Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- An productie: 2014 Eliminare
-
Crama Ratesti - Pinot Noir 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
Strugurii au fost culeși la sfârșitul lunii septembrie cu o acumulare de zahăr de 210 g/l, iar după încheierea fermentației alcoolice şi a celei malolactice, vinurile au fost maturate în baricuri românești de stejar, cu grad de prăjire mediu, timp de 12 luni.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoare intensă, arome fine de fructe de pădure. Gust lung de cireșe, vișine și coacăze roșii, ușor vanilate provenite din maturarea în barrique de stejar timp de 12 luni.
RECOMANDARI DE SERVIRE: Se poate consuma alături de ciuperci, brânzeturi moi, carne de rață, gâscă, miel sau porc.
TEMPERATURA DE SERVIRE: A se servi la 12º-14ºC.27,50 RON -
LacertA - Cabernet Sauvignon Reserva 2014 - 0.75L, Alc: 14.3%
Strugurii sunt culesi manual, in ladite, fiind apoi selectati cu atentie pe masa de sortare. Are loc macerarea prefermentativa, la o temperatura de 8-100°C, 2-3 zile. Dupa terminarea fermentatiei alcoolice se face fermentarea malolactica, inoculata. Vinul este invechit 12 luni in butoaie de stejar roman, rusesc si american la prima, a doua sau a treia utilizare.
ASPECT: Rosu intens.
MIROS: Buchet complex de coacaze si mure.
GUST: Taninurile bine integrate ii confera un gust moale, dar intens, cu tutun, ciocolata neagra si vanilie. Postgustul este lung cu arome care evolueaza.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 17-19°C
ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit alaturi de burger, preparate din vita sau produse pe gratar.86,90 RON Începând cu: 81,70 RON -
Regnard - Montagny Chardonnay 2014 - 0.75L, Alc: 13%
ANUL DE RECOLTĂ: 2014
REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC
Montagny provine din regiunea viticolă Burgundia, unde se culeg anual struguri din soiul Chardonnay, ce îşi primeşte identitatea prin maturare şi păstrare în cele mai bune condiţii, asigurate de maeştrii baronului Patrick de Ladoucette.
ASPECT: Galben pai clar, cu accente verzui.
MIROS: Chardonnay este soiului înzestrat de natură cu un miros proaspăt şi energic. In acest caz, un soi crescut în terrroir-ul Burgundiei, care îşi păstrează parfumul natural şi primordial de fructe verzi.
GUST: Montagny este un vin pe care francezii s-au străduit să îl creeze pentru gusturile elegante ale iubitorilor de Chardonnay: un vin uşor sărat (din minerale), fructat (mere, pere, piersici), cu o tentă condimentată, uşor de acoperit în post gustul unei degustări ocazionale.
TEMP. DE SERVIRE: 12 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Brânzeturi moi de capră şi de vacă, peşte cu ierburi aromatice, preparate cu pui, curcan.183,26 RON -
Regnard - Chassagne Montrachet Grand Cru 2014 - 0.75L, Alc: 13%
ANUL DE RECOLTĂ: 2014
REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC
Brand-ul Regnard, din regiunea Bourgogne, Franța, are o tradiţie de aproape 160 de ani in producţia de vinuri albe, din soiul Chardonnay. Strugurii din care sunt obţinute vinurile Regnard sunt ierarhizate în funcţie de straturile de sol Kimmeridgian şi Portlandian. Solul Kimmeridgian oferă fructului şi, implicit, vinului obţinut, mineralele extrase din carbonat din calciu, format din perioada Jurassicului, iar Portlandian oferă un strugure fară minerale, dar bogat in arome de fructe.
ASPECT: Chassagne Montrachet este un vin alb, de o claritate impresionantă, fidel popularităţii câştigate în rândul iubitorilor de Chardonnay.
MIROS: Un buchet elegant format din arome intense de fructe coapte şi minerale, însuşite din terroir-ul milenar al Franţei.
GUST: De la prima degustare vinul este fidel aromei bogate. Este cremos cu un post gust lemnos, fructat, balansat de o aciditate scăzută.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin de Chardonnay potrivit meniurilor cu pui gătit în stil vânătoresc, feluri principale de peşte (file de somon), gătite la cuptor, cu verdeţuri, sau ierburi aromate.667,59 RON -
Vinarte - Cuvee D`excellence Riesling 2014 - 0.75 L, Alc: 12.5%
O apariţie limpede, strălucitoare, cu o culoare galben pai cu reflexii verzui. Nasul e fin, citric, completat de arome florale de lămâiţă şi salcâm. Mineralitate plăcută care completează frumos gustul sec, uşor acid, cu post-gust prelung. Excelent după o învechire de 2-3 ani.36,00 RON Începând cu: 33,84 RONStoc epuizat
-
Allegrini - Soave doc, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 12.5%
Vin alb strălucitor de culoare galben pai cu nuanţe verzui. Delicat cu note aromatice de pere, tipice pentru Pinot. Aroma este bine-echilibrată, proaspătă şi savuroasă. Maturarea în lemn de stejar tradiţional pentru 4luni şi apoi în cuve din oţel inoxidabil. Recomandări culinare: este un vin excelent atât cu peşte de apă dulce cât şi peşte de mare, având în vedere structura sa, poate fi deasemenea asociat cu carne albă.54,98 RONStoc epuizat
-
Avincis - Negru de Dragasani 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Recolta si vinificatie:
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.
Degustare:
Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.
Recomandari privind servirea:
Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
Concentratie alcoolica: 15%
Tipul vinului: Sec77,00 RON Începând cu: 72,38 RONStoc epuizat
-
Villa Raiano - Greco di Tufo Vendemia bianco 2014 - 0.75L, Alc: 13%
Vin alb de culoare galben pai, cu o aromă complexă de miere şi caise.78,54 RONStoc epuizat
-
Cantine San Giorgio - Primitivo di Salento rosso - Strabone 2014 - 0,75L, Alc: 14%
PRODUCATOR / PODGORIE: CANTINE SAN GIORGIO
ANUL DE RECOLTA: 2014
REGIUNE / TARA: I.G.P. / PUGLIA / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO
VOL. ALC.: 14%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare de un rubiniu intens, opac.
MIROS: Intens fructat, de fructe salbatice de padure rascoapte, completat de arome delicate de pamant reavan.
GUST: Puternic, robust si totusi catifelat, cu tanini bine integrati, corpolent si fructat. Gustul remanent este cremos si persistent.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate din carne rosie pregatita la gratar sau friptura, cu paste cu sosuri rosii, carne macinata cruda sau pregatita pe plita (tartar de vita, burgheri). Perfect cu platouri de branzeturi moi si semimoi asezonate cu fructe uscate si nuci pecan.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)56,29 RONStoc epuizat
-
D. Vladoi - Pivnita Basarabilor - Syrah 2014 - 0.75L, Alc: 12%
PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SYRAH37,96 RON Începând cu: 35,68 RONStoc epuizat
-
Escudo rojo - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13%
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: VALLE DE CASABLANCA / CHILE
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC33,78 RONStoc epuizat
-
Chateau D`Esclans - Whispering Angel cupaj rose Methuselah 2014 - 6L, Alc: 13.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
ANUL DE RECOLTA: 2014
REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)703,77 RONStoc epuizat
-
Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 12%
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.
ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.
MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .
GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.
ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)24,94 RONStoc epuizat