Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Filtru
  1. Segarcea - Prestige - Tamaioasa roza 2017 - 0.75L, Alc: 12.7% Segarcea - Prestige - Tamaioasa roza 2017 - 0.75L, Alc: 12.7%
    Un soi salvat de la extincţie, odatã cu relansarea, dupã 2000, a podgoriei din Segarcea, a reuşit sã îşi gãseascã recunoaşterea internaţionalã în doar câţiva ani de existenţã pe piaţã, cucerind în aceastã primãvarã Medalia de Aur la Challenge International du Vin, în Bordeaux. Realizarea este cu atât mai mare cu cât juriul, cu o înclinaţie evidentã spre vinurile seci, a considerat acest vin demidulce demn de cea mai înaltã distincţie. Aromele distinctive - de piersicã bine coaptã, caise albe şi fructe roşii de pãdure - construiesc un buchet delicat, dar puternic. În gust se regãsesc aceleaşi arome, însã finalul lasã în urmã o notã lungã de petale şi dulceaţã de trandafiri.
    58,91 RON
  2. Vinificat din Merlot, este un rose sofisticat, fructos si floral. Demisec, vol alc 12,9%
    22,31 RON
  3. Recas - Sole - Rose 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5% Recas - Sole - Rose 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5%
    Roz-coral, strălucitor, cu arome de petale de trandafir uscat, cireşe dulci, merişoare bine coapte şi fragi încă necopţi, acest vin promite să ţină o companie excelentă serilor fierbinţi de vară, mai ales pentru iubitorii vinului roşu. Aceasta datorită faptului că, dincolo de aparenţă suavitate şi tinereţe, vinul ascunde arome intense, condensate aproape, asemănătoare unui vin roşu tânăr – fructe roşii bine definite, o urmă de condiment şi un zvâc de mineralitate, într-un ansamblu complex, cu final lung şi foarte viu.
    Pentru răcorit, se poate aşeza alături de un şerbet sau o îngheţată de fragi şi zmeură, însă la felul principal se poate alătura uşor unei fripturi cu gelatină sau sos de fructe roşii de pădure.
  4. Un vin cu o delicată culoare de rodie roz, cu un buchet complex, în care se disting nuanţe de cireşe negre, rodie şi caramel englezesc. Gustul debutează cu un atac foarte fructat, urmat de o aciditate perfecta, iar la final descoperim arome de fructe roşii.
  5. Un vin demidulce, derivat din muscat, de un roz foaie de ceapă, prezintă pregnante note de flori de trandafir, busuioc şi caprifoi. Parfumul inconfundabil îl situează pe un loc aparte în topul vinurilor româneşti. Dulce, dar în acelaşi timp cu o aciditate ridicată şi cu un grad alcoolic potrivit, Busuioaca de Bohotin satisface fără efort cele mai exigente gusturi.
  6. Un vin fin și complex aromatic, cu parfum exotic de physalis și condimente aduse de Merlot, care constituie 70% din conținutul cupajului.
    Gustul este plin, echilibrat, cu tente ușoare de rodie și fructe roșii în coacere. Postgustul lung cu nuanțe plăcute, proaspăt- amărui.

    Temperatura recomandată de servire: cca. 10oC

    Asocieri culinare: somon afumat, ton la grătar sau crud, păsăret cu legume la cuptor.

    Producția anuală: 6 000 butelii
    32,73 RON
  7. VIN: DAVINO Domaine Ceptura Rose
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON + MERLOT


    ASPECT: Rose, foaie de ceapa
    MIROS: Fructat, cu nuante de fructe de padure bine coapte, persistent.
    GUST: Expresiv, proaspat, echilibrat, bun structurat, amplu, rotund si persistent.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate servi ca aperitiv inainte de luarea mesei, cu antreuri elaborate, salate complexe sau fel principal gourmet pe baza de file de peste, fructe de mare, curcan, iepure si pui, langa carne cruda, carpaccio sau tartar de vita sau somon, si chiar langa sushi si sashimi.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
  8. Savurati ritmul alert al tonurilor proaspete de zmeura si capsuni care definesc acest roze din Cabernet Sauvignon, completate frumos de note citrice inconfundabile. prin savoarea sa, vinul poate insoti cu lejeritate orice moment.

    Asociere culinara: De la salate, paste, mancaruri picante la deserturi, acest roze este perfect servit la o temperatura de 6-8 grade Celsius.
    34,69 RON
  9. "De o sutăcincizeci de ani încoace, Coroana a dat națiunii române inspirație și bunul exemplu. Asemeni primilor Suverani români, generația de astăzi a Familiei Regale aduce la cunoștințăsocietății excelența în toate domeniile.”
    (Extras din Scrisoarea trimisăcu prilejul acordării dreptului de prezentare a Blazonului, distincție care include Domeniile Viticole Tohani între Furnizorii Casei Regale a României).

    În amintirea Prințului Nicolae de România, care a ales, la Tohani, să asculte glasul iubirii înaintea descendenței regale, am creat gama “Cuvee”, vinuri expresive, impetuoase și rare că o declarație de dragoste. Am ales să dezvoltăm gamă această pentru a transmite complexitatea, structură și caracterul fructos de Lume Nouă alegând cu atenție cele mai bune vinuri ale noastre și asamblandu-le în cupaje expresive, nobile.

    Note Gustare: O culoare tipică pentru o Busuioacă răcoritoare – rose pal. Prima impresie olfactivă ne aduce note de busuioc ușor uscat, de trandafiri roșii de vară, senzații de fructe roșii coapte și zemoase. In gură îl descoperim tonic, răcoros, cu o dulceața ce­‐i da notă de eleganță, dulceața de trandafiri, de zmeură și fructele roșii suculente, cu o tușă de vanilie se definesc în gustul complex, dar delicat, un post gust lung.

    Servire: 8-10 grade Celsius.
     
    Asocieri culinare:  Salate ușoare de vară, fructe de mare, pește roșu sau desert cu fructe.
     
  10. Recas - Muse Night rose 2017 - 0.75L, Alc: 12% Recas - Muse Night rose 2017 - 0.75L, Alc: 12%
    Strugurii sunt culeși în zori pentru a obţine o prospeţime maximă a vinurilor.
    Strugurii roșii folosiţi pentru acest vin sunt lăsaţi în pieliţe pentru o perioadă scurtă pentru a extrage doar o tentă de culoare, înainte ca sucul roz deschis să fie colectat pentru fermentare.
    Vinificaţia este cât se poate de minimalistă și se concentrează pe transformarea strugurilor în vin în cel mai pur mod posibil, vinul rămânând în rezervoare de oţel inoxidabil neutre, iar de acolo ajunge direct în sticle, fără a fi învechit prea mult în cramă, tocmai pentru a aduce în pahar caracterul și prospeţimea strugurilor.

    Note de degustare: Roz trandafiriu cu nuanţe corai. Arome intense de fructe tropicale, trandafiri și iasomie. Gust demisec, răcoritor, cu note dominante de fructe exotice. Caracter savuros, proaspăt, elegant.

    Asociere culinara: Excelent ca aperitiv racit bine in serile calduroase de vara.

    Temperatura de servire: 8 - 10 grade C.

    Primul vin romanesc imbuteliat in sticla a carui dop este tot din sticla.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă