Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
Vinul de Chardonnay, din cupaj, se prezentă cu note aromate de unt vanilat și ușoare nuanțe de lemn, scorțișoară și cuișoare, pe când vinul partener, Sauvignon Blanc, va aduce prospețimea cu parfumuri de soc și mentă. Gustul este complex, bogat în arome cu postgust de intensitate ridicată. Este un vin limpede, de o culoare galben-verzui, cu un miros caracteristic si gust specific.
Temperatura recomandată de servire: 11ºC - 13ºC (sugerăm o aerare a vinului timp de 20 de minute).
Asocieri culinare: aperitive uscate mai puțin condimentate.60,21 RON Începând cu: 56,60 RON -
Vinul rosu Bon Viveur este un cupaj de exceptie intre Cabernet Sauvignon 70% si Merlot 30%.
Miros: Acest vin grupează o serie de parfumuri de la note vegetale specifice soiurilor ce-l compun, la note de ciocolată albă, nucă de cocos, cacao, vanilie, cuișoare, scorțișoară, fum și trabuc, provenite din fermentare și maturare în barrique.
Gust: Are o componență aromatică bogată și este bine structurat. Un vin viu.
Postgust: Lung cu o completare de arome de învechire.
Temperatura recomandată de servire: 14ºC - 16ºC (sugerăm o aerare a vinului timp de 45 de minute).103,41 RON Începând cu: 97,21 RON -
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recolta: 2015
Soiul de struguri: Chardonnay 70%, Feteasca Alba 30%
Podgorie: Dealurile Munteniei, IG
Miros: floral, flori de tei si prun, scortisoara
Gust: cremos, miez de paine, alune de padure. Un vin echilibrat si
lung cu o complexitate deosebita.
Cu ce meniu se serveşte: carne de curcan, peste gras, pizza
mozzarella
Temperatura de servire: 12-13°C
Potential de invechire: 5-6 ani52,81 RON -
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recolta: 2014
Soiul de struguri: Pinot Noir 80%, Feteasca Neagra 20%
Podgorie: Dealu Mare, DOC CMD
Miros: fructat, cireasa, visina, condimentat, sambure de migdala
Gust: fructat, cireasa bine coapta, zmeura, mura albastra. Un vin
corpolent si delicat cu tanini fini.
Cu ce meniu se serveşte: miel la cuptor, friptura de rata, paste
bolognese
Temperatura de servire: 15-16°C
Potential de invechire: 7-8 ani68,20 RON -
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recoltă: 2014
Soiul de struguri: Fetească Neagră
Podgorie: Dealu Mare, VDOC CMD
Miros: complex, fructe negre bine coapte, pruna usor
afumata, afina, condimentat, piper negru, stafide, vanilie
Gust: puternic, fructe supracoapte, condimentat, tanini fini
dar puternici, un echilibru foarte bun, remanenta
impresionanta
Cu ce meniu se serveşte: carne roşie, vânat, brânza maturata,
desert cu ciocolata
Temperatura de servire: 16-17°C, cu o decantare anterioară
de circa 1 oră
Potenţial de învechire: minim 12 ani183,71 RON -
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recoltă: 2016
Soiuri de struguri: Pinot Noir
Podgoria: Dealurile Munteniei, IG
Miros: discret si elegant, flori albe (caprifoi) dar si fructe rosii
(cirese si visine)
Gust: proaspat, racoritor, citric, echilibrat pana la final cu o
buna persistenta
Cu ce meniu se servește: aperitiv sau pentru a insoti mese
usoare vara
Temperatura de servire: 11 - 12°C54,45 RON -
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recoltă: 2013
Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră;
Podgorie: DOC CMD Dealu Mare.
Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra,
piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini,
alcool bine integrat, final persistent.
Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi
maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.
Temperatura de servire: 16-180
C
Potențial de învechire: 10 ani50,61 RON