Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
Licorna - Bon Viveur alb 2015 - 0.75L, Alc: 12.8%
Vinul de Chardonnay, din cupaj, se prezentă cu note aromate de unt vanilat și ușoare nuanțe de lemn, scorțișoară și cuișoare, pe când vinul partener, Sauvignon Blanc, va aduce prospețimea cu parfumuri de soc și mentă. Gustul este complex, bogat în arome cu postgust de intensitate ridicată. Este un vin limpede, de o culoare galben-verzui, cu un miros caracteristic si gust specific.
Temperatura recomandată de servire: 11ºC - 13ºC (sugerăm o aerare a vinului timp de 20 de minute).
Asocieri culinare: aperitive uscate mai puțin condimentate.60,21 RON Începând cu: 56,60 RON -
Crama Oprisor -La Cetate Feteasca Neagra 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%
LA CETATE nu este doar unul dintre brandurile care au scris istorie în renaşterea vinului românesc. Pentru Crama Oprişor, LA CETATE a fost prima linie de vinuri premium, lucrate cu o migală şi o meticulozitate care au adus, încă din primul an de producţie, rezultate excepţionale. În numele unei istorii care încă se scrie, dar şi pentru a sărbători renaşterea acestor pământuri. Dacă locul a fost binecuvântat de Creator cu tot ce era nevoie pentru a da oamenilor cele mai bune roade, cu siguranţă, şi „omul care sfinţeşte locul” şi-a găsit menirea în istoria Oprişorului.
Soi/Cupaj: Feteasca Neagra 100%
DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei
Areal: Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania
Organoleptic: Vinul este pasional, armonios, intens, puternic și elegant. A fost macerat exact cât a trebuit pentru a-i da forță, a fost maturat suficient pentru a-i conferi catifelare și moliciune, a fost pregătit pentru a fi degustat imediat sau peste doi–trei ani. Este un vin a cărui complexitate surprinde plăcut după prima impresie olfactivă, ce amintește de merișoare și cacao. Atacul elegant este continuat de gustul prelung, învăluitor, care te poartă de la fructele confiate la ciocolata neagră.
Servire: Ca atare, sau asociat langa mancaruri cu vita.43,85 RON Începând cu: 41,22 RON -
Serve - Cuvee Guillaume 2015 - 0.75L, Alc: 14%
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recolta: 2014
Soiul de struguri: Pinot Noir 80%, Feteasca Neagra 20%
Podgorie: Dealu Mare, DOC CMD
Miros: fructat, cireasa, visina, condimentat, sambure de migdala
Gust: fructat, cireasa bine coapta, zmeura, mura albastra. Un vin
corpolent si delicat cu tanini fini.
Cu ce meniu se serveşte: miel la cuptor, friptura de rata, paste
bolognese
Temperatura de servire: 15-16°C
Potential de invechire: 7-8 ani68,20 RON -
Serve - Cuvee Guy de Poix 2015 - 0.75L, Alc: 15.5%
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recoltă: 2014
Soiul de struguri: Fetească Neagră
Podgorie: Dealu Mare, VDOC CMD
Miros: complex, fructe negre bine coapte, pruna usor
afumata, afina, condimentat, piper negru, stafide, vanilie
Gust: puternic, fructe supracoapte, condimentat, tanini fini
dar puternici, un echilibru foarte bun, remanenta
impresionanta
Cu ce meniu se serveşte: carne roşie, vânat, brânza maturata,
desert cu ciocolata
Temperatura de servire: 16-17°C, cu o decantare anterioară
de circa 1 oră
Potenţial de învechire: minim 12 ani183,71 RON -
Serve - Terra Romana - Millenium rosu 2015 - 0.75L, Alc: 14%
NOTE DE DEGUSTARE:
An de recoltă: 2013
Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră;
Podgorie: DOC CMD Dealu Mare.
Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra,
piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini,
alcool bine integrat, final persistent.
Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi
maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.
Temperatura de servire: 16-180
C
Potențial de învechire: 10 ani50,61 RON -
Avincis - Merlot & Cabernet Sauvignon 2015 - 0.75L, Alc: 13%
MERLOT & CABERNET SAUVIGNON 2015
Recoltă şi vinificaţie:
Recoltarea se face manual, în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să
rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi
sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod
regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne
asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
Ciorchinii sunt îndepărtaţi în totalitate înainte de fermentarea la temperatură
controlată.
Soiul Merlot reprezinta 85% din acest vin in timp ce Cabernet Sauvignon
reprezinta 15%.
10% din acest cupajul este învechit în baricuri de stejar romanesc timp de 6
luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.
Degustare:
Culoarea acestui vin este negru roşiatic intens.
Acest vin are un buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi mure.
Structura acestui vin prezintă echilibru între aroma proaspătă de fructe zdrobite
şi tanini rotunzi şi delicaţi.
Acest vin poate fi servit de acum şi până în 2025.
Recomandări privind servirea:
A se servi la 17oC.
Vă recomandăm să degustaţi acest vin alături de salam, şuncă afumată
precum şi alte aperitive.
Acompaniază perfect cotletul de miel în sos balsamic.
Concentraţie alcoolică : 13% ; Zahăr rezidual: 0,2 g/ltr.; Dop: Microaglomerat
; Aciditate totală : 5,51 g/ltr. Ac. Tart.; Tipul vinului: Sec43,45 RON Începând cu: 40,84 RON