Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
TARLA 101 PINOT NOIR ROSE - VINURI REPREZENTATIVE ROMANESTI
ANUL DE RECOLTA: 2017
REGIUNE / TARA: CRISANA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 12%
VIN ROSE SEC. Dintr-un areal cu un potential exceptional si cu istoric in cresterea strugurilor de calitate, ai un rose dinamic si plin de prospetime, lejer, un vin linistit din Pinot Noir.
Pentru ca varietatea este esenta vietii, proiectul TARLA, a adunat de la producatori reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaose sau perfect adaptate terroir-ului romanesc, din care s-au creat o serie de cupaje si cuvee-uri de excelenta, o oglinda a solului, climei si traditiei viticulturale tipice fiecarei zone in parte.
ASPECT: Are o culoare de un roz foarte pal, cu accente de foita de ceapa rosie.
MIROS: Intens, de o prospetime seducatoare, mineral, fructat si floral, distinct de mure si petale de trandafir.
GUST: Bine structurat, intens fructat (mure, fragi, capsuni), de o aciditate ridicata si cu o senzatie finala, dupa inghitire, persistenta si de o remanenta placut racoritoare.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate de Cherhana din peste si fructe de mare, langa file de porc pe gratar cu rosii cherry trase la tigaie, tartar de somon sau muschiulet de vita, cu paste cu sosuri usoare sau langa branzeturi tinere asezonate cu smochine proaspete.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomandă decantarea)17,52 RON -
TARLA 101 PINOT NOIR ROSE - VINURI REPREZENTATIVE ROMANESTI
ANUL DE RECOLTA: 2017
REGIUNE / TARA: CRISANA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 12%
VIN ROSE SEC. Dintr-un areal cu un potential exceptional si cu istoric in cresterea strugurilor de calitate, ai un rose dinamic si plin de prospetime, lejer, un vin linistit din Pinot Noir.
Pentru ca varietatea este esenta vietii, proiectul TARLA, a adunat de la producatori reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaose sau perfect adaptate terroir-ului romanesc, din care s-au creat o serie de cupaje si cuvee-uri de excelenta, o oglinda a solului, climei si traditiei viticulturale tipice fiecarei zone in parte.
ASPECT: Are o culoare de un roz foarte pal, cu accente de foita de ceapa rosie.
MIROS: Intens, de o prospetime seducatoare, mineral, fructat si floral, distinct de mure si petale de trandafir.
GUST: Bine structurat, intens fructat (mure, fragi, capsuni), de o aciditate ridicata si cu o senzatie finala, dupa inghitire, persistenta si de o remanenta placut racoritoare.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate de Cherhana din peste si fructe de mare, langa file de porc pe gratar cu rosii cherry trase la tigaie, tartar de somon sau muschiulet de vita, cu paste cu sosuri usoare sau langa branzeturi tinere asezonate cu smochine proaspete.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomandă decantarea)32,40 RON -
O fată tânără, cu perle elegante, o adevărată Regină. Cu aciditate elegantă, prospețime crocantă, îmblânzit cu restul de zahăr specific vinului petiant. Are tot ce se cuvine unei "Fete" regale: culoare somonie, miros profund de zmeura si capsuni specific soiului Pinot Noir; ca și cum ar fi fost inspirat din/de pe dealurile din Carastelec. Aparitia bulelor mici, catifelate si persistente amplifica senzatia starii de prospetime si naturalete.
Gustul de aceleași fructe roșii de vară, cum ar fi zmeură și căpsunile, aciditatea distinsă şi postgustul amărui de grapefruit se potriveşte cu caracterul demisec al vinului petiant.
Temperatura de servire: 6-8 °C
Asocieri culinare: Preparate picante, sushi, salate, brânză proaspătă.28,80 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
ANUL DE RECOLTA: 2005
REGIUNE / TARA: A.O.C. VOLNAY / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De un rosu grena cu nuante de caramiziu, translucid.
MIROS: Elegant fructat (coacaze, visine) si placut vegetal, de ciuperci, masline verzi si lemnos de cedru.
GUST: Catifelat, fructos, de cirese negre, coacaze, prune uscate si dude rosii, imbogatit de savoarea ciupercilor de padure si de valente rafinate lemnoase, un vin de corpolenta relativ mica, sustinuta de tanini moi, cu un gust remanent pamantos si prafos.
ASOCIERE CULINARA: Foarte reusit servit in asociere cu tocanite de carne de porc sau vita, din maruntaie de porc sau pui cu fasole sau cartofi, sau langa limba de vita in sos rosu cu masline. Este excelent in asociere cu drob de miel in aluat sau rulouri de carne cu umplutura de legume, si carne macinata in amestec cu mirodenii si verdeturi.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 15 minute inainte de servire)120,43 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
ANUL DE RECOLTA: 2009
REGIUNE / TARA: A.O.C. MERCUREY / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: Luminos de o culoare de rosu rubiniu, intens.
MIROS: Arome elegante, fructate, de coacaze, afine, mure, completat de note rafinate lemnoase.
GUST: Un vin elegant, intens fructat, distinct de mure, coacaze si afine, cu o senzatie lemnoasa delicata de cedru si vanilie, completata de accente subtil vegetale, de ardei gras si ierbozitate.
ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu preparate din file din carne rosie, muschiulet sau cotlet sau din maruntaie, ca antreuri sau fel principal: ficat sau ceafa de porc, muschiulet, fudulii sau cotlet de vita, chiar cu pulpa de miel sau prepelita la tava. Dintre branzeturi, se asociaza bine cu cele moi si semimoi (Afuega'l Pitu, Cheshire, Blue Castello) servite cu fructe uscate, si nuci macademia.
TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Se recomanda decantarea, aerarea inainte de servire)47,92 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE
ASPECT: Seducator, stralucitor, de o culoare de un roz pal de zmeura cu accente de somon crud.
MIROS: Intens si proaspat, elegant floral, placut fructat, de capsuni, fragute, cirese si mure.
GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspat si puternic fructat (capsuni, coacaze rosii si mure), are o corpolenta medie si o aciditate ridicata, este de un gust final remanent savuros si lung.
ASOCIERE CULINARA: Spumantele rose, sunt cele mai usor de asociat culinar, pentru ca se preteaza la mai toate preparatele din orice tip de carne, atata timp cat nu sunt foarte iuti, dulci sau de un gust extrem de intens (parmezan, trufe, chilli s.a.m.d). Datorita elegantei produsului se recomanda asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia si homar din Maine, America de Nord) si mousse de ciocolata belgiana nu foarte dulce, la desert.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)434,35 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
ANUL DE RECOLTA: 2009
REGIUNE / TARA: A.O.C. GEVREY CHAMBERTIN / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 13%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare de rosu rubiniu, cu nuante usoare de purpura, ce devin violete odata cu vrasta.
MIROS: Proaspat, puternic, de fructe rosii de padure, completat de valente rafinate lemnoase.
GUST: Placut si carnos, elegant, intens fructat, in special fragi, cirese, mure, floral de violete, cu o senzatie lemnoasa delicata, completata de accente vegetale, de asparagus, ardei gras si ierbozitate.
ASOCIERE CULINARA: Este un vin pentru consumatorii de carne, notele sale de fructe si rozmarin completand placut preparate din carne de vita si porc, exceland in savoare atunci când vinul este evoluat, imbatranit la sticla. Recomandat si cu friptură de coaste de miel, file de ton pregatit 'blue', rata la rotisor, si la finalul mesei langa branzeturi moi si semimoi (Cambazole, Danish Blue, Blue Castello) cu fructe uscate, stafide si curmale, cu crackers si nuci caju.
TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Se recomanda decantarea, aerarea inainte de servire)76,44 RON -
Cel mai pretenţios şi dificil strugure roşu a gãsit în pãmântul de la Segarcea tot ce avea nevoie pentru a naşte un vin complet: fin, aşa cum o cere soiul, dar bine conturat, complex, dar totuşi uşor. Aromele trec de la o senzaţie iniţialã dominatã de condimente, spre o deschidere în fructe cu multã pulpã - cireşe şi prune mature. Taninurile dau rotunjime şi o senzaţie mãtãsoasã fãrã sã dea o greutate suplimentarã vinului.32,73 RON Începând cu: 30,77 RON -
Un vin perfect de vară de culoarea somonului, cu arome de căpșuni și fructe roșii. Descoperi apoi treptat în gust aromele inițiale la care se adaugă gustul acrișor-amărui al merișoarelor coapte. Un vin echilibrat cu post gustul mediu dar fin aromat care îl recomandă pentru zilele călduroase de vară. Acompaniază perfect platourile de brânzeturi, salatele, pastele și fructele de mare.41,89 RON -
Cel mai fragil şi dificil soi de srtuguri din care se naşte vinul roşu, Pinot Noir-ul, îşi gãseşte cu uşurinţã în pãmântul din Segarcea resursele pentru a crea un vin puternic şi expresiv, fãrã a-şi compromite fineţea caracteristicã. Îmbogãţit de maturarea de 6-8 luni în butoaie de stejar francez de primã şi a doua generaţie, are - atât olfactiv, cât şi gustativ - doar nuanţe fine de lemn şi vanilie. Nasul este dominat de fructe - cireşe, pomegranate - cu accente condimentate. Gustativ, este excelent echilibrat între notele de fruct şi cele de lemn dulce, cu taninuri rotunde, perfect integrate.41,89 RON Începând cu: 39,38 RON