Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin alb Eliminare
  2. Regiune: Segarcea - Oltenia Eliminare
  1. Un cupaj “alchimic”, însă unul care ține cont de regulile eterne care creau, în vremurile trecute, ceea ce se numea “sortiment regional”. S-a născut astfel un vin al cărui debut olfactiv este exploziv, cu arome iniţiale de polen fin, flori uscate, soc,fân şi vanilie. După aerisire, aromele sunt dominate de miere, pulpă de fructe şi salcâm. Gustativ, confirmă complexitatea aromelor. Un element central, fructozitatea, este învelit de senzaţii extreme, pe de o parte de prospeţimea dată de o aciditate ridicată, pe de altă parte arome de vin matur - unt şi vanilie, cuprinse într-un corp solid, rotund, cu senzaţii glicerice.
  2. Un soi tradiţional a cãrui înclinaţie cãtre fineţe a fost redescoperitã recent, în România ultimilor câţiva ani. Chiar dacã este foarte sec, acest vin este dominat de senzaţia de uşurime, de lipsã de greutate. Notele de salcâm şi de flori albe sunt completate de senzaţii citrice, mai ales de limetã, într-un ansamblu în care aciditatea echilibreazã bine textura vinului, conferindu-i un aer sprinten şi crocant.
  3. Soiul Sauvignon Blanc se numãrã printre cele mai apreciate din lume şi din România, fiind potrivit în orice anotimp, în orice moment al zilei, dar şi la un numãr mare de preparate culinare. În gama Elite se poate gãsi un Sauvignon Blanc proaspãt, extrem de viu la primul contact, care îşi trãdeazã seva puternicã prin expresia mai degrabã fructatã, cu note piersici şi fructe exotice. Gustul este echilibrat şi extrem de reconfortant.
    32,73 RON
  4. Un vin alb elegant, pe placul oricui, cu un mic rest de zahãr obţinut prin întreruperea fermentãrii. Pentru cã strugurii utilizaţi provin de pe parcele cu producţie atent controlatã, aromele acumulate tind mai degrabã spre note de fructe cãrnoase - piersici şi caise, aceleaşi note olfactive regãsindu-se ca dominante şi în gustul blând şi rotund.
  5. Un vin energizant şi reconfortant, excelent pentru zilele cãlduroase. Deşi soiul, Tradiţional românesc, este utilizat extrem de des pentru crearea de vinuri populare, în Segarcea îşi gãseşte adevãrata nobleţe, datoritã producţiei controlate, de doar 6 tone per hectar, care asigurã bogãţia de arome a strugurelui. Vinul este suav, aproape fragil, cu arome intense de flori albe şi salcâm proaspãt înflorit. Gustul dominat de prospeţime, aproape crocant relevã o aciditate citricã ce echilibreazã excelent întregul.
  6. Un Sauvignon Blanc clasic, puternic şi expresiv. Maturarea în tanc, pe drojdii fine, dublatã de o fermentare lungã, a conferit acestui vin o paletã seducãtoare de nuanţe, de la notele obişnuite, ierboase şi de soc, la cele de fructe exotice şi piersici, atât olfactiv, cât şi gustativ. Este un vin cu puţine paliere, însã cu o expresie francã, purã şi proaspãtã, calitãţi care i-au adus, în puţinul timp scurs de la naştere, trei medalii de argint, dintre care una în ultra-specializatul Concours Mondial du Sauvignon.
  7. Dupã maturare în tanc, pe drojdii fine, Pinot Gris-ul a cãpãtat accente untoase pe care cunoscãtorii le aşteaptã mai degrabã de la un Chardonnay. Acceste accente, însã, aduc echilibrul necesar unui vin sprinten, dominat de fructe şi accente citrice. Gustativ, se poate descoperi aceeaşi îmbinare între aromele untoase, de brioşã caldã, şi cele de fructe albe şi citrice, ansamblul încheindu-se cu un postgust lung, viu şi reconfortant.
  8. Vin alb sec provenit dintr-o plantaţie de 35 de hectare doar de Chardonnay, cu o densitate de 6000 de plante la hectar; pentru acest vin s-au selecţionat doar parcele cu producţie mică de 6 tone/ha. Strugurii s-au cules manual la o maturitate de 210g de zahăr/ litru de must, vinul fiind maturat în baricuri franceze de prima şi a două trecere, pentru o perioadă de 6 luni. Vin medaliat cu Medalia de Argint la Challenge Internaţional du Vin, Paris, 2011.

    ASPECT: Culoare intensă şi strălucitoare de galben auriu.

    MIROS: Aromele complexe sunt dominate de fructe şi complectate de nuanţe secundare de unt, alune proaspăt prăjite şi flori de anisa.

    GUST: Un chardonnay clasic ca intenţie şi realizare; maturarea pe drojdii fine în butoaie de stejar îi conferă o corpolenţă elegantă. Gustativ este extrem de bogat, aproape greu, cu o structură solidă de fructe şi unt, terminate într-un gust final remanent amplu şi de durată.

    ASOCIERE CULINARĂ: Cu orice tip de peşte gras sau fructe de mare, pe grill, înnăbuşite la tigaie cu vin sau în salate exotice cu alune, nucă şi avocado. Se asociază de asemenea cu paste cu sosuri albe, carne de pui fără sosuri grele sau picante, şi cu brânzeturi moi şi semimoi (Cambozola - Bavaria / Bucheron - Franţa / Bel Paese - Italia ).

    TEMP. DE SERVIRE: 11 - 13º C (Nu necesită decantare)
  9. Tradiţia româneascã cere aproape imperativ ca Tãmâioasa sã fie vinificatã dulce, sau mãcar demidulce. La Segarcea, acest soi se cultivã de relativ puţinã vreme, aşa cã am încercat sã experimentãm toate expresiile sale, iar varianta de vin sec s-a dovedit a fi incredibil de expresivã, oferind o expresie incredibilã a pãmântului oltenesc. Buchetul extrem de complex trece de la trandafiri la pulpã de fructe dulci, de la flori albe la aromele clasice de Muscat, fãrã a lãsa o zonã, mai suavã sau mai carnalã, neacoperitã. Gustul puternic şi lung se dovedeşte a fi rãcoritor, cu o aciditate care dã vivacitate care pune în mişcare ansamblul complex şi plin de structurã pe care îl dau palierele aromatice. Drept dovadã cã vinificarea în sec a fost o decizie bunã, vinul a câştigat Medalia de Aur la concursul Vinalies Internationales 2012, desfãşurat în aceastã primãvarã la Paris.
  10. Un amestec alchimic de Viogner baricat şi nebaricat, Pinot Gris şi Chardonnay, mai aproape de conceptul de vin de creator decât de cel de vin comercial, "Principesa Margareta - cupaj alb" a reuşit sã îmbine toate caracteristicile zonei Segarcea - prospeţime, fertilitate, bogãţie - cãrora li s-au adãugat calitãţile aduse de oameni - istoria performanţelor în calitate, tradiţia, respectul faţã de pãmânt şi munca. Complex, cu putere mare de învechire, vinul este dens, gliceric, cu o structurã solidã, de pulpã de fructe şi arome care trec de la flori albe şi salcâm la citrice, apoi la cireşe şi prune albe, cu mici infleziuni de vanilie. În aceastã primãvarã, Principesa M - Alb, vinul comandat special de Alteţa Sa Regala, Principesa Margareta a României, a câştigat Nova de Diamant la concursul internaţional anual "Femmes et vins du monde".
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă