, coacaze negre, mure, dude negre si o senzatie usor lemnoasa, de o corpolenta medie spre mare, cu o buna aciditate si un gust final prelung si condimentat.

    ASOCIERE CULINARA: Cu Penne all’Arrabbiata, pui in sos Piri Piri, Chilli cu fasole neagra, vitel Scaloppine cu ciuperci si Marsala, fasole cu ciolan in sos de tomate, Tartar de vita, Tortellini Pomodoro, snitel de porc umplut cu sunca si cascaval in crusta de parmezan si alune, coaste la cuptor, sarmale cu ciolan, sau platouri de porcarii: jumari, sorici, carnati prajiti, mici, sangerete.

    TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Nu se recomanda decantarea)
    39,27 RON
  • Segarcea - Principesa Margareta, vin rosu 2013 - 0.75L, Alc: 14.3% Segarcea - Principesa Margareta, vin rosu 2013 - 0.75L, Alc: 14.3%

    Segarcea - Principesa Margareta, vin rosu 2013 - 0.75L, Alc: 14.3%

    Al doilea vin dedicat Alteţei Sale Regale, Principesa Margareta a României, este produs 100% dintr-un soi de struguri exotic, atât pentru Segarcea, cât şi pentru celelalte podgorii din România - Marselan. Rezultatele excelente pe care acest strugure a dovedit cã le poate avea în Segarcea ne-au încurajat sã ne aventurãm în lansarea lui în formã purã, necupajat cu un alt soi, mai uşor de înţeles şi de acceptat de cãtre public. Aromele cresc de la gem de capşune, zmeurã şi afine la tabac, condimente, cacao, ciocolata cu lapte, rom, cocos şi piele finã. Gustul este complex, finalizat cu un postgust prelung şi elegant, de lemn-dulce şi ciocolatã cu lapte. Are o putere mare de învechire.
  • Gitana - Premium - Lupi (cs + me + sa) 2015 - 0.75L, Alc: 14.5% Gitana - Premium - Lupi (cs + me + sa) 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Gitana - Premium - Lupi (cs + me + sa) 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL / SOIURI: CABERNET SAUVIGNON + MERLOT + SAPERAVI
    VOL. ALC.: 14%

    Strugurii sunt recoltaţi manual, iar producerea vinului se realizează folosind tehnici vinificare clasice și echipamente moderne, de ultimă generaţie. Macerarea pe boștină și fermentaţia are loc pentru 20 de zile în căzi din lemn de stejar.Strugurii sunt recoltaţi manual. Procesul de vinificare este unul traditional, macerarea pe bostina petrecindu-se timp de 20 zile in cazi din lemn de stejar. În timpul fermentării, toate eforturile sint orientate spre a optimiza extracţia aromelor si substantelor colorante. Dupa terminare fermentarii alcoolice, vinul este supus procesului de maturare in butoaie mari din lemn de stejar din Krasnodar , unde se va petrece si fermentarea malo-lactica. Procesul de maturare continuă în baricuri de 225 litri pentru o perioada de 18 luni.

    Vizual: roşu rubiniu intens, cu reflexii purpurii.
    Olfactiv: buchetul este intens, bogat, cu arome de mure și fructe, la care se adaugă nuanţe de ciocolată, boabe de cafea, lemn dulce și marochin.
    Gustativ: echilibrat, structurat, cu taninuri puternice, gust intens și complex și un post-gust rafinat, prelung, de prune și mure.
    Recomandari culinare: Poate însoţi carnea afumată, carnea la grătar, ciupercile și alte legume prăjite. E perfect cu vinat, carnea rosie, mincaruri spetiate si cascavaluri mature.
    Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C
    90,06 RON
  • Avincis - Domnul de roua rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14% Avincis - Domnul de roua rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Avincis - Domnul de roua rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Domnul de RouA spune povestea printului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui în roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii.

    Acest cupaj este format din soiurile Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (35%) si Pinot Noir (15%).

    Culoarea acestui vin este violet închis. Vinul dezvaluie un buchet de coacaze negre si mure.
    Gustul sau este usor, cu structura rotunda si aciditate proaspata si arome de fructe.

    Acest vin trebuie degustat tanar!

    A se servi la 17˚C, alaturi de coaste la gratar.

    Tipul vinului: Sec
  • Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14% Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14%

    Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: D.O.C. / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: BARBERA

    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Are o culoare mata, usor terna, de o nuanta de un rosu rubiniu cu note de grena.

    MIROS: De o intensitate relativ ridicata, foarte bogat fructata (prune, afine, dude negre, coacaze si mure), delicat lemnoasa si vegetala, completate cu arome subtile mineral.

    GUST: De o corpolenta medie, cu o aciditate usor ridicata, proaspata si fructata; confirma paleta aromatica fructata identificata prin miros, intreg spectru de fructe amintite si cel al aromelor vegetale si minerale. Gustul final este relativ lung, usor astringent, savuros si delicat dulceag. Un vin lejer si echilibrat.

    ASOCIERE CULINARA: Langa carne de porc, vita sau miel, pe grill sau pe gratar insotite de sosuri vanatoresti, sosuri brune sau pe baza de trufe acolo unde este cazul (mici, cotlete de berbecut, pastrama de oaie, ceafa de porc, ficatei si legume frigarui, carnati cruzi, neafumati, pregatiti pe gratar), carne de pasare la rotisor, sau mezeluri din carne de porc, curcan, oaie si capra: carnati de Plescoi, babic, salam de vara, salam de Sibiu, carnati uscati, crenvusti de Brad din carne de oaie si capra.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Nu se recomanda decantarea)
    45,58 RON
  • Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5% Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5%

    Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ANTONOPOULOS VINEYARDS
    ANUL DE RECOLTA: 2006
    REGIUNE / TARA: REGIONAL WINE OF ACHAIA / PATRAS / GRECIA
    SOIUL / SOIURILE: MERLOT
    VOL. ALC.: 15.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Seducator, de o culoare profunda de un rosu rubiniu cu note de grena.

    MIROS: Placut si intens de lemnozitate suava, bine integrata, sustinute de nuante de ceai negru si fructe rosii si negre.

    GUST: Pregnant de fructe rosii, cirese si visine, cu o caracteristica delicata vegetala, un vin de o corpolenta medie, cu tanini moi, catifelat si matasos.

    ASOCIERE CULINARA: In asociere cu carne grasa de pastrama de rata sau rata la rotisor, sau cu carne rosie de porc sau oaie pregatita in tocanite sau la cuptor. Merge foarte bine si langa maruntaie, preparate la tigaie in ulei, unt si ceapa calita.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Se recomanda decantarea cel putin 20 minute inainte de servire)
    82,90 RON
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0,75L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0,75L, Alc: 13%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0,75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU CLERC MILON
    ANUL DE RECOLTA: 2004
    REGIUNE / TARA: CINQUIEME CRUS -GRAND CRU CLASSE 1855 / PAUILLAC / MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 49% CABERNET SAUVIGNON / 42% MERLOT / 7% CABERNET FRANC / 1% PETIT VERDOT / 1% CARMENERE

    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Este un Grand Cru Classe din 1855 (Cinquieme Cru Classe) Pauillac, ce a fost achizitionat de catre Baron Philippe de Rothschild in 1970. In 1988 la moartea lui Baron Philippe Rothschild, reconstructia cramei si a chateau-lui erau in plina desfasurare, si in ziua de astazi mai multe cladiri moderne din sticla, piatra si lemn, insumand 3600 de metri patrati, se integreaza perfect in peisajul din Medoc.
    2004 a ramas in memoria oenologilor ca cel mai secetos an din 1962 incoace.

    ASPECT: De o buna limpiditate si de o culoare de rosu purpuriu, extrem de inchis.

    MIROS: Bine structurat, intens, cu arome proaspete si distincte de cirese amare, afine, coacaze negre, lemn de santal si grafit (mina de creion), completate de valente delicate lemnoase de stejar si paine prajita.

    GUST: Perceptia initiala de rotunjime si catifelare, surprinde cu o textura armonioasa a taninilor echilibrata de corpolenta ridicata, sustinuta de o paleta gustativa de fructe negre (dude negre, mure, afine, cirese negre, coacaze) si accente subtile lemnoase. Perceptia pe paletin dupa inghitire, este placuta, lunga si echilibrata, tipica unui Clerc Milon clasic.

    ASOCIERE CULINARA: Cu mezeluri fine uscate, pastrame, carnatarii condimentate sau jambon (hamon, prosciutto) acompaniate de branzeturi “fandosite”, maturate, moi si semimoi langa nuci, alune de pamant, prune uscate si stafide rosii. Se asociaza elegant langa preparate din carne rosie la tava (porc, miel, vita, berbecut, curcan) impanate cu mirodenii, servite cu cartofi gratinati cu parmezan, cartofi rumeniti cu busuioc sau varza de Bruxelles trasa-n tigaie cu bacon si ceapa.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 20-30 min. inainte de servire)
    497,42 RON
  • Lamblin Fils - Volnay aoc rouge 2005 - 0.75L, Alc: 12.5% Lamblin Fils - Volnay aoc rouge 2005 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Lamblin Fils - Volnay aoc rouge 2005 - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2005
    REGIUNE / TARA: A.O.C. VOLNAY / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De un rosu grena cu nuante de caramiziu, translucid.

    MIROS: Elegant fructat (coacaze, visine) si placut vegetal, de ciuperci, masline verzi si lemnos de cedru.

    GUST: Catifelat, fructos, de cirese negre, coacaze, prune uscate si dude rosii, imbogatit de savoarea ciupercilor de padure si de valente rafinate lemnoase, un vin de corpolenta relativ mica, sustinuta de tanini moi, cu un gust remanent pamantos si prafos.

    ASOCIERE CULINARA: Foarte reusit servit in asociere cu tocanite de carne de porc sau vita, din maruntaie de porc sau pui cu fasole sau cartofi, sau langa limba de vita in sos rosu cu masline. Este excelent in asociere cu drob de miel in aluat sau rulouri de carne cu umplutura de legume, si carne macinata in amestec cu mirodenii si verdeturi.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 15 minute inainte de servire)
    120,43 RON
  • Croft - Port wine Tawny - 0.75L, Alc: 20% Croft - Port wine Tawny - 0.75L, Alc: 20%

    Croft - Port wine Tawny - 0.75L, Alc: 20%

    Plin de culoare, cu profunzime şi claritate bună, făcut din vinuri invechite între trei şi patru ani alese pentru capacitatea lor de a se maturiza rapid şi de a produce un gust moale, rotund ca aperitiv.
    62,83 RON
  • Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15% Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15%

    Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15%

    Vin roşu aprins, pur, cu arome florale, căpşuni şi cireşe roşii, o atingere de citrice coapte, tutun şi condimente dulci. Oferă o rară combinaţie a eleganţei şi puterii mulţumită acidităţii mature şi a taninilor dulci.
    124,36 RON
  • Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5% Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%

    Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2010

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COLCHAGUA VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Montes reprezintă 30 de ani de aventură în lumea vinului chilian. Era anul 1987 când doi afaceriști cu experiență, Aurelio Montes și Douglas Murray, au început să își transforme visul în realitate: producția de vinuri la o calitate superioară celor obținute în Chile, la acea vreme. La proiectul lor au contribuit încă doi partneri, care i-au ajutat să creeze un vin exportat în peste 100 de țări, recunoscut pentru calitatea permanentă și extraordinară.

     

    Mai mult de atât, vinuri produse sub eticheta Montes au reușit să pună Chile în topul celor mai bune state producătoare de vin – cei patru afaceriști au început cu un vin din soiul Cabernet Sauvignon, deschizător de drumuri pentru prețioasele vinuri din soiurile Chardonnay, Merlot și Syrah.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu.

     

    MIROS: Buchetul acestui vin dezvăluie nuanțele fructelor roșii, inclusiv cireșe, urmate de parfumul boabelor de piper, tutun și pâine prăjită.

     

    GUST: Cele 12 luni de maturare în butoi oferă aroma evidentă de tanini din stejar francez, care reușesc să se împace uimitor de bine cu fructele de pădure, aflate la baza structurii aromatice a acestui Merlot din Chile.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Meniuri consistente din carne de vită, vițel și oaie.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 17 - 19°C (Se recomandă decantarea cu circa 20-30 de min. înainte de servire).

     

    78,54 RON
  • Poggio al Tesoro - Mediterra igt rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14% Poggio al Tesoro - Mediterra igt rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14%

    Poggio al Tesoro - Mediterra igt rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14%

    Un vin roşu aromat, cu note expresive de fructe de pădure, unde aromele de mure, prune şi cireşe se împletesc cu note mai incisive de piper. Vinul este rezultatul unui amestec reuşit de Syrah, Cabernet Sauvignon şi Merlot. Mediterra se evidenţiază prin complexitatea bogată a terroirului din Bolgheri, fiind un vin uşor de băut. Poate fi asociat cu diverse preparate din carne, mezeluri şi brânzeturi uşor maturate, in special Pecorino. Poate fi servit uşor răcit, alături de fructe de mare, cum ar fi Mullet în sos de roşii, peşte fiert şi cod în sare, în stil Livorno.
    91,63 RON
  • Stefano Farina - Chianti Classico docg, rosso, Le Bocce 2009 - 0.75L, Alc: 14% Stefano Farina - Chianti Classico docg, rosso, Le Bocce 2009 - 0.75L, Alc: 14%

    Stefano Farina - Chianti Classico docg, rosso, Le Bocce 2009 - 0.75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: STEFANO FARINA
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. CHIANTI CLASSICO / TOSCANA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE / CANNAIOLO
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Are o culoare intensa de un rosu grena cu delicate accente de caramiziu.

    MIROS: Foarte intens fructat, de cirese negre, mure, afine si coacaze, sustinute de arome elegante lemnoase

    GUST: Echilibrat si elegant, de o corpolenta medie spre mare, cu tanini moi, de o aciditate bine integrata si o paleta gustativa complexa, vegetala (ciuperci, arome de hambar, pamant reavan), lemnoasa de stejar si fum, si complex fructata. Gustul final este lung si discret, fructat si dulceag.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect langa preparate din carne rosie, din vita si vitel, porc si porcusor de lapte, miel, oaie berbecut, preparate ca tocanite in sosuri abundente, pe grill servite cu cu sosuri brune, pe gratar si garnisite cu legume la gratar, sau in cuptor, impanate cu usturoi, cu legume din sezonul de iarna, bogate in mirodenii si condimente. La finalul mesei, este perfect langa branzeturi moi si semimoi, servite cu biscuiti / crackers si fructe uscate.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea inainte de servire)
    112,57 RON
  • Chateau Bellegrave - Pauillac rouge 2008 - 0.75L, Alc: 14% Chateau Bellegrave - Pauillac rouge 2008 - 0.75L, Alc: 14%

    Chateau Bellegrave - Pauillac rouge 2008 - 0.75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU BELLEGRAVE
    ANUL DE RECOLTA: 2008
    REGIUNE / TARA: A.O.C. PAUILLAC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON / MERLOT / CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Un Grand Vin de Bordeaux.

    ASPECT: Culoare intensa de un rosu de rubiniu cu accente de grena.

    MIROS: Seducator, puternic fructat, placut lemnos si foarte persistent.

    GUST: Matasos, de o corpolenta mica, un vin cu tanini moi si aciditate bine integrata, echilibrat, si de un gust fructat de cirese amare, coacaze rosii afine. La final, gustul remanent, lasa o impresie lunga si usor dulceaga, de fructe uscate (prune, stafide rosii).

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura langa maruntaie de porc (rinichi si creier), pui (pipote si inimi), vita (limba), pregatite la tigaie in unt si ceapa calita, stropite cu vin si servite langa mamaliguta sau legume sotate, langa cartofi taranesti sau piure. Branzeturile semimoi si moi (Gorgonzola, Brie, sau dupa tipicul elvetian, fromage a raclette) sunt un bun 'partener', mai ales garnisite cu fructe uscate si nuci caju.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)
    184,57 RON
  • Chateau Les Fiefs de Lagrange - Saint Julien rouge 2006 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Les Fiefs de Lagrange - Saint Julien rouge 2006 - 0.75L, Alc: 13%

    Chateau Les Fiefs de Lagrange - Saint Julien rouge 2006 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LES FIEFS DE LAGRANGE
    ANUL DE RECOLTA: 2006
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT-JULIEN / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC un Grand Vin de Bordeaux.

    ASPECT: Limpede si seducatoare de o culoare rubinie intensa cu note acentuate de caramiziu.

    MIROS: Prafos, lemnos si fructat. O paleta de arome clasica pentru vinuri gourmet, un clasic pt. subregiunea Saint Julien, unul din vinurile ce sunt bine puse in valoare in asociere cu mancare.

    GUST: Seducator, de o fructozitate pregnanta de visine putrede si mure, completate delicat de coacaze negre si zmeura, si de o savoare subtila de masline negre si bureti de padure. Lemnozitatea este bine integrata, si gustul final remanent este lung, placut si elegant.

    ASOCIERE CULINARA: Este perfect langa carne rosie de vita, porc sau miel, pregatita suculent pe grill sau in tigaie, simplu fara multe mirodenii. Din mancarurile mai elaborate, se asociaza bine cu pulpa de miel la tava, tocanite vanatoresti din carne de mistret, fazan sau cocos de munte. La finele mesei langa branzeturi moi sau semimoi, maturate, servite cu fructe uscate si nuci Pecan.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)
    239,55 RON
  • Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%

    Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LAFON-ROCHET
    ANUL DE RECOLTA: 2004
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT ESTEPHE / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Limpiditate buna de culoare intensa de un rosu purpura cu note de caramiziu.

    MIROS: Intens si imbietor, complex si elegant fructat, de prune uscate, dude si mure negre, delicat de afine, condimentat de scortisoara, cuisoare si nucsoara, delicat lemnos si puternic de vanilie cu nuante caramelizate.

    GUST: Un vin cu tanini fermi, cu o aciditate bine integrata, de o corpolenta medie spre mare, confirma paleta fructata si de condimente identificata prin miros (apreciere olfactiva), cu un gust remanent extrem de lung si elegant.

    ASOCIERE CULINARA: Cu orice tip de carne rosie sau maruntaie de porc sau vita, pregatita la tava, gatite cu mult cimbru, piper, verdeturi si garnisite cu manatarci, ghebe si orice fel de ciuperci salbatice. La finele mesei, se serveste langa un branzeturi fine, maturate, sau branza de burduf in coaja de brad cu prune uscate.


    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea 25-30 minute inainte de servire)
    323,32 RON
  • Chateau Grand Puy Lacoste - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 14% Chateau Grand Puy Lacoste - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 14%

    Chateau Grand Puy Lacoste - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU GRAND-PUY-LACOSTE
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. PAUILLAC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASSIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC

    ASPECT: Culoare opaca, imbietoare de un rosu purpura cu delicate valente de grena.

    MIROS: Puternic si complex de fructe de padure si fructe rosii uscate, elegant lemnos si delicat de vanilie si fum.

    GUST: Fructat de visine amare, prune uscate si coacaze rosii, placut si catifelat dar totusi robust si bine structurat, cu tanini fermi, de o corpolenta medie spre mare, cu un gust final remanent lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Langa carne rosie la gratar sau pe plita, gatita simplu, rustic cat sa echilibreze caracteristica robusta a vinului, foarte putin condimentata, servita cu cartofi taranesti, rumeniti, cu bacon prajit. De asemenea acompaniaza bine mezeluri, chorizo, prosciutto, babic si giudem servie cu telemea sarata si paine neagra de casa.


    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)
    392,70 RON
  • Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2006 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2006 - 0.75L, Alc: 13%

    Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2006 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ORMEZ DE PEZ
    ANUL DE RECOLTA: 2006
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT-ESTEPHE / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare intensa, stralucitoare, rubinie opaca cu infletiuni violacee.

    MIROS: Seducator, curat, de fructe rosii coapte, dominat de zmeura si mure, completat de accente lemnoase elegante, si delicate de condimente.

    GUST: Intens si extrem de fructat, o caracteristica bine evidentiata si in echilibru cu lemoziatea si notele de fum si vanilie. Acest cupaj, maturat in butoaie de stejar, este cremos. Vinul este echilibrat si bine structurat, are tanini moi si o aciditate medie. Gustul final ce ne ramane pe paletin, este lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Evidenta, cu carne rosie pregatita pe grill, protap, tigaie sau la gratar, invelita in prosciutto sau bacon, sau rulouri din carne de porc umplute cu legume si maruntaie, drob de miel sau haggis si chiar cu preparate in sos vanatoresc, sos brun cu Champignon brune de cultura. La finalul mesei langa branzeturi fine (Gorgonzola, Camembert) garnisite cu fructe uscate si nuca.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 de minute inainte de servire)
    315,47 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă