Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Tip strugure: Chardonnay Eliminare
-
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC
Casa Regnard este una dintre cele mai vechi şi mai prestigioase case de Burgundia, apreciată pentru calitatea şi originalitatea vinurilor albe. Domeniul pe care se cultiva soiul de Chardonnay pentru vinurile fine Pouilly Fuisse, provine din parcelele cu acelaşi nume cunoscute din 1755 sub numele de Clos de Pavillion.
ASPECT: Vinul de culoare galben pai, cu reflexii verzui, rezultată din procesul de filtrare şi depozitare.
MIROS: Buchetul acestui Pouilly Fuisse din 2017 denotă un compus extravagant de flori galbene, fructe, miere, iarba prospăt tăiată şi cedru.
GUST: Gustul este proaspăt şi revigorant, graţie mineralelor extrase din solul calcaros, specific regiunii viticole din Burgundia.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Aperitive din peşte afumat, peşte prăjit, paste cu peşte, paste cu sos din legume, peşte sau scoici aburite.196,35 RON -
ANUL DE RECOLTĂ: 2014
REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC
Brand-ul Regnard, din regiunea Bourgogne, Franța, are o tradiţie de aproape 160 de ani in producţia de vinuri albe, din soiul Chardonnay. Strugurii din care sunt obţinute vinurile Regnard sunt ierarhizate în funcţie de straturile de sol Kimmeridgian şi Portlandian. Solul Kimmeridgian oferă fructului şi, implicit, vinului obţinut, mineralele extrase din carbonat din calciu, format din perioada Jurassicului, iar Portlandian oferă un strugure fară minerale, dar bogat in arome de fructe.
ASPECT: Chassagne Montrachet este un vin alb, de o claritate impresionantă, fidel popularităţii câştigate în rândul iubitorilor de Chardonnay.
MIROS: Un buchet elegant format din arome intense de fructe coapte şi minerale, însuşite din terroir-ul milenar al Franţei.
GUST: De la prima degustare vinul este fidel aromei bogate. Este cremos cu un post gust lemnos, fructat, balansat de o aciditate scăzută.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin de Chardonnay potrivit meniurilor cu pui gătit în stil vânătoresc, feluri principale de peşte (file de somon), gătite la cuptor, cu verdeţuri, sau ierburi aromate.667,59 RON -
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: Bourgogne / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: Chardonnay
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC
Parcelele domeniilor Grossot sunt situate în localitățile Fleys, Chichée și Fontenay, orientate spre nord și nord-vest. Culturile Grossot oferă struguri bogați din soiul Chardonnay, pentru producția unui vin de calitate superioară, de peste 35 de ani.
ASPECT: După așezare, fermentație și maturare, vinul filtrat are culoare pal-gălbuie, limpede.
MIROS: Note prelungite de flori de lămâie verde, cu o tentă de granit umed.
GUST: După o maturare de câteva luni în sticle, acest Chablis oferă o prospețime frumoasă, câștigată din fuziunea aromelor de fructe, flori albe și minerale extrase de vița soiului Chardonnay.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Un Chablis generos cu preparatele din porc, pește (somon, ton), scoici și diferite tipuri de brânzeturi.137,45 RON -
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC
Sous le Chateau vine din pitorescul şi fermecatorul Saint-Romain, acolo unde familia Buisson cultivă viţă de vie din secolul al XII-lea. Vinul de Chardonnay este obţinut din viticultura organică, realizată prin culegerea manuală a ciorchinilor, depozitare în lăzi şi maturare naturală.
ASPECT: Vin galben pai cu tentă verzuie, clar.
MIROS: Un Chardonnay classic, ce se diferenţiază prin buchetul de flori albe, miasmă de pâine prăjită şi fructe coapte (prune mirabelle, piersici).
GUST: Un vin cu accente fructate si aciditate mică, pentru o degustare prelungită şi satisfacătoare, la temperatura recomandată.
TEMP. DE SERVIRE: 12-14 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mese de nota 10, alături de foie gras, ştiucă, crustacee în sos, tocană, cârnăciori şi brânzeturi (în special Munster şi Roquefort).229,08 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
ANUL DE RECOLTA: 2018
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Stralucitor. de o buna limpiditate, de o culoare placuta de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Foarte complex, puternic fructat, arom de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de nuci.
GUST: Elegant, proaspăt, rotund şi bine structurat, susţinut de arome deosebit de persistente fructate, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate mica, de un gust remanent lung, mineral si placut de citrice.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din carne de peste crud (Carpaccio de peste spada, Tartar de somon) sau la grill, servit cu polenta, legume sote sau salata proaspata. Langa homar cu ristotto de legume, sushi sau sashimi din peste gras, si la finalul mesei cu branzeturi rafinate, maturate, tari si semitari (Provolone, Pecorino Romano, Gouda) servite cu nici si mere, pere si caise uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)209,44 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
ANUL DE RECOLTA: 2018
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Stralucitor. de o buna limpiditate, de o culoare placuta de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Foarte complex, puternic fructat, arom de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de nuci.
GUST: Elegant, proaspăt, rotund şi bine structurat, susţinut de arome deosebit de persistente fructate, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate mica, de un gust remanent lung, mineral si placut de citrice.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din carne de peste crud (Carpaccio de peste spada, Tartar de somon) sau la grill, servit cu polenta, legume sote sau salata proaspata. Langa homar cu ristotto de legume, sushi sau sashimi din peste gras, si la finalul mesei cu branzeturi rafinate, maturate, tari si semitari (Provolone, Pecorino Romano, Gouda) servite cu nici si mere, pere si caise uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)431,97 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
ANUL DE RECOLTA: 2015
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Stralucitor. de o buna limpiditate, de o culoare placuta de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Foarte complex, puternic fructat, arom de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de nuci.
GUST: Elegant, proaspăt, rotund şi bine structurat, susţinut de arome deosebit de persistente fructate, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate mica, de un gust remanent lung, mineral si placut de citrice.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din carne de peste crud (Carpaccio de peste spada, Tartar de somon) sau la grill, servit cu polenta, legume sote sau salata proaspata. Langa homar cu ristotto de legume, sushi sau sashimi din peste gras, si la finalul mesei cu branzeturi rafinate, maturate, tari si semitari (Provolone, Pecorino Romano, Gouda) servite cu nici si mere, pere si caise uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)412,33 RON -
Louis Latour îşi culege strugurii din insula Chablis, aflată în partea de nord a regiunii viticole Burgundia, la jumătatea distanţei dintre oraşele Dijon şi Paris. Cu toate că strugurii din Chablis sunt cultivaţi pe hectare întregi, în această parte a ţării cultura a scăzut la 5% din suprafața existentă în urmă cu 100 de ani. Toate aceste schimbări din viticultura franceză par să funcţioneze în favoarea vinului produs. Datorită producţiei limitate, vinul alb de Chardonnay din Chablis a devenit un favorit printre cei care preferă o licoare albă din soi peren.
ASPECT: Culoare galben pal, strălucitor, inconfundabil, oferit de soiul Chardonnay şi procesul de vinificare.
MIROS: Premier Cru are un buchet minunat, împrumutat cu măsură, din flori şi fructe din culturi locale (pere), şi fructe exotice (papaya).
GUST: Gustul desăvârşeşte experinţa. Florile şi fructele aduc un gust amplu, prospeţime cu un adaos minimalist de fructe citrice şi clorofilă. Se simt şi sărurile minerale din calcarul Burgundiei, format în erele geologice îndepărtate.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.
ASOCIERE CULINARA: Louis Latour ne oferă un Chablis potrivit bucătăriei europene: brânză moale și tare, preparate din carne de porc, tocană, pește, scoici și alte delicatese pescărești.148,75 RON -
Chassagne-Montrachet este un nume de referință în industria producătorilor de vin francez. Vița de Chardonnay din care se obține acest vin se află la sud de Puligny-Montrachet, în zona Côte de Beaune a regiunii viticole Burgundia. Ciorchinii de Chardonnay sunt recoltați de pe parcelele cu cea mai mare expunere la soare, unde boabele au ajuns la maturitate deplină și sunt coapte la nivelul optim, prevăzut în procesul de vinificare.
ASPECT: Soarele Burgundiei și grija oferită în etapele tradiționale de vinificare, respectate de Louis Latour oferă acestui vin un frumos auriu pal, pus în evidență ușor de sticla originală a producătorului.
MIROS: Un Chardonnay francez este întotdeauna sofisticat, mulțumită notelor florale, așezate cuminte într- un buchet în care vom găsi și note de miere obținută din flori de acacia.
GUST: Vinul este sofisticat dar și îndrăzneț atunci când bolta palatină întâlnește gustul puternic de fructe tropicale, ce par să aibă voința de a rămâne în post gust, mult timp după trecerea licorii.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.
ASOCIERE CULINARA: Este potrivit pentru brânzeturile de capră, pește și alte delicatese din ape sărate (scoici).351,05 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
ANUL DE RECOLTA: 2002
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHASSAGNE MONTRACHET GRAND CRU / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Stralucitor de o culoare imbietoare de un galben intens auriu.
MIROS: Foarte complex, placut fructat de fructe exotice (ananas, banane, mango) si arome florale, de soc, completate de note de alune de pamant.
GUST: Foarte elegant si mineral, fructat, de mango, ananas, banane, pepene galben (honey dew si cantalopue); un vin onctuos si untos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, lemnos si placut de cedru si vanilie.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din peste, crustacee (picioare de crab sau homar) servit cu untdelemn fierbinte, sau fructe de mare la tigaie in vin alb, cu paste (penne, tagiatelle, fussilli) cu sosuri albe si ciuperci de cultura. La finele mesei, langa branzeturi fine tari si semitari (Adelost, Saint Agur, Reblochon) cu nuci caju, struguri albi proaspeti si mere golden uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)362,59 RONStoc epuizat