Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Ţara de Origine: Italia Eliminare
  1. Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
    VOL. ALC.: 7.5%
    VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE

    ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
    MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
    GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    54,48 RON
  2. Martini - Sparkling wine rose box - 0,75L, Alc: 9.5% Martini - Sparkling wine rose box - 0,75L, Alc: 9.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: BRACHETTO + MALVASIA + MOSCATO BIANCO
    VOL. ALC.: 7.5%
    VIN ROSE SPUMANT DEMISEC.

    ASPECT: Placut stralucitor, de un roz delicat cu accente de capsuni, efervescent.
    MIROS: Elegant si puternic, plin de prospetime, floral si fructat (trandafiri salbatici, soc, capsuni, mure), cu usoare accente de citrice.
    GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (capsuni, caise, mure), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    57,25 RON
  3. San Polo - Brunello di Montalcino riserva docg rosso 2010 - 0.75L, Alc: 14.5% San Polo - Brunello di Montalcino riserva docg rosso 2010 - 0.75L, Alc: 14.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: SAN POLO - ALLEGRINI
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: DOC RISERVA / TOSCANA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE
    VOL. ALC.: 14.5%
    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare intens rubinie, opaca, cu accente de grena.
    MIROS: Foarte complex si de o mare intensitate, cu arome de fructe rosii mici si de violete, completate cu accente elegante lemnoase si usoare note de vanilie si cafea.
    GUST: Corpolent si dens, foarte fructat, cu tanini catifelati si echilibrati, cu un gust remanent dupa inghitire, placut si persistent, ce lasa pe paletin o savoare dulceaga de vanilie si fructe de padure.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect cu preparate complexe din carne de vanat mistret, miel sau purcel de lapte pregatite la cuptor, sau cu steak Fiorentina, T-Bone, Porterhouse din carne de vita maturata (Angus sau Wagyu), servite cu sosuri brune pe baza de ciuperci de padure si trufe. La finalul mesei, se poate consuma langa branzeturi intens aromate: Parmigiano Reggiano, Toscano Pecorino , Provolone si Castelmango.
    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 1h inainte de servire)
    556,89 RON
  4. Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Millesimato - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Millesimato - 0.75L, Alc: 11%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BERVINI 1955
    ANUL DE RECOLTA: NV NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: DOC PROSECCO / VENETO - FRIULI VENEZIA GIULIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: GLERA
    VOL. ALC.: 11%
    VIN SPUMANT EXTRA DRY obtinut prin metoda Charmat.

    ASPECT: Stralucitor, de o culoare de un galben pal si de o foarte buna limpiditate.
    MIROS: Este intens, fructat, completat de arome delicate florale.
    GUST: Echilibrat, proaspat, cu o aciditate bine integrata, placut fructat (distinct de citrice si pere coapte), si de un gust final remanent, prelung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Un aperitiv excelent, de servit inainte de luarea mesei sau langa amuse bouche. Este perfect cu preparate pe baza de fructe de mare, peste, sau langa salate usoare fel principal.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu necesita decantare)
    24,22 RON
  5. Corte Giara - Chardonnay delle Venezie bianco 2014 - 0,75L, Alc: 13% Corte Giara - Chardonnay delle Venezie bianco 2014 - 0,75L, Alc: 13%
    Un vin de culoare pai cu expresii de aur strălucitor. Gust de fructe, persistent în mere şi pere, care mai târziu capătă un accent de citrice. Suplu şi întotdeauna proaspăt, cu aciditate bine echilibrată, face parte din categoria uşor de băut.
    41,89 RON
  6. Villa Raiano - Fiano di Avellino docg, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 13% Villa Raiano - Fiano di Avellino docg, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. FIANO DI AVELLINO / CAMPANIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: FIANO
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC ce exista inca din 1996 (primul an de productie), si este vinificat din 100% struguri Fiano, din podgoriile din Candida, Lapio, San Michele di Serino si Montefredane, situate la altitudini intre 450m - 600m, pe soluri calcaroase, argiloase si nisipoase.
    ASPECT: De o culoare intensa de un galben pai cu reflexii verzui.
    MIROS: Delicat, de ierburi aromate (menta si salvie) si fructe, distinct de piersici, completat de arome de ciocolata alba si citrice, si note minerale.
    GUST: Are o corpolenta medie, este elegant si cremos cu o aciditate echilibrata, mineral si placut fructat, de o senzatie usor salina la final dupa inghitire.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin echilibrat ce merita asociat cu preparate simple din bucataria mediteraneana din file de peste sau fructe de mare, cu legume trase in unt, usor condimentate cu ierburi aromate sau langa platouri din mezeluri fine (sunca si parizer) garnisite cu masline si branzeturi proaspete, nematurate (urda, cascaval Swiss, telemea nesarata). Perfect langa branza Camembert, cu fructe uscate si nuci caju.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    74,61 RON
  7. Poggio ai Santi - Montepulciano D`Abruzzo doc rosso, 2015- 0.75L, Alc: 13% Poggio ai Santi - Montepulciano D`Abruzzo doc rosso, 2015- 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: TINAZZI / POGGIO AI SANTI
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: D.O.C. / ABRUZZO / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: MONTEPULCIANO (100% MONTEPULCIANO)
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU DEMISEC din struguri proveniti din cea mai buna podgorie din Abruzzo, vinificat dupa metode traditionale. Mustul este tinut in contact coaja strugurelui timp de 8-10 zile. Este fermentat la temperaturi controlate de 24-26º C in tancuri de inox.

    ASPECT: Rosu rubiniu, placut si imbietor.

    MIROS: Arome delicate de fructe rosii.

    GUST: Vin echilibrat, tanar si vibrant, savuros, de o aciditate ferma si un gust fructos, structurat din coacaze si mure rosii.

    ASOCIERE CULINARA: Se imbina frumos cu mancaruri din carne rosie, simple la rotisor sau pe gril, fara sosuri grele servite langa garnituri din legume sotate. Se asociaza de asemenea cu branzeturi tinere, tari (Jalsberg - Norvegia) sau moi (Mozzarella proaspata - Italia).

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Nu necesita decantare)
    36,65 RON
  8. Allegrini - Pallazo della Torre igt, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre igt, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    Un vin roşu catifelat, bine echilibrat, cu note de fructe mature, cu pulpă. Acest vin are o culoarea roşu rubiniu profund şi uşor de asociat, cu diferite feluri de mâncare italiană, mai presus de toate, risottos,în special cele aromate cu şofran, ciuperci porcini şi de carne de porc. Vinul excelează atunci când se asociază cu Şuncă de Parma şi brânzeturile maturate-mediu, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. Aroma încântătoare de struguri stafidiţi este îmbunătăţiţă, dacă vinul este servit la 18 ° C, într-un pahar cu deschidere largă.
    151,84 RON
  9. Asti Martini - Spumant Vintage 2016 - 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant Vintage 2016 - 0.75L, Alc: 7.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
    VOL. ALC.: 7.5%
    VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE

    ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
    MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
    GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    81,72 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă