Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 13
  2. 14
  3. 15
  4. 16
  5. 17
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Ţara de Origine: Romania Eliminare
  1. AVINCIS - CUVEE PETIT - SAUVIGNON BLANC
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recoltarea se face manual, în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
    Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe bandă transportoare pentru a ne asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
    Strugurilor li se îndepărtează ciorchinii şi sunt maceraţi într-o presă pneumatică închisă, sub atmosferă protectoare.
    Fermentarea se face în cisterne de inox, cu controlul permanent al temperaturii, folosindu-se drojdii selectate pentru păstrarea aromelor.

    Degustare:

    Culoarea sa este galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi.
    Acest vin are un buchet proaspăt şi expresiv de pară şi măr verde.
    Gustul său este plin de viaţă, cu note citrice şi de măr verde combinate cu o mineralitate persistentă.
    Acest vin poate fi consumat imediat dar îşi va păstra prospeţimea şi în următorii 2 -3 ani.

    Recomandări privind servirea:

    - A se servi la 7 ̊C.
    - Este un vin potrivit oricărei ocazii.
    - Acompaniază foarte bine aperitivele.
    - Vă recomandăm să îl consumaţi alături de peşte la grătar saufructe de mare.
    45,10 RON
  2. Recoltarea se face manual în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să ramana cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătosi.
    Strugurii, atent selecţionaţi, sunt culeşi târziu in Octombrie. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare. Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culeşi numai cei foarte copţi şi sănătoşi. Fermentaţia alcoolică are loc timp 4 luni în baric. Timpul total de învechire este de 14 luni în baric.

    Degustare:
    - Culoarea acestui vin este galben pai cu tentă aurie.
    - Buchetul său este puternic şi elegant, cu arome de mango, piersici, caise şi miere.
    - Gustul vinului este echilibrat, puternic aromat, dulce şi armonios cu aciditate ridicată care susţine prospeţimea vinului.
    - Poate fi consumat de acum şi până în anul 2025.

    Recomandări privind servirea:
    - A se servi rece la 10-12˚ C.
    - A se savura ca un aperitiv cu prietenii, împreună cu biscuiți și produse de patiserie sau ca un digestiv rafinat într-o companie bună.

  3. PRODUCATOR: AVINCIS
    REGIUNE: DRAGASANI
    SOI STRUGURE: FETEASCA REGALA – PINOT GRIS & TAMAIOASA ROMANEASCA

    Acest cupaj are o culoare galben deschis cu reflexe verzui. Gustul sau este viu cu aciditate intepatoare si arome delicate de miere. Cupajul este format din Feteasca Regala, Pinot Gris si Tamaioasa Romanească. Vinul prezinta un buchet cu note de piersica si lamaie.

    Va sfatuim sa degustati acest vin foarte rece, la 7˚C, alaturi de branza de capra sau aperitive, salate de sezon si peste la gratar.

  4. PRODUCATOR: AVINCIS
    REGIUNE: DRAGASANI
    SOI STRUGURE: NEGRU DE DRAGASANI & MERLOT

    Culoarea acestui vin este violet inchis cu reflexe profunde de rubin. Cupajul este format din Negru de Dragasani si Merlot, iar gustul sau prezinta arome de fructe de padure, structura rotunda si aciditate proaspata. A se degusta la 17°C.

    Acompaniaza foarte bine carnea la gratar sau mancarea asiatica.


    28,80 RON
  5. PRODUCATOR: AVINCIS
    REGIUNE: DRAGASANI
    SOI STRUGURE: ROSÉ - CABERNET SAUVIGNON

    Este un vin cu gust proaspat si racoritor , cu o culoare asemanatoare cu cea a cojii de ceapa, deschis, cu reflexii portocalii si un buchet cu arome de grepfruit si zmeura.

    Va sugeram sa il serviti foarte rece, la 7˚C, alaturi de aperitive reci. Acompaniaza foarte bine salatele proaspete de sezon, pestele la gratar sau puiul in sos dulce-picant.

  6. PRODUCATOR: AVINCIS
    REGIUNE: DRAGASANI
    SOI STRUGURE: ROSÉ - CABERNET SAUVIGNON

    Este un vin cu gust proaspat si racoritor , cu o culoare asemanatoare cu cea a cojii de ceapa, deschis, cu reflexii portocalii si un buchet cu arome de grepfruit si zmeura.

    Va sugeram sa il serviti foarte rece, la 7˚C, alaturi de aperitive reci. Acompaniaza foarte bine salatele proaspete de sezon, pestele la gratar sau puiul in sos dulce-picant.

  7. PRODUCATOR: AVINCIS
    REGIUNE: DRAGASANI
    SOI STRUGURE: SAUVIGNON BLANC

    Acest vin are o culoare galben transparent, cu reflexii verzui si un buchet cu arome de fructe exotice. Gustul acestui vin este proaspat si rotund, cu arome de lamaie.

    Va recomandam sa il serviti foarte rece, la 7˚C, alaturi de branza de capra, gustari si aperitive. Acompaniaza, de asemenea, foarte bine salatele proaspete de sezon sau pestele la gratar.
    28,80 RON
  8. VIN: DAVINO REVELATIO
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA ALBA + SAUVIGNON BLANC

    Se obtine din Sauvignon Blanc si Feteasca Alba. Soiuri vinificate separat. Strugurii de Sauvignon Blanc provin din cele mai valoroase parcele din plaiul “Valea Gardului”, fiind selectionati in proportie de 70% din plantatii cu varsta mai mare de 25 de ani, iar 30% din colectia de vie tanara de peste 5 ani ce cuprinde 3 din cele mai valoroase clone de origine franceza. Tehnologia de vinificatie de tip reductiv, prin care s-a urmarit pastrarea aromelor primare varietale, a fost completata cu tehnici traditionale de maturare pe depozit fin de drojdie (“battonage”), in scopul completarii profilului aromatic cu arome secundare elaborate.
  9. VIN: DAVINO Monogram Feteasca Neagra
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA

    Monogram Feteasca Neagra se produce din struguri obtinuti prin cules selectiv, din parcelele cele mai valoroase, pentru a caror plantare au fost folositi altoi selectati special din arealul Ceptura. Tehnologia este orientata spre obtinerea unui vin bine structurat, mai elaborat, cu o corpolenta peste medie si cu pastrarea caracterului de soi. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 22 grade Celsius timp de 17-19 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. Maturare in baricuri de stejar de 225 litri din care 30% - noi si 70% la a doua utilizare, la 15 grade Celsius, timp de 8 luni. Invechire la sticla- minim 18 luni.
  10. VIN: DAVINO FAURAR ALB DE CEPTURA
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, RIESLING, FETEASCA ALBA

    Un cupaj elegant, impunator, in care cele trei soiuri isi fac simtita prezenta si se pun reciproc in valoare. Mirosul aduce a flori de vita de vie, grapefruit, ananas, drojdii si acea nota specifica vinurilor albe Davino, mineral-calcaroasa. Atacul propune niste senzatii dulci, care se perpetueaza pe tot parcursul gustativ, echilibrand tonurile efervescente si aciditatea ridicata. Finalul vine cald, lung si intens, de un verde-crud, aproape crocant.
    Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare, de la strugure si pana la vinul imbuteliat. Presarea menajata cu tehnologie pneumatica la max 1 bar, urmata de deburbare stabulatie la frig 24 ore.
    Fermentatia alcoolica in vase de inox de 100 hl , la temperaturi de 10-12 grade, cu drojdii selectionate pentru fiecare sortiment in parte. Maturare in vase de inox.
    Miros caracteristic soiurilor, intens si persistent, floral si note usor minerale.
    Gust proaspat, fructuos, echilibrat, fin dar amplu, extractiv si persistent.
Pagina:
  1. 13
  2. 14
  3. 15
  4. 16
  5. 17
Grilă Listă