Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Tip strugure: Chardonnay Eliminare
  2. Regiune: Bourgogne Eliminare
  • Louis Latour - Chablis 1er Cru 2017 - 0.75 L, Alc: 13%

    Louis Latour îşi culege strugurii din insula Chablis, aflată în partea de nord a regiunii viticole Burgundia, la jumătatea distanţei dintre oraşele Dijon şi Paris. Cu toate că strugurii din Chablis sunt cultivaţi pe hectare întregi, în această parte a ţării cultura a scăzut la 5% din suprafața existentă în urmă cu 100 de ani. Toate aceste schimbări din viticultura franceză par să funcţioneze în favoarea vinului produs. Datorită producţiei limitate, vinul alb de Chardonnay din Chablis a devenit un favorit printre cei care preferă o licoare albă din soi peren.


    ASPECT: Culoare galben pal, strălucitor, inconfundabil, oferit de soiul Chardonnay şi procesul de vinificare.

    MIROS: Premier Cru are un buchet minunat, împrumutat cu măsură, din flori şi fructe din culturi locale (pere), şi fructe exotice (papaya).

    GUST: Gustul desăvârşeşte experinţa. Florile şi fructele aduc un gust amplu, prospeţime cu un adaos minimalist de fructe citrice şi clorofilă. Se simt şi sărurile minerale din calcarul Burgundiei, format în erele geologice îndepărtate.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.

    ASOCIERE CULINARA: Louis Latour ne oferă un Chablis potrivit bucătăriei europene: brânză moale și tare, preparate din carne de porc, tocană, pește, scoici și alte delicatese pescărești.
    148,75 RON
  • Louis Latour - Chassagne-Montrachet 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chassagne-Montrachet este un nume de referință în industria producătorilor de vin francez. Vița de Chardonnay din care se obține acest vin se află la sud de Puligny-Montrachet, în zona Côte de Beaune a regiunii viticole Burgundia. Ciorchinii de Chardonnay sunt recoltați de pe parcelele cu cea mai mare expunere la soare, unde boabele au ajuns la maturitate deplină și sunt coapte la nivelul optim, prevăzut în procesul de vinificare.


    ASPECT: Soarele Burgundiei și grija oferită în etapele tradiționale de vinificare, respectate de Louis Latour oferă acestui vin un frumos auriu pal, pus în evidență ușor de sticla originală a producătorului.

    MIROS: Un Chardonnay francez este întotdeauna sofisticat, mulțumită notelor florale, așezate cuminte într- un buchet în care vom găsi și note de miere obținută din flori de acacia.

    GUST: Vinul este sofisticat dar și îndrăzneț atunci când bolta palatină întâlnește gustul puternic de fructe tropicale, ce par să aibă voința de a rămâne în post gust, mult timp după trecerea licorii.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.

    ASOCIERE CULINARA: Este potrivit pentru brânzeturile de capră, pește și alte delicatese din ape sărate (scoici).
    351,05 RON
  • Regnard - Chassagne Montrachet blanc 2002 - 0.75L, Alc: 13% Regnard - Chassagne Montrachet blanc 2002 - 0.75L, Alc: 13%

    Regnard - Chassagne Montrachet blanc 2002 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
    ANUL DE RECOLTA: 2002
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHASSAGNE MONTRACHET GRAND CRU / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Stralucitor de o culoare imbietoare de un galben intens auriu.

    MIROS: Foarte complex, placut fructat de fructe exotice (ananas, banane, mango) si arome florale, de soc, completate de note de alune de pamant.

    GUST: Foarte elegant si mineral, fructat, de mango, ananas, banane, pepene galben (honey dew si cantalopue); un vin onctuos si untos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, lemnos si placut de cedru si vanilie.

    ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din peste, crustacee (picioare de crab sau homar) servit cu untdelemn fierbinte, sau fructe de mare la tigaie in vin alb, cu paste (penne, tagiatelle, fussilli) cu sosuri albe si ciuperci de cultura. La finele mesei, langa branzeturi fine tari si semitari (Adelost, Saint Agur, Reblochon) cu nuci caju, struguri albi proaspeti si mere golden uscate.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)
    362,59 RON
  • Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13% Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13%

    Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
    ANUL DE RECOLTA: 2003
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHEVALIER MONTRACHET GRAND CRU / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13.%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Stralucitor, de o culoare imbietoare de un galben auriu.

    MIROS: Elegant, complex, intens fructat de fructe exotice si intens floral, de soc si iasomie.

    GUST: Rafinat, fructos de pere, ananas, banane, pepene galben si citrice; un vin onctuos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, placut si mineral.

    ASOCIERE CULINARA: Poate fi un excelent aperitiv, sau langa salate exotice usoare de vara, cu fructe, cu file de peste (somon, biban de mare) si fructe de mare, cu raci fierti, midii sau vongole in vina alb, servite simplu sau trase la tigaie cu tagliatelle.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)
    1.989,68 RON
  • Regnard - Saint Veran le Pavillon blanc 2007 - 0,75L, Alc: 13% Regnard - Saint Veran le Pavillon blanc 2007 - 0,75L, Alc: 13%

    Regnard - Saint Veran le Pavillon blanc 2007 - 0,75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT VERAN / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: De o culoare seducatoare de un galben pal cu note aurii.

    MIROS: Complex elegant si proaspat, placut fructat, arome de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de lemnozitate si vegetale.

    GUST: Proaspăt, bine echilibrat, expresiv şi fructuos cu note de pepene galben, pere şi piersici, ce se amestecă cu notele untoase şi minerale. Gustul este fin şi suplu, catifelat si de o corpolenta mare. Finalul are o prospeţime încântătoare cu o remanenta de nuca.

    ASOCIERE CULINARA: Langa carne alba, de pui, de peste gras sau piept de curcan pregatita pe la cuptor in hartie de gatit sau in folie, cu legume si citrice. Este excelent langa fructe de mare trase la tigaie cu risotto, sau paella de fructe de mare. La finalul mesei, este excelent cu branzeturi tari si semitari (grana Padano, Cheddar, Monterey Jack) cu fructe proaspete, struguri, pere galbene si migdale.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)
    16,66 RON
  • Regnard - Chablis Regnard 1-er Cru, Vaillons blanc 2010 - 0,75L, Alc: 13% Regnard - Chablis Regnard 1-er Cru, Vaillons blanc 2010 - 0,75L, Alc: 13%

    Regnard - Chablis Regnard 1-er Cru, Vaillons blanc 2010 - 0,75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: 1ER CRU VAILLON / A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Luminos de o buna limpiditate, de o culoare surprinzatoare de un galben pal cu note aurii.

    MIROS: Complex si proaspat, puternic fructat, arome de fructe exotice si arome florale, sustinute de note elegante lemnoase.

    GUST: Proaspăt, rotund şi bine echilibrat, susţinut de arome persistente fructate, de ananas, banane, mere si pere galbene, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate scazuta, de un gust remanent lung, mineral si placut de fructe citrice.

    ASOCIERE CULINARA: Se serveste cu carne de pui, peste gras sau piept de curcan pregatita pe grill sau pe gratar, pe un pat de legume de sezon in salate antreu cu sosuri usoare de iaurt sau smantana degresata. Este foarte bine pus in valoare langa fructe de mare trase in unt si vin alb la tigaie cu paste (Fusilli, Penne, Spaghetti) si parmezan. La finalul mesei, este excelent cu branzeturi tari si semitari (Manchego, Cheddar, Abbaye de Belloc) cu fructe proaspete, caise, piersici si arahide crude.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)
    82,37 RON
  • Lamblin Fils - Chablis Fut de Chene blanc Magnum 2015 - 1.5L, Alc: 12.5% Lamblin Fils - Chablis Fut de Chene blanc Magnum 2015 - 1.5L, Alc: 12.5%

    Lamblin Fils - Chablis Fut de Chene blanc Magnum 2015 - 1.5L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BORGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Stralucitor si limpede, de un galben intens auriu.

    MIROS: Puternic, de arome delicate minerale si foarte intense de fructe (pepene galben, mere golden, ananas) si lemnozitate si nuca de cocos.

    GUST: Suplu, de o corpolenta medie, onctuos, de o aciditate scazuta. Gustativ, are o paleta puternic fructata, de mere golden coapte, pepene galben, ananas, caise si piersici, sustinute de subtile valente de vanilie, nuca, alune, si note lemnoase. Gustul remanent este lung, citric si persistent.

    ASOCIERE CULINARA: Langa preparate lejere din sezonul de vara, salate fel principal din mix de legume (castraveti, dovlecei, ceapa verde, salata, varza creata, fenicul, conopida cruda, porumb fiert) pe baza de carne de pui pe gratar, carne de curcan pe grill, picioare de pui de balta, sau salate vegan si preparate lacto-vegetariene, cu branzeturi usoare (branza dulce de vaca, urda, telemea nesarata), imbogatite cu nuca, alune, crutoane sau seminte crude de floarea soarelui si masline verzi.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea intr-un recipient tip decantor, model rata / duck. Este mai bine apreciat, servit in pahare mari de vin rosu, tip Bourgogne)
    305,00 RON
  • Regnard - Pic 1er Cru Chablis 254eme Millesime 2009 - 0.75L, Alc: 13% Regnard - Pic 1er Cru Chablis 254eme Millesime 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    Regnard - Pic 1er Cru Chablis 254eme Millesime 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC


    Casa Albert Pic este un nume de referinţă pentru vinurile franceze din Burgundia încă din 1755. Aflat printre brandurile Regnard, sub patronajul baronului Patrick de Ladoucette, vinurile cu etichetă Albert Pic sunt produse în spiritul inconfundabil al maeştrilor din Chablis şi surprind chintesenţa rară a acestui vin francez, obţinut din soiul Chardonnay.

    ASPECT: Pic 1’er Chablis se remarcă printr-un galben profund, definit de soiul Chardonnay.

    MIROS: Acest rose defilează cu o mireasmă din flori albe, unt şi arome cremoase.

    GUST: Gustul este echilibrat, proaspăt şi fructat. Finish-ul este lung, bogat şi elegant, mulţumită procesului de maturare în sticle păstrate în pivniţele Regnard.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin rosé de Chadonnay ideal pentru mese bogate în meniuri din carne albă, în special peşte.
    445,06 RON
  • Lamblin Fils - Esprit Nature chablis alb 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Lamblin Fils - Esprit Nature chablis alb 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Lamblin Fils - Esprit Nature chablis alb 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE
    VOL. ALC.: 12%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Are o culoare de un galben auriu deschis, cu note delicate de verzui.
    MIROS: Mirosul este curat, extrem de proaspat, placut fructat (mere verzi si citrice) cu usoare accente de fum.
    GUST: Seducator, proaspat si placut, este usor fructat si intens floral, si de un gust remanent persistent si citric; un vin lejer si racoritor.

    ASOCIERE CULINARA: Este perfect a fi consumat doar per se ca aperitiv (un vin de ‘cursa lunga’), in amestec cu un lichior de coacaze negre dupa reteta clasicului Kir, sau langa aperitive si antreuri din fructe de mare si peste (pregatite dupa retete de Zahana sau Pescarie) si asezonate cu mamaliguta, sparanghel sau spanac sote. La finalul mesei, poate fi servit cu branzeturi tari, garnisite cu mere uscate si struguri proaspeti.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda aerarea / decantarea)
    143,99 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă