Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie. 
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Culoare: Vin alb Eliminare
- 
                        
    Luigi Tacchino - Romina Gavi di Gavi bianco 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / PIEMONTE / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: CORTESE
 VOL. ALC.:12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor si limpede, de o culoare de un galben pai cu valente delicate verzui.
 MIROS: Fructat de gutui si ananas, pepene galben si mere golden rascoapte, intens mineral, floral de soc.
 GUST: Relativ lejer, foarte proaspat si destul de cremos, un vin de o corpolente medie spre mica, de o buna aciditate si o caracteristica fructoasa de citrice (grapefruit intens, lamaie si lime, pepene galben si pere). Are un gust remanent, final, suculent si citric.
 ASOCIERE CULINARA: Este perfect langa peparate din peste oceanic (in special red snapper si halibut) pregatit la tigaie sau grill si garnisit cu legume proaspete din sezonul de vara, cu fructe de mare gatite dupa bucataria mediteraneeana, si nu in ultimul rand cu tocanita din burta de vita cu fasole alba (pregatita dupa reteta portugheza traditionala in Oporto) sau mult apreciata Tuslama. Se poate servi si ca aperitiv inainte de masa, langa gustari preparate din sunca, parizer, carne de tipar sau rac, branzeturi tari si semitari si legume proaspete si biscuiti/ crackers.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)65,45 RON
- 
                        
    Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5%PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
 ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
 VOL. ALC.: 7.5%
 VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE
 ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
 MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
 GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.
 ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
 TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)58,05 RON
- 
                        
    Bostavan - Dor Alb Demisec 2017 - 0.75 L, Alc: 12%Spumantul DOR te invita sa sarbatoresti bucuria vietii intr-o atmosfera festiva. Creat prin maiestria vinificatorului italian Federico Giotto, DOR combina soiul italian de struguri Chardonnay si Pinot Blanc, dezvaluind arome de prospetime.20,29 RON Începând cu: 19,07 RON
- 
                        
    Regnard - Macon Lugny - Chardonnay 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 Macon Lugny este produs în zona rurală Macon, formată din 43 de sate. Vinul comercializat sub această denumire de origine controlată este obţinut din culturi ce se întind pe aproximativ 615 hectare (1.520 acri). Dintr-un singur hectar se obţin 6000 de litri de vin, ce iau calea pivniţelor şi cramelor în care maeştrii francezi le oferă o identitate aparte.
 ASPECT: Vin de culare galben pai, uşor verzui.
 MIROS: Mirosul este dominat de flori albe, muşeţel, grapefruit şi alune de Pecan.
 GUST: Pentru acest vin gusturile sunt într-adevăr discutate. La o degustare în tihnă se simte amestecul de lămâie, miere, ghimbir, unt din butoaiele de stejar, folosite la maturare, şi finish cules din ierburi aromatice.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Macon-Lugny este un vin pentru sezonul cald. Oricând doriţi să încercaţi acest Chardonnay, îl puteţi savura din plin alături de aperitive reci, foie gras, porc, pui, peşte, fructe de mare şi desert cu ciocolată.111,27 RON
- 
                        
    Regnard - Petit Chablis 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 Petit Chablis este unul dintre cele şapte vinuri albe din soiul Chardonnay, plantat de peste 25 de ani în zona desemnată Chablis, localizată în regiunea Burgundia, din Estul Franţei. Vinificarea pentru sortimentele din soi alb se realizează prin fermentaţie alcoolică şi malolactică în rezervoare din oţel inoxidabil, pentru a reduce aciditatea şi a oferi complexitate organoleptică.
 ASPECT: Petit Chablis este, asemenea fraţilor săi, un vin de culoare galben pai, clar şi intens.
 MIROS: Un vin intens şi aromatic ce necesită o atenţie şi relaxare pentru a-şi dezvălui notele de fruct exotic şi piatră albă, extrase din straturile de sol îmbogăţite de erele geologice îndepărtate.
 GUST: Gust uleios şi fructat, ce oferă prospeţime şi savoare. Fructele prezente în miros reapar, împreunate cu fructe citrice şi atingeri de mentă proaspătă. Sfârşitul experienţei ne reaminteşte că suntem în prezenţa unii vin sec cu post gust ce se menţine mult timp după ce licoarea a părăsit papilele gustative.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un Chardonnay ce merită păstrat pentru meniuri cu peşte, fructe de mare, creveţi, calamar la grătar, caracatiță, sepie, scoici la grătar şi plăcinte din bucătaria franceză, cu carne de peşte şi diferite amestecuri pescăreşti.117,81 RON
- 
                        
    Regnard - Retour des Flandres Bourgogne, alb 2018 - 0.75L, Alc: 13%ANUL DE RECOLTĂ: 2018
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC
 „Întoarcerea din Flandre” este cu siguranţă un vin pentru întreaga Europa, creat de casa baronului de Ladoucette, din soiul Chardonnay, crescut în regiunea viticolă Burgundia. Fie că se referă la un triumf al poporului francez, rămas în cărţile de istorie, ori o întamplare notabilă din viaţa a nobililor legaţi de brand-ul Regnard, acest sortiment îşi poate câştiga usor locul printre cele mai bune vinuri franceze din soiul Chardonnay.
 ASPECT: În sticla originală sau în paharul preferat, acest vin dezvăluie o culoare atrăgătoare de galben pai, intens.
 MIROS: Retour des Flandres atrage prin aroma corpolentă, definită de esenţele de fructe, inclusiv pere, mere şi fructele exotice de Acai, ce îşi au originea în pădurea tropicală a Amazonului.
 GUST: Gustul duce cu gândul la prospeţime, din fructe, din miere şi unt, două ingrediente câştigate în procesele de producţie şi maturare, realizate, asemenea celorlalte sortimente, cu spirit analitic, rigoare şi tradiţie.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit alături de preparate simple, cum ar fi piept de pui cu sos de lămâie şi migdale, sau alte preparate din peşte şi scoici şi creveţi.117,81 RON
- 
                        
    Regnard - Chablis Saint Pierre 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 Saint Pierre face parte din vinurile Regnard, obţinute din soiul Chardonnay, cultivat într-un microclimat de excepţie ce oferă vinuri cu virtuţi câştigate în timp din solul fertil, procesul de recoltare, selecţie şi vinificare.
 ASPECT: Chardonnay de culoare deschisă și luminoasă, cu reflecții de aur.
 MIROS: Saint Pierre degajă parfumul natural al boabelor de Chardonnay, acompaniat de citrice şi caise, unite cu note subtile de unt.
 GUST: Gustul este o un amalgam decent, manifestat printr-o aciditate scăzută, un procent de minerale răspândite armonios, arome de flori albe, fructe uscate şi migdale.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Regnard Saint Pierre este vinul potrivit pentru multe dintre bucătăriile Europei: bucate din porc, peşte (somon, ton), scoici, brânzeturi moi şi tari.163,63 RON
- 
                        
    Regnard - Montagny Chardonnay 2014 - 0.75L, Alc: 13%ANUL DE RECOLTĂ: 2014
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC
 Montagny provine din regiunea viticolă Burgundia, unde se culeg anual struguri din soiul Chardonnay, ce îşi primeşte identitatea prin maturare şi păstrare în cele mai bune condiţii, asigurate de maeştrii baronului Patrick de Ladoucette.
 ASPECT: Galben pai clar, cu accente verzui.
 MIROS: Chardonnay este soiului înzestrat de natură cu un miros proaspăt şi energic. In acest caz, un soi crescut în terrroir-ul Burgundiei, care îşi păstrează parfumul natural şi primordial de fructe verzi.
 GUST: Montagny este un vin pe care francezii s-au străduit să îl creeze pentru gusturile elegante ale iubitorilor de Chardonnay: un vin uşor sărat (din minerale), fructat (mere, pere, piersici), cu o tentă condimentată, uşor de acoperit în post gustul unei degustări ocazionale.
 TEMP. DE SERVIRE: 12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Brânzeturi moi de capră şi de vacă, peşte cu ierburi aromatice, preparate cu pui, curcan.183,26 RON
- 
                        
    Regnard - Pouilly Fuisse L’Ancien Prieure 2017 - 0.75L, Alc: 13%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC
 Casa Regnard este una dintre cele mai vechi şi mai prestigioase case de Burgundia, apreciată pentru calitatea şi originalitatea vinurilor albe. Domeniul pe care se cultiva soiul de Chardonnay pentru vinurile fine Pouilly Fuisse, provine din parcelele cu acelaşi nume cunoscute din 1755 sub numele de Clos de Pavillion.
 ASPECT: Vinul de culoare galben pai, cu reflexii verzui, rezultată din procesul de filtrare şi depozitare.
 MIROS: Buchetul acestui Pouilly Fuisse din 2017 denotă un compus extravagant de flori galbene, fructe, miere, iarba prospăt tăiată şi cedru.
 GUST: Gustul este proaspăt şi revigorant, graţie mineralelor extrase din solul calcaros, specific regiunii viticole din Burgundia.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Aperitive din peşte afumat, peşte prăjit, paste cu peşte, paste cu sos din legume, peşte sau scoici aburite.196,35 RON
- 
                        
    Marc Bredif - Muscadet de Serve & Maine sur Lie 2017 - 0.75L, Alc: 12%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: MUSCADET
 VOL. ALC.: 12%
 VIN ALB SEC
 Vinăria Marc Bredif oferă tradiţie şi originalitate cu fiecare produs. Experienţa de peste 100 de ani a producătorului francez ne aduce Muscadet Sevre et Maine Sur Lie, practic un vin special obţinut prin maturare în prezenţa unei mici cantităţi de drojdie, fără a se trece mustul prin procesul de filtrare.
 ASPECT: Vinul de Melon de Bourgogne are o culoare verde pal, clară, specifică unui sortiment obţinut exclusiv dintr-un singur soi de strugure alb.
 MIROS: Muscadet Sevre et Maine Sur Lie câştigă multe dintre proprietăţile naturale ale soiului şi metodei de vinificare. Parfumul oferă note introductive de iarba afumat şi o mix surprinzător de pere şi lămaie.
 GUST: Soiul Melon de Bourgogne este crescut în Valea Loarei, pe un sol format din straturi de piatră şi calcar, din care îşi extrage mineralele, ce oferă vinului un gust uşor sărat şi sec, cu aciditate medie.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un Marc Bredif inedit este recomandat alături de aperitive, gustări, preparate din pui, peşte, stridii, scoici şi creveţi.68,07 RON
- 
                        
    Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHENIN BLANC
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ALB SEC
 Marc Bredif este un alt exemplu de succes pentru viticultura şi industria producătorilor de vinuri franţuzeşti. Bredif este un nume de referinţă din 1893. Vinaria şi culturile au trecut cu bine de două războaie mondiale, au fost achiziţionate de casa Barounului de Ladoucette, care a modernizat procesul de producţie şi a extins viţa până la 20 de hectare pentru a oferi şi în prezent soiuri apreciate, printre care Chenin Blanc din culturile Vouvray.
 ASPECT: Vinul de Chenin Blanc, produs tradiţional de maeştrii vinăriei Marc Bredif are o culoare de ambră deschisa, cu uşoară tentă aurie în paharul classic, pentru vin.
 MIROS: Baron Briare are o reminscenţă nobilă de fructe galbene coapte (piersică şi pară), la care se adaugă fructe exotice, ananas şi diferite citrice.
 GUST: Gustul ne dezvăluie supriza lăsată de aromă. Prospeţimea vine din lămai iar fructele exotice se simt, din nou, la sfârşit, alături de aciditatea medie gandită sau lăsate în grija procesului natural de producţie.
 TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Vinul de Chenin Blanc este plăcut alături de mâncăruri dulci şi amare. Alături de acest sortiment sunt recomandate fructe /salate de fructe (gutuie, măr, pară), brânzeturi, iaurturi, porumb, ardei gras, ciuperci, peşte (somon, ton), preparate delicioase din porc, sau preparate din bucătăria asiatică.100,79 RON
- 
                        
    Baron Briare - Touraine Sauvignon blanc 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 Baron Briare Sauvignon este, alături de vinurile produse sub eticheta Marc Bredif unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate vinuri franţuzeşti ale casei de Ladoucette. Sub conducerea tânărului baron Patrick, care a preluat afacerea la 21 de ani, in 1972, vinaria franceză produce în continuare excepţionalul vin de Sauvignon Blanc din culturile viţă aflate la altitudine de peste 1400 de metri, pe dealurile din Valea Loarei.
 ASPECT: Vin din soi de strugure alb, de culoare verde pal.
 MIROS: Baron Briare degajă mirosul tipic al unui vin obţinut din soi de producţie, aşa cum este Sauvignon Blanc. Elementele definitorii sunt notele de agrişă verde, piper verde, ierburi aromatice şi flori de soc.
 GUST: Acest vin străluceşte prin prospeţime debordantă, aciditate potrivită şi revigorantă ce se menţine ca o personalitate cu voinţă de fier pe toată durata degustării.
 TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un vin proaspăt recomandat alături de carne pui şi viţel, cu sosuri cremoase, cu garnitură de legume sau meniuri cu paste, legume de primăvară, gătite cu unt. Se serveşte şi alături de somon la grătar, somon tras la tigaie, scoici şi peşte afumat (păstrăv).78,54 RON
- 
                        
    De Ladoucette - Les Deux Tours - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2018
 REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 Unul dintre cei mai vechi producatori de vinuri din Franța, reprezentată încă din secolul 18 de familiile Comte Lafond si Ladoucette au lansat in 2006, vinul de Sauvignon Blanc, numit cu inspiraţie Les Deux Tours (Cele doua turnuri). Vinul provine din culturile aflate în Valea Loarei, numită şi “Valea Regilor“, de-a lungul râului Loire.
 ASPECT: Vin de culoare verde pal, limpede şi aşezat, datorită soiului de Sauvignon Blanc şi procesului tradiţional de vinificaţie şi maturare.
 MIROS: Un vin popular, graţie soiului parfumat, pulpei din fructe albe şi nuanţelor de anason, care se ridică subtil la suprafaţa licorii.
 GUST: Degustarea începe cu paleta fructată fructată pentru a continua sublim cu gustul sec al unui Sauvignon Blanc. Această experienţă intensă, puţin influenţată de tanini, se păstrează până la ultima experienţa cu o vivacitate suprinzătoare, până la ultima picătură.
 TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit alături de carne de pui sau carne de vită în special dacă este însoțit de un sos cremos sau de legume de primăvară, cum ar fi sparanghelul și mazărea. De asemenea, acest Sauvignon Blanc este recomandat şi cu feluri de peşte, cu legume de primăvară și sosuri cu unt.89,01 RON
- 
                        
    Regnard - Chassagne Montrachet Grand Cru 2014 - 0.75L, Alc: 13%ANUL DE RECOLTĂ: 2014
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC
 Brand-ul Regnard, din regiunea Bourgogne, Franța, are o tradiţie de aproape 160 de ani in producţia de vinuri albe, din soiul Chardonnay. Strugurii din care sunt obţinute vinurile Regnard sunt ierarhizate în funcţie de straturile de sol Kimmeridgian şi Portlandian. Solul Kimmeridgian oferă fructului şi, implicit, vinului obţinut, mineralele extrase din carbonat din calciu, format din perioada Jurassicului, iar Portlandian oferă un strugure fară minerale, dar bogat in arome de fructe.
 ASPECT: Chassagne Montrachet este un vin alb, de o claritate impresionantă, fidel popularităţii câştigate în rândul iubitorilor de Chardonnay.
 MIROS: Un buchet elegant format din arome intense de fructe coapte şi minerale, însuşite din terroir-ul milenar al Franţei.
 GUST: De la prima degustare vinul este fidel aromei bogate. Este cremos cu un post gust lemnos, fructat, balansat de o aciditate scăzută.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un vin de Chardonnay potrivit meniurilor cu pui gătit în stil vânătoresc, feluri principale de peşte (file de somon), gătite la cuptor, cu verdeţuri, sau ierburi aromate.667,59 RON
- 
                        
    Domaine Camille Braun - Riesling Tradition AOP BIO - 0.75L, Alc: 12.54%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: ALSACE / FRANȚA
 SOIUL / SOIURILE: RIESLING
 VOL. ALC.: 12.5 %
 VIN ALB SEC
 Generaţiile familiei Braun oferă lumii vinuri din regiunea Alsace, create din culturi cultivate cu tradiţie de sute de ani. Riesling Tradition este unul dintre vinurile obţinute dintr-un singur soi de struguri: faimosul Riesling, crescut in cele mai bune condiţii, cu certificat de produs organic şi biodinamic sub eticheta Demeter.
 ASPECT: Dincolo de sticla originală, Riesling Tradiţion oferă culoarea clasică a vinului alb obţinut din soiurile speciei Vitis vinifera.
 MIROS: Datorita climei calde din Alsacia, strugurele de Riesling dezvoltă note de citrice si piersică, ca o pereche elegantă şi proaspătă ce oferă un exemplu de stabilitate şi prospeţime.
 
 GUST: Riesling-ul de Alsacia satisface gustul pentru un vin liniştit. Greutatea aromei se menţine de la prima degustare până în ultima secundă a post-gustului reuşit de tanin.
 TEMP. DE SERVIRE: 12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Acest Riesling este un vin rasat şi delicat ce delectează papilele gustative alături de preparate din peşte, fructe de mare şi alte feluri gustoase din bucataria alsaciană.82,47 RON
- 
                        
    Domaine du Nozay - Cuvee Domaine Sancerre BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANȚA
 SOIUL / SOIURILE: Sauvignon
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 
 Domaine du Nozay deține câteva particularităti, oferite pământul în care se află culturile de struguri. Podgoria de pe care se culeg strugurii de Sauvignon are un sol bogat, pe care s-au aflat cu mult timp în urmă ape bogate în faună și floră marină.
 
 ASPECT: Vinul are un aspect galben-verzui oferit de mustul liniștit obținut din presarea mecanică, realizată fără trepidații care să scuture licoarea și pulpa strugurilor.
 
 MIROS: Un parfum natural alcătuit din note citrice, dure și uniforme, înconjurate de notele soiului de Sauvignon împreunat cu fructe exotice.
 
 GUST: Arome elegante și discrete: grapefruit roz, litchi, lămâie, dar mai ales piersică galbenă.
 TEMP. DE SERVIRE: 12-14 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Se poate servi sec, cu brânză de capră din regiunea Chavignol, alături de stridii, legume crude, ficat de vițel, pui cu fenicul, tapas sau o tartă subțire à la provençale.130,90 RON
- 
                        
    Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: Bourgogne / FRANȚA
 SOIUL / SOIURILE: Chardonnay
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 Parcelele domeniilor Grossot sunt situate în localitățile Fleys, Chichée și Fontenay, orientate spre nord și nord-vest. Culturile Grossot oferă struguri bogați din soiul Chardonnay, pentru producția unui vin de calitate superioară, de peste 35 de ani.
 
 ASPECT: După așezare, fermentație și maturare, vinul filtrat are culoare pal-gălbuie, limpede.
 
 MIROS: Note prelungite de flori de lămâie verde, cu o tentă de granit umed.
 
 GUST: După o maturare de câteva luni în sticle, acest Chablis oferă o prospețime frumoasă, câștigată din fuziunea aromelor de fructe, flori albe și minerale extrase de vița soiului Chardonnay.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un Chablis generos cu preparatele din porc, pește (somon, ton), scoici și diferite tipuri de brânzeturi.137,45 RON
- 
                        
    Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC
 Sous le Chateau vine din pitorescul şi fermecatorul Saint-Romain, acolo unde familia Buisson cultivă viţă de vie din secolul al XII-lea. Vinul de Chardonnay este obţinut din viticultura organică, realizată prin culegerea manuală a ciorchinilor, depozitare în lăzi şi maturare naturală.
 ASPECT: Vin galben pai cu tentă verzuie, clar.
 MIROS: Un Chardonnay classic, ce se diferenţiază prin buchetul de flori albe, miasmă de pâine prăjită şi fructe coapte (prune mirabelle, piersici).
 GUST: Un vin cu accente fructate si aciditate mică, pentru o degustare prelungită şi satisfacătoare, la temperatura recomandată.
 TEMP. DE SERVIRE: 12-14 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mese de nota 10, alături de foie gras, ştiucă, crustacee în sos, tocană, cârnăciori şi brânzeturi (în special Munster şi Roquefort).229,08 RON
- 
                        
    Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%BERVINI 1955 PROSECCO BIOLOGICO
 ANUL DE RECOLTA: NV NON VINTAGE
 REGIUNE / TARA: FRIULI VENETIA GIULIA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: GLERA
 VOL. ALC.: 11%
 VIN SPUMANT EXTRA SEC. Antonio Bergamo a înfiinţat societatea Bervini în 1955, în oraşul italian Bergamo, şi a început să comercializeze prosecco neîmbuteliat, restaurantelor şi stabilimentelor în regim hotelier. Odată cu trecerea anilor, familia din Bergamo şi-a achizionat propria distilerie, instalaţii moderne pentru producţia vinului spumant şi propria linie de îmbuteliere. Aflaţi la a treia generaţie, descendenţii lui Antonio Bergamo se îngrijesc de producţia unui prosecco din
 struguri Glera, crescuţi în provincia Pordenone din regiunea autonomă Friuli-Venezia Giulia, din Italia.
 ASPECT: Un vin spumant de culoare galben pal, limpede, aşezat, trădat doar de micile bule efervescente ce se ridică la suprafaţă datorită îmbogăţirii cu dioxid de carbon.
 MIROS: Bervini are un buchet timid, de aceea este necesar să fim aproape de licoare pentru a sesiza buchetul delicat de mere şi piersici.
 GUST: Pentru acest prosecco este folosită metoda Charmat, de fermentare în rezervoare din oţel inoxidabil. O fermentare secundară, timp de 40 de zile, la temperatura de 16 ºC, permite vinului să îşi păstreze un gust proaspăt, fructat, cu aciditate plăcută.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8 ºC.
 ASOCIERE CULINARA: Un prosecco bio este binevenit înainte de masă, în postura de aperitiv, sau servit alături de meniuri bogate în pui, peşte şi crustacee.30,11 RON
- 
                        
    Regnard - Chablis Grand Regnard blanc 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2018
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor. de o buna limpiditate, de o culoare placuta de un galben pai cu reflexii aurii.
 MIROS: Foarte complex, puternic fructat, arom de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de nuci.
 GUST: Elegant, proaspăt, rotund şi bine structurat, susţinut de arome deosebit de persistente fructate, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate mica, de un gust remanent lung, mineral si placut de citrice.
 ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din carne de peste crud (Carpaccio de peste spada, Tartar de somon) sau la grill, servit cu polenta, legume sote sau salata proaspata. Langa homar cu ristotto de legume, sushi sau sashimi din peste gras, si la finalul mesei cu branzeturi rafinate, maturate, tari si semitari (Provolone, Pecorino Romano, Gouda) servite cu nici si mere, pere si caise uscate.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)209,44 RON
