Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru
  1. Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5% Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2010

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COLCHAGUA VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Montes reprezintă 30 de ani de aventură în lumea vinului chilian. Era anul 1987 când doi afaceriști cu experiență, Aurelio Montes și Douglas Murray, au început să își transforme visul în realitate: producția de vinuri la o calitate superioară celor obținute în Chile, la acea vreme. La proiectul lor au contribuit încă doi partneri, care i-au ajutat să creeze un vin exportat în peste 100 de țări, recunoscut pentru calitatea permanentă și extraordinară.

     

    Mai mult de atât, vinuri produse sub eticheta Montes au reușit să pună Chile în topul celor mai bune state producătoare de vin – cei patru afaceriști au început cu un vin din soiul Cabernet Sauvignon, deschizător de drumuri pentru prețioasele vinuri din soiurile Chardonnay, Merlot și Syrah.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu.

     

    MIROS: Buchetul acestui vin dezvăluie nuanțele fructelor roșii, inclusiv cireșe, urmate de parfumul boabelor de piper, tutun și pâine prăjită.

     

    GUST: Cele 12 luni de maturare în butoi oferă aroma evidentă de tanini din stejar francez, care reușesc să se împace uimitor de bine cu fructele de pădure, aflate la baza structurii aromatice a acestui Merlot din Chile.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Meniuri consistente din carne de vită, vițel și oaie.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 17 - 19°C (Se recomandă decantarea cu circa 20-30 de min. înainte de servire).

     

    78,54 RON
  2. Poggio al Tesoro - Mediterra igt rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14% Poggio al Tesoro - Mediterra igt rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14%
    Un vin roşu aromat, cu note expresive de fructe de pădure, unde aromele de mure, prune şi cireşe se împletesc cu note mai incisive de piper. Vinul este rezultatul unui amestec reuşit de Syrah, Cabernet Sauvignon şi Merlot. Mediterra se evidenţiază prin complexitatea bogată a terroirului din Bolgheri, fiind un vin uşor de băut. Poate fi asociat cu diverse preparate din carne, mezeluri şi brânzeturi uşor maturate, in special Pecorino. Poate fi servit uşor răcit, alături de fructe de mare, cum ar fi Mullet în sos de roşii, peşte fiert şi cod în sare, în stil Livorno.
    91,63 RON
  3. La prima vedere, este un vin care debutează timid, cu tonuri închise, de smochine uscate şi lemn, pământ reavăn şi întunecimi de cerneală. Imediat, însă, îşi descoperă rapid şi nuanţele de gemuri şi fructe proaspete, dublate de un spectru de arome mai puţin sesizabile, care contribuie la completarea întregului: tabac, piele fină, piperuri şi condimente, un strop de vanilie şi o
    aluzie imperceptibilă la fructe exotice. Gustul pare o confruntare între tinereţe şi maturitate, cu taninurile bine dozate şi perfect integrate dând greutate şi balans în faţa unei acidităţi tinere, care mai reduce un pic din tonurile foarte sobre ale vinului.
  4. Regnard - Pouilly Fuisse Clos du Pavillon, blanc 2010 - 0.75L, Alc: 13% Regnard - Pouilly Fuisse Clos du Pavillon, blanc 2010 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: A.O.C. POUILLY FUISSE / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Luminos, de o culoare placuta de un galben auriu intens.

    MIROS: Complex, puternic fructat, accente de fructe exotice si arome florale, de soc si iasomie, completate de valente de nuca.

    GUST: Elegant, fructat, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben (honey dew si cantalopue) si citrice; un vin onctuos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, mineral si placut de caise si piersica.

    ASOCIERE CULINARA: Langa preparate fel principal, salate usoare de vara, cu fructe, cu file de peste gras si fructe de mare, cu crustacee (picioare de crab sau homar) servit cu untdelemn firbinte, sau cu preparate tip cherhana, peste (biban de mare, salau, lin, guvizi) pe grill cu mamaliguta. La finele mesei, langa branzeturi fine tari si semitari (Emmental, Jarlsberg, Pepper Jack) cu nuci pecan, struguri albi proaspeti si mere.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)
    93,23 RON
  5. San Polo - Brunello di Montalcino riserva docg rosso 2010 - 0.75L, Alc: 14.5% San Polo - Brunello di Montalcino riserva docg rosso 2010 - 0.75L, Alc: 14.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: SAN POLO - ALLEGRINI
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: DOC RISERVA / TOSCANA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE
    VOL. ALC.: 14.5%
    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare intens rubinie, opaca, cu accente de grena.
    MIROS: Foarte complex si de o mare intensitate, cu arome de fructe rosii mici si de violete, completate cu accente elegante lemnoase si usoare note de vanilie si cafea.
    GUST: Corpolent si dens, foarte fructat, cu tanini catifelati si echilibrati, cu un gust remanent dupa inghitire, placut si persistent, ce lasa pe paletin o savoare dulceaga de vanilie si fructe de padure.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect cu preparate complexe din carne de vanat mistret, miel sau purcel de lapte pregatite la cuptor, sau cu steak Fiorentina, T-Bone, Porterhouse din carne de vita maturata (Angus sau Wagyu), servite cu sosuri brune pe baza de ciuperci de padure si trufe. La finalul mesei, se poate consuma langa branzeturi intens aromate: Parmigiano Reggiano, Toscano Pecorino , Provolone si Castelmango.
    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 1h inainte de servire)
    556,89 RON
  6. Vina Salceda - Reserva, rosu 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Vina Salceda - Reserva, rosu 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    VINA SALCEDA - RESERVA
    PRODUCATOR / PODGORIE: VINA SALCEDA – GRUPO CHIVITE
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: D.O.Ca. RIOJA / SPANIA
    SOIUL / SOIURILE: 95% TEMPRANILLO / 5% GRACIANO
    VOL. ALC.: 13.5%
    VIN ROSU SEC, maturat minim 18 luni in butoaie din stejar american si frantuzesc.

    ASPECT: Are o culoare intensa de un rosu de nuanta ciresei coapte.
    MIROS: Placut, intens si complex, de fructe negre salbatice (mure, porumbe, fructe de soc), sustinute de arome tipice de maturare la butoaie de stejar (cedru, ienupar, brad canadian), si completate de note subtile de mineralitate.
    GUST: De o senzatie initiala coplesitoare, este un vin de o mare corpolenta si vascozitate, bine structurat, cu tanini fermi, cu note de cacao si ciocolata. Are un gust la final dupa inghitire, extrem de lung, fructat si condimentat (cuisoare, piper negru).

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vanatoresti din carne de urs sau mistret, sau preparate din carne rosie cu sosuri brune sau garnisite cu trufe, ierburi, condimente (nucsoara, scortisoara, cuisoare) si ciuperci salbatice. Este un bun ‚insotitor’ al branzeturilor moi si semimoi, maturate,
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30-40 min. inainte de servire – decantor larg).
    35,01 RON
  7. Allegrini - Pallazo della Torre igt, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre igt, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    Un vin roşu catifelat, bine echilibrat, cu note de fructe mature, cu pulpă. Acest vin are o culoarea roşu rubiniu profund şi uşor de asociat, cu diferite feluri de mâncare italiană, mai presus de toate, risottos,în special cele aromate cu şofran, ciuperci porcini şi de carne de porc. Vinul excelează atunci când se asociază cu Şuncă de Parma şi brânzeturile maturate-mediu, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. Aroma încântătoare de struguri stafidiţi este îmbunătăţiţă, dacă vinul este servit la 18 ° C, într-un pahar cu deschidere largă.
    151,84 RON
  8. Saxenburg - Chardonnay Private Collection blanc 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Saxenburg - Chardonnay Private Collection blanc 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: SAXENBURG
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: AFRICA DE SUD
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY


    60,52 RON
  9. Stefano Farina - Barolo docg, rosso 2010 - 0,75L, Alc: 14.5% Stefano Farina - Barolo docg, rosso 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: STEFANO FARINA
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: NEBBIOLO
    VOL. ALC.: 14.5%

    VIN ROSU SEC din struguri Nebbiolo proveniţi din Provincia Cuneo, La Morra d’Alba din Piemonte îmbătrânit în butoaie de stejar provenite din Slovenia. Numele de “nebbiolo” provine de la “nebbia”, ceaţă ce se întinde peste regiunea Piemonte spre sfârşitul lunii octombrie în timpul culesului viilor. Evaluat la 91 de puncte în numărul din august 2009 al Wine Spectator şi locul 84 în top 100 vinuri a aceleiaşi reviste în 2008, confirmând încă odată renumele de “regele vinurilor” italiene.

    ASPECT: De un roşu închis cu nuanţe de grena.

    MIROS: Are o paletă aromatică foarte intensă de cireşe coapte şi violete, conturate elegant cu o aromă de piele, hambar şi foarte subtil de fum şi humidor.

    GUST: Se confirmă fructozitatea, dar percepţia este mai pregnantă de fructe uscate şi pământ susţinute de o aciditate fermă şi tanini prăfuiţi. La final, gustul se păstrează mult timp pe paletin.

    ASOCIERE CULINARĂ: Un adevărat “prieten” al iubitorilor de carne de vânat mare şi mijlociu; recomandat cu orice tip de carne roşie pregătită cu sosuri grele pe bază de trufe şi funghi porcini sau orice tip de ciuperci sălbatice. Se asociază foarte bine şi cu brânzeturi moi intens aromate (Boschetto al Tartufo - Italia).

    TEMP. DE SERVIRE: 18º - 20º C (Se recomandă decantarea cu cel puţin 1h înainte de consum)
    200,28 RON
  10. PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: BLAUFRAENKISCH

    Vin cu o culoare rosie rubinie cu reflexe purpurii. Aroma lemnoasa se intrepatrunde cu nuante de compot de visine si fructe de padure rosii. Maturarea la barrique timp de un an confera vinului influente de cafea, condimente verzi si vanilie.

    Temperatura optima de consum: 17-19 °C

    Recomandat cu: Carne rosie, branzeturi si produse de patiserie
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă