Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin rosu Eliminare
  2. Ţara de Origine: Romania Eliminare
  • Serve - Cuvee Guy de Poix 2015 - 0.75L, Alc: 15.5%

    NOTE DE DEGUSTARE:
    An de recoltă: 2014
    Soiul de struguri: Fetească Neagră
    Podgorie: Dealu Mare, VDOC CMD
    Miros: complex, fructe negre bine coapte, pruna usor
    afumata, afina, condimentat, piper negru, stafide, vanilie
    Gust: puternic, fructe supracoapte, condimentat, tanini fini
    dar puternici, un echilibru foarte bun, remanenta
    impresionanta
    Cu ce meniu se serveşte: carne roşie, vânat, brânza maturata,
    desert cu ciocolata
    Temperatura de servire: 16-17°C, cu o decantare anterioară
    de circa 1 oră
    Potenţial de învechire: minim 12 ani


    183,71 RON
  • Serve - Terra Romana - Millenium rosu 2015 - 0.75L, Alc: 14% Serve - Terra Romana - Millenium rosu 2015 - 0.75L, Alc: 14%

    Serve - Terra Romana - Millenium rosu 2015 - 0.75L, Alc: 14%

    NOTE DE DEGUSTARE:
    An de recoltă: 2013
    Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră;
    Podgorie: DOC CMD Dealu Mare.
    Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
    Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra,
    piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini,
    alcool bine integrat, final persistent.
    Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi
    maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.
    Temperatura de servire: 16-180
    C
    Potențial de învechire: 10 ani
    50,61 RON
  • Vinul Cavalerului - Merlot 2014 - 0.375L, Alc: 14%

    VINUL CAVALERULUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: MERLOT

    In 2014, un an usor mai rece decat de obicei, toamna calda si lunga a permis o buna maturare a strugurilor roşii, în zona Munteniei. Astfel, Vinul Cavalerului Merlot 2014 este un vin de calitate superioara, structurat şi complex, ce exprimă perfect notele de fructe roşii specifice soiului şi încântă prin taninii eleganţi şi mirosul discret de scorţişoară. Am maturat o parte din cantitate (aproximativ 40%) in baricuri din lemn romanesc si francez de 1-3 ani, si astfel am creat un Merlot care este o adevarată infuzie de arome: un vin „înnobilat” prin vinificaţie, însă uşor de savurat.
    Merlot 2014 este un vin de calitate superioara ce va acompania perfect preparate din carne roşie, raţă la cuptor, preparate din carne de curcan şi brânzeturi maturate. Vă recomandăm sa îl degustaţi la 17⁰C.
    Merlot 2014 este un vin de calitate superioara, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.

    Miros: fructe rosii, zmeura, visina coapta, scortisoara
    Gust: complex, fructat, arome de zmeura, visina coapta, coacaze rosii, vanilie; tanini eleganti, aciditate buna, bine integrata, corp mediu spre lung cu o buna persistenta. Aproximativ 40% din cantitate a fost maturata in baricuri din lemn romanesc si francez de 1-3 ani, pentru o perioada de 10-12 luni
    CU CE MENIU SE SERVESTE preparate din carne rosie, branzeturi maturate, miel la cuptor
    Temperatura de servire: 17°C
  • Vinarte - Colectie Nedeea (FN+ND+NO) 2017 - 0.75 L, Alc: 13.5%

    DENUMIRE DE ORIGINE: D.O.C. – C.M.D. Mehedinţi – Stârmina
    CRAMA: vinul este produs şi îmbuteliat la Crama Stârmina - Vinarte.
    CLIMA: temperat –continentalã cu influenţe mediteraneene.
    SOL: argiloiluvian cu sedimente din pietrişuri, nisipuri şi marne.
    SOI: Feteascã Neagrã, Negru de Drãgãşani, Novac.
    ALCOOL: 13,50% vol.
    VINIFICARE: Se face separat pentru fiecare soi. Recoltare manualã în
    lãdiţe de plastic, desciorchinare şi zdrobire, mustuiala este pompatã în
    cisterne de inox cu temperatura controlatã unde este însãmânţatã cu
    levuri pentru desãvârşirea fermentaţiei alcoolice, urmatã de tragerea
    vinului şi finalizarea fermentaţiei malolactice în baricuri franceze de
    stejar unde se înnobileazã cu o periodã de maturare de circa 2-6 luni,
    timpul de maturare  în barrique fiind diferit de la un soi la
    altul. Urmãtoarea etapã a fost de selecţie şi asamblare a vinurilor într-
    un cupaj unic. Dupa condiţionare,  vinul a fost îmbuteliat şi depozitat
    în pivniţã pentru un nou stagiu de elevare, în sticlã de data aceasta.
    NOTE DE DEGUSTARE:
    Vizual: limpede, roşu rubiniu intens cu nuanţe violacee,
    strãlucitor. Olfactiv: intens şi foarte fructat, dominat de arome de
    cireşe negre, prune uscate, cuişoare şi fructe de pãdure, uşor
    condimentat. Gustativ: plin, cremos, puternic dar echilibrat, cu tanini
    rotunzi şi un final persistent.
    RECOMANDĂRI DE SERVIRE: temperatura optimã de consum este
    de 16 o  C. Se poate servi cu filet mignon cu anghinare coapte şi sos
    amaretto, viţel la cuptor  cu tortilla şi sos de vin roşu, cotlete de
    berbecuţ pe pat de couscous şi sos de mentã, mistreţ cu sos
    vânãtoresc şi cartofi.
    POTENŢIAL DE ÎNVECHIRE: vinul poate fi învechit la sticlã, în acest
    mod el cãpãtând o texturã mai catifelatã şi un buchet mai complex.
  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfantul Ioan 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului. Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări. Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfintii Constantin Elena 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.


    Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon


    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei


    Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări.


    Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfantul Gheorghe 2017 - 0.75L, Alc: 14%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.


    Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon


    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei


    Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări.


    Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfantul Ilie 2013 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.


    Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon


    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei


    Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări.


    Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfintii Petru Pavel 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.


    Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon


    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei


    Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări.


    Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfanta Maria 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.


    Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon


    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei


    Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări.


    Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfintii Mihail Gavril 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.


    Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon


    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei


    Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări.


    Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfantul Andrei 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.


    Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon


    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei


    Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări.


    Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfantul Dumitru 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.


    Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon


    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei


    Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări.


    Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfantul Stefan 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.


    Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon


    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei


    Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări.


    Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor - Cupola Sanctis Sfantul Nicolae 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Povestea colecţiei CUPOLA SANCTIS începe cu trei vinuri în ediţii limitate: Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru şi Sfânta Ana. Demersul a dorit să prezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim simţământ al Olteniei Profunde: credinţa. Am dorit să punem pe masă, la sărbători, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigoarea şi asprimea Ucigătorului de Balaur, ceva din blândeţea şi bunătatea Izvorâtorului de Mir şi un strop din delicateţea Zămislitoarei Maici a Domnului.


    Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon


    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei


    Areal:Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania


    Organoleptic: Un vin echilibrat, elegant, cu arome plăcute de vișine și prune uscate, asociate cu o tentă fină de lemn uşor ars şi ciocolată. Suplu, moale, prietenos, fără asperități, un vin perfect pentru întâlniri amicale și aniversări.


    Servire: Langa preparate din carne, sau paste cu carne.

  • Crama Oprisor -La Cetate Pinot Noir 2016 - 0.75L, Alc: 14%

    LA CETATE nu este doar unul dintre brandurile care au scris istorie în renaşterea vinului românesc. Pentru Crama Oprişor, LA CETATE a fost prima linie de vinuri premium, lucrate cu o migală şi o meticulozitate care au adus, încă din primul an de producţie, rezultate excepţionale. În numele unei istorii care încă se scrie, dar şi pentru a sărbători renaşterea acestor pământuri. Dacă locul a fost binecuvântat de Creator cu tot ce era nevoie pentru a da oamenilor cele mai bune roade, cu siguranţă, şi „omul care sfinţeşte locul” şi-a găsit menirea în istoria Oprişorului.


    Soi/Cupaj: Pinot Noir 100%
    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei
    Areal: Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania

    Organoleptic: Un Pinot Noir dominat de nuanţe de lemn vechi şi de pământ fosilizat. Pe măsură ce, în preajma temperaturilor prietenoase, se deschide, lăsând loc întâi aromelor exotice, de rom şi miez uscat de cocos, pentru a se apropia apoi de discursul carnal micotic al vinurilor clasice europene, revelând, aproape exploziv, un miez fructat, dublat de nuanţe vagi de frunze groase. Gustat, îşi confirmă supleţea, catifelarea şi bogăţia într-un parcurs lung, în care se regăsesc, ordonat şi coerent, toate intuiţiile olfactive.

    Servire: Recomandat impreuna cu preparate din carne de vițel.
Pagina:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Grilă Listă