Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Crama / Brand: Davino Eliminare
  2. Tip strugure: Cupaj rosu Eliminare
  3. Ţara de Origine: Romania Eliminare
  • Davino - Domaine Ceptura Rose 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

    VIN: DAVINO Domaine Ceptura Rose
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON + MERLOT


    ASPECT: Rose, foaie de ceapa
    MIROS: Fructat, cu nuante de fructe de padure bine coapte, persistent.
    GUST: Expresiv, proaspat, echilibrat, bun structurat, amplu, rotund si persistent.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate servi ca aperitiv inainte de luarea mesei, cu antreuri elaborate, salate complexe sau fel principal gourmet pe baza de file de peste, fructe de mare, curcan, iepure si pui, langa carne cruda, carpaccio sau tartar de vita sau somon, si chiar langa sushi si sashimi.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
  • Davino - Domaine Ceptura Rouge 2014 - 0.75L, Alc: 14% Davino - Domaine Ceptura Rouge 2014 - 0.75L, Alc: 14%

    Davino - Domaine Ceptura Rouge 2014 - 0.75L, Alc: 14%

    VIN: DAVINO Domaine Ceptura Rouge
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON + MERLOT + FETEASCA NEAGRA
    VOL. ALC.: 14.5%
    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Limpede si cristalin, de o culoare de un rosu rubiniu intens cu reflexe purpurii.
    MIROS: Intens, complex si persistent, cu accente de visine negre, stafide si piper verde, note de ciocolata si cafea.
    GUST: Complex si expresiv, amplu, puternic dar catifelat, cu un postgust remanent condimentat, ce pune in evidenta taninurile fine si elaborate.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate ale bucatariei internationale, friptura la cuptor de rata sau de miel asezonat cu ierburi de Provence, cu steak de vita (Porterhouse sau Filet Mignon), langa vanat mic pregatit cu sosuri vanatoresti sau garnisit cu trufe. La finele mesei, este perfect cu branzeturi moi, vechi si/sau fermentate, cu nuci braziliene, stafide si curmale uscate.
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 15 min. inainte de servire)
    116,50 RON
  • Davino - Flamboyant 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 - 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 26-28°C, Cabernet Sauvignontimp de 29 zile, Merlot–23 zile si Feteasca Neagra–19 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in barrique. 100% maturat in baricuri de stejar romanesc din care: 88% noi si 12% la a doua utilizare timp de 9-10 luni. In cupaj concura cele mai valoroase butoaie, procentele de participare ale fiecarui soi fiind: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 20% si Feteasca Neagra 10%. Invechire la sticla minimum 30 luni.
  • Davino - Faurar Rosu de Ceptura 2016 - 0.75L, Alc: 14.5% Davino - Faurar Rosu de Ceptura 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Davino - Faurar Rosu de Ceptura 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    VIN: DAVINO FAURAR ROSU DE CEPTURA
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, FETEASCA NEAGRA

    Este obtinut dintr-un cupaj de Merlot, Cabernet si Feteasca neagra 50% fiiind ulterior maturat timp de 6 luni in baric de stejar romanesc.Are un miros caracteristic soiurilor,persistent,usor condimentat,note de fructe uscate si miez de nuca. Amplu si ferm, echilibrat si armonios structurat, final persistent cu tanini elaborati.
    27,49 RON
  • Davino - Iacob rosu 2015 - 0.75L, Alc: 14.5% Davino - Iacob rosu 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Davino - Iacob rosu 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    VIN: DAVINO IACOB ROSU
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, FETEASCA NEAGRA

    Aromele de cacao, cafea, fructe negre si lemn uscat, completate de note dulci, usor acide de coacaze, visin, curmale si prune uscate descriu gustul placut al acestui Iacob Cabernet Sauvignon & Fetasca Neagra. Finalul usor picant este la fel de gustos, demonstrandu-i taria.
    54,98 RON
Grilă Listă