Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. An productie: 2017 Eliminare
  2. Culoare: Vin rose Eliminare
  1. Purcari - Vinohora Rara & Malbec, rosu 2017 - 0.75L, Alc: 13% Purcari - Vinohora Rara & Malbec, rosu 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

    Colectia Vinohora - o editie limitata a vinurilor Purcari in care se intalnesc soiuri autohtone din Moldova si soiuri clasice internationale. Vinohora in Rosu exprima armonia spiritului local si international, reunite intr-o hora vinicola moldo-argentiniana. Caracterul irepetabil, este transpus prin imbinarea soiului autohton Rara Neagra si a clasicului Malbec din Argentina.

    ASPECT: Rosu.
    MIROS: Un buchet expresiv, unde se remarca note bogate de fructe uscate, fructe mov si influente vanilate.
    GUST: Notele intense de visina neagra, pruna zemoasa, fructe uscate, ciocolata si vanilie contureaza o paleta aromatica eleganta, complexa si seducatoare.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °C.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi asociat cu preparate pe baza de carne de vita sau branzeturi picante.
  2. Spectaculosul rose de Corcova este obținut din combinația soiurilor Merlot și Cabernet Sauvignon, are concentrația alcoolică de 13,5% și culoarea roz pal, între nuanțele somon și zmeură. Aromele sale proaspete și ușoare, cu note de citrice, piersică și pară, sunt completate de un gust plin, uleios, cu o încheiere fructata. Se recomandă servirea la cca. 12 grade Celsius, în asociere cu aperitive și cărnuri la grătar.
    39,60 RON
  3. PRODUCATOR: LA SALINA
    REGIUNE: DEALURILE TRANSILVANIEI
    SOI STRUGURE: PINOT NOIR

    Vinurile ISSA s-au născut lângă Turda, în inima Transilvaniei, zonă cu o puternică vocație pentru vinuri albe. Mergând pe o paralelă imaginară a așteptărilor, le-am putea plasa în vestita Burgundie. Terroirul specific Văii Ariesului vine însă cu amprenta identității sale și transformă oferta Cramei La Salina într-o experiență unică, similară, dar nu identică cu cea burgundă. Tocmai de aceea, aceste vinuri poartă numele ISSA, ca un omagiu adus tradițiilor viticole milenare formate aici încă de când localitatea purta numele Potaissa.

    ISSA Pinot Noir Rose

    Pinot Noir rose, vinificat în stil clasic, este o plăcută surpriză, mai ales că soiul este unul foarte pretențios și dificil. Prezintă o culoare plăcută, roz-somon strălucitor. Aromele tipice soiului se tranforma prin vinificarea in rose in note de trandafiri, capsuna si pepene rosu. Gustul este sprințar, cu o bună aciditate, dar suficient de corpolent, cu un final plăcut sustinut in postgust.
    Recomandări culinare: ca aperitiv, alături de bruschete cu somon, sau piept de rață afumat; coq au vin; brânzeturi.
    Temperatura de servire: 10° - 12°C.
  4. Chateau D`Esclans - Whispering Angel rose Magnum 2017 - 1.5L, Alc: 13% Chateau D`Esclans - Whispering Angel rose Magnum 2017 - 1.5L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
    Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.

    ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.

    MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.

    GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    229,08 RON
  5. Chateau de Berne - Terres rose 2017 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau de Berne - Terres rose 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PROVANCE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE NOIR, CABERNET, CINSAULT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSE SEC. Chateau de Berne se află în regiunea franceză Provance, pe loturi în care s-a început cultivarea viței de vie în urmă cu 2000 de ani, în timpul Imperiului Roman.  În fapt, clădirile vinăriei sunt construite pe terenuri ocupate de grecii antici, pe care a fost construit apoi drumul roman Via Aurelia, care făcea legătura între Italia și Spania, în timpul Imperiului.

      

    Terenurile au avut mai mulți stăpâni însă strugurii au rămas, de-a lungul secolelor, rodul pământului fertil. Vița aflată la altitudine de 250 până la 330 de metri, extrage nutrienții din solul bogat în calcar, are parte de mult soare, vânt și ploi. Clima Mediteraneeană și influențele climatice de pe continent, în particular temperaturile scăzute din timpul nopții, asigură o coacere și recoltare târzie, față de teritoriile de pe coastă. De aceea, soiurile din care este compus acest rose oferă un vin bine structurat, parfumat, bogat în arome și potrivit în alimentația modernă.

     

     

    ASPECT: Rose deschis.

     

    MIROS: Parfum fructat din diferite tonuri de fructe de pădure roșii (capșuni, zmeură, coacăze).

     

    GUST: Arome echilibrate și proaspete de fructe cu pulpă de culoare deschisă în straturi cu textură acidă și finish fructat, lung, intens.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ideal pentru aperitivele specifice regiunii Provance și altor regiuni ale Mediteranei: aperitice cu măsline, roșii și usturoi, preparate din sud și meniuri bogate din bucataria orientală și asiatică (sashimi).

     

    TEMP. DE SERVIRE:  6 - 8 °C

     

    58,31 RON
  6. Floarea Soarelui - merlot, vin rose demisec 2017 - 0.187L, Alc: 13% Floarea Soarelui - merlot, vin rose demisec 2017 - 0.187L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROSE DEMISEC. Floarea Soarelui demisec din soiul Merlot e produs de Cramele Halewood, filiala românească a companiei britanice Halewood Internațional. Domeniile Halewood au 350 de hectare de vie cultivată în regiunile Dealu Mare, Podișul Transilvaniei și Murfatlar.

     

    Din portofoliul celor 15 brand-uri de vinuri liniștite și spumante, rose-ul produs de Cramele Halewood, sub eticheta Floarea Soarelui, este un vin liniștit, din struguri roșii ai soiului francez Merlot. Strugurii Merlot s-au adaptat la condițiile din județele Prahova şi Buzău care, spre suprinderea noastră, sunt apropiate de cele întâlnite în marile regiuni viticole din Franța. Asemănările continuă cu documentele care atestă existența culturilor de viță de vie în Dealu Mare, încă din secolele XIV și XV.

     

     

    ASPECT: Rose, cu reflexii violet.

     

    MIROS: Parfum din flori, iarbă proaspăt cosită și fructe roșii de pădure.

     

    GUST: Revin aromele de fructe roșii de pădure (cireșe, zmeură, coacăze, fragi) - cele mai evidente, urmate de arome din flori și plante (violete, respectiv cicoare).

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose clasic, de pus pe mesle cu salate și preparate ușoare din carne de pasăre.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10 °C

     

    5,62 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă