Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
  2. Tip strugure: Cupaj rose Eliminare
  1. Asemenea mitologiei antice, “Bacanta” reuseste sa isi insuseasca misterul si opulenta gustului bine definit, intr-o formula demna de originea numelui sau. Prin aspect, aroma si textura acest vin readuce in prim plan esenta mitului.

    Acest Chardonnay Barrique elegant prezinta o aroma complexa si intensa de piersica si fructe exotice cu tuse de vanilie, unt si caramel. Cu o textura onctuoasa datorata maturarii in baricuri frantuzestisi echilibrat de o aciditate ridicata, acest vin incanta printr-un post gust foarte lung.
  2. VIN: DAVINO IACOB ROSE
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT

    Se produce prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon.Este un vin proaspat si echilibrat, predomina arome de fructe de padure bine coapte.
  3. Avincis - Domnul de roua rose 2017 - 0.75L, Alc: 13% Avincis - Domnul de roua rose 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    Domnul de Roua spune povestea prinţului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii.

    Acest cupaj este format din soiurile 60% Pinot Noir şi 40% Merlot.

    Culoarea acestui vin este roz-somon luminos. Acest vin dezvaluie arome de capsuni si cirese proaspete.. Gustul sau este unul viu, cu aciditate intepatoare si arome delicate.
    Acest vin este proaspat si usor de baut.!

    A se servi rece la aproximativ 7˚C, alaturi de branza de capra , salate de sezon si peste la gratar.


    Tipul vinului: Sec
    22,00 RON
  4. NOTE DE DEGUSTARE:

    Vizual: Este un vin de o culoare roz intens si reflexii aramii,limpede stralucitor.
    Olfactiv:Cu arome de fructe de padure bine coapte, capsuni, cirese, nuante de condimente,profund,intens.
    Gustativ: Este un vin sec, savuros,plin, uşor acid, cu un final si post gust intens.

    RECOMANDARI DE SERVIRE:temperatura optima de consum este de 12 oC.
    Se poate servi la fructe de mare,ton rosu,somon, crustacee mari,salate cu fructe de mare,mezeluri proaspete.
    19,96 RON
  5. Plecând de la nevoia omului modern de a găsi repere de conştiinţă şi spiritualitate în mitologia tradiţională, am creat MĂIASTRU, o gamă de vinuri solare, vinificate într-un stil proaspăt şi atrăgător.Măiastra, pasărea redată pe etichetele acestei game de vinuri, este înzestrată în legendele populare româneşti cu forţe magice inepuizabile. Măiastra exprimă esenţa zborului, simbolizând ascensiunea către spiritualitate şi transcendenţă, tendinţa către ideal, către înălţare. În aceeaşi manieră, vinul poate juca rolul de tămăduitor spiritual, fiind un liant între abstract şi concret.Vinurile propuse de noi în gama MĂIASTRU au o anumită personalitate, caracterizată printr-o textură catifelată deosebită, o intensitate aromatică neobişnuită şi o mineralitate aparte. Un stil de vinificaţie contemporan concentrat pe tipicitatea soiului şi structura vinurilor, susţinut de o aciditate distinsă. O alternativă elegantă şi reconfortantă, ce face vinurile ideale pentru orice ocazie, de la picnicurile la iarbă verde la serile de iarnă, petrecute lângă foc.

    Soi/Cupaj: Pinot Noir 65% ; Merlot 35%
    DOC/IG/altele: Vin Romanesc
    Areal: Romania

    Organoleptic: Un „nas” ameţitor de fragi, căpşuni bine coapte, petale uscate de trandafir, cireşe galbene şi muşcate. Cu o aciditate apropiată de cea a vinului alb, Rose-ul MĂIASTRU este „o licoare” pentru sete, dar şi pentru poftă, e perfect asortat serilor galante, dar şi întâlnirilor amicale.Este, poate, cel mai prietenos şi mai accesibil vin din gamă, vorbind pe limba oricărui degustător. Şi la propriu, şi la figurat.
    Servire: In asociere cu preparate din somon sau curcan.
  6. REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, SHIRAZ, PINOT NOIR, BUSUIOACA DE BOHOTIN
    VOL. ALC.: 13%

    Strugurii sunt recoltati manual in ladite de 15kg si ulterior sortati. Macerarea a avut loc la temperatura controlata. Ulterior, fermentarea alcoolica la temperatura joasa pentru a pastra aromele primare este urmata de limpezire. Pastrare in vase de inox pentru limpezirea naturala.

    ASPECT: Rose sec si aromat, definit de stilul de “lume noua” utilizat in vinificare. Culoare vie si stralucitoare.
    MIROS: Prospetimea este caracteristica principala, unde zmeura si ciresele domina olfactul. Flori de maces si petale de trandafir.
    GUST: In gust, aromaticitatea, plaseaza SIEL iin zona fructelor exotice si a florilor de vara. Delicat dar proaspat si tonic, se dezvolta progresiv in gura, urmarind parca o linie bine trasata de oenolog, ce conduce degustatorul spre aromele primare ale vinului.
    ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de preparate usoare, din carne alba sau fructe de mare, salate cu sosuri albe sau deserturi cu fructe rosii de padure.
    TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 6-8 °C.
  7. Strugurii pentru acest vin s-au cules între 10-15 septembrie, la o acumulare de zahăr de 220-230g/l. Fermentația mustului de Pinot Noir și Merlot s-a făcut în tancuri de inox, după o scurtă macerare de 3 ore.

    NOTE DE DEGUSTARE: Note parfumate de căpșuni și zmeură, intens, luminos cu o efervescență delicată. Un vin versatil, cu arome de fructe roșii caramelizate.
    RECOMANDARI DE SERVIRE: Se poate servi în diverse asocieri culinare,
    TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 6º-18ºC.
    28,60 RON
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă