Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Tip strugure: Cupaj rosu Eliminare
-
Mapu - Cabernet Sauvignon & Carmenere rojo 2015 - 0.75L, Alc: 13%
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
ANUL DE RECOLTA: 2015
REGIUNE / TARA: VALLE DEL MAIPO / CHILE
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON / CARMENERE
VOL. ALC.: 13%
VIN ROSU SEC. In dialectul indigenilor Mapuche, numele de Mapu inseamna “pamant”. In credinta lor, poporul Mapuche, sunt “copii pamantului”.
Asocierea unui soi tipic din Bordeaux, Franta (unde Baron Philippe Rothschild produce din aceleasi soi, unul din cele mai renumite vinuri pe plan international: Mouton Rothschild) si Carmenere, un soi extrem de bine adaptat in Chile, unde din acest soi se fac vinuri extrem de apreciate, nu este intamplatoare. Mapu, este un vin din Lumea Noua, produs dupa criteriile si standardele Lumii Vechi.
ASPECT: De culoare de rosu purpura, opac si intens.
MIROS: Intens fructat, de coacaze si afine, dude negre, visine, cirese amare completat de valente lemnoase de stejar si vanilie.
GUST: Fructat si sprintar, de o corpolenta medie si aciditate vivace, cu un buchet de fructe negre si rosii, imbogatit de accente de lemn de stejar, vanilie si paine prajita. Are un gust final, o remanenta placuta si delicat taninoasa. Este un vin tanar cu un potential de imbatranire la sticla de circa 3-5 ani.
ASOCIERE CULINARA: Langa tocanite de carne rosie (miel, oaie, vitel, porc, vanat mic si mediu), gatite la foc mic cu legume si mirodenii: gulash fel principal, beef stew, paprikas de pui si porc. Se poate servii langa pizza cu carne de porc sau vita, prosciutto crudo, salam picant (Calabrese) sau branzeturi (Quatro Formaggi).
TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Se recomanda decantarea, cu 20 min. inainte de servire)15,03 RONStoc epuizat
-
43,20 RON Începând cu: 37,31 RONStoc epuizat
-
Serve - Terra Romana - Millenium rosu Magnum 2015 - 1.5L, Alc: 14%
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recoltă: 2013
Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră;
Podgorie: DOC CMD Dealu Mare.
Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra,
piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini,
alcool bine integrat, final persistent.
Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi
maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.
Temperatura de servire: 16-180
C
Potențial de învechire: 10 ani99,00 RON Începând cu: 94,05 RONStoc epuizat
-
Gitana - Lupi Magnum 2015 - 1.5L, Alc: 14.5%
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL / SOIURI: CABERNET SAUVIGNON + MERLOT + SAPERAVI
Strugurii sunt recoltaţi manual, iar producerea vinului se realizează folosind tehnici vinificare clasice și echipamente moderne, de ultimă generaţie. Macerarea pe boștină și fermentaţia are loc pentru 20 de zile în căzi din lemn de stejar.Strugurii sunt recoltaţi manual. Procesul de vinificare este unul traditional, macerarea pe bostina petrecindu-se timp de 20 zile in cazi din lemn de stejar. În timpul fermentării, toate eforturile sint orientate spre a optimiza extracţia aromelor si substantelor colorante. Dupa terminare fermentarii alcoolice, vinul este supus procesului de maturare in butoaie mari din lemn de stejar din Krasnodar , unde se va petrece si fermentarea malo-lactica. Procesul de maturare continuă în baricuri de 225 litri pentru o perioada de 18 luni.
Vizual: roşu rubiniu intens, cu reflexii purpurii.
Olfactiv: buchetul este intens, bogat, cu arome de mure și fructe, la care se adaugă nuanţe de ciocolată, boabe de cafea, lemn dulce și marochin.
Gustativ: echilibrat, structurat, cu taninuri puternice, gust intens și complex și un post-gust rafinat, prelung, de prune și mure.
Recomandari culinare: Poate însoţi carnea afumată, carnea la grătar, ciupercile și alte legume prăjite. E perfect cu vinat, carnea rosie, mincaruri spetiate si cascavaluri mature.
Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C243,47 RONStoc epuizat
-
Tenuta Valleselle - Aureum Acinum Amarone Della Valpolicella 2013- 0.75L, Alc: 15%
Regiunea Veneto este una dintre cele mai renumite regiuni din Italia atat pentru cantitatea vinurilor cat si pentru calitatea acestora, acestea castigand numeroase premii nationale cat si internationale. Complexitatea acestui vin provine din cupajarea a trei soiuri cunoscute pe piata din Italia: Corvina, Corvinone si Rondinella. Strugurii sunt culesi la maturitate optima pentru a oferi structura si echilibru aromatic vinului.
ASPECT: Rosu rubiniu intens.
MIROS: Fructele rosii coapte ca ciresele, inunda simturile fiind urmate de cele de ciocolata si lemn dulce lasand condimentele sa isi faca simtita prezenta ulterior.
GUST: Imbinarea de arome de condimente provenite de la butoaie si fructe rosii ofera finete si eleganta vinului lasand ca in post gustul lung si delicat sa se regaseasca aromele de condimente.
ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi servit cu carne rosie la gratar cu sosuri usor condimentate sau branzeturi maturate.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20°C276,20 RONStoc epuizat
-
Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROȘU SEC
Chateau Ferran este rezultatul efortului de a crea un vin autentic de pe pământul iubit de toţi cei care îi culeg roadele. Podgoria este situată în Saint Pierre de Bat, în regiunea Haut-Benauge, la sud-vest de regiunea viticolă Entre-Deux-Mers. Soiul Cabernet Sauvignon, aflat în mare proporţie la cupajele St. Pierre, este cultivat in proporţie de 40% pe cele 35 de hectare, lucrate anual.
ASPECT: O culoare intensă de roşu rubin, cu opacitate mare în sticla proprie sau într-un pahar pentru vin roşu.
MIROS: Uşor dulce, urmat de arome de fructe roşii, condimente şi piele.
GUST: Deşi este un cupaj de soiuri roşii consistente, producătorii de la Chateau Ferran au obţinut un vin proaspăt cu aciditate moderată şi tanini de nivel potrivit pentru cei care preferă un post-gust din condimente şi piele.
TEMP. DE SERVIRE: 15-18 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Vinul roşu este potrivit la carnea roşie. Acest cupaj nu face excepţie, de aceea se poate savura oricând la mese cu meniuri bazate pe carne de vită, carne de viţel, vânat şi păsări de ţară.65,45 RONStoc epuizat
-
Chateau de Berne - Terres rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13%
ANUL DE RECOLTĂ: 2016
REGIUNE / ȚARĂ: PROVANCE / FRANȚA
SOIUL/SOIURILE: SYRAH, CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 13%
VIN ROȘU SEC. Chateau de Berne se află în regiunea franceză Provance, pe loturi în care s-a început cultivarea viței de vie în urmă cu 2000 de ani, în timpul Imperiului Roman. În fapt, clădirile vinăriei sunt construite pe terenuri ocupate de grecii antici, pe care a fost construit apoi drumul roman Via Aurelia, care făcea legătura între Italia și Spania, în timpul Imperiului.
Terenurile au avut mai mulți stăpâni însă strugurii au rămas, de-a lungul secolelor, rodul pământului fertil. Vița aflată la altitudine de 250 până la 330 de metri, extrage nutrienții din solul bogat în calcar, are parte de mult soare, vânt și ploi. Clima Mediteraneeană și influențele climatice de pe continent, în particular temperaturile scăzute din timpul nopții, asigură o coacere și recoltare târzie, față de teritoriile de pe coastă. Vinul roșu, obținut din soiurile Syrah și Cabernet Sauvignon au o personalitate complexă și, invitabil, robustă, datorită parfumului și aromelor de fructe și condimente locale și exotice.
ASPECT: Roșu dens cu reflexii de rubine granate.
MIROS: Parfum de fructe negre, jeleu din coacăze de Burgundia, cu note de piper Timut, din Nepal și cicoare Zan din sudul Franței.
GUST: Arome fine, fructate și echilibrate, urmate de un finish cu cicoare, menit să aducă simetrie unui vin matur, de o consistență evidentă, ce trebuie savurat cu măsură.
ASOCIERE CULINARĂ: Terres de Berne roșu este pus în valoare de o friptură de vită generoasă, cu ierburi din Provance, budincă neagra la gratar și tocană à la provençal.
TEMP. DE SERVIRE: 16° - 18 °C
58,31 RONStoc epuizat