Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Ţara de Origine: Italia Eliminare
  1. Bottega - Spumant Gold rose - 1,5L, Alc: 11.5% Bottega - Spumant Gold rose - 1,5L, Alc: 11.5%

    REGIUNE / TARA: LOMBARDY / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: Pinot Noir

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    Vinaria Bottega are o lungă și interesantă istorie ce definește identitatea actuală a brandului și oferă produse de calitate superioară. Originile vinului Bottega le găsim aproape de Molinetto della Croda, în provincia italiană Treviso, unde supușii nobililor au luat în arendă teren pe care au cultivat struguri și au produs vin.

     

    După ce arendașii au devenit oameni liberi și-au continuat arta și meseria, iar în anii ’20, Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog a pus bazele brand-ului ce îi poartă numele.

     

    În istoria recentă, operațiunile Bottega au numeroase reforme și schimbări, ce au permis dezvoltarea unor game de produse premium, în frunte cu prosecco și vinurile spumante, comercializate și apreciate la nivel mondial. Parfumul și aroma spumantului rose, produs de Bottega, este dat de strugurii Pinot Noir, culeși manual din viile aflate în partea de nord a italiei. În procesul de producție pielițele strugurilor sunt lăsate în must timp de 24 de ore, apoi sunt sortate prin presare, iar mustul este lăsat să fermenteze la o temperatură controlată de 18°C.

     

    După un an, când mustul s-a transformat în vin, este fermentat pentru a doua oară prin metoda Charmat, în recipiente din oțel inoxidabil, la o temperatură de 14°C, pentru o perioadă de 60-90 de zile.

     

     

    ASPECT: Roz cu accente de piersică și perlaj consistent.

     

    MIROS: Parfumul spumantul rose de la Bottega este un amestec natural de flori și fructe de pădure, coacăze și căpșuni sălbatice.

     

    GUST: Gustul rămâne fidel parfumului cu o ușoară inversare. La început se simt fructele roșii urmate de ușoare accente florale.

     

    ASOCIERE CULINARA: Gold rose este un excelent aperitiv și este potrivit pentru orice masă. Se așează mai comod alături de meniuri vegetariene și preparate din pește (sushi, scoici, crudități), carne albă și brânzeturi.

     

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 4-5 ºC.

    182,07 RON
  2. Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11%
    Bottega Gold este un sortiment brut proaspăt, obţinut din vinificarea strugurilor din soiul Glera. Clima de aici este extrem de favorabilă soiului, strugurii fiind culeşi manual, pentru a asigura calitatea produsului, iar mustul obţinut prin presare uşoară este păstrat în tancuri din oţel inoxidabil la temperaturi joase, pentru a-i păstra prospeţimea. Fermentaţia durează aproximativ 40 de zile, la o temperatură controlată de 14-15°C, folosind metoda Charmat.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Note de fructe, măr şi pară, completate de tonuri de flori de salcâm şi lăcrămioare.
    GUST: Proaspăt şi armonios, care combină cu eleganţă arome delicate de flori şi fructe.

    Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv şi se potriveşte foarte bine alături de feluri principale pe bază de carne de peşte sau pui.
    94,11 RON
  3. Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11%
    Bottega Gold este un sortiment brut proaspăt, obţinut din vinificarea strugurilor din soiul Glera. Clima de aici este extrem de favorabilă soiului, strugurii fiind culeşi manual, pentru a asigura calitatea produsului, iar mustul obţinut prin presare uşoară este păstrat în tancuri din oţel inoxidabil la temperaturi joase, pentru a-i păstra prospeţimea. Fermentaţia durează aproximativ 40 de zile, la o temperatură controlată de 14-15°C, folosind metoda Charmat.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Note de fructe, măr şi pară, completate de tonuri de flori de salcâm şi lăcrămioare.
    GUST: Proaspăt şi armonios, care combină cu eleganţă arome delicate de flori şi fructe.

    Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv şi se potriveşte foarte bine alături de feluri principale pe bază de carne de peşte sau pui.
    182,07 RON
  4. Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11% Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11%
    Sortimentul aduce un omagiu felului în care poeţii italieni obişnuiesc să închine un pahar de vin spumant în cinstea bucuriei de a trăi. Strugurii Glera sunt culeşi manual la mijlocul lunii septembrie din vii cultivate în zona deluroasă a provinciei Treviso, iar vinul este fermentat secundar prin metoda Charmat la o temperatură controlată de 15°C, pentru a păstra cât mai bine aromele specifice strugurelui.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Note bogate de mere, piersici, pere şi citrice, învăluite delicat în tonuri fine de flori de salcâm.
    GUST: Arome fructate, scăldate discret în nuanţe florale.
    38,62 RON
  5. Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5% Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5%
    Strugurii din soiul Glera care intră în compoziţia acestui sortiment expresiv sunt culeşi manual, iar mustul este obţinut prin presarea uşoară a întregului strugure. Prima fermentare se efectuează în prezenţa fermenţilor selecţionaţi, în timp ce cea de-a doua fermentare este realizată folosind metoda Charmat, la o temperatură controlată de 14-15° C. Vinul este apoi stabilizat la rece (-3° C), filtrat şi îmbuteliat.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Elegant, dominat de note de mere, pere, flori de salcâm şi accente citrice.
    GUST: Arome bogate de fructe de livadă proaspete, frumos echilibrate.

    Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv, în compoziţia unui cocktail sau alături de gustări şi preparate pe bază de carne de pasăre sau peşte.
    45,79 RON
  6. Luigi Tacchino - Romina Gavi di Gavi bianco 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Luigi Tacchino - Romina Gavi di Gavi bianco 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: CORTESE
    VOL. ALC.:12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Stralucitor si limpede, de o culoare de un galben pai cu valente delicate verzui.

    MIROS: Fructat de gutui si ananas, pepene galben si mere golden rascoapte, intens mineral, floral de soc.

    GUST: Relativ lejer, foarte proaspat si destul de cremos, un vin de o corpolente medie spre mica, de o buna aciditate si o caracteristica fructoasa de citrice (grapefruit intens, lamaie si lime, pepene galben si pere). Are un gust remanent, final, suculent si citric.

    ASOCIERE CULINARA: Este perfect langa peparate din peste oceanic (in special red snapper si halibut) pregatit la tigaie sau grill si garnisit cu legume proaspete din sezonul de vara, cu fructe de mare gatite dupa bucataria mediteraneeana, si nu in ultimul rand cu tocanita din burta de vita cu fasole alba (pregatita dupa reteta portugheza traditionala in Oporto) sau mult apreciata Tuslama. Se poate servi si ca aperitiv inainte de masa, langa gustari preparate din sunca, parizer, carne de tipar sau rac, branzeturi tari si semitari si legume proaspete si biscuiti/ crackers.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    65,45 RON
  7. Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
    VOL. ALC.: 7.5%
    VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE

    ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
    MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
    GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    58,05 RON
  8. Martini - Sparkling wine rose miniatura - 0,2L, Alc: 9.5% Martini - Sparkling wine rose miniatura - 0,2L, Alc: 9.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: BRACHETTO + MALVASIA + MOSCATO BIANCO
    VOL. ALC.: 7.5%
    VIN ROSE SPUMANT DEMISEC.

    ASPECT: Placut stralucitor, de un roz delicat cu accente de capsuni, efervescent.
    MIROS: Elegant si puternic, plin de prospetime, floral si fructat (trandafiri salbatici, soc, capsuni, mure), cu usoare accente de citrice.
    GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (capsuni, caise, mure), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    21,27 RON
  9. Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%
    BERVINI 1955 PROSECCO BIOLOGICO
    ANUL DE RECOLTA: NV NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: FRIULI VENETIA GIULIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: GLERA
    VOL. ALC.: 11%


    VIN SPUMANT EXTRA SEC. Antonio Bergamo a înfiinţat societatea Bervini în 1955, în oraşul italian Bergamo, şi a început să comercializeze prosecco neîmbuteliat, restaurantelor şi stabilimentelor în regim hotelier. Odată cu trecerea anilor, familia din Bergamo şi-a achizionat propria distilerie, instalaţii moderne pentru producţia vinului spumant şi propria linie de îmbuteliere. Aflaţi la a treia generaţie, descendenţii lui Antonio Bergamo se îngrijesc de producţia unui prosecco din
    struguri Glera, crescuţi în provincia Pordenone din regiunea autonomă Friuli-Venezia Giulia, din Italia.


    ASPECT: Un vin spumant de culoare galben pal, limpede, aşezat, trădat doar de micile bule efervescente ce se ridică la suprafaţă datorită îmbogăţirii cu dioxid de carbon.
    MIROS: Bervini are un buchet timid, de aceea este necesar să fim aproape de licoare pentru a sesiza buchetul delicat de mere şi piersici.
    GUST: Pentru acest prosecco este folosită metoda Charmat, de fermentare în rezervoare din oţel inoxidabil. O fermentare secundară, timp de 40 de zile, la temperatura de 16 ºC, permite vinului să îşi păstreze un gust proaspăt, fructat, cu aciditate plăcută.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8 ºC.
    ASOCIERE CULINARA: Un prosecco bio este binevenit înainte de masă, în postura de aperitiv, sau servit alături de meniuri bogate în pui, peşte şi crustacee.
    30,11 RON
  10. Banfi a luat naștere în 1978 la inițiativa fraților italieni americani John și Harry Mariani. La scurt timp, cei doi au achiziționat și vinaria Piedmont, fondată în 1860, astăzi cunoscută sub numele de Banfi Piemonte. Domeniul Banfi este situat la confluența râurilor Orcia și Ombrone, în partea de sud a orașului Montalcino, pe 2873 de hectare, unde soiurile Sangiovese și Moscadello împart terenul cu plantațiile de maslini, grâu, pruni, trufe și zonă impădurită.


    ASPECT: Soiul de struguri Sangiovese oferă acestui vin un ton de roșu puternic, granat, cu reflexii purpurii.

    MIROS: Brunello di Montalcino are un parfum seducător de condimente, fructe de pădure și vegetale, ce inspiră o călătorie de inițiere în tainele vinului italian.

    GUST: În ceea ce privește gustul acestui vin, la o degustare în tihnă ni se dezvăluie detaliile din spatele parfumului. Licoarea este fructată mulțumită smochinelor, murelor, nucilor prăjite și cireșelor negre, îmbrățișate armonios cu vanilie, coriandru, nucșoară și lemn dulce.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 ºC.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin roșu și robust de pe plaiurile italiene este potrivit alături de preparate cu vânat / carne roșie și brânzeturi maturate.
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Grilă Listă