Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie. 
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
- 
                        
   Am o anumită reţinere în a acorda figurilor mitologice puterea de a induce stări extreme, fie de bine, fie de rău. Misterioasele Sânziene, neam de iele, au puterea de a dărui noroc, de a vindeca boli şi de a binecuvânta „apa de stele” (roua din dimineaţa de după Noaptea lor), dar şi puterea de a lua minţile celor care le privesc dansând deasupra lacurilor sau comorilor. Când Sancta Diana romană a devenit, la români, Sânziana, mitologia locală a reţinut naşterea Drăgaicelor (de la „cel drag”), fiinţe care, în Noaptea de Sânziene, alungă răul şi vestesc dragostea. În timp, sărbătoarea a prins acelaşi chip pretutindeni, de la florile puse sub pernă la cununile de sânziene aruncate în cireada de vite, pentru a afla vârsta ursitului. Dacă sătenii îşi respectă cuvântul, adică nu tulbură liniştea spiritelor scoţând apă din fântână noaptea, dar nici nu săvârşesc alte păcate grele, Drăgaicele au grijă de recolte şi îi feresc de boli pe copiii puşi în braţele fecioarelor care joacă-n horă. „Lucrurile bune se întâmplă celor care ştiu să aştepte”, se spune. Iar acest vin este o dovadă că munca şi răbdarea nu rămân nerăsplătite. DRĂGAICA nu dă buzna, ci aşteaptă să-şi găsească tovarăşul ideal. Decantat îndelung şi servit în cele mai bune pahare, vinul oferă o linie imprevizibilă de note şi arome, în timp ce spune o poveste lungă, foarte lungă. Un povestaş binevoitor care, în loc să contrazică, te duce de mână acolo unde poţi găsi certitudini. E prietenos, deloc autoritar, nobil, puternic şi ... foarte special. Am o anumită reţinere în a acorda figurilor mitologice puterea de a induce stări extreme, fie de bine, fie de rău. Misterioasele Sânziene, neam de iele, au puterea de a dărui noroc, de a vindeca boli şi de a binecuvânta „apa de stele” (roua din dimineaţa de după Noaptea lor), dar şi puterea de a lua minţile celor care le privesc dansând deasupra lacurilor sau comorilor. Când Sancta Diana romană a devenit, la români, Sânziana, mitologia locală a reţinut naşterea Drăgaicelor (de la „cel drag”), fiinţe care, în Noaptea de Sânziene, alungă răul şi vestesc dragostea. În timp, sărbătoarea a prins acelaşi chip pretutindeni, de la florile puse sub pernă la cununile de sânziene aruncate în cireada de vite, pentru a afla vârsta ursitului. Dacă sătenii îşi respectă cuvântul, adică nu tulbură liniştea spiritelor scoţând apă din fântână noaptea, dar nici nu săvârşesc alte păcate grele, Drăgaicele au grijă de recolte şi îi feresc de boli pe copiii puşi în braţele fecioarelor care joacă-n horă. „Lucrurile bune se întâmplă celor care ştiu să aştepte”, se spune. Iar acest vin este o dovadă că munca şi răbdarea nu rămân nerăsplătite. DRĂGAICA nu dă buzna, ci aşteaptă să-şi găsească tovarăşul ideal. Decantat îndelung şi servit în cele mai bune pahare, vinul oferă o linie imprevizibilă de note şi arome, în timp ce spune o poveste lungă, foarte lungă. Un povestaş binevoitor care, în loc să contrazică, te duce de mână acolo unde poţi găsi certitudini. E prietenos, deloc autoritar, nobil, puternic şi ... foarte special.
 Soi/Cupaj:Feteasca Neagra. Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz
 DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei
 Areal: Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania
 Organoleptic: În Drăgaica Roşie se îmbină eleganta Fetestii Negre cu forţa Cabernet Sauvignon-ului, catifelarea Merlot-ului şi picanteria Shiraz-ului. Echilibrat, armonios, cu nuanţe intense şi plăcute ce dezvoltă arome de prune uscate, coacăze, lemn puţin ars şi ciocolată cu lapte. Vinul rezultat este intens, echilibrat, cu o aroma puternica de coacaze negre, prune uscate, cacao si lemn usor prajit. Taninii bine copti sunt echilibrati de o aciditate placuta, alcoolul bine integrat si de un corp si finish prelung. Este un vin usor de asociat cu diverse mancaruri din porc, vita sau miel, iar supletea, complexitatea si convivialitatea gustativa il fac un companion perfect al intalnirilor amicale, de afaceri ori a serilor petrecute in familie.
 Servire: Langa Preparate din carne de porc sau de vită, vânat.62,83 RON
- 
                        
   NOTE DE DEGUSTARE: NOTE DE DEGUSTARE:
 An de recolta: 2014
 Soiul de struguri: Pinot Noir 80%, Feteasca Neagra 20%
 Podgorie: Dealu Mare, DOC CMD
 Miros: fructat, cireasa, visina, condimentat, sambure de migdala
 Gust: fructat, cireasa bine coapta, zmeura, mura albastra. Un vin
 corpolent si delicat cu tanini fini.
 Cu ce meniu se serveşte: miel la cuptor, friptura de rata, paste
 bolognese
 Temperatura de servire: 15-16°C
 Potential de invechire: 7-8 ani68,20 RON
- 
                        
   NOTE DE DEGUSTARE: NOTE DE DEGUSTARE:
 An de recoltă: 2013
 Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră;
 Podgorie: DOC CMD Dealu Mare.
 Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
 Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra,
 piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini,
 alcool bine integrat, final persistent.
 Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi
 maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.
 Temperatura de servire: 16-180
 C
 Potențial de învechire: 10 ani50,61 RON
- 
                        
   DENUMIRE DE ORIGINE: D.O.C. – C.M.D. Mehedinţi – Stârmina DENUMIRE DE ORIGINE: D.O.C. – C.M.D. Mehedinţi – Stârmina
 CRAMA: vinul este produs şi îmbuteliat la Crama Stârmina - Vinarte.
 CLIMA: temperat –continentalã cu influenţe mediteraneene.
 SOL: argiloiluvian cu sedimente din pietrişuri, nisipuri şi marne.
 SOI: Feteascã Neagrã, Negru de Drãgãşani, Novac.
 ALCOOL: 13,50% vol.
 VINIFICARE: Se face separat pentru fiecare soi. Recoltare manualã în
 lãdiţe de plastic, desciorchinare şi zdrobire, mustuiala este pompatã în
 cisterne de inox cu temperatura controlatã unde este însãmânţatã cu
 levuri pentru desãvârşirea fermentaţiei alcoolice, urmatã de tragerea
 vinului şi finalizarea fermentaţiei malolactice în baricuri franceze de
 stejar unde se înnobileazã cu o periodã de maturare de circa 2-6 luni,
 timpul de maturare în barrique fiind diferit de la un soi la
 altul. Urmãtoarea etapã a fost de selecţie şi asamblare a vinurilor într-
 un cupaj unic. Dupa condiţionare, vinul a fost îmbuteliat şi depozitat
 în pivniţã pentru un nou stagiu de elevare, în sticlã de data aceasta.
 NOTE DE DEGUSTARE:
 Vizual: limpede, roşu rubiniu intens cu nuanţe violacee,
 strãlucitor. Olfactiv: intens şi foarte fructat, dominat de arome de
 cireşe negre, prune uscate, cuişoare şi fructe de pãdure, uşor
 condimentat. Gustativ: plin, cremos, puternic dar echilibrat, cu tanini
 rotunzi şi un final persistent.
 RECOMANDĂRI DE SERVIRE: temperatura optimã de consum este
 de 16 o C. Se poate servi cu filet mignon cu anghinare coapte şi sos
 amaretto, viţel la cuptor cu tortilla şi sos de vin roşu, cotlete de
 berbecuţ pe pat de couscous şi sos de mentã, mistreţ cu sos
 vânãtoresc şi cartofi.
 POTENŢIAL DE ÎNVECHIRE: vinul poate fi învechit la sticlã, în acest
 mod el cãpãtând o texturã mai catifelatã şi un buchet mai complex.39,27 RON Începând cu: 37,25 RON
- 
                        
    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului. Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări. Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne. 52,36 RON Începând cu: 49,22 RON
- 
                        
    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului. Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări. Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne. 52,36 RON Începând cu: 49,22 RON
- 
                        
    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului. Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări. Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne. 52,36 RON Începând cu: 49,22 RON
 
                     
                                     
                            
									                                                                            					 
                                     
                            
									                                                                            					 
                                    