Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 38
  2. 39
  3. 40
  4. 41
  5. 42
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Ţara de Origine: Romania Eliminare
  1. AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.

    Degustare:
    Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
    Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
    Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.

    Recomandari privind servirea:
    Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
    Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
    Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
    Concentratie alcoolica: 15%
    Tipul vinului: Sec
  2. PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC / PINOT GRIS
    VOL. ALC.: 13%

    Vin rose sec.

    Este un vin special care imbina cele doua stiluri ale Sauvignon-ului Blanc, stlul lumii vechi cu note de ardei gras verde, sparanghel sau urzici cu stilul lumii noi de fruncte exotice ca mango, grefrut roz si piersici.
    Surprinzator, desi 'Blanc" vinul e roz. Un fenomen numit Pinking al Sauvignon-ului apare in anii de exceptie cand strugurii se matureaza foarte bine. Fenomenul este totusi reversibil.
    Culoarea ne imbie sa il savuram pe indelete.
    Temperatura optima de servire 6-8°C
  3. Adus in Romania cu cateva secole in urma, Cabernet Sauvignon si-a dovedit compatibilitatea sa cu solul zonei Dragasani.
    10% din acest vin este învechit în baricuri de stejar timp de 7 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.
    Culoare: negru roşiatic intens.
    Buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi mure.
    A se servi la 17˚C, alături de orice tip de carne roşie.
  4. Acest spumant este conceput cu migala de Crama Garboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, ghust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. definit cu o culoare roze-somon, cu un parfum ce aminteste de cirese si zmeura, uimeste intr-un postgust curat si savuros, cu inflexiuni de coacaze negre. spumantul este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.

    Recomandat cu deserturi din fructe, servit la o temperatura de 6-8 grade celsius.

    Preț normal: 65,45 RON

    Special Price 57,83 RON

    (-7,62 RON)
  5. PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SYRAH


  6. Un amestec aproape alchimic, in care cele doua soiuri implicate colaboreaza perfect, fara sa se se simta vreun moment ca ar fi vorba de un cupaj, nu de un soi pur. Nasul porneste din note de afumat si de grafit, creste apoi spre fructe deshidratate, pentru a se deschide brusc intr-un complex de dulceturi, gemuri si fructe zemoase, sustinut din planul secund de urme de cerneala, lemn uscat, cardamom, frunze uscate, vanilie, eucalipt si boia de ardei rosu. Gustul tradeaza imediat tineretea vinului, insă doar prin aciditatea incă ridicata si senzatia de vin tare, cu alcool puternic. In rest - corpul solid, evolutia gustativa, fluenta de matase cu care se trece de la un ton la altul, postgustul elegant si lung - toate ar sugera un vin matur, aproape de varsta de consum. Perfect pentru colectionarii rabdatori abia incepand din 2012-13, insă deja senzational de studiat pentru pasionatii cu înclinatie spre meditatie. Este o adevarata excursie prin expresiile
    102,10 RON
  7. Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!

    Anul recoltei: 2014

    Vinul are o culoare galben pai elegantă, mousse fin și note autolitice pronunțate. Aceste note specifice autolizei provin din perioada extinsă de 20 de luni de maturare în sticlă. Notele elegante de brioșă și cremozitatea vinului se îmbină cu prospețimea aromelor de fructe - arome fine de citrice,pere, mere, piersici - acestea fiind susținute de aciditatea vinului și echilibrate cu dozajul. Perlajul fin și persistent învăluie palatul și dau eleganță vinului atât vizual cât și prin textura fină pe palat. Postgustul este lung, plăcut, aromele autolitice compeltându-se cu note de miere și flori albe. Structură armonioasă, echilibru perfect între prospețime și maturitate.

    Temperatura de servire: 6-8 °C
    Temperatură de depozitare: sub 15°C
    Asocieri culinare: brânză de capră proaspătă, sparanghel, sushi, pește, foie gras, paste și carne cu sosuri pe bază de unt
  8. Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!

    Anul recoltei: 2014

    Culoare somonie strălucitoare și fructuozitate intensivă sunt caracteristicile de bază al acestui spumant, la care se adaugă perlajul fin și un mousse persistent care învelește și mângîie papilele gustative intensificând aromele vioaie de zmeură și frag proaspăt și cele de brioșă provenind din maturarea îndelungată în sticlă. Efervescența la fel ca și aromele pline de fructe tipice soiului Pinot Noir, persistă până la postgust, unde apar și notele minerale caracteristice vinurior din zona Carastelec. Elegant, proaspăt, cremos de la cap la coadă. Un rosé cu care se deschide cu bucurie orice eveniment.

    Spumant vinificat 100% din Pinot Noir.

    Temperatură de servire: 6-8°C
    Temperatură de depozitare: sub 15°C
    Asocieri culinare: rață, iepure, somon, ciuperci, preparate thai
  9. Young Light - Rose Feteasca Neagra 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Young Light - Rose Feteasca Neagra 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%
    Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba

    Specialitati recomandate: Este un vin racoritor recomandat sa acompanieze bucataria mediteraneeana bazata pe peste si fructe de mare. Este o alegere excelenta si pt branzeturile fine sau cele maturate.

    Temperatura de servire: 10 grade Celsius

    Continut de alcool : 12,5 Vol. %
    31,42 RON
  10. Gama Sélection combină tipicitatea soiurilor cu un caracter autentic de terroir dobrogean. Așadar, Sélection Sauvignon Blanc este un vin corpolent, mineral și proaspăt.
    Aroma acestuia dezvoltă note de flori de tei, mango și fructul pasiunii. Sélection Sauvignon Blanc este un vin maturat pe drojdii fine timp de 8 luni, aspect ce îi oferă eleganță, ținută și echilibrul ideal, aducând un impact visual prin nuanțe de alb-gălbui cu reflexii verzui.
    Recomandăm servirea Sélection Sauvignon Blanc alături de preparate ușoare din carne albă, brânzeturi proaspete, salate.
Pagina:
  1. 38
  2. 39
  3. 40
  4. 41
  5. 42
Grilă Listă