Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
  2. An productie: 2016 Eliminare
  • Tenuta Valleselle -Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2016- 0.75L, Alc: 14% Tenuta Valleselle -Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2016- 0.75L, Alc: 14%

    Tenuta Valleselle -Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2016- 0.75L, Alc: 14%

    Acest vin contine 100% struguri din soiul Corvina Veronese din regiunea Valpolicella, una dintre cele mai bune regiuni pretabile pentru cultivarea acestui soi, iar strugurii sunt culesi manual in luna Octombrie la maturitate deplina.


    ASPECT: Rosu rubiniu intens.
    MIROS: Fructat si complex, sunt usor de identificat notele de mure, afine si coacaze lasand spre final notele de cirese negre coapte.
    GUST: Corpolent si cu o finete desavarsita, aromele de fructe de padure si cirese negre sunt completate perfect de aromele de condimente si lemn provenite de la butoi. Post gustul este lung si catifelat.
    ASOCIERE CULINARA: Se poate servi alaturi de carne rosie la grill cu sos usor condimentat sau ca atare.
    89,01 RON
  • Purcari - Alb de Purcari 2016 - 0.75L, Alc: 13% Purcari - Alb de Purcari 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Purcari - Alb de Purcari 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

    Alb de Purcari - o experienta senzuala, usor catifelata, care seduce simturile voastre ca prima dragoste.

    ASPECT: Auriu deschis.
    MIROS: Un melanj complex de note fructate, invaluite in accente delicate de miere si condimente.
    GUST: Plin, fructat, este bine echilibrat in note ample, dar delicate, de stejar si aciditatea bine conturata, prelungindu-se in postgustul remarcabil.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi consumat ca aperitiv sau alaturi de branzeturi semimature, fructe de mare, midii, carne alba la gratar si preparate sofisticate pe baza de peste.
    92,94 RON
  • Purcari - Maluri de Prut (fn + rara neagra), rosu 2016 - 0.75L, Alc: 13% Purcari - Maluri de Prut (fn + rara neagra), rosu 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Purcari - Maluri de Prut (fn + rara neagra), rosu 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

    Acest vin reuneste tot ce este mai bun de pe ambele maluri ale Prutului. Culese cu dragoste, soiurile autohtone Feteasca Neagra si Rara Neagra au dat nastere unui vin cu un caracter puternic, dar in acelasi timp, foarte fin.

    ASPECT: Rosu intens cu nuante rubinii.
    MIROS: Parfum predominant fructat, unde se evidentiaza note de stafide si fructe de padure, invaluite in accente calde de vanilie.
    GUST: Bogat, plin de vigoare, imbina armonios notele de visina si prune uscate, trecand intr-un postgust prelung si echilibrat.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °C.
    ASOCIERE CULINARA: Se potriveste foarte bine alaturi de preparate pe baza de carne rosie.
  • Henri Bourgeois - Les Baronnes Sancerre blanc 2016 - 0.75 L, Alc: 13%

    Familia Bourgeois se află la cea de-a zecea generație de suflete pasionate și dedicate producției de vinuri unice din soiurile Sauvignon Blanc și Pinot Noir. Cele două vinuri care aduc faimă și mândrie în micul sâtuc Chavignol, sunt obținute din zonele Sancerre și Pouilly-Fumé, aflate în regiunea viticolă din Valea Loarei. Aici se lucrează la un mozaic format din multe parcele cu viță de vie, însă fiecare parcelă este delimitată și lucrată cu respect față de caracteristicile sale, oferite de solul îmbogățit încă din era Kimmerigdian (Jurassic).

    ASPECT: Un vin plăcut cu nuanță galben-auriu.

    MIROS: Les Baronnes împărtășește o mireasmă delicată din pulpă de fructe albe și citrice, urmată de buchetul specific acestui soi.

    GUST: După miros, gustul reiterează prestanța unui vin unic, cu ajutorul fructelor exotice (grapefruit, pepene, mango, litchi), și a mineralelor din pământul argilo-calcaros, care aduc acel finish prelungit.

    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 ºC.

    ASOCIERE CULINARA: Un Sauvignon Blanc ce poate fi servit sec, cu eperitive din faimoasa brânză de capră produsă în Chavignol, rulou de biban garnisit cu amestec de condimente și ierburi indiene (curry), pește și scoici cu mango.
    119,00 RON
  • Segarcea - Elite - Roze Cabernet Sauvignon 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Pentru iubitorii de vin roşu, care se vãd siliţi în zilele fierbinţi sã stea departe de bãutura favoritã, acest roze se constituie într-o alternativã excelentã. Deşi este fãcut pentru a fi servit rece, el pãstreazã, mai ales datoritã soiului, caracteristici predominante de vin roşu tânãr. Arome intense de fructe roşii de pãdure, dulceţuri şi zmeurã. Rotunjimea şi greutatea inevitabile, date de strugurii de Cabernet, sunt echilibrate de o aciditate proaspãtã, vioaie.
  • Segarcea - Elite - Roze Pinot Noir 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Pentru iubitorii de vin roşu, care se vãd siliţi în zilele fierbinţi sã stea departe de bãutura favoritã, acest roze se constituie într-o alternativã excelentã. Deşi este fãcut pentru a fi servit rece, el pãstreazã, mai ales datoritã soiului, caracteristici predominante de vin roşu tânãr. Arome intense de fructe roşii de pãdure, dulceţuri şi zmeurã. Rotunjimea şi greutatea inevitabile, date de strugurii de Cabernet, sunt echilibrate de o aciditate proaspãtã, vioaie.
  • Recas - Sole - Cuvee Uberland 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

    Un amestec aproape alchimic, in care cele doua soiuri implicate colaboreaza perfect, fara sa se se simta vreun moment ca ar fi vorba de un cupaj, nu de un soi pur. Nasul porneste din note de afumat si de grafit, creste apoi spre fructe deshidratate, pentru a se deschide brusc intr-un complex de dulceturi, gemuri si fructe zemoase, sustinut din planul secund de urme de cerneala, lemn uscat, cardamom, frunze uscate, vanilie, eucalipt si boia de ardei rosu. Gustul tradeaza imediat tineretea vinului, insă doar prin aciditatea incă ridicata si senzatia de vin tare, cu alcool puternic. In rest - corpul solid, evolutia gustativa, fluenta de matase cu care se trece de la un ton la altul, postgustul elegant si lung - toate ar sugera un vin matur, aproape de varsta de consum. Perfect pentru colectionarii rabdatori abia incepand din 2012-13, insă deja senzational de studiat pentru pasionatii cu înclinatie spre meditatie. Este o adevarata excursie prin expresiile
    102,10 RON
  • D. Bogdan - Premium - Roze 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Delicateţea si prospeţimea Rose-ului nostru s-a obţinut prin alăturarea soiurilor Pinot Noir, Shiraz şi Merlot. Culoarea roz-somon ne îmbie să degustăm un Rose parfumat, alături de preparatele favorite sau, chiar, înainte de masa cu prietenii dragi.
    Aromele puternice de căpşuni fragede, petale de trandafir şi cireşe albe se contopesc plenar cu cele de lime şi pomello. Primordial Rose vine cu un debut plin de prospeţime, pentru ca mai apoi să se aşeze într-o împletire de note joviale de citrice şi de fructe din familia Rozaceelor.
    Primordial Rose se poate asocia cu orice preparat culinar, mai puţin cu deserturi
    27,49 RON
  • Chateau de Berne - Terres rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13% Chateau de Berne - Terres rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Chateau de Berne - Terres rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PROVANCE / FRANȚA

     

    SOIUL/SOIURILE: SYRAH, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC.  Chateau de Berne se află în regiunea franceză Provance, pe loturi în care s-a început cultivarea viței de vie în urmă cu 2000 de ani, în timpul Imperiului Roman.  În fapt, clădirile vinăriei sunt construite pe terenuri ocupate de grecii antici, pe care a fost construit apoi drumul roman Via Aurelia, care făcea legătura între Italia și Spania, în timpul Imperiului.

     

    Terenurile au avut mai mulți stăpâni însă strugurii au rămas, de-a lungul secolelor, rodul pământului fertil. Vița aflată la altitudine de 250 până la 330 de metri, extrage nutrienții din solul bogat în calcar, are parte de mult soare, vânt și ploi. Clima Mediteraneeană și influențele climatice de pe continent, în particular temperaturile scăzute din timpul nopții, asigură o coacere și recoltare târzie, față de teritoriile de pe coastă. Vinul roșu, obținut din soiurile Syrah și Cabernet Sauvignon au o personalitate complexă și, invitabil, robustă, datorită parfumului și aromelor de fructe și condimente locale și exotice.

     

     

     

    ASPECT: Roșu dens cu reflexii de rubine granate.

     

    MIROS: Parfum de fructe negre, jeleu din coacăze de Burgundia, cu note de piper Timut, din Nepal și cicoare Zan din sudul Franței.

     

    GUST: Arome fine, fructate și echilibrate, urmate de un finish cu cicoare, menit să aducă simetrie unui vin matur, de o consistență evidentă, ce trebuie savurat cu măsură.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Terres de Berne roșu este pus în valoare de o friptură de vită generoasă, cu ierburi din Provance, budincă neagra la gratar și tocană à la provençal.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16° - 18 °C

     

    58,31 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă