Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 20
  2. 21
  3. 22
  4. 23
  5. 24
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin alb Eliminare
  1. Strugurii au fost culeși în prima decadă a lunii septembrie, la o acumulare de zahăr de 230-240g/l. Fermentarea alcoolică a mustului a avut loc în tancuri de inox cu inoculare de drojdii selecționate.

    NOTE DE DEGUSTARE: Un vin expresiv, particular și fin, ce își dezvaluie de la început aroma deosebită de petale de trandafir. Gust complex, corpolent de fructe citrice, susținut de o aciditate moderată.
    RECOMANDARI DE SERVIRE: Se poate servi alaturi de pește, fructe de mare, salate sau deserturi ușoare.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 8º-10ºC.
    31,90 RON
  2. Strugurii au fost culeși între 10-12 septembrie, la o acumulare de zahăr de 210-220 g/l si au fost puși la fermentat în tancuri de inox. La fermentație s-au folosit drojdii selecționate.

    NOTE DE DEGUSTARE: Un vin cu aciditate vibrantă, plin de viață, cu arome specifice de soc, piersici, mere verzi și smochine proaspete,
    RECOMANDARI DE SERVIRE: Poate fi asociat cu preparate frantuzești și mediteraneene.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 8º-10ºC.
    31,90 RON
  3. Strugurii au fost culeși între 20-25 septembrie, la o acumulare de zahăr de 210-220 g/l. Fermentarea alcoolică a mustului a avut loc în tancuri de inox cu inoculare de drojdii selecționate.

    NOTE DE DEGUSTARE: Culoare galben-pai, cu reflexe verzui, savuros în gust, plăcut și bine echilibrat, cu note intense de fructe tropicale și soc.
    RECOMANDARI DE SERVIRE: Se armonizează perfect cu paste, pește și fructe de mare.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 8º-10ºC.
    24,20 RON
  4. Un vin alb, sec, elegant, cu miros placut de fructe tropicale (ananas, mango, papaya). Gust savuros, proaspat, ce aminteste de merele Golden si piersici. O Feteasca Regala dintr-o vie tanara de numai patru ani.

    Asociere culinara: Cu legume si branzeturi proaspete, cu peste sau pui.
    Temperatura de servire: 8-10°C.
    19,81 RON
  5. Feudo di Santa Croce - Bianco di Puglia 2015 - 0.75L, Alc: 12% Feudo di Santa Croce - Bianco di Puglia 2015 - 0.75L, Alc: 12%
    In 1960 a fost infiintata crama Tinazzi condusa atunci de catre Eugenio Tinazzi, care, prin devotamentul si pasiunea sa pentru vinuri a adus pe piata vinuri de calitate superioara. In prezent, Giorgio si Francesca Tinazzi se afla la conducere pastrand traditia familiei de a produce vinuri recunoscute si vandute in peste 30 de tari.

    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Fructat, se regasesc notele specific soiului Malvasia de piersica si notele florale.
    GUST: Aroma de piersica predomina la inceput, fiind urmata de subtile arome de piper lasand in post gustul persistent sa se regaseasca aromele de caisa.
    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi consumat ca atare sau in asociere cu peste sau carne alba.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 8°C.
    29,75 RON
  6. ASPECT: Galben auriu.

    MIROS: Notele fructate de pere coapte si caise sunt completate perfect de cele de ceai de tei.

    GUST: Mineralitatea terroir-ului este bine evidentiata prin aciditatea acestui vin, completata de aromele de caise si pere coapte, lasand ca post gustul sa fie lung fructat.

    ASOCIERE CULINARA: Se recomanda a fi servit cu preparate din carne de rata si curcan sau branzeturi tari.
  7. Chardonnay este un soi alb, international, cultivat in toate arealele viticole ale lumii. In zilele noastre se produc mari cantitati de vin din acest soi si in cele mai indepartate locuri ale lumii.
    Ampla varietate de componente aromatice reiese in mod diferit  in funcție de terenul si clima unde este cultivat.


    CULOARE: Galben pai cu reflexe vezui.
    AROMA: Intensa de fructe coapte printre care castiga ananasul si banana.
    GUST: Vin structurat de mare eleganta, catifelat si cu final foarte sapid, mineral.
    ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de branza maturata, paste umplute (ravioli), carnuri albe si friptura.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: Recomandam o servire de 10-12 °C.
    41,80 RON
  8. Feteasca Regala este un soi alb, autohton romanesc, identificat in regiunea Transilvaniei si se crede ca ar fi rezultat al hibridarii naturale intre feteasca alba si grasa de cotnari. Este un soi semiterpenic, care produce vinuri albe de o culoare galben verzuie care trece de la galben pai la galben auriu dupa o perioda de maturare, fructat si cu mari nivele de aciditate ce confera o placuta prospetime si finete vinurilor.


    CULOARE: Galben cu reflexii vezui.
    AROMA: Florala, cedru, fan din flori.
    GUST: Vin racoritor, de corp mediu, caracterizat prin aciditate vioaie si placuta.
    ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de aperitiv.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: Recomandam o servire de 10-12 °C.
    38,50 RON
Pagina:
  1. 20
  2. 21
  3. 22
  4. 23
  5. 24
Grilă Listă