Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Filtru
  1. Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13% Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%
    Vin alb strălucitor de culoare galben pai cu nuanţe verzui. Delicat cu note aromatice de pere, tipice pentru Pinot. Aroma este bine-echilibrată, proaspătă şi savuroasă. Maturarea în lemn de stejar tradiţional pentru 4luni şi apoi în cuve din oţel inoxidabil. Recomandări culinare: este un vin excelent atât cu peşte de apă dulce cât şi peşte de mare, având în vedere structura sa, poate fi deasemenea asociat cu carne albă.
    54,98 RON
  2. De Ladoucette - Comte Lafond Sancerre blanc 2015 - 0.75L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Sancerre blanc 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SANCERRE / LOIRE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Culoare delicata de galben pal cu accente aurii.

    MIROS: Placut si elegant, citric si vegetal, de iarba proaspat cosita, bame si ardei gras verde.

    GUST: Puternic si echilibrat, citric si vegetal, delicat untos, un vin de o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata si un gust remanent lung si seducator.

    ASOCIERE CULINARA: Cu legume la gratar, cu peste oceanic servit cu sosuri usoare pe baza de fructe exotice, cu preparate din fructe de mare sau crustacee, asezonate cu salate usoare de vara. Este perfect langa branzeturi tari si semitari, delicat aromate, servite langa fructe proaspete (struguri albi, pere) si alune de pamant crude.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Se recomanda aerarea prin decantare)
    157,08 RON
  3. Vin alb sec provenit dintr-o plantaţie de 35 de hectare doar de Chardonnay, cu o densitate de 6000 de plante la hectar; pentru acest vin s-au selecţionat doar parcele cu producţie mică de 6 tone/ha. Strugurii s-au cules manual la o maturitate de 210g de zahăr/ litru de must, vinul fiind maturat în baricuri franceze de prima şi a două trecere, pentru o perioadă de 6 luni. Vin medaliat cu Medalia de Argint la Challenge Internaţional du Vin, Paris, 2011.

    ASPECT: Culoare intensă şi strălucitoare de galben auriu.

    MIROS: Aromele complexe sunt dominate de fructe şi complectate de nuanţe secundare de unt, alune proaspăt prăjite şi flori de anisa.

    GUST: Un chardonnay clasic ca intenţie şi realizare; maturarea pe drojdii fine în butoaie de stejar îi conferă o corpolenţă elegantă. Gustativ este extrem de bogat, aproape greu, cu o structură solidă de fructe şi unt, terminate într-un gust final remanent amplu şi de durată.

    ASOCIERE CULINARĂ: Cu orice tip de peşte gras sau fructe de mare, pe grill, înnăbuşite la tigaie cu vin sau în salate exotice cu alune, nucă şi avocado. Se asociază de asemenea cu paste cu sosuri albe, carne de pui fără sosuri grele sau picante, şi cu brânzeturi moi şi semimoi (Cambozola - Bavaria / Bucheron - Franţa / Bel Paese - Italia ).

    TEMP. DE SERVIRE: 11 - 13º C (Nu necesită decantare)
  4. PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: SAUVIGNON BLANC

    Vin alb cu reflexe galben-verzui, cu aromă de grapefruit, ananas şi flori de viţă de vie. Gustul este vioi şi citric dar în acelaşi timp intens şi lung.

    Temperatura optimă de consum: 8-10 °C

    Recomandat cu: Preparate din peşte, pui, salate
  5. Vin încununat de prospețime și parfum vegetal, completat de nuanțe de citrice și pepene galben, bine armonizat în componentele gustative, etalează specificul clonei Gros Sauvignon. Se evidențiază prin corpolența dată de strugurii obținuți din vii mature, și alcoolul de 13,8% vol., completat de postgustul prelung.

    Temperatura recomandată de servire: 8 oC -10oC

    Asocieri culinare: pește gras de apă dulce (somn), păsăret domestic cu sosuri aromate cu fructe sau ierburi mediteraneene.

    Producția anuală: 9 000 butelii
  6. Regina soiurilor autentice românești, se evidențiază prin aromele secundare de fermentație și prin nuanțe olfactive de lămâie și grapefruit .
    După un timp, apar aromele specifice soiului - socul și menta. Gustul este echlibrat, elegant și vine în completarea mirosului. Postgustul are intensitate lungă.

    Temperatura recomandată de servire: 8 oC -10oC

    Asocieri culinare: pui cu mirodenii, pește cu legume sotate, brânzeturi simple, nefermentate.

    Producția anuală: 7 000 butelii
    32,73 RON
  7. Vin puternic aromat cu tonuri de piersica coapta. In gura dezvolta arome de fructe confiate si fagure de miere. Este un vin alb sec cu un final proaspat.

    Se poate asocia cu fructe de mare picante si legume la gratar.
  8. AVINCIS - FETEASCA REGALA & PINOT GRIS
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii si sunt macerati intr-o presa pneumatica inchisa, sub atmosfera protectoare. 30% din acest vin este Feteasca Regala care este fermentata si maturata in baricuri de stejar timp de 10 luni cu batonaj periodic. Restul de 70% este Pinot Gris, din care 30% este fermentat si maturat timp de 10 luni in baricuri de stejar. Restul vinului este fermentat in cisterne de inox.

    Degustare:
    Culoarea acestui vin este auriu deschis stralucitor. Buchetul bogat si complex al acestui vin se deschide catre dulceata florilor albe si a caiselor uscate cu o usoara nota de vanilie.
    Gustul sau este generos, rotund si bine structurat, cu arome de piersica si para condimentata.

    Cum trebuie degustat acest vin si care sunt felurile de mancare ce il acompaniaza:
    A se servi rece, la 9˚C, alaturi de pui in sos de ciuperci sau orez cu trufe. Acompaniaza foarte bine somonul la gratar si toate tipurile de carne de pasare.
    Va sfatuim sa-l degustati si alaturi de placinte din fructe precum cele de pere sau mere.

    Tipul vinului : Sec
  9. Gitana - Classico - Feteasca Regala 2015 - 0.75L, Alc: 13% Gitana - Classico - Feteasca Regala 2015 - 0.75L, Alc: 13%
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN SAT ROMANOVCA / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 12.5%

    100% Fetească Regală (soi obținut din încrucișarea soiului unguresc Furmint cu soiul de viță-de-vie autohton Fetească Albă)
    Strugurii colectați sunt desciorchinați și trimiși la criomacerare. Tehnica criomacerării constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 24 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 16-18°C. Acest proces permite extragerea substanțelor aromatice din pielița strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturarea vinului are loc în vase de inox.

    Vizual: limpede cristalin, galben pai.
    Olfactiv: delicat, cu arome de floare de salcâm și flori de câmp.
    Gustativ: vioi, proaspăt, cu o aciditate plăcută, armonios, nobil, cu nuanțe de fructe și un post-gust fin de caramelă.
    Recomandare culinara: Însoțește foarte bine mâncărurile cu fructe de mare, pește și bucatele din carne albă.
    Temperatura recomandata de consum: 14-16 ° C
  10. O culoare galbenă strălucitoare în pahar, vă indică un vin elegant plin de arome. Descoperiți în pahar parfumul florilor de soc împreuna cu cel al fructelor exotice atât în miros cât și în gust, gustul este desăvarșit de aromele de citrice. Are un final lung cu ușoare note de grapfruit. Acest vin poate să acompanieze perfect mâncărurile mediteraneene și dar cele asiatice.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă