Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru
  1. Chateau Grand Puy Lacoste - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 14% Chateau Grand Puy Lacoste - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 14%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU GRAND-PUY-LACOSTE
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. PAUILLAC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASSIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC

    ASPECT: Culoare opaca, imbietoare de un rosu purpura cu delicate valente de grena.

    MIROS: Puternic si complex de fructe de padure si fructe rosii uscate, elegant lemnos si delicat de vanilie si fum.

    GUST: Fructat de visine amare, prune uscate si coacaze rosii, placut si catifelat dar totusi robust si bine structurat, cu tanini fermi, de o corpolenta medie spre mare, cu un gust final remanent lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Langa carne rosie la gratar sau pe plita, gatita simplu, rustic cat sa echilibreze caracteristica robusta a vinului, foarte putin condimentata, servita cu cartofi taranesti, rumeniti, cu bacon prajit. De asemenea acompaniaza bine mezeluri, chorizo, prosciutto, babic si giudem servie cu telemea sarata si paine neagra de casa.


    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)
    392,70 RON
  2. Chateau La Tour Figeac - Saint Emillion, Grand Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13% Chateau La Tour Figeac - Saint Emillion, Grand Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LA TOUR FIGEAC
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT EMILLION / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13 %

    VIN ROSE SEC.

    ASPECT: Opac, de o culoare rosu intens, purpuriu valente de grena.

    MIROS: Intens fructat si condimentat, cu note subtile lemnoase si de vanilie, placute de fum si elegante de vegetale si ierbozitate.

    GUST: Un vin savuros, cu un buchet de fructe rosii si negre de padure, cu o aciditate bine integrata, onctuos si cremos, cu tanini catifelati si de un gust la final, de o remanenta si o persistenta lunga, cu note de coacaze.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect langa carne rosie, file de vita maturata sau muschiulet de porc, pulpa de miel si chiar maruntaie servite cu sosuri brune cu fructe uscate si ierburi aromatice, sau reductii de vin rosu, toate garnisite cu legume din sezonul de iarna. La finalul mesei, este pus in valoare de branzeturi maturate (Gorgonzola, Roquefort) servite cu smochine, stafide, alune de pamant si crackers.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 de minute inainte de servire)
    268,35 RON
  3. Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LAFON-ROCHET
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT ESTEPHE / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Limpiditate buna de culoare intensa de un rosu purpura cu note delicate de grena.

    MIROS: Intens si imbietor, complex si elegant fructat, de prune uscate, dude si mure negre, delicat de afine, condimentat de scortisoara, cuisoare si nucsoara, delicat lemnos si puternic de vanilie cu nuante caramelizate.

    GUST: Un vin cu tanini fermi, cu o aciditate bine integrata, de o corpolenta medie spre mare, confirma paleta fructata si de condimente identificata prin miros (apreciere olfactiva), cu un gust remanent extrem de lung si elegant.

    ASOCIERE CULINARA: Cu orice tip de carne rosie sau maruntaie de porc sau vita, pregatita la tava, gatite cu mult cimbru, piper, verdeturi si garnisite cu manatarci, ghebe si orice fel de ciuperci salbatice. La finele mesei, se serveste langa un branzeturi fine, maturate, sau branza de burduf in coaja de brad cu prune uscate.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea 35-40 minute inainte de servire)
    287,98 RON
  4. Chateau D`Issan - Margaux Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13% Chateau D`Issan - Margaux Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D'ISSAN
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: CANTENAC A.O.C. MARGAUX / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC Grand Cru Classe 1855, Troisiemes Crus.

    ASPECT: Un vin de o culoare de un rosu intens, purpuriu, cu accente de violaceu.

    MIROS: Placut de fructe negre si rosii, cu valente elegant lemnoase, de vanilie si ierburi uscate.

    GUST: Patrunzator si puternic de visine putrede, prune uscate, mure negre si coacaze, cu o lemnozitate bine integrata, tanini fermi si aciditate medie, delicat condimentat pe final, cu un gust remanent lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect cu maruntaie de porc la tigaie cu ceapa, unt si ciuperci de cultura, sau placinte cu carne si tocane din carne rosie de porc sau vita; merge bine langa File Mignon de vita Kobe sau cu coaste de miel la cuptor in crusta de ierburi aromate si fistic.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 20 de minute inainte de servire)
    425,43 RON
  5. LA CETATE nu este doar unul dintre brandurile care au scris istorie în renaşterea vinului românesc. Pentru Crama Oprişor, LA CETATE a fost prima linie de vinuri premium, lucrate cu o migală şi o meticulozitate care au adus, încă din primul an de producţie, rezultate excepţionale. În numele unei istorii care încă se scrie, dar şi pentru a sărbători renaşterea acestor pământuri. Dacă locul a fost binecuvântat de Creator cu tot ce era nevoie pentru a da oamenilor cele mai bune roade, cu siguranţă, şi „omul care sfinţeşte locul” şi-a găsit menirea în istoria Oprişorului.


    Soi/Cupaj: Merlot 100%
    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei
    Areal: Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania

    Organoleptic: Dincolo de orice metafore, Merlot-ul este vinul căruia doar cârcotaşul profesionist i-ar putea găsi defecte. Este complex, dar plăcut de însoţit, are profunzimi flexibile care-i dezvăluie puterea de pătrundere. Se-nţelege la fel de bine cu hangiul şi cu regele, mişcându-se lejer de la un strat la altul al propriei fiinţe. Un vin care obligă la reverenţă, fără s-o ceară explicit. Un tânăr aristocrat, încă rebel, dar cu bună educaţie. Nuanţe clasice de Merlot definite de fructe roşii şi condimente, întrerupte de tonuri pertinente de piele şi tutun.

    Servire: Perfect in asociere cu preparate din carne de porc.
    43,85 RON
  6. Villa Raiano - Taurasi docg, rosso 2007 - 0,75L, Alc: 14% Villa Raiano - Taurasi docg, rosso 2007 - 0,75L, Alc: 14%
    PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / TAURASI / CAMPANIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: AGLIANICO
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Opac, de o culoare rubinie atractiva cu note de grena.

    MIROS: Seducator, lemnos si intens fructat (coacaze, mure si afine), elegant si delicat condimentat.

    GUST: Plin, de o mare corpolenta, de o fructozitate intensa de visine putrede, coacaze si afine, completate de note elegante de lemnozitate si de o savoare subtila de vegetale si condimente, un vin onctuos. Gustul final remanent este persistent si placut, si carnos.

    ASOCIERE CULINARA: Excelent langa carne rosie de vita, porc sau miel, pregatita pe grill sau la gratar, simplu fara multe mirodenii, si garnisite cu cartofi taranesti cu bacon prajit. Din mancarurile mai elaborate, se asociaza bine cu tocanita cu cartofi sau fasole uscata, din maruntaie sau carne rosie. La finele mesei langa branzeturi moi sau semimoi, maturate, servite cu nuci, alune si fructe uscate (curmale, stafide, smochine).

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 45 minute inainte de servire)
    170,17 RON
  7. Roux Pere & Fils - Vougeot 1-er Cru rouge 2007 - 0.75L , Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Vougeot 1-er Cru rouge 2007 - 0.75L , Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: 1ER CRU LE PETIT VOUGEOT / A.O.C. VOUGEOT / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare de rosu violaceu, intens si aproape opac.

    MIROS: Proaspat, puternic, de fructe rosii ( Morello, coacaze negre si rosii), completat de valente lemnoase si de catina.

    GUST: Placut si carnos, robust pt. un Pinot Noir, intens fructat, in special de coacaze rosii si afine, cu o caracteristica lemnoasa delicata, completata de accente vegetale, cu tanini moi si un gust remanent de lemn dulce.

    ASOCIERE CULINARA: Parca creat special pt. preparate elaborate din carne rosie sau de pasare, preparate la cuptor la foc mic cu ierburi aromate, condimente si legume, sau la rotisor, stropite cu vin rosu. Perfect langa miel, rata, curcan, iepure si fazan. La finalul mesei langa branzeturi moi si semimoi (Bel Paese, Dana Blue, Gorgonzola) cu fructe uscate, stafide rosii, cu crackers si nuci pecan.

    TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Se recomanda decantarea, aerarea inainte de servire)
    261,80 RON
  8. Chateau Mouton Rothschild - Le Petit Mouton rouge 2003 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Mouton Rothschild - Le Petit Mouton rouge 2003 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU MOUTON ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. PAUILLAC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 76% CABERNET SAUVIGNON / 13% MERLOT / 11% CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSU SEC. Este un excelent exemplu al terroir-ului de la Chateau Mouton Rothschild, la preturi mult mai accesibile decat Premier Cru Classe-ul. Iese in piata in 1993, ca a doua eticheta a Chateau Mouton Rothschild, vinificat dupa aceleasi standarde dar selectat din vita de vie tanara.

    ASPECT: Culoare este de un rosu inchis cu accente de purpura.

    MIROS: Intens, placut, de fructe rosii si negre de padure, rascoapte, in special de coacaze negre, acompaniate de note florale de violete.

    GUST: Bogat si vioi, proaspat, cu o oarecare robustete sustinuta de corpolenta (densitatea vinului din pahar) destul de ridicata, extrem de fructat, cu o eleganta lemnoasa si condimentata demna de taninii bine integrati si structura generala extrem de rafinata. Are un gust remanent (ceea ce ramane pe limba dupa inghitire) extrem de lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Langa preparate elaborate, rafinate, din carne rosie (vanat mic, manzat, purcel de lapte) pregatite rasol, pe grill, rotisor sau gratar, cu sosuri brune, de fructe rosii sau reductii de vin, acompaniate de sote-uri de legume (ciuperci de padure, vinete, cartofi noi, ardei grasi rosii si kapia, brocoli) bogat condimentate cu ierburi.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantare cu cel putin 25 minute inainte de servire )
    693,77 RON
  9. NOTE DE DEGUSTARE:

    An de recoltă: 2007
    Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon
    Podgorie: Dealu Mare, D.O.C.
    Miros: arome de prune uscate, piele, scorţişoară, coacăze
    Gust: afine, coacăze, cireşe amare, taninuri dulci, vanilie
    Cu ce meniu se serveşte: piept de raţă, curcan la cuptor cu piure
    de castane, tocană de viţel cu sos de bere şi ciuperci de pădure
    Temperatura de servire: temperatura camerei (190
    C)

    Potenţial de învechire: 10 ani
Grilă Listă