Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Culoare: Vin rose Eliminare
-
VIN: DAVINO Domaine Ceptura Rose
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON + MERLOT
ASPECT: Rose, foaie de ceapa
MIROS: Fructat, cu nuante de fructe de padure bine coapte, persistent.
GUST: Expresiv, proaspat, echilibrat, bun structurat, amplu, rotund si persistent.
ASOCIERE CULINARA: Se poate servi ca aperitiv inainte de luarea mesei, cu antreuri elaborate, salate complexe sau fel principal gourmet pe baza de file de peste, fructe de mare, curcan, iepure si pui, langa carne cruda, carpaccio sau tartar de vita sau somon, si chiar langa sushi si sashimi.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)74,61 RON Începând cu: 70,13 RON -
Savurati ritmul alert al tonurilor proaspete de zmeura si capsuni care definesc acest roze din Cabernet Sauvignon, completate frumos de note citrice inconfundabile. prin savoarea sa, vinul poate insoti cu lejeritate orice moment.
Asociere culinara: De la salate, paste, mancaruri picante la deserturi, acest roze este perfect servit la o temperatura de 6-8 grade Celsius.34,69 RON -
"De o sutăcincizeci de ani încoace, Coroana a dat națiunii române inspirație și bunul exemplu. Asemeni primilor Suverani români, generația de astăzi a Familiei Regale aduce la cunoștințăsocietății excelența în toate domeniile.”
(Extras din Scrisoarea trimisăcu prilejul acordării dreptului de prezentare a Blazonului, distincție care include Domeniile Viticole Tohani între Furnizorii Casei Regale a României).
În amintirea Prințului Nicolae de România, care a ales, la Tohani, să asculte glasul iubirii înaintea descendenței regale, am creat gama “Cuvee”, vinuri expresive, impetuoase și rare că o declarație de dragoste.Am ales să dezvoltăm gamă această pentru a transmite complexitatea, structură și caracterul fructos de Lume Nouă alegând cu atenție cele mai bune vinuri ale noastre și asamblandu-le în cupaje expresive, nobile.
Note Gustare: O culoare tipică pentru o Busuioacă răcoritoare – rose pal. Prima impresie olfactivă ne aduce note de busuioc ușor uscat, de trandafiri roșii de vară, senzații de fructe roșii coapte și zemoase. In gură îl descoperim tonic, răcoros, cu o dulceața ce‐i da notă de eleganță, dulceața de trandafiri, de zmeură și fructele roșii suculente, cu o tușă de vanilie se definesc în gustul complex, dar delicat, un post gust lung.
Servire: 8-10 grade Celsius.
Asocieri culinare: Salate ușoare de vară, fructe de mare, pește roșu sau desert cu fructe.
43,20 RON Începând cu: 37,31 RON -
Strugurii sunt culeși în zori pentru a obţine o prospeţime maximă a vinurilor.
Strugurii roșii folosiţi pentru acest vin sunt lăsaţi în pieliţe pentru o perioadă scurtă pentru a extrage doar o tentă de culoare, înainte ca sucul roz deschis să fie colectat pentru fermentare.
Vinificaţia este cât se poate de minimalistă și se concentrează pe transformarea strugurilor în vin în cel mai pur mod posibil, vinul rămânând în rezervoare de oţel inoxidabil neutre, iar de acolo ajunge direct în sticle, fără a fi învechit prea mult în cramă, tocmai pentru a aduce în pahar caracterul și prospeţimea strugurilor.
Note de degustare: Roz trandafiriu cu nuanţe corai. Arome intense de fructe tropicale, trandafiri și iasomie. Gust demisec, răcoritor, cu note dominante de fructe exotice. Caracter savuros, proaspăt, elegant.
Asociere culinara: Excelent ca aperitiv racit bine in serile calduroase de vara.
Temperatura de servire: 8 - 10 grade C.
Primul vin romanesc imbuteliat in sticla a carui dop este tot din sticla.57,60 RON Începând cu: 54,68 RON -
AVINCIS - CABERNET SAUVIGNON + MERLOT
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Recoltarea se face manual in ladite de 18kg pentru ca strugurii sa fie cat mai intacti posibil. Urmarirea maturarii strugurilor are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala pentru recolta. Strugurii sunt sortati apoi atat in vie cat si in crama.
Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii si sunt macerati direct sub atmosfera protectoare.
Presurizarea are loc la presiune joasa, pentru a permite pastrarea aromelor si extragerea unui must de calitate. In timpul fermentarii are loc un control al temperaturii.
Degustare:
Culoarea acestui vin este un roz deschis luminos. Buchetul acestui vin dezvaluie arome de capsune salbatice si cirese proaspete. Gustul sau este proaspat si usor intepator.
Acest vin trebuie degustat tanar si proaspat!
Recomandari privind servirea:
Va sfatuim sa degustati acest vin la 7°C.
Acompaniaza foarte bine aperitivele si salatele proaspete de sezon. Recomandam sa-l degustati alaturi de cocktail de creveti si avocado.
A se servi alaturi de legume la wok sau preparate la gratar.
Concentratie alcoolica : 13%
Tipul vinului : Sec43,45 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA
VOL. ALC.: 13.5%
Vin rose sec.
La Domeniul Vladoi, rose-ul a fost intotdeauna varful de lance. Acest rose are culoare de foita de ceapa, stralucitoare care ne imbie sa il consumam in dupa-amiezile de vara.
Mirosul este proaspat de caise, compot de piersici si flori de trandafiri.
Gustul este fin, echilibrat cu note de agrise, caise si pere crude.
Este un vin usor de consumat atat simplu cat si cu salate din spanac tanar si rucola cu piept de pasare.
Temperatura optima de servire 6-8°C31,87 RON Începând cu: 29,97 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SYRAH / CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 13%
Rose-urile cramei Domeniul Vladoi au surprins de fiecare data consumatorii, atat pe cunoscatori cat si pe consumatorii obisnuiti . De aceasta data va incantam cu un rose din Syrah si Cabernet Sauvignon menit sa va parfumeze fiecare dupa-amiaza de la sfarsitul primaverii pana la inceputul toamnei.
Un rose cu o culoare stralucitoare, foita de ceapa, intensa.
Mirosul de incanta cu note florale si usor condimentate.
Gustul este echilibrat, cu o aciditate sustinut, perfect pentru a fi consumat si in zilele calduroase de vara.
Se poate asocia perfect cu fructe de mare in sos rosu usor condimentat.
Temperatura de servire 6-8°C40,58 RON Începând cu: 39,99 RON -
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN MICROZONA TIGANCA / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: RARA NEAGRA + SAPERAVI
Vinul Surori provine de la doua soiuri autohtone importante rosii: Saperavi si Rara Neagra. Gustul lor se imbina ca strangerea de mana a doua surori, pentru a crea un vin unic si elegant. Strugurii sunt culesi manual, odata ajunsi la maturitatea fenolica, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Mustul fermenteaza 15-18 zile la temperatura de 12°C. O perioada de 25 zile a stat pe depozit de drojdii fine, timp in care s-au efectuat doua batonnage-uri.
ASPECT: Roz somon.
MIROS: Buchetul este proaspat si etaleaza note de grepfrut, capsune, fragi si cirese galbene.
GUST: Arome bogate de fructe rosii invaluite in accente citrice, care merg pana in postgust.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12°C.
ASOCIERI CULINARE: Recomandam cu rata in sos de portocale, piept de pui cu visine si piper negru, paste, fructe de mare, peste sau branzeturi.48,68 RON -
VINUL CAVALERULUI
PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
Vinul Cavalerului Roze 2016, obţinut și în acest an din Cabernet Sauvignon, este un vin ușor și proaspăt.
Este obtinut din struguri culesi manual in zona Cogealac, din plantatiile infiintate si intretinute de noi. Culesul s-a facut in primele ore ale diminetii astfel incat dupa-masa strugurii ajung la Ceptura pentru a fi prelucrati in aceeasi zi . Dupa presare si limpezire mustul a fost fermentat la 16-17 grade ,in loturi mici ,dupa fermentare s-a facut asamblarea si stabilizarea .
Indiferent de anotimp, pentru a vă bucura din plin de aromele sale, vă sfătuim să–l serviţi la o temperatură de 13°C, în compania unor preparate ușoare, pe bază de carne albă, dar și cu brânzeturi sau mezeluri picante.
Vinul Cavalerului Roze 2016 este un vin romanesc premiat, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.
Miros: fructe exotice, pomelo, citrice , capsuni dar si flori albe
Gust: proaspăt de fragi, căpşuni, aciditate bună, echilibrat, cu post-gust fructat
Cu ce meniu se serveşte: aperitiv, salate, fructe de mare, carne albă, mezeluri uscate, pizza, paste
Temperatura de servire: 13°C28,88 RON