Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie. 
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
- 
                        
   NOTE DE DEGUSTARE: NOTE DE DEGUSTARE:
 An de recoltă: 2013
 Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră;
 Podgorie: DOC CMD Dealu Mare.
 Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
 Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra,
 piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini,
 alcool bine integrat, final persistent.
 Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi
 maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.
 Temperatura de servire: 16-180
 C
 Potențial de învechire: 10 ani50,61 RON
- 
                        
   MERLOT & CABERNET SAUVIGNON 2015 MERLOT & CABERNET SAUVIGNON 2015
 Recoltă şi vinificaţie:
  Recoltarea se face manual, în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să
 rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi
 sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod
 regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
  Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne
 asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
  Ciorchinii sunt îndepărtaţi în totalitate înainte de fermentarea la temperatură
 controlată.
  Soiul Merlot reprezinta 85% din acest vin in timp ce Cabernet Sauvignon
 reprezinta 15%.
  10% din acest cupajul este învechit în baricuri de stejar romanesc timp de 6
 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.
 Degustare:
  Culoarea acestui vin este negru roşiatic intens.
  Acest vin are un buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi mure.
  Structura acestui vin prezintă echilibru între aroma proaspătă de fructe zdrobite
 şi tanini rotunzi şi delicaţi.
  Acest vin poate fi servit de acum şi până în 2025.
 Recomandări privind servirea:
  A se servi la 17oC.
  Vă recomandăm să degustaţi acest vin alături de salam, şuncă afumată
 precum şi alte aperitive.
  Acompaniază perfect cotletul de miel în sos balsamic.
 Concentraţie alcoolică : 13% ; Zahăr rezidual: 0,2 g/ltr.; Dop: Microaglomerat
 ; Aciditate totală : 5,51 g/ltr. Ac. Tart.; Tipul vinului: Sec43,45 RON Începând cu: 40,84 RON
- 
                        
   Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii. Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.
 Negru de Purcari este piesa de rezistenta a Chateau-lui. Vinul nobil a triumfat inca din 1878, la Expozitia Mondiala de la Paris. La degustarea inchișa, juriul remarca in mod special un vin sec, de un rosu intens, crezand ca este un nou sortiment de vin de Bordeaux. Expertii raman surprinsi cand afla ca, de fapt, acest vin deosebit provine dintr-un satuc necunoscut de pe malul Nistrului – Purcari. Vinului, numit Negru de Purcari „Negru de Purcari”, i se acorda prima sa medalie de aur la o expozitie internationala.
 ASPECT: Rosu-caramiziu.
 MIROS: Note intense de fructe dulci, in special prune si smochine, la care se adauga accente fine de cuisoare, lemn dulce si şofran.
 GUST: Profund si catifelat, cu note ample de tanini delicati si cu un postgust agreabil, de lunga durata.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °C.
 ASOCIERE CULINARA: Negru de Purcari se potriveste foarte bine alaturi de branzeturi cu mucegai.92,94 RON
- 
                        
   ANUL DE RECOLTĂ: 2015 ANUL DE RECOLTĂ: 2015
 REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA
 SOIUL / SOIURILE: CABERNET, MERLOT
 VOL. ALC.: 14.5%
 VIN ROȘU SEC
 Les Piliers de Maison Blanche, unul dintre vinurile generice ale producatorului francez Despagne Rapin, reprezintă, aşa cum ii spune şi numele, unul dintre stâlpii viticulturii franceze, din regiunea Bordeaux. Oenologii ispiraţi s-au străduit să păstreze soiuri de cabernet si merlot, cu o constituţie sănătoasă şi matură pentru a ne bucura de o licoare curată, bio, creată în spiritul şi tradiţia vinurilor obţinute de romani, pe acelaşi pământ, în urmă cu mii de ani.
 ASPECT: Roşu, cu opacitate impresionantă, oferită de cupajul celor două soiuri consistente de struguri roşii, recoltaţi din terroir-ul francez.
 MIROS: Les Piliers de Maison Blanche este ţinut în butoaie de stejar ce oferă un buchet evident de fructe roşii şi negre, cu note de esenţă lemnoasă şi vanilie.
 GUST: Soiurile de struguri roşii şi fructele negre formează un tanin puternic şi rotunjit, caracteristic vinurilor seci.
 TEMP. DE SERVIRE: 16 ºC (Se recomandă decantarea timp 30 de minute).
 ASOCIERE CULINARĂ: Uşor de servit alături de aperitive, vânat / carne roşie la grătar, preparate cu sosuri, somon la grătar şi cartofi prăjiţi.106,03 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
 ANUL DE RECOLTA: 2013
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CHATEAUNEUF DU PAPE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CLAIRETTE / ROUSSANE / GRENACHE BLANC
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: De o culoare de un galben pai placut, cu puternice inflexiuni aurii.
 MIROS: Fascinant, intens vegetal si fructat, de pere, mere golden, ananas, lychee, brocoli si ardei gras verde, fructat, invaluite intr-o atome imbietoare de citrice.
 GUST: Onctuos si cremos, de o acididate medie si o corpolenta mare, un vin placut cu note vegetale si fructate completate de o nuanta de mineralitate; gustul remanent este ling, citric si savuros.
 ASOCIERE CULINARA: Langa paste cu sos alb si ciuperci de cultura, sau fructe de mare, creveti, langoustine sau homar garnisit cu legume sotate, sau cu rulouri de carne de porc sau pui umplute cu legume. Perfect cu terina de legume, tocanita de pipote si inimi, placinta de praz si sparanghel, preparate vegan sau lacto-vegetariene cu branzeturi cremoase su sosuri albe vascoase, pe baza de smantana grasa. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari, insotite de nuci caju si fructe uscate (caise, mere, stafide albe).198,97 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 ANUL DE RECOLTA: 2015
 REGIUNE / TARA: VALLE DEL MAIPO / CHILE
 SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON / CARMENERE
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ROSU SEC. In dialectul indigenilor Mapuche, numele de Mapu inseamna “pamant”. In credinta lor, poporul Mapuche, sunt “copii pamantului”.
 Asocierea unui soi tipic din Bordeaux, Franta (unde Baron Philippe Rothschild produce din aceleasi soi, unul din cele mai renumite vinuri pe plan international: Mouton Rothschild) si Carmenere, un soi extrem de bine adaptat in Chile, unde din acest soi se fac vinuri extrem de apreciate, nu este intamplatoare. Mapu, este un vin din Lumea Noua, produs dupa criteriile si standardele Lumii Vechi.
 ASPECT: De culoare de rosu purpura, opac si intens.
 MIROS: Intens fructat, de coacaze si afine, dude negre, visine, cirese amare completat de valente lemnoase de stejar si vanilie.
 GUST: Fructat si sprintar, de o corpolenta medie si aciditate vivace, cu un buchet de fructe negre si rosii, imbogatit de accente de lemn de stejar, vanilie si paine prajita. Are un gust final, o remanenta placuta si delicat taninoasa. Este un vin tanar cu un potential de imbatranire la sticla de circa 3-5 ani.
 ASOCIERE CULINARA: Langa tocanite de carne rosie (miel, oaie, vitel, porc, vanat mic si mediu), gatite la foc mic cu legume si mirodenii: gulash fel principal, beef stew, paprikas de pui si porc. Se poate servii langa pizza cu carne de porc sau vita, prosciutto crudo, salam picant (Calabrese) sau branzeturi (Quatro Formaggi).
 TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Se recomanda decantarea, cu 20 min. inainte de servire)15,03 RONStoc epuizat 
- 
                        
   43,20 RON Începând cu: 37,31 RON 43,20 RON Începând cu: 37,31 RONStoc epuizat 
- 
                        
   NOTE DE DEGUSTARE: NOTE DE DEGUSTARE:
 An de recoltă: 2013
 Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră;
 Podgorie: DOC CMD Dealu Mare.
 Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
 Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra,
 piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini,
 alcool bine integrat, final persistent.
 Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi
 maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.
 Temperatura de servire: 16-180
 C
 Potențial de învechire: 10 ani99,00 RON Începând cu: 94,05 RONStoc epuizat 
 
                     
                                     
                            
									                                                                            					 
                                    