Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
BPHR - Pays D Oc Pinot Noir rouge 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: PAYS D’OC / LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare de un rosu rubiniu, stralucitor.
MIROS: Placut si fructat, de cirese Morello si fragute, sustinut de arome de fructe negre de padure si note elegante, subtile, de condimente si lemnozitate (distinct de stejar).
GUST: Seducator si fructat (fructe negre si rosii proaspete, accentuat de coacaze rosii si fragute), proaspat si bogat, un vin cu tanini fini, suculent, usor vanilat, cu un gust final remanent lung, ce evidentiaza rafinamentul clasic al soiului Pinot Noir.
ASOCIERE CULINARA: Langa carpaccio de vita sau tartar de manzat pregatit putin mai condimentat, carne de miel pregatita la Tajine marocan, briyani din carne de pui sau porc, sau file de carne servit cu sos de piper verde. La finalul mesei se asociaza bine cu branzaturi ce contin condimente sau care sunt iuti din cauza metodei de preparare (Pepper Jack, Leyden, branza de burduf invechita). TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Nu se recomanda decantarea)29,75 RONStoc epuizat
-
Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix aoc, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14%
PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LES TROIX CROIX
ANUL DE RECOLTA: 2011
REGIUNE / TARA: A.O.C. FRONSAC / BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: MERLOT / CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 14%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: Opac de un rosu purpuriu intens cu accente de violaceu..
MIROS: Delicat lemnos, distinct de cedru si stejar, cu nuante de vanilie, de fructe de padure rosii si negre, usor condimentat.
GUST: Taninos, prafos si fructat, de coacaze, dude rosii si stafide.Are o corpolenta medie si o aciditate bine integrata, si un gust final remanent, lung.
ASOCIERE CULINARA: Este cel mai bine pus in valoare langa carne rosie, porc, vita sau miel la cuptor, la protap sau inabusita la tigaie in vin rosu; cu bucate traditionale romanesti specifice sarbatorilor de Paste sau de Craciun, mezeluri preparate din carne de porc. La finalul mesei, langa branzeturi moi si semimoi, maturate, garnisite cu fructe uscate si arahide.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)64,35 RONStoc epuizat
-
Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROȘU SEC
Chateau Ferran este rezultatul efortului de a crea un vin autentic de pe pământul iubit de toţi cei care îi culeg roadele. Podgoria este situată în Saint Pierre de Bat, în regiunea Haut-Benauge, la sud-vest de regiunea viticolă Entre-Deux-Mers. Soiul Cabernet Sauvignon, aflat în mare proporţie la cupajele St. Pierre, este cultivat in proporţie de 40% pe cele 35 de hectare, lucrate anual.
ASPECT: O culoare intensă de roşu rubin, cu opacitate mare în sticla proprie sau într-un pahar pentru vin roşu.
MIROS: Uşor dulce, urmat de arome de fructe roşii, condimente şi piele.
GUST: Deşi este un cupaj de soiuri roşii consistente, producătorii de la Chateau Ferran au obţinut un vin proaspăt cu aciditate moderată şi tanini de nivel potrivit pentru cei care preferă un post-gust din condimente şi piele.
TEMP. DE SERVIRE: 15-18 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Vinul roşu este potrivit la carnea roşie. Acest cupaj nu face excepţie, de aceea se poate savura oricând la mese cu meniuri bazate pe carne de vită, carne de viţel, vânat şi păsări de ţară.65,45 RONStoc epuizat
-
Chateau de Berne - Terres rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13%
ANUL DE RECOLTĂ: 2016
REGIUNE / ȚARĂ: PROVANCE / FRANȚA
SOIUL/SOIURILE: SYRAH, CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 13%
VIN ROȘU SEC. Chateau de Berne se află în regiunea franceză Provance, pe loturi în care s-a început cultivarea viței de vie în urmă cu 2000 de ani, în timpul Imperiului Roman. În fapt, clădirile vinăriei sunt construite pe terenuri ocupate de grecii antici, pe care a fost construit apoi drumul roman Via Aurelia, care făcea legătura între Italia și Spania, în timpul Imperiului.
Terenurile au avut mai mulți stăpâni însă strugurii au rămas, de-a lungul secolelor, rodul pământului fertil. Vița aflată la altitudine de 250 până la 330 de metri, extrage nutrienții din solul bogat în calcar, are parte de mult soare, vânt și ploi. Clima Mediteraneeană și influențele climatice de pe continent, în particular temperaturile scăzute din timpul nopții, asigură o coacere și recoltare târzie, față de teritoriile de pe coastă. Vinul roșu, obținut din soiurile Syrah și Cabernet Sauvignon au o personalitate complexă și, invitabil, robustă, datorită parfumului și aromelor de fructe și condimente locale și exotice.
ASPECT: Roșu dens cu reflexii de rubine granate.
MIROS: Parfum de fructe negre, jeleu din coacăze de Burgundia, cu note de piper Timut, din Nepal și cicoare Zan din sudul Franței.
GUST: Arome fine, fructate și echilibrate, urmate de un finish cu cicoare, menit să aducă simetrie unui vin matur, de o consistență evidentă, ce trebuie savurat cu măsură.
ASOCIERE CULINARĂ: Terres de Berne roșu este pus în valoare de o friptură de vită generoasă, cu ierburi din Provance, budincă neagra la gratar și tocană à la provençal.
TEMP. DE SERVIRE: 16° - 18 °C
58,31 RONStoc epuizat