Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie. 
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
- 
                        
   PRODUCATOR: LACERTA WINERY PRODUCATOR: LACERTA WINERY
 REGIUNE: DEALU MARE
 SOI STRUGURE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, FETEASCA NEAGRA, SHIRAZ
 Vin cu o culoare rosie intensa, cu aroma de fructe de padure rosii si negre, visine, coacaze si zmeura. Maturarea la barrique timp de un an adauga nuante de vanilie, cafea, ciocolata si condiment.
 Temperatura optima de consum: 17 - 19°C.
 Recomandat cu: Carne rosie, in special vanat, branzeturi puternic aromate si ciocolata.103,41 RON
- 
                        
   VIN: DAVINO IACOB ROSU VIN: DAVINO IACOB ROSU
 PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
 REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
 SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, FETEASCA NEAGRA
 Aromele de cacao, cafea, fructe negre si lemn uscat, completate de note dulci, usor acide de coacaze, visin, curmale si prune uscate descriu gustul placut al acestui Iacob Cabernet Sauvignon & Fetasca Neagra. Finalul usor picant este la fel de gustos, demonstrandu-i taria.54,98 RON
- 
                        
   VINUL CAVALERULUI VINUL CAVALERULUI
 PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
 REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
 SOIUL: PINOT NOIR
 Sezonul 2014 a demarat cu o iarna timpurie cu temperaturi scazute si precipitatii peste medie. Primavara rece si ploioasa a intarziat dezvoltarea viei iar vara a continuat cu temperaturi sub
 medie si ploi frecvente. Din fericire, lunile august si apoi septembrie au compensat excesul de precipitatii si temperaturile scazute, productia anului 2014 distingandu-se prin struguri cu
 acumulari importante de zahar si aciditate peste medie.
 Vinul Pinot Noir Vinul Cavalerului provine din struguri culesi manual din plantatiile SERVE din Ceptura, infiintate intre 2000 si 2003, cu o productie de sub 8 t/ha.
 Vinificatia a avut loc la temperatura de 25-27 grade Celsius, timp de 10 zile, cu recircularea mustului.
 Tipic pentru un Pinot Noir, acest vin are o culoare rosu rubiniu, un miros de cirese si fructe rosii de padure: zmeura ,coacaza rosie.
 Gustul elegant cu note de zmeura si visine, este sustinut de tanini fini si de o aciditate placuta ce confera prospetime vinului.
 Acest Pinot Noir prietenos trebuie savurat rece, la 13-14 grade.
 Poate acompania preparate din carne alba, dar merge foarte bine si cu rata sau miel, pizza, mezeluri crude sau branza de capra.
 Miros: cirese, zmeura, coacaze rosii
 Gust: fin, elegant, rotund, fructe rosii, visine, coacaze rosii, tanini eleganti, aciditate buna care echilibreaza alcoolul, final persistent
 CU CE MENIU SE SERVESTE pizza, careen la gratar,mezeluri , branzeturi maturate
 Temperatura de servire: 13-14°C, mai rece decat alte vinuri rosii. Pinot Noir este unul dintre putinele vinuri rosii adaptate servirii in timpul verii28,88 RON Începând cu: 27,15 RON
- 
                        
   Vinul de Chardonnay, din cupaj, se prezentă cu note aromate de unt vanilat și ușoare nuanțe de lemn, scorțișoară și cuișoare, pe când vinul partener, Sauvignon Blanc, va aduce prospețimea cu parfumuri de soc și mentă. Gustul este complex, bogat în arome cu postgust de intensitate ridicată. Este un vin limpede, de o culoare galben-verzui, cu un miros caracteristic si gust specific. Vinul de Chardonnay, din cupaj, se prezentă cu note aromate de unt vanilat și ușoare nuanțe de lemn, scorțișoară și cuișoare, pe când vinul partener, Sauvignon Blanc, va aduce prospețimea cu parfumuri de soc și mentă. Gustul este complex, bogat în arome cu postgust de intensitate ridicată. Este un vin limpede, de o culoare galben-verzui, cu un miros caracteristic si gust specific.
 Temperatura recomandată de servire: 11ºC - 13ºC (sugerăm o aerare a vinului timp de 20 de minute).
 Asocieri culinare: aperitive uscate mai puțin condimentate.60,21 RON Începând cu: 56,60 RON
- 
                        
   NOTE DE DEGUSTARE: NOTE DE DEGUSTARE:
 An de recolta: 2014
 Soiul de struguri: Pinot Noir 80%, Feteasca Neagra 20%
 Podgorie: Dealu Mare, DOC CMD
 Miros: fructat, cireasa, visina, condimentat, sambure de migdala
 Gust: fructat, cireasa bine coapta, zmeura, mura albastra. Un vin
 corpolent si delicat cu tanini fini.
 Cu ce meniu se serveşte: miel la cuptor, friptura de rata, paste
 bolognese
 Temperatura de servire: 15-16°C
 Potential de invechire: 7-8 ani68,20 RON
- 
                        
   NOTE DE DEGUSTARE: NOTE DE DEGUSTARE:
 An de recoltă: 2014
 Soiul de struguri: Fetească Neagră
 Podgorie: Dealu Mare, VDOC CMD
 Miros: complex, fructe negre bine coapte, pruna usor
 afumata, afina, condimentat, piper negru, stafide, vanilie
 Gust: puternic, fructe supracoapte, condimentat, tanini fini
 dar puternici, un echilibru foarte bun, remanenta
 impresionanta
 Cu ce meniu se serveşte: carne roşie, vânat, brânza maturata,
 desert cu ciocolata
 Temperatura de servire: 16-17°C, cu o decantare anterioară
 de circa 1 oră
 Potenţial de învechire: minim 12 ani183,71 RON
- 
                        
   NOTE DE DEGUSTARE: NOTE DE DEGUSTARE:
 An de recoltă: 2013
 Soiul de struguri: Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră;
 Podgorie: DOC CMD Dealu Mare.
 Miros: fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente.
 Gust / Structură: fructe negre bine coapte, visine, mure, ciocolata neagra,
 piper, scortisoara, vanilie. Aciditate buna, tanini puternici dar moi si fini,
 alcool bine integrat, final persistent.
 Cu ce meniu se serveşte: carne roșie ( vită, miel, vânat), brânzeturi
 maturate sau deserturi cu ciocolată neagră.
 Temperatura de servire: 16-180
 C
 Potențial de învechire: 10 ani50,61 RON
 
                     
                                     
                            
									                                                                            					 
                                     
                            
									                                                                            					 
                                    