Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 14
  2. 15
  3. 16
  4. 17
  5. 18
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. An productie: 2017 Eliminare
  1. Regnard - Pouilly Fuisse L’Ancien Prieure 2017 - 0.75L, Alc: 13% Regnard - Pouilly Fuisse L’Ancien Prieure 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC


    Casa Regnard este una dintre cele mai vechi şi mai prestigioase case de Burgundia, apreciată pentru calitatea şi originalitatea vinurilor albe. Domeniul pe care se cultiva soiul de Chardonnay pentru vinurile fine Pouilly Fuisse, provine din parcelele cu acelaşi nume cunoscute din 1755 sub numele de Clos de Pavillion.

    ASPECT: Vinul de culoare galben pai, cu reflexii verzui, rezultată din procesul de filtrare şi depozitare.

    MIROS: Buchetul acestui Pouilly Fuisse din 2017 denotă un compus extravagant de flori galbene, fructe, miere, iarba prospăt tăiată şi cedru.

    GUST: Gustul este proaspăt şi revigorant, graţie mineralelor extrase din solul calcaros, specific regiunii viticole din Burgundia.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Aperitive din peşte afumat, peşte prăjit, paste cu peşte, paste cu sos din legume, peşte sau scoici aburite.
    196,35 RON
  2. Marc Bredif - Muscadet de Serve & Maine sur Lie 2017 - 0.75L, Alc: 12% Marc Bredif - Muscadet de Serve & Maine sur Lie 2017 - 0.75L, Alc: 12%
    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA

    SOIUL / SOIURILE: MUSCADET

    VOL. ALC.: 12%

    VIN ALB SEC


    Vinăria Marc Bredif oferă tradiţie şi originalitate cu fiecare produs. Experienţa de peste 100 de ani a producătorului francez ne aduce Muscadet Sevre et Maine Sur Lie, practic un vin special obţinut prin maturare în prezenţa unei mici cantităţi de drojdie, fără a se trece mustul prin procesul de filtrare.

    ASPECT: Vinul de Melon de Bourgogne are o culoare verde pal, clară, specifică unui sortiment obţinut exclusiv dintr-un singur soi de strugure alb.

    MIROS: Muscadet Sevre et Maine Sur Lie câştigă multe dintre proprietăţile naturale ale soiului şi metodei de vinificare. Parfumul oferă note introductive de iarba afumat şi o mix surprinzător de pere şi lămaie.

    GUST: Soiul Melon de Bourgogne este crescut în Valea Loarei, pe un sol format din straturi de piatră şi calcar, din care îşi extrage mineralele, ce oferă vinului un gust uşor sărat şi sec, cu aciditate medie.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Marc Bredif inedit este recomandat alături de aperitive, gustări, preparate din pui, peşte, stridii, scoici şi creveţi.
    68,07 RON
  3. Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5% Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA

    SOIUL / SOIURILE: CHENIN BLANC

    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ALB SEC


    Marc Bredif este un alt exemplu de succes pentru viticultura şi industria producătorilor de vinuri franţuzeşti. Bredif este un nume de referinţă din 1893. Vinaria şi culturile au trecut cu bine de două războaie mondiale, au fost achiziţionate de casa Barounului de Ladoucette, care a modernizat procesul de producţie şi a extins viţa până la 20 de hectare pentru a oferi şi în prezent soiuri apreciate, printre care Chenin Blanc din culturile Vouvray.

    ASPECT: Vinul de Chenin Blanc, produs tradiţional de maeştrii vinăriei Marc Bredif are o culoare de ambră deschisa, cu uşoară tentă aurie în paharul classic, pentru vin.

    MIROS: Baron Briare are o reminscenţă nobilă de fructe galbene coapte (piersică şi pară), la care se adaugă fructe exotice, ananas şi diferite citrice.

    GUST: Gustul ne dezvăluie supriza lăsată de aromă. Prospeţimea vine din lămai iar fructele exotice se simt, din nou, la sfârşit, alături de aciditatea medie gandită sau lăsate în grija procesului natural de producţie.

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul de Chenin Blanc este plăcut alături de mâncăruri dulci şi amare. Alături de acest sortiment sunt recomandate fructe /salate de fructe (gutuie, măr, pară), brânzeturi, iaurturi, porumb, ardei gras, ciuperci, peşte (somon, ton), preparate delicioase din porc, sau preparate din bucătăria asiatică.
    100,79 RON
  4. Baron Briare - Touraine Sauvignon blanc 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Baron Briare - Touraine Sauvignon blanc 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC


    Baron Briare Sauvignon este, alături de vinurile produse sub eticheta Marc Bredif unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate vinuri franţuzeşti ale casei de Ladoucette. Sub conducerea tânărului baron Patrick, care a preluat afacerea la 21 de ani, in 1972, vinaria franceză produce în continuare excepţionalul vin de Sauvignon Blanc din culturile viţă aflate la altitudine de peste 1400 de metri, pe dealurile din Valea Loarei.

    ASPECT: Vin din soi de strugure alb, de culoare verde pal.

    MIROS: Baron Briare degajă mirosul tipic al unui vin obţinut din soi de producţie, aşa cum este Sauvignon Blanc. Elementele definitorii sunt notele de agrişă verde, piper verde, ierburi aromatice şi flori de soc.

    GUST: Acest vin străluceşte prin prospeţime debordantă, aciditate potrivită şi revigorantă ce se menţine ca o personalitate cu voinţă de fier pe toată durata degustării.

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin proaspăt recomandat alături de carne pui şi viţel, cu sosuri cremoase, cu garnitură de legume sau meniuri cu paste, legume de primăvară, gătite cu unt. Se serveşte şi alături de somon la grătar, somon tras la tigaie, scoici şi peşte afumat (păstrăv).
    78,54 RON
  5. Domaine Camille Braun - Riesling Tradition AOP BIO - 0.75L, Alc: 12.54% Domaine Camille Braun - Riesling Tradition AOP BIO - 0.75L, Alc: 12.54%
    ANUL DE RECOLTĂ: 2017
    REGIUNE / ȚARĂ: ALSACE / FRANȚA
    SOIUL / SOIURILE: RIESLING
    VOL. ALC.: 12.5 %
    VIN ALB SEC


    Generaţiile familiei Braun oferă lumii vinuri din regiunea Alsace, create din culturi cultivate cu tradiţie de sute de ani. Riesling Tradition este unul dintre vinurile obţinute dintr-un singur soi de struguri: faimosul Riesling, crescut in cele mai bune condiţii, cu certificat de produs organic şi biodinamic sub eticheta Demeter.

    ASPECT: Dincolo de sticla originală, Riesling Tradiţion oferă culoarea clasică a vinului alb obţinut din soiurile speciei Vitis vinifera.

    MIROS: Datorita climei calde din Alsacia, strugurele de Riesling dezvoltă note de citrice si piersică, ca o pereche elegantă şi proaspătă ce oferă un exemplu de stabilitate şi prospeţime.

    GUST: Riesling-ul de Alsacia satisface gustul pentru un vin liniştit. Greutatea aromei se menţine de la prima degustare până în ultima secundă a post-gustului reuşit de tanin.

    TEMP. DE SERVIRE: 12 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Acest Riesling este un vin rasat şi delicat ce delectează papilele gustative alături de preparate din peşte, fructe de mare şi alte feluri gustoase din bucataria alsaciană.



    82,47 RON
  6. Domaine du Nozay - Cuvee Domaine Sancerre BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13% Domaine du Nozay - Cuvee Domaine Sancerre BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANȚA

    SOIUL / SOIURILE: Sauvignon

    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC


    Domaine du Nozay deține câteva particularităti, oferite pământul în care se află culturile de struguri. Podgoria de pe care se culeg strugurii de Sauvignon are un sol bogat, pe care s-au aflat cu mult timp în urmă ape bogate în faună și floră marină.

    ASPECT: Vinul are un aspect galben-verzui oferit de mustul liniștit obținut din presarea mecanică, realizată fără trepidații care să scuture licoarea și pulpa strugurilor.

    MIROS: Un parfum natural alcătuit din note citrice, dure și uniforme, înconjurate de notele soiului de Sauvignon împreunat cu fructe exotice.

    GUST: Arome elegante și discrete: grapefruit roz, litchi, lămâie, dar mai ales piersică galbenă.

    TEMP. DE SERVIRE: 12-14 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Se poate servi sec, cu brânză de capră din regiunea Chavignol, alături de stridii, legume crude, ficat de vițel, pui cu fenicul, tapas sau o tartă subțire à la provençale.
    130,90 RON
  7. Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: Bourgogne / FRANȚA

    SOIUL / SOIURILE: Chardonnay

    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC


    Parcelele domeniilor Grossot sunt situate în localitățile Fleys, Chichée și Fontenay, orientate spre nord și nord-vest. Culturile Grossot oferă struguri bogați din soiul Chardonnay, pentru producția unui vin de calitate superioară, de peste 35 de ani.

    ASPECT: După așezare, fermentație și maturare, vinul filtrat are culoare pal-gălbuie, limpede.

    MIROS: Note prelungite de flori de lămâie verde, cu o tentă de granit umed.

    GUST: După o maturare de câteva luni în sticle, acest Chablis oferă o prospețime frumoasă, câștigată din fuziunea aromelor de fructe, flori albe și minerale extrase de vița soiului Chardonnay.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Chablis generos cu preparatele din porc, pește (somon, ton), scoici și diferite tipuri de brânzeturi.

    137,45 RON
  8. Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13% Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC


    Sous le Chateau vine din pitorescul şi fermecatorul Saint-Romain, acolo unde familia Buisson cultivă viţă de vie din secolul al XII-lea. Vinul de Chardonnay este obţinut din viticultura organică, realizată prin culegerea manuală a ciorchinilor, depozitare în lăzi şi maturare naturală.

    ASPECT: Vin galben pai cu tentă verzuie, clar.

    MIROS: Un Chardonnay classic, ce se diferenţiază prin buchetul de flori albe, miasmă de pâine prăjită şi fructe coapte (prune mirabelle, piersici).

    GUST: Un vin cu accente fructate si aciditate mică, pentru o degustare prelungită şi satisfacătoare, la temperatura recomandată.

    TEMP. DE SERVIRE: 12-14 ºC.

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mese de nota 10, alături de foie gras, ştiucă, crustacee în sos, tocană, cârnăciori şi brânzeturi (în special Munster şi Roquefort).
    229,08 RON
  9. Louis Latour îşi culege strugurii din insula Chablis, aflată în partea de nord a regiunii viticole Burgundia, la jumătatea distanţei dintre oraşele Dijon şi Paris. Cu toate că strugurii din Chablis sunt cultivaţi pe hectare întregi, în această parte a ţării cultura a scăzut la 5% din suprafața existentă în urmă cu 100 de ani. Toate aceste schimbări din viticultura franceză par să funcţioneze în favoarea vinului produs. Datorită producţiei limitate, vinul alb de Chardonnay din Chablis a devenit un favorit printre cei care preferă o licoare albă din soi peren.


    ASPECT: Culoare galben pal, strălucitor, inconfundabil, oferit de soiul Chardonnay şi procesul de vinificare.

    MIROS: Premier Cru are un buchet minunat, împrumutat cu măsură, din flori şi fructe din culturi locale (pere), şi fructe exotice (papaya).

    GUST: Gustul desăvârşeşte experinţa. Florile şi fructele aduc un gust amplu, prospeţime cu un adaos minimalist de fructe citrice şi clorofilă. Se simt şi sărurile minerale din calcarul Burgundiei, format în erele geologice îndepărtate.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.

    ASOCIERE CULINARA: Louis Latour ne oferă un Chablis potrivit bucătăriei europene: brânză moale și tare, preparate din carne de porc, tocană, pește, scoici și alte delicatese pescărești.
    148,75 RON
  10. Spectaculosul rose de Corcova este obținut din combinația soiurilor Merlot și Cabernet Sauvignon, are concentrația alcoolică de 13,5% și culoarea roz pal, între nuanțele somon și zmeură. Aromele sale proaspete și ușoare, cu note de citrice, piersică și pară, sunt completate de un gust plin, uleios, cu o încheiere fructata. Se recomandă servirea la cca. 12 grade Celsius, în asociere cu aperitive și cărnuri la grătar.
    39,60 RON
Pagina:
  1. 14
  2. 15
  3. 16
  4. 17
  5. 18
Grilă Listă