Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Ţara de Origine: Romania Eliminare
-
AVINCIS - Muscat OTTONEL + SAUVIGNON BLANC
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei, în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală, când era cunoscut sub numele Fiers, fiind consemnat ca atare încă din anul 1534, de nimeni altul decât François Rabelais, în cartea sa “Gargantua & Pantagruel” şi care a ajuns la Drăgăşani la sfărşitul secolului XIX.
Delicateţea soiului Muscat Ottonel și prospeţimea soiului Sauvignon dau echilibru acestui vin proaspăt și îmbietor creat de AVINCIS.
Culoarea sa este verde deshis, cu nuanţe aurii. Acest vin are un buchet floral, cu note de trandafiri, iar gustul său dezvăluie note de fructe exotice și arome citrice proaspete.
A se degusta foarte rece la 7 °C, alături de peşte la grătar sau fructe de mare.
Tipul vinului: Sec36,30 RON Începând cu: 34,12 RON -
Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba
Specialitati recomandate: Este un vin racoritor recomandat sa acompanieze bucataria mediteraneeana bazata pe peste si fructe de mare. Este o alegere excelenta si pt branzeturile fine sau cele maturate.
Temperatura de servire: 10 grade Celsius
Continut de alcool : 12,5 Vol. %31,42 RON -
VINUL CAVALERULUI
PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
Vinul Cavalerului Roze 2016, obţinut și în acest an din Cabernet Sauvignon, este un vin ușor și proaspăt.
Este obtinut din struguri culesi manual in zona Cogealac, din plantatiile infiintate si intretinute de noi. Culesul s-a facut in primele ore ale diminetii astfel incat dupa-masa strugurii ajung la Ceptura pentru a fi prelucrati in aceeasi zi . Dupa presare si limpezire mustul a fost fermentat la 16-17 grade ,in loturi mici ,dupa fermentare s-a facut asamblarea si stabilizarea .
Indiferent de anotimp, pentru a vă bucura din plin de aromele sale, vă sfătuim să–l serviţi la o temperatură de 13°C, în compania unor preparate ușoare, pe bază de carne albă, dar și cu brânzeturi sau mezeluri picante.
Vinul Cavalerului Roze 2016 este un vin romanesc premiat, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.
Miros: fructe exotice, pomelo, citrice , capsuni dar si flori albe
Gust: proaspăt de fragi, căpşuni, aciditate bună, echilibrat, cu post-gust fructat
Cu ce meniu se serveşte: aperitiv, salate, fructe de mare, carne albă, mezeluri uscate, pizza, paste
Temperatura de servire: 13°C28,88 RON -
PRODUCATOR: LACERTA WINERY
REGIUNE: DEALU MARE
SOI STRUGURE: CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, PINOT GRIS, RHEIN RIESLING, FETEASCA ALBA
Vin alb cu nuante de citrice, mere, grapefruit, banane si iarba proaspat cosita. Gust proaspat, cu un echilibru deosebit intre alcool, aciditate si restul de zahar.
Temperatura optima de consum: 8 - 10°C.
Recomandat cu: Preparate din peste, fructe de mare, carne alba.70,69 RON -
PRODUCATOR: LACERTA WINERY
REGIUNE: DEALU MARE
SOI STRUGURE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, FETEASCA NEAGRA, SHIRAZ
Vin cu o culoare rosie intensa, cu aroma de fructe de padure rosii si negre, visine, coacaze si zmeura. Maturarea la barrique timp de un an adauga nuante de vanilie, cafea, ciocolata si condiment.
Temperatura optima de consum: 17 - 19°C.
Recomandat cu: Carne rosie, in special vanat, branzeturi puternic aromate si ciocolata.103,41 RON -
PRODUCATOR: LACERTA WINERY
REGIUNE: DEALU MARE
SOI STRUGURE: CHARDONNAY
Vin cu personalitate puternica, cu aroma de citrice, banana si fructe tropicale. In gust se regasesc nuante de unt proaspat care dau onctuozitate vinului.
Temperatura optima de consum: 8-10 °C
Recomandat cu:
Pui si peste la gratar, fructe de mare, carne alba, branzeturi53,90 RON -
Aflat printre puţinele soiuri albe care se pretează învechirii, Chardonnay este în această ipostază un vin cu multă personalitate. Galben deschis cu reflexii argintii, reuneşte într-o asamblare armonioasă nuanţe de citrice, unt şi migdale, ce îi conferă un grad de complexitate ridicat. Finalul este plăcut, uşor condimentat şi cu atât mai favorabil unor asocieri gastronomice îndrăzneţe, din universul alcătuit de aperitive, peşte şi carne de pasăre. Se serveşte la 12-14 grade Celsius.38,50 RON -
Acest spumant este conceput cu migala de Crama Garboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, ghust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. definit cu o culoare roze-somon, cu un parfum ce aminteste de cirese si zmeura, uimeste intr-un postgust curat si savuros, cu inflexiuni de coacaze negre. spumantul este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.
Recomandat cu deserturi din fructe, servit la o temperatura de 6-8 grade celsius.35,34 RON