Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 12
  2. 13
  3. 14
  4. 15
  5. 16
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. An productie: 2017 Eliminare
  1. Lechburg - Gewurztraminer alb 2017 - 0.75L, Alc: 14.5% Lechburg - Gewurztraminer alb 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%
    CULOARE: Galben pai cu reflexii aurii.

    MIROS: Scortisoara, trandafir, cuisoare, coaja de portocala.

    GUST: Este un vin corpolent, amplu cu un placut gust persistent de mirodenii.

    ASOCIERE CULINARA: Peste, crustacee, bucătărie asiatica, branzeturi de capra, pui cu curry, strudel cu mere.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.
    42,90 RON
  2. Gitana - Surori Magnum 2017- 1.5L, Alc: 13.5% Gitana - Surori Magnum 2017- 1.5L, Alc: 13.5%
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN MICROZONA TIGANCA / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: RARA NEAGRA + SAPERAVI

    Vinul Surori provine de la doua soiuri autohtone importante rosii: Saperavi si Rara Neagra. Gustul lor se imbina ca strangerea de mana a doua surori, pentru a crea un vin unic si elegant. Strugurii sunt culesi manual, odata ajunsi la maturitatea fenolica, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Mustul fermenteaza 15-18 zile la temperatura de 12°C. O perioada de 25 zile a stat pe depozit de drojdii fine, timp in care s-au efectuat doua batonnage-uri.


    ASPECT: Roz somon.
    MIROS: Buchetul este proaspat si etaleaza note de grepfrut, capsune, fragi si cirese galbene.
    GUST: Arome bogate de fructe rosii invaluite in accente citrice, care merg pana in postgust.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12°C.
    ASOCIERI CULINARE: Recomandam cu rata in sos de portocale, piept de pui cu visine si piper negru, paste, fructe de mare, peste sau branzeturi.
  3. Un soi de struguri cu o istorie de aproximativ un mileniu, vinificat multă vreme ca soi rustic și nepretențios, dar care și-a redescoperit virtuțile odată cu renașterea recentă a vinului românesc. Un vin născut din struguri selecționați de pe cele 15 hectare de Fetească albă plantate în podgoria Domeniului Coroanei. Mustul a fost extras la presiuni mici și limpezit natural, la rece. După o fermentare lungă, la temperatură controlată, vinul s-a înnobilat prin maturare pe drojdii fine, timp de minim 3 luni, cu batonnage periodic. Feteasca albă este un vin prietenos, definit de eleganță și noblețe, cu arome florale intense și complexe.
  4. Feteasca neagră este considerată soiul-fanion al României, nu doar datorită vechimii și tradiției, ci și pentru capacitatea sa de a naște vinuri elegante, expresive și pline de personalitate. Culeși de pe parcele cu densitate redusă de pe cele 13 hectare de Fetească neagră ale Domeniului, strugurii au fost presați ușor, apoi trecuți printr-un proces de macerare- fermentare de două săptămâni în vase de vinificare cu piston pentru recirculare. Provenind din cea mai bună zonă pentru vinuri roșii din podgorie, din locul numit de lucrători „La Carieră”, am ales să nu maturăm vinul în vase de lemn, pentru a-i păstra expresia autentică. Vinul este tânăr și viu, cu arome complexe, cu o densitate sesizabilă, dominat de note proaspete de fructe roșii.
  5. Purcari - Feedom Blend rosu 2017 - 0.75L, Alc: 14.5% Purcari - Feedom Blend rosu 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%
    Freedom Blend este un cupaj vibrant, modern si curajos, care se adreseaza in special persoanelor dornice sa experimenteze gusturi noi. Expresia spiritului liber, un cupaj curajos, plin de caracter, din trei soiuri de struguri autohtoni regiunii. Are inima Georgiei, terroir-ul din Moldova și spiritul liber din Ucraina. Cele trei soiuri care compun sortimentul (Bastardo 60%, Saperavi 35% si Rara Neagra 5%) se completeaza reciproc excelent pentru a contura un buchet extrem de expresiv. Vinul este invechit timp de un an in barrique frantuzesc, unde capata o profunzime aparte, definitivandu-si personalitatea.


    ASPECT: Rubiniu intens, cu reflexii migdalate.
    MIROS: Buchetul complex, dominat de visine, mure si coacaze, este completat de prune uscate, piper rosu si note savuroase de lemn umed si piele.
    GUST: Gustul plin si fructos surprinde prin eleganta si rafinament, dar si un postgust de catifea.
    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate pe baza de carne rosie, branzeturi fermentate sau deserturi cu ciocolata amaruie.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °С.
    39,27 RON
  6. Vinurile din gama Astrum Cervi sunt vinuri de inalta calitate ce se obțin din soiuri de struguri cu insusiri tehnologice superioare, cultivate in areale viniviticole delimitate si consacrate care aplica o tehnologie proprie. Aspectul acestor vinuri este limpede, cristalin, iar culoarea este completata de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei. Vinuri de calitate superioara cu denumire de origine controlată (D.O.C.- C.M.D.)

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Rosu-granat, intens, clar, stralucitor.
    MIROS: Aroma complexa care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si scortisoara.
    GUST: Amplu, catifelat, rotund si cu taninuri moi, impresioneaza prin distinctie si complexitate.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Se serveste in compania vanatului, a branzeturilor usor afumate, alaturi de carne rosie, in special vita.
  7. Vinurile din gama Astrum Cervi sunt vinuri de inalta calitate ce se obțin din soiuri de struguri cu insusiri tehnologice superioare, cultivate in areale viniviticole delimitate si consacrate care aplica o tehnologie proprie. Aspectul acestor vinuri este limpede, cristalin, iar culoarea este completata de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei. Vinuri de calitate superioara cu denumire de origine controlată (D.O.C.- C.M.D.)

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Rosu rubiniu, cu intensitate coloranta foarte mare.
    MIROS: Aroma complexa de fructe negre de padure.
    GUST: Vegetal-ierbos, rustic, usor astringent, denota eleganya si caracter.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Se serveste alaturi de carne rosie, branzeturi puternic aromate si salata de legume.
  8. Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Rubiniu intens cu nuante de violaceu.
    MIROS: Aroma sa dinstincta de stafida neagra dezvolta un buchet cu nuante de cedru, violete, piele si tabac.
    GUST: Gustul este viguros, picant, cu note de fructe coapte, ciocolata, vanilie si stafide. Taninii moi ii subliniaza rotunjimea si catifelarea pana in postgustul de lunga durata.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Se consuma alaturi de branzeturi cu mucegai, muschi de vita in sos gorgonzola sau in compania vanatului.
  9. Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Galben-canar, cu reflexii verzui stralucitoare.
    MIROS: Se face remarcat prin corpul zvelt si finalul lung. Are aroma de tip floral, cu note de grapefruit si lamaie.
    GUST: Gustul este echilibrat, proaspat, cu accente de fructe exotice specifice soiului Sauvignon Blanc.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10 -12 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Face pereche ideala alaturi de peste, fructe de mare, aperitive, cascaval pane sau salate.
  10. Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Verde-galbui, cu reflexe pale.
    MIROS: Floral specific vitei-de-vie in momentul infloritului.
    GUST: Expresiv, proaspat si fructat.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10 -12 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi asezonat atat mancarurilor de peste, fripturilor de pasare cat si deserturilor.
Pagina:
  1. 12
  2. 13
  3. 14
  4. 15
  5. 16
Grilă Listă