Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  1. Merlot Domeniul Bogdan, se situează încă în etapa exuberantă a tinereții, fiind caracterizat printr-o suculență ce-i conferă un corp cărnos, moale și catifelat.
    Maturat în baricuri de stejar franțuzesc timp de 6 luni, am creat un Merlot deosebit de prietenos și elegant, acesta dezvoltând arome de ciocolată neagră, lichior de vanilie, magiun de prune și mure.
    Culoarea roșu mediu-intens este accentuată prin nuanțe violacee.
    Recomandăm servirea Reserva Merlot alături de carne roșie la cuptor cu legume, deserturi cu ciocolată.
  2. Gitana - Classico - Rose 2018 - 0.75L, Alc: 13% Gitana - Classico - Rose 2018 - 0.75L, Alc: 13%
    Gama / colecția: Gitana Classico
    Soiul strugurilor : Merlot
    Anul recoltei : 2016
    Alcool 13,5%

    Note de degustare:

    Acest Rose complex și mineral, de o culoare vie, dezvăluie aromele citrice (grapefruit) urmate de capsune și cireșe de mai.
    Aciditatea vioaie susține gustul intens obținut din Merlot
    Este bogat si echilibrat in palat, cu o fructozitate foarte buna si final prelungit.

    Recomandări culinare:

    Recomandat cu rață în sos de portocale, piept de pui cu vișine și piper negru, paste, fructe de mare, peste sau branzeturi. Este perfect si ca aperitiv
    28,80 RON
  3. LA CETATE nu este doar unul dintre brandurile care au scris istorie în renaşterea vinului românesc. Pentru Crama Oprişor, LA CETATE a fost prima linie de vinuri premium, lucrate cu o migală şi o meticulozitate care au adus, încă din primul an de producţie, rezultate excepţionale. În numele unei istorii care încă se scrie, dar şi pentru a sărbători renaşterea acestor pământuri. Dacă locul a fost binecuvântat de Creator cu tot ce era nevoie pentru a da oamenilor cele mai bune roade, cu siguranţă, şi „omul care sfinţeşte locul” şi-a găsit menirea în istoria Oprişorului.


    Soi/Cupaj: Merlot 100%
    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei
    Areal: Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania

    Organoleptic: Dincolo de orice metafore, Merlot-ul este vinul căruia doar cârcotaşul profesionist i-ar putea găsi defecte. Este complex, dar plăcut de însoţit, are profunzimi flexibile care-i dezvăluie puterea de pătrundere. Se-nţelege la fel de bine cu hangiul şi cu regele, mişcându-se lejer de la un strat la altul al propriei fiinţe. Un vin care obligă la reverenţă, fără s-o ceară explicit. Un tânăr aristocrat, încă rebel, dar cu bună educaţie. Nuanţe clasice de Merlot definite de fructe roşii şi condimente, întrerupte de tonuri pertinente de piele şi tutun.

    Servire: Perfect in asociere cu preparate din carne de porc.
    43,85 RON
  4. Vin obtinut prin vinificarea in alb a strugurilor de Merlot, cu arome de flori de tei, grapefruit si lime. Gust proaspat si vioi, sprijinit de o buna ciditate, cu accente de citrice, sambure de caisa si mere verzi. Baricat 3 luni in bariquri din stejar romanesc.
    28,81 RON
  5. VINUL CAVALERULUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: MERLOT

    In 2014, un an usor mai rece decat de obicei, toamna calda si lunga a permis o buna maturare a strugurilor roşii, în zona Munteniei. Astfel, Vinul Cavalerului Merlot 2014 este un vin de calitate superioara, structurat şi complex, ce exprimă perfect notele de fructe roşii specifice soiului şi încântă prin taninii eleganţi şi mirosul discret de scorţişoară. Am maturat o parte din cantitate (aproximativ 40%) in baricuri din lemn romanesc si francez de 1-3 ani, si astfel am creat un Merlot care este o adevarată infuzie de arome: un vin „înnobilat” prin vinificaţie, însă uşor de savurat.
    Merlot 2014 este un vin de calitate superioara ce va acompania perfect preparate din carne roşie, raţă la cuptor, preparate din carne de curcan şi brânzeturi maturate. Vă recomandăm sa îl degustaţi la 17⁰C.
    Merlot 2014 este un vin de calitate superioara, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.

    Miros: fructe rosii, zmeura, visina coapta, scortisoara
    Gust: complex, fructat, arome de zmeura, visina coapta, coacaze rosii, vanilie; tanini eleganti, aciditate buna, bine integrata, corp mediu spre lung cu o buna persistenta. Aproximativ 40% din cantitate a fost maturata in baricuri din lemn romanesc si francez de 1-3 ani, pentru o perioada de 10-12 luni
    CU CE MENIU SE SERVESTE preparate din carne rosie, branzeturi maturate, miel la cuptor
    Temperatura de servire: 17°C
  6. Este un vin foarte bine structurat şi echilibrat, puternic, sec şi foarte taninos.
    Se potriveşte cu mâncărurile din carne roşie şi merge acompaniat cu brânzeturi foarte bine maturate.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă