Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Ţara de Origine: Italia Eliminare
  • Bottega - Spumant Gold rose - 1,5L, Alc: 11.5% Bottega - Spumant Gold rose - 1,5L, Alc: 11.5%

    Bottega - Spumant Gold rose - 1,5L, Alc: 11.5%

    REGIUNE / TARA: LOMBARDY / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: Pinot Noir

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    Vinaria Bottega are o lungă și interesantă istorie ce definește identitatea actuală a brandului și oferă produse de calitate superioară. Originile vinului Bottega le găsim aproape de Molinetto della Croda, în provincia italiană Treviso, unde supușii nobililor au luat în arendă teren pe care au cultivat struguri și au produs vin.

     

    După ce arendașii au devenit oameni liberi și-au continuat arta și meseria, iar în anii ’20, Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog a pus bazele brand-ului ce îi poartă numele.

     

    În istoria recentă, operațiunile Bottega au numeroase reforme și schimbări, ce au permis dezvoltarea unor game de produse premium, în frunte cu prosecco și vinurile spumante, comercializate și apreciate la nivel mondial. Parfumul și aroma spumantului rose, produs de Bottega, este dat de strugurii Pinot Noir, culeși manual din viile aflate în partea de nord a italiei. În procesul de producție pielițele strugurilor sunt lăsate în must timp de 24 de ore, apoi sunt sortate prin presare, iar mustul este lăsat să fermenteze la o temperatură controlată de 18°C.

     

    După un an, când mustul s-a transformat în vin, este fermentat pentru a doua oară prin metoda Charmat, în recipiente din oțel inoxidabil, la o temperatură de 14°C, pentru o perioadă de 60-90 de zile.

     

     

    ASPECT: Roz cu accente de piersică și perlaj consistent.

     

    MIROS: Parfumul spumantul rose de la Bottega este un amestec natural de flori și fructe de pădure, coacăze și căpșuni sălbatice.

     

    GUST: Gustul rămâne fidel parfumului cu o ușoară inversare. La început se simt fructele roșii urmate de ușoare accente florale.

     

    ASOCIERE CULINARA: Gold rose este un excelent aperitiv și este potrivit pentru orice masă. Se așează mai comod alături de meniuri vegetariene și preparate din pește (sushi, scoici, crudități), carne albă și brânzeturi.

     

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 4-5 ºC.

    182,07 RON
  • Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11%

    Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11%

    Bottega Gold este un sortiment brut proaspăt, obţinut din vinificarea strugurilor din soiul Glera. Clima de aici este extrem de favorabilă soiului, strugurii fiind culeşi manual, pentru a asigura calitatea produsului, iar mustul obţinut prin presare uşoară este păstrat în tancuri din oţel inoxidabil la temperaturi joase, pentru a-i păstra prospeţimea. Fermentaţia durează aproximativ 40 de zile, la o temperatură controlată de 14-15°C, folosind metoda Charmat.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Note de fructe, măr şi pară, completate de tonuri de flori de salcâm şi lăcrămioare.
    GUST: Proaspăt şi armonios, care combină cu eleganţă arome delicate de flori şi fructe.

    Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv şi se potriveşte foarte bine alături de feluri principale pe bază de carne de peşte sau pui.
    94,11 RON
  • Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11%

    Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11%

    Bottega Gold este un sortiment brut proaspăt, obţinut din vinificarea strugurilor din soiul Glera. Clima de aici este extrem de favorabilă soiului, strugurii fiind culeşi manual, pentru a asigura calitatea produsului, iar mustul obţinut prin presare uşoară este păstrat în tancuri din oţel inoxidabil la temperaturi joase, pentru a-i păstra prospeţimea. Fermentaţia durează aproximativ 40 de zile, la o temperatură controlată de 14-15°C, folosind metoda Charmat.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Note de fructe, măr şi pară, completate de tonuri de flori de salcâm şi lăcrămioare.
    GUST: Proaspăt şi armonios, care combină cu eleganţă arome delicate de flori şi fructe.

    Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv şi se potriveşte foarte bine alături de feluri principale pe bază de carne de peşte sau pui.
    182,07 RON
  • Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11% Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11%

    Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11%

    Sortimentul aduce un omagiu felului în care poeţii italieni obişnuiesc să închine un pahar de vin spumant în cinstea bucuriei de a trăi. Strugurii Glera sunt culeşi manual la mijlocul lunii septembrie din vii cultivate în zona deluroasă a provinciei Treviso, iar vinul este fermentat secundar prin metoda Charmat la o temperatură controlată de 15°C, pentru a păstra cât mai bine aromele specifice strugurelui.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Note bogate de mere, piersici, pere şi citrice, învăluite delicat în tonuri fine de flori de salcâm.
    GUST: Arome fructate, scăldate discret în nuanţe florale.
    38,62 RON
  • Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5% Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5%

    Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5%

    Strugurii din soiul Glera care intră în compoziţia acestui sortiment expresiv sunt culeşi manual, iar mustul este obţinut prin presarea uşoară a întregului strugure. Prima fermentare se efectuează în prezenţa fermenţilor selecţionaţi, în timp ce cea de-a doua fermentare este realizată folosind metoda Charmat, la o temperatură controlată de 14-15° C. Vinul este apoi stabilizat la rece (-3° C), filtrat şi îmbuteliat.


    ASPECT: Galben pai.
    MIROS: Elegant, dominat de note de mere, pere, flori de salcâm şi accente citrice.
    GUST: Arome bogate de fructe de livadă proaspete, frumos echilibrate.

    Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv, în compoziţia unui cocktail sau alături de gustări şi preparate pe bază de carne de pasăre sau peşte.
    45,79 RON
  • Luigi Tacchino - Romina Gavi di Gavi bianco 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Luigi Tacchino - Romina Gavi di Gavi bianco 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Luigi Tacchino - Romina Gavi di Gavi bianco 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: CORTESE
    VOL. ALC.:12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Stralucitor si limpede, de o culoare de un galben pai cu valente delicate verzui.

    MIROS: Fructat de gutui si ananas, pepene galben si mere golden rascoapte, intens mineral, floral de soc.

    GUST: Relativ lejer, foarte proaspat si destul de cremos, un vin de o corpolente medie spre mica, de o buna aciditate si o caracteristica fructoasa de citrice (grapefruit intens, lamaie si lime, pepene galben si pere). Are un gust remanent, final, suculent si citric.

    ASOCIERE CULINARA: Este perfect langa peparate din peste oceanic (in special red snapper si halibut) pregatit la tigaie sau grill si garnisit cu legume proaspete din sezonul de vara, cu fructe de mare gatite dupa bucataria mediteraneeana, si nu in ultimul rand cu tocanita din burta de vita cu fasole alba (pregatita dupa reteta portugheza traditionala in Oporto) sau mult apreciata Tuslama. Se poate servi si ca aperitiv inainte de masa, langa gustari preparate din sunca, parizer, carne de tipar sau rac, branzeturi tari si semitari si legume proaspete si biscuiti/ crackers.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    65,45 RON
  • Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5%

    Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
    VOL. ALC.: 7.5%
    VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE

    ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
    MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
    GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    58,05 RON
  • Martini - Sparkling wine rose miniatura - 0,2L, Alc: 9.5% Martini - Sparkling wine rose miniatura - 0,2L, Alc: 9.5%

    Martini - Sparkling wine rose miniatura - 0,2L, Alc: 9.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: BRACHETTO + MALVASIA + MOSCATO BIANCO
    VOL. ALC.: 7.5%
    VIN ROSE SPUMANT DEMISEC.

    ASPECT: Placut stralucitor, de un roz delicat cu accente de capsuni, efervescent.
    MIROS: Elegant si puternic, plin de prospetime, floral si fructat (trandafiri salbatici, soc, capsuni, mure), cu usoare accente de citrice.
    GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (capsuni, caise, mure), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    21,27 RON
  • Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%

    Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%

    BERVINI 1955 PROSECCO BIOLOGICO
    ANUL DE RECOLTA: NV NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: FRIULI VENETIA GIULIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: GLERA
    VOL. ALC.: 11%


    VIN SPUMANT EXTRA SEC. Antonio Bergamo a înfiinţat societatea Bervini în 1955, în oraşul italian Bergamo, şi a început să comercializeze prosecco neîmbuteliat, restaurantelor şi stabilimentelor în regim hotelier. Odată cu trecerea anilor, familia din Bergamo şi-a achizionat propria distilerie, instalaţii moderne pentru producţia vinului spumant şi propria linie de îmbuteliere. Aflaţi la a treia generaţie, descendenţii lui Antonio Bergamo se îngrijesc de producţia unui prosecco din
    struguri Glera, crescuţi în provincia Pordenone din regiunea autonomă Friuli-Venezia Giulia, din Italia.


    ASPECT: Un vin spumant de culoare galben pal, limpede, aşezat, trădat doar de micile bule efervescente ce se ridică la suprafaţă datorită îmbogăţirii cu dioxid de carbon.
    MIROS: Bervini are un buchet timid, de aceea este necesar să fim aproape de licoare pentru a sesiza buchetul delicat de mere şi piersici.
    GUST: Pentru acest prosecco este folosită metoda Charmat, de fermentare în rezervoare din oţel inoxidabil. O fermentare secundară, timp de 40 de zile, la temperatura de 16 ºC, permite vinului să îşi păstreze un gust proaspăt, fructat, cu aciditate plăcută.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8 ºC.
    ASOCIERE CULINARA: Un prosecco bio este binevenit înainte de masă, în postura de aperitiv, sau servit alături de meniuri bogate în pui, peşte şi crustacee.
    30,11 RON
  • Banfi - Brunello di Montalcino rosso 2013 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Banfi a luat naștere în 1978 la inițiativa fraților italieni americani John și Harry Mariani. La scurt timp, cei doi au achiziționat și vinaria Piedmont, fondată în 1860, astăzi cunoscută sub numele de Banfi Piemonte. Domeniul Banfi este situat la confluența râurilor Orcia și Ombrone, în partea de sud a orașului Montalcino, pe 2873 de hectare, unde soiurile Sangiovese și Moscadello împart terenul cu plantațiile de maslini, grâu, pruni, trufe și zonă impădurită.


    ASPECT: Soiul de struguri Sangiovese oferă acestui vin un ton de roșu puternic, granat, cu reflexii purpurii.

    MIROS: Brunello di Montalcino are un parfum seducător de condimente, fructe de pădure și vegetale, ce inspiră o călătorie de inițiere în tainele vinului italian.

    GUST: În ceea ce privește gustul acestui vin, la o degustare în tihnă ni se dezvăluie detaliile din spatele parfumului. Licoarea este fructată mulțumită smochinelor, murelor, nucilor prăjite și cireșelor negre, îmbrățișate armonios cu vanilie, coriandru, nucșoară și lemn dulce.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 ºC.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin roșu și robust de pe plaiurile italiene este potrivit alături de preparate cu vânat / carne roșie și brânzeturi maturate.
  • Banfi - Poggio alle Mura Brunello di Montalcino rosso 2013 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Culturile de viță de vie din Montalcino sunt rezultatul a peste zece ani de cercetare în scopul obținerii unor culturi stabile din soiul Sangiovese pentru Brunello di Montalcino. Fermentația alcoolică are loc la temperatură controlată (27-29°C), în rezervoare hybrid construite din oțel inoxidabil și lemn. Aproximativ 70% din vin este maturat timp de doi ani în butoaie franțuzești de tip barrique, confecționate din stejar, conform cerințelor Banfi. Restul de 30% din vin este maturat în butoaie din stejar, venite din Slavonia (Croația). Înainte de a ne bucura de vinul italian, licoarea mai este lăsată la maturat, în sticlă, alte 12 luni.


    ASPECT: Asemenea fratelui său de Sangiovese, Brunello di Montalcino - Poggio alle Mura, este un vin roșu, impresionant prin opacitate și textură uniformă, după o scurtă aerare.

    MIROS: Maeștrii vinăriei Montalcino au ales un buchet atipic pentru această generație. Cu efort considerabil, maturarea a lăsat în fiecare sticlă, un exercițiu al imaginației, ce ne poartă în locul de naștere al vinului, odată cu mireasma fructelor alese cu inspirație.

    GUST: Gustul ne dezvăluie misterul pornit de parfumul bogat: fructe (cireșe negre, mure confiate), condimente, tutun și ierburi la grătar. Aciditatea este potrivită cât să asigure o evoluție liniștită a vinului atunci când doriți să vă bucurați de el și cu altă ocazie.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 16-18 ºC.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin complex cere o masă complexă și bogată. Vinul Sangiovese si aromele sale se potrivesc ușor cu carnea roșie, care de vânat (porc mistreț) și brânză de capră.
  • Masi - Costasera - Amarone della Valpolicella Classico 2013 - 0.75L, Alc: 15%

    Masi este un brand italian, creat de familia Boscaini, iar vinurile provin din Pivnița Privată Boscaini, înființată în memoria strămoșilor care obișnuiau să păstreze în pivnițele private cantități modeste din vinurile pe care le-au savurat și le-au apreciat la evenimente importante din timpul vieții. În prezent, parcelele din zona Valpolicella, regiunea viticolă Veneto, sunt constituite din culturile soiurilor de Corvina, Rondinella și Molinara, pentru cupajele considerate de familia Boscaini o colecție de “comori lichide”.


    ASPECT: Culoarea vinului este roșu rubiniu, închis, datorat unui cupaj consistent, alcătuit din trei soiuri de struguri roșii.

    MIROS: Masi a reușit să obțină pentru acest cupaj un parfum elegant cu note de fructe coapte la foc, prune și cireșe.

    GUST: Tradiția vinului european este evidentă pentru acest vin. Încă de la prima degustare se simte gustul intens fructat al vinului, urmat de note de cafea și cacao, într-un echilibru organoleptic demn de urmat.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 ºC.

    ASOCIERE CULINARA: Amarone din Valpolicella este excelent în calitate de oaspete la masa bogată în preparate din carne roșie, vânat (inclusiv prepeliță) și multe alte mâncăruri condimentate cu generozitate. Acest vin este potrivit și alături de gustări cu brânzeturi maturate (parmezan, perico, gorgonzola).
    220,15 RON
  • Ca`De`Rocchi - Amarone della Valpolicella rosso 2013- 0,75L, Alc: 13% Ca`De`Rocchi - Amarone della Valpolicella rosso 2013- 0,75L, Alc: 13%

    Ca`De`Rocchi - Amarone della Valpolicella rosso 2013- 0,75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: TINAZZI
    ANUL DE RECOLTA: 2012
    REGIUNE / TARA: D.O.C./ VENETO / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: CORVINA / MOLINARA / RONDINELLA / CORVINONE
    VOL. ALC.: 15%

    VIN ROSU SEC produs în cele mai bune podgorii aflate pe colinele din Valpolicella. Strugurii sunt recoltaţi si selectaţi manual în luna octombrie, apoi sunt întinşi în lădiţe de lemn pentru uscare şi păstraţi până in Ianuarie. În acest fel rezultă o cantitate de doar 40 litri de vin la 100 kg de struguri prospeţi.

    ASPECT: Are o buna limpiditate si este de o culoare de rosu opac, rubiniu cu accente de grena.

    MIROS: Extrem de elegant si expresiv, puternic fructat (fructe uscate si confiate), subtil lemnos si condimentat.

    GUST: Fructat (intens de fructe negre de padure, completat savoarea stafidelor si a smochinelor uscate), bine echilibrat de paleta o lemnoasa, cu tanini bine integrati si aciditate medie. Un vin corpolent, plin si intens, cu un gust remanent cu accente de tutun si ciocolata neagra.

    ASOCIERE CULINARA: Cu mancaruri la ceaun din carne de miel sau oaie servita cu traditionala mamaliga / polenta, sau langa carne de porc pe gratar. De asemenea langa branzeturi tari si semitari, telemea de oaie maturata si branza de burduf, sau branzeturi cu mucegai albastru: Roquefort, Gorgonzola.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 1h inainte de servire)
    252,35 RON
  • Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2008 - 0.75L, Alc: 15% Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2008 - 0.75L, Alc: 15%

    Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2008 - 0.75L, Alc: 15%

    După doar câteva recolte, Sondraia a devenit un clasic în zona Bolgheri, datorită unui stil caracterizat de un profil puternic, dar, deasemenea, şi prin armonie şi fineţe. Strugurii perfect copţi şi munca minuţioasă în pivniţă, produce un vin cu note intense de fructe proaspete şi plante aromatice, gustativ vinul se deschide cu clasă mare şi netezime mătasoasă.Se recomandă a fi asociat cu carne la grătar, în special de carne de vită. Sondraia este, de asemenea, recomandat cu Kebab, viţel, carne de porc, coaste de miel sau "ossobuco". Vinul iese in evidenţa atunci când este asoaciat cu brânză ricotta afumată, Parmigiano Reggiano şi brânzeturi uşor maturate din lapte de oaie.
    76,61 RON
  • Villa Raiano - Taurasi docg, rosso 2007 - 0,75L, Alc: 14% Villa Raiano - Taurasi docg, rosso 2007 - 0,75L, Alc: 14%

    Villa Raiano - Taurasi docg, rosso 2007 - 0,75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / TAURASI / CAMPANIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: AGLIANICO
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Opac, de o culoare rubinie atractiva cu note de grena.

    MIROS: Seducator, lemnos si intens fructat (coacaze, mure si afine), elegant si delicat condimentat.

    GUST: Plin, de o mare corpolenta, de o fructozitate intensa de visine putrede, coacaze si afine, completate de note elegante de lemnozitate si de o savoare subtila de vegetale si condimente, un vin onctuos. Gustul final remanent este persistent si placut, si carnos.

    ASOCIERE CULINARA: Excelent langa carne rosie de vita, porc sau miel, pregatita pe grill sau la gratar, simplu fara multe mirodenii, si garnisite cu cartofi taranesti cu bacon prajit. Din mancarurile mai elaborate, se asociaza bine cu tocanita cu cartofi sau fasole uscata, din maruntaie sau carne rosie. La finele mesei langa branzeturi moi sau semimoi, maturate, servite cu nuci, alune si fructe uscate (curmale, stafide, smochine).

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 45 minute inainte de servire)
    170,17 RON
  • Asti Martini - Spumant pachet miniatura - 24 buc x 0.2L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant pachet miniatura - 24 buc x 0.2L, Alc: 7.5%

    Asti Martini - Spumant pachet miniatura - 24 buc x 0.2L, Alc: 7.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
    VOL. ALC.: 7.5%
    VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE.

    ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
    MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
    GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    16,06 RON
  • Allegrini - Soave doc, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 12.5% Allegrini - Soave doc, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Allegrini - Soave doc, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Vin alb strălucitor de culoare galben pai cu nuanţe verzui. Delicat cu note aromatice de pere, tipice pentru Pinot. Aroma este bine-echilibrată, proaspătă şi savuroasă. Maturarea în lemn de stejar tradiţional pentru 4luni şi apoi în cuve din oţel inoxidabil. Recomandări culinare: este un vin excelent atât cu peşte de apă dulce cât şi peşte de mare, având în vedere structura sa, poate fi deasemenea asociat cu carne albă.
    54,98 RON
  • Luigi Tacchino - Gavi di Gavi docg, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 12% Luigi Tacchino - Gavi di Gavi docg, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 12%

    Luigi Tacchino - Gavi di Gavi docg, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: CORTESE
    VOL. ALC.:12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Stralucitor si limpede, de o culoare de un galben pai cu valente delicate verzui.

    MIROS: Fructat de gutui si ananas, pepene galben si mere golden rascoapte, intens mineral, floral de soc.

    GUST: Relativ lejer, foarte proaspat si destul de cremos, un vin de o corpolente medie spre mica, de o buna aciditate si o caracteristica fructoasa de citrice (grapefruit intens, lamaie si lime, pepene galben si pere). Are un gust remanent, final, suculent si citric.

    ASOCIERE CULINARA: Este perfect langa peparate din peste oceanic (in special red snapper si halibut) pregatit la tigaie sau grill si garnisit cu legume proaspete din sezonul de vara, cu fructe de mare gatite dupa bucataria mediteraneeana, si nu in ultimul rand cu tocanita din burta de vita cu fasole alba (pregatita dupa reteta portugheza traditionala in Oporto) sau mult apreciata Tuslama. Se poate servi si ca aperitiv inainte de masa, langa gustari preparate din sunca, parizer, carne de tipar sau rac, branzeturi tari si semitari si legume proaspete si biscuiti/ crackers.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    29,33 RON
  • Villa Raiano - Greco di Tufo Vendemia bianco 2014 - 0.75L, Alc: 13% Villa Raiano - Greco di Tufo Vendemia bianco 2014 - 0.75L, Alc: 13%

    Villa Raiano - Greco di Tufo Vendemia bianco 2014 - 0.75L, Alc: 13%

    Vin alb de culoare galben pai, cu o aromă complexă de miere şi caise.
    78,54 RON
  • Cantine San Giorgio - Primitivo di Salento rosso - Strabone 2014 - 0,75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CANTINE SAN GIORGIO
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: I.G.P. / PUGLIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare de un rubiniu intens, opac.

    MIROS: Intens fructat, de fructe salbatice de padure rascoapte, completat de arome delicate de pamant reavan.

    GUST: Puternic, robust si totusi catifelat, cu tanini bine integrati, corpolent si fructat. Gustul remanent este cremos si persistent.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate din carne rosie pregatita la gratar sau friptura, cu paste cu sosuri rosii, carne macinata cruda sau pregatita pe plita (tartar de vita, burgheri). Perfect cu platouri de branzeturi moi si semimoi asezonate cu fructe uscate si nuci pecan.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)
    56,29 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă