Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Crama / Brand: Tohani Eliminare
  2. Tip strugure: Merlot Eliminare
  1. Mosia Tohani - Principele Radu Merlot 2014 - 0.75L, Alc: 14.7% Mosia Tohani - Principele Radu Merlot 2014 - 0.75L, Alc: 14.7%
    Note degustare: O culoare tipica a unui Merlot de mare clasa: rubiniu-indigo, extractiv. Se deschide cu nuante de fructe dulci ca ciresele negre si mure coapte, coacaze. Senzatii de frunza de tabac, piele tabacita, lemn dulce. Urme de ciocolata amara alaturi de o visina supra coapta confiata. In gura este catifelat, suculent și elegant. Alcoolul de 14% ii confera o dulceata delicata. Afine scoase din afinata, scortisoara si cuisoare, tabac și piele tabacita pe langa un mon cheri si praf de cacao.

    Servire: 15 -17 grade Celsius.
    Asocierile propuse sunt cu mezeluri crud uscate, preparate din carne de vanat, branzeturi maturate.
Grilă Listă