Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Ţara de Origine: Romania Eliminare
-
Galicea Mare - Cuvee Rosu 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%
Cuvee Rosu
INDICATIE GEOGRAFICA DEALURILE OLTENIEI
grad alcoolic 14,5%
zahar reziudual 2,3 g/l
Cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot, vinuri provenite din ani diferiti, baricate, si cupajate dupa finalizarea vinurilor. Baricarea s-a realizat in baricuri de stejar frantuzesc. Vin cu o culoare intensa, cu arome de fructe uscate, cu note de lemn, gust catifelat, corpolent, cu arome de prune afumate.
Moșia Galicea Mare își leagă identitatea de momente și personalități marcante în istoria societății românești. În 1896 moșia Galicea Mare intră în proprietatea Prințului George Bibescu, iar în 1902 acesta donează o parte din moșie fiului său George Valentin Bibescu. În 1912 George Valentin Bibescu înființează o plantație de 15 ha viță de vie cu soiuri altoite de la pepinierele Stirbey. În anul 1916 se inaugura crama de la Galicea Mare cu primele vinuri produse din via proprie.
Toate aceste repere se reflectă și astăzi atât în arhitectura cramei, cât și în plantațiile de viță-de-vie.51,05 RON Începând cu: 47,99 RON -
Recas - Spumant alb (ch) 0.75L, Alc: 11%
Sole Spumant este nascut dintr-un vin de baza al celor de la Cramele Recas, un Chardonnay, ce a fost transformat apoi in spumant prin metoda Charmat in crama Viniviticola Tambacco din Italia. Culoare galben-pai cu inflexiuni verzui, arome de mere verzi, caise necoapte si struguri tari, perlaj fin, delicat si o mineralitate accentuata de completarea acestora cu aromele de drojdii, toate, fac acest spumant deosebit, vesel si optimist.35,21 RON Începând cu: 33,10 RON -
Avincis - Cuvee Andrei - Cabernet Sauvignon Magnum 2012 - 1.5L, Alc: 14%
AVINCIS - CUVEE ANDREI - CABERNET SAUVIGNON
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul romanesc care a imbratisat cu gratie si eleganta pamantul din Dragasani, luand tot ceea ce este mai bun din sol.
Recolta si vinificatie:
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru 90% dintre struguri, ciorchinii sunt indepartati inainte de fermentare la temperatura controlata in cisterne de inox. 31% din acest vin este invechit in baricuri de stejar (90% din cel nou) timp de 14 luni restul vinului este pastrat in cisterne de inox.
Degustare:
Culoarea acestui Cabernet este rubiniu inchis profund. Acest vin are un buchet predominant de coacaze negre proaspete si o usoara nota de stejar.
Gustul sau profund de fructe coapte este imbracat intr-o subtila nota de vanilie. Are potential bun de invechire.
Recomandari privind servirea:
A se servi la 18°C.
Acompaniaza foarte bine preparatele din carne de vita, in special friptura.
Puteti degusta acest vin si alaturi de salam chorizo si sunca afumata.
Va recomandam sa-l degustaai alaturi de friptura de miel si legume.
Concentratie alcoolica : 13.5%
Tipul vinului : Sec161,70 RON -
Davino - Monogram Feteasca Alba 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
MONOGRAM Feteascå Albå 2016
SOI Sauvignon Blanc
AN DE RECOLTÅ 2016
DENUMIRE DE ORIGINE Dealu Mare - Ceptura
ALCOOL 12,5 % vol.
ACIDITATE TOTALÅ 5,84 AT
PH 3,28
ZAHÅR REZIDUAL 0,47 gr./l
DATA RECOLTÅRII 14 sept. 2016
BRIX LA RECOLTARE 21,8
Anul 2016 a însemnat, din punct de vedere climatic, un balans cåtre temperaturi
mai putin extreme si cu un regim hidric destul de abundent, în special în prima
parte a anului. În peisajul zonei, aceste aspecte s-au tradus prin echilibru si
liniaritate în derularea tuturor fazelor de dezvoltare, fårå blocaje fiziologice, cu o
bunå acumulare de arome, însotitå de påstrarea unei bune aciditåti, în special în
ceea ce priveçte soiurile albe. Soiurile de struguri roçii au fost si ele favorizate de
toamna frumoaså si lungå, iar lipsa blocajelor fiziologice, provocate în special de
perioadele caniculare de peste varå, a condus la atingerea unei maturitåti fenolice
de exceptie.
LIMPIDITATE Limpede-cristalin
CULOARE Verde - galbui
MIROS Fructuos, fin, nuan]e de flori de tei si note
evident minerale pe un fond de alune usor
pråjite, persistent.
GUST Crocant çi cremos, bine echilibrat, fin, amplu
si expresiv, cu un postgust remanent usor
amårui.
ASOCIERE CULINARÅ Aperitiv, peste, fructe de mare, pui.
TEMPERATURA de SERVIRE 12-13˚C68,07 RON Începând cu: 63,99 RON -
D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2017 - 0.75L, Alc: 12.6%
Tamaioasa Romaneasca cultivata în zona Murfatlar poate impresiona placut, asta datorita numărului prelungit de zile insorite care rasfata strugurii si-i innobileaza cu aromele atat de apreciate ale acestui soi parfumat.
Tamaioasa Romaneasca crescuta în zona Murfatlarului are o culoare galben pai deschis, ce dezvolta arome fine, delicate, oferind o senzatie de dulce datorata notelor elegante de muscat si miere de tei.
Gustul sau este usor mineral, cu arome de portocale, coji de portocale si ananas. Este un vin echilibrat, cu un post-gust lung, insotit de note tonice pe final. Este un vin convivial, pe care-l vedem alaturi de branzeturi cu mucegai, branzeturi fermentate și aperitive.
Temperatura de servire: 7-9ᵒC40,58 RON Începând cu: 39,99 RON