Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
ANUL DE RECOLTA: 2008
REGIUNE / TARA: A.O.C. POUILLY FUME / LOIRE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Culoare delicata de galben pai cu inflexiuni argintii.
MIROS: Placut vegetal, de iarba, bame, praz si ardei gras verde.
GUST: Intens, citric si vegetal, usor cremos, delicat si savuros. Are o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata.
ASOCIERE CULINARA: Cu Champignon de cultura si conopida gratinata, cu peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. Este excelent langa branzeturi tari si semitari, nu foarte intens aromate, servite langa fructe proaspete (struguri si mere verzi) si nuci caju crude.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)485,33 RONStoc epuizat