Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
VIN: DAVINO Domaine Ceptura Rose
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON + MERLOT
ASPECT: Rose, foaie de ceapa
MIROS: Fructat, cu nuante de fructe de padure bine coapte, persistent.
GUST: Expresiv, proaspat, echilibrat, bun structurat, amplu, rotund si persistent.
ASOCIERE CULINARA: Se poate servi ca aperitiv inainte de luarea mesei, cu antreuri elaborate, salate complexe sau fel principal gourmet pe baza de file de peste, fructe de mare, curcan, iepure si pui, langa carne cruda, carpaccio sau tartar de vita sau somon, si chiar langa sushi si sashimi.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)74,61 RON Începând cu: 70,13 RON -
VIN: DAVINO Domaine Ceptura Blanc
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC + FETEASCA ALBA + RIESLING ITALICO
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Limpede si cristalin, de o culoare verde-galbui stralucitor.
MIROS: Floral, intens, fructat, cu nuante de lastari de coacaze si fructul pasiunii, litchi si usoare note minerale.
GUST: Proaspat, bine echilibrat, fin dar amplu, cu un post gust remanent usor mineral si complex.
ASOCIERE CULINARA: Perfect langa preparate fine pe baza de file din carne de peste si fructe de mare (homar, creveti Tiger, crab oceanic) antreu sau fel principal, asezonate cu salate complexe sau sparanghel, cu preparate raw vegan sau platouri din branzeturi tari si semitari garnisite cu struguri proaspeti albi, nuca si mere uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)87,70 RON Începând cu: 82,44 RON -
VIN: DAVINO Domaine Ceptura Rouge
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON + MERLOT + FETEASCA NEAGRA
VOL. ALC.: 14.5%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: Limpede si cristalin, de o culoare de un rosu rubiniu intens cu reflexe purpurii.
MIROS: Intens, complex si persistent, cu accente de visine negre, stafide si piper verde, note de ciocolata si cafea.
GUST: Complex si expresiv, amplu, puternic dar catifelat, cu un postgust remanent condimentat, ce pune in evidenta taninurile fine si elaborate.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate ale bucatariei internationale, friptura la cuptor de rata sau de miel asezonat cu ierburi de Provence, cu steak de vita (Porterhouse sau Filet Mignon), langa vanat mic pregatit cu sosuri vanatoresti sau garnisit cu trufe. La finele mesei, este perfect cu branzeturi moi, vechi si/sau fermentate, cu nuci braziliene, stafide si curmale uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 15 min. inainte de servire)116,50 RON -
Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 - 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 26-28°C, Cabernet Sauvignontimp de 29 zile, Merlot–23 zile si Feteasca Neagra–19 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in barrique. 100% maturat in baricuri de stejar romanesc din care: 88% noi si 12% la a doua utilizare timp de 9-10 luni. In cupaj concura cele mai valoroase butoaie, procentele de participare ale fiecarui soi fiind: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 20% si Feteasca Neagra 10%. Invechire la sticla minimum 30 luni.181,95 RON Începând cu: 171,03 RON -
VIN: DAVINO REVELATIO
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: FETEASCA ALBA + SAUVIGNON BLANC
Se obtine din Sauvignon Blanc si Feteasca Alba. Soiuri vinificate separat. Strugurii de Sauvignon Blanc provin din cele mai valoroase parcele din plaiul “Valea Gardului”, fiind selectionati in proportie de 70% din plantatii cu varsta mai mare de 25 de ani, iar 30% din colectia de vie tanara de peste 5 ani ce cuprinde 3 din cele mai valoroase clone de origine franceza. Tehnologia de vinificatie de tip reductiv, prin care s-a urmarit pastrarea aromelor primare varietale, a fost completata cu tehnici traditionale de maturare pe depozit fin de drojdie (“battonage”), in scopul completarii profilului aromatic cu arome secundare elaborate.103,41 RON Începând cu: 97,21 RON -
VIN: DAVINO Monogram Feteasca Neagra
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA
Monogram Feteasca Neagra se produce din struguri obtinuti prin cules selectiv, din parcelele cele mai valoroase, pentru a caror plantare au fost folositi altoi selectati special din arealul Ceptura. Tehnologia este orientata spre obtinerea unui vin bine structurat, mai elaborat, cu o corpolenta peste medie si cu pastrarea caracterului de soi. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 22 grade Celsius timp de 17-19 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. Maturare in baricuri de stejar de 225 litri din care 30% - noi si 70% la a doua utilizare, la 15 grade Celsius, timp de 8 luni. Invechire la sticla- minim 18 luni.85,08 RON Începând cu: 79,98 RON -
VIN: DAVINO FAURAR ALB DE CEPTURA
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, RIESLING, FETEASCA ALBA
Un cupaj elegant, impunator, in care cele trei soiuri isi fac simtita prezenta si se pun reciproc in valoare. Mirosul aduce a flori de vita de vie, grapefruit, ananas, drojdii si acea nota specifica vinurilor albe Davino, mineral-calcaroasa. Atacul propune niste senzatii dulci, care se perpetueaza pe tot parcursul gustativ, echilibrand tonurile efervescente si aciditatea ridicata. Finalul vine cald, lung si intens, de un verde-crud, aproape crocant.
Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare, de la strugure si pana la vinul imbuteliat. Presarea menajata cu tehnologie pneumatica la max 1 bar, urmata de deburbare stabulatie la frig 24 ore.
Fermentatia alcoolica in vase de inox de 100 hl , la temperaturi de 10-12 grade, cu drojdii selectionate pentru fiecare sortiment in parte. Maturare in vase de inox.
Miros caracteristic soiurilor, intens si persistent, floral si note usor minerale.
Gust proaspat, fructuos, echilibrat, fin dar amplu, extractiv si persistent.27,49 RON Începând cu: 25,84 RON -
VIN: DAVINO FAURAR ROSE DE CEPTURA
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT
CULOARE: roz-somon intens
NAS: note florale acompaniate de arome fructate (capsuni, zmeura, fragi)
GUST: plin, echilibrat, aciditate buna
POSTGUST: placut, tuse de fructe confiate27,49 RON Începând cu: 25,84 RON -
VIN: DAVINO FAURAR ROSU DE CEPTURA
PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, FETEASCA NEAGRA
Este obtinut dintr-un cupaj de Merlot, Cabernet si Feteasca neagra 50% fiiind ulterior maturat timp de 6 luni in baric de stejar romanesc.Are un miros caracteristic soiurilor,persistent,usor condimentat,note de fructe uscate si miez de nuca. Amplu si ferm, echilibrat si armonios structurat, final persistent cu tanini elaborati.27,49 RON