Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie. 
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
- 
                        
   AVINCIS - Muscat OTTONEL + SAUVIGNON BLANC AVINCIS - Muscat OTTONEL + SAUVIGNON BLANC
 PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
 Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei, în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală, când era cunoscut sub numele Fiers, fiind consemnat ca atare încă din anul 1534, de nimeni altul decât François Rabelais, în cartea sa “Gargantua & Pantagruel” şi care a ajuns la Drăgăşani la sfărşitul secolului XIX.
 Delicateţea soiului Muscat Ottonel și prospeţimea soiului Sauvignon dau echilibru acestui vin proaspăt și îmbietor creat de AVINCIS.
 Culoarea sa este verde deshis, cu nuanţe aurii. Acest vin are un buchet floral, cu note de trandafiri, iar gustul său dezvăluie note de fructe exotice și arome citrice proaspete.
 A se degusta foarte rece la 7 °C, alături de peşte la grătar sau fructe de mare.
 Tipul vinului: Sec36,30 RON Începând cu: 34,12 RON
- 
                        
   VINUL CAVALERULUI VINUL CAVALERULUI
 PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
 REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
 SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
 Vinul Cavalerului Roze 2016, obţinut și în acest an din Cabernet Sauvignon, este un vin ușor și proaspăt.
 Este obtinut din struguri culesi manual in zona Cogealac, din plantatiile infiintate si intretinute de noi. Culesul s-a facut in primele ore ale diminetii astfel incat dupa-masa strugurii ajung la Ceptura pentru a fi prelucrati in aceeasi zi . Dupa presare si limpezire mustul a fost fermentat la 16-17 grade ,in loturi mici ,dupa fermentare s-a facut asamblarea si stabilizarea .
 Indiferent de anotimp, pentru a vă bucura din plin de aromele sale, vă sfătuim să–l serviţi la o temperatură de 13°C, în compania unor preparate ușoare, pe bază de carne albă, dar și cu brânzeturi sau mezeluri picante.
 Vinul Cavalerului Roze 2016 este un vin romanesc premiat, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.
 Miros: fructe exotice, pomelo, citrice , capsuni dar si flori albe
 Gust: proaspăt de fragi, căpşuni, aciditate bună, echilibrat, cu post-gust fructat
 Cu ce meniu se serveşte: aperitiv, salate, fructe de mare, carne albă, mezeluri uscate, pizza, paste
 Temperatura de servire: 13°C28,88 RON
- 
                        
   Aflat printre puţinele soiuri albe care se pretează învechirii, Chardonnay este în această ipostază un vin cu multă personalitate. Galben deschis cu reflexii argintii, reuneşte într-o asamblare armonioasă nuanţe de citrice, unt şi migdale, ce îi conferă un grad de complexitate ridicat. Finalul este plăcut, uşor condimentat şi cu atât mai favorabil unor asocieri gastronomice îndrăzneţe, din universul alcătuit de aperitive, peşte şi carne de pasăre. Se serveşte la 12-14 grade Celsius.38,50 RON Aflat printre puţinele soiuri albe care se pretează învechirii, Chardonnay este în această ipostază un vin cu multă personalitate. Galben deschis cu reflexii argintii, reuneşte într-o asamblare armonioasă nuanţe de citrice, unt şi migdale, ce îi conferă un grad de complexitate ridicat. Finalul este plăcut, uşor condimentat şi cu atât mai favorabil unor asocieri gastronomice îndrăzneţe, din universul alcătuit de aperitive, peşte şi carne de pasăre. Se serveşte la 12-14 grade Celsius.38,50 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: CORTE GIARA PRODUCATOR / PODGORIE: CORTE GIARA
 ANUL DE RECOLTA: 2016
 REGIUNE / TARA: I.G.T. VENEZZIE / VENETO / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO
 VOL. ALC.: 12.5%
 
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu usoare tente de argintii.
 MIROS: Subtil si suav, cu arome placute florale imbogatite de accente de fructe si vegetale.
 GUST: Proaspat si racoritor, un vin lejer de corpolenta medie, floral si vegetal, si cu un gust remanent persistent, placut citric; perfect pentru serile calduroase de vara.
 
 ASOCIERE CULINARA: Perfect ca aperitiv servit inainte de luarea mesei, dar si langa antreuri sau preparate fel principal vegan, vegetariene sau pe baza de fructe de mare sau peste oceanic (spanac sote cu seminte de pin, mix de salata cu nuca si sos Thousand Islands, paella cu fructe de mare). La finalul mesei, poate fi servit langa branzeturi tari (Emmentaler, Cheddar) garnisite cu struguri albi proaspeti si felii de mar verde.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda aerarea / decantarea)41,89 RON
- 
                        
   GITANA WINERY - AUTOGRAF FETEASCA REGALA GITANA WINERY - AUTOGRAF FETEASCA REGALA
 REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
 SOIUL: FETEASCA REGALA
 VOL. ALC.: 13%
 Strugurii colectați sunt desciorchinați și trimiși la criomacerare. Tehnica criomacerării constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 24 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 16-18°C. Acest proces permite extragerea substanțelor aromatice din pielița strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturat în vase tehnologice cu batonnage timp de 4 luni.
 Note de degustare:
 - Vizual: limpede cristalin, galben pai.
 - Olfactiv: delicat, cu arome de floare de salcâm și flori de câmp.
 - Gustativ: vioi, proaspăt, cu o aciditate plăcută, armonios, nobil, cu nuanțe de fructe și un post-gust fin de caramel.
 Recomandări culinare: Însoțește foarte bine mâncărurile cu fructe de mare, pește și bucatele din carne albă.
 Temperatura / recomandare de consum: 14-16 ° C
 Potențial de învechire: Mediu
 Premii:
 - CHIȘINĂU WINES AND SPIRITS CONTESTS 2012 – diplomă de merit pentru Fetească Regală 2011
 - CHIȘINĂU WINES AND SPIRITS CONTEST 2013 – medalie de argint pentru Fetească Regală 201241,89 RON
- 
                        
   PRODUCATOR: AVINCIS PRODUCATOR: AVINCIS
 REGIUNE: DRAGASANI
 SOI STRUGURE: ROSÉ - CABERNET SAUVIGNON
 Este un vin cu gust proaspat si racoritor , cu o culoare asemanatoare cu cea a cojii de ceapa, deschis, cu reflexii portocalii si un buchet cu arome de grepfruit si zmeura.
 Va sugeram sa il serviti foarte rece, la 7˚C, alaturi de aperitive reci. Acompaniaza foarte bine salatele proaspete de sezon, pestele la gratar sau puiul in sos dulce-picant.28,80 RON Începând cu: 27,07 RON
- 
                        
   VIN: DAVINO FAURAR ROSU DE CEPTURA VIN: DAVINO FAURAR ROSU DE CEPTURA
 PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
 REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
 SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, FETEASCA NEAGRA
 Este obtinut dintr-un cupaj de Merlot, Cabernet si Feteasca neagra 50% fiiind ulterior maturat timp de 6 luni in baric de stejar romanesc.Are un miros caracteristic soiurilor,persistent,usor condimentat,note de fructe uscate si miez de nuca. Amplu si ferm, echilibrat si armonios structurat, final persistent cu tanini elaborati.27,49 RON
- 
                        
   Livia, un nume puternic ce adună puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dăinuit de-a lungul îndelungatei tradiții latine. Livia, un nume puternic ce adună puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dăinuit de-a lungul îndelungatei tradiții latine.
 Sub un astfel de caracter deosebit care recunoaște valorile adevărate, vinurile gamei Livia sunt o plăcere excepțională pentru cei care caută unicitatea și rafinamentul. Inspirate de noblețea numelui latin, vinurile Livia sunt seci sau demiseci, puternice și rafinate, din soiurile cele mai bune.
 Aceste vinuri combină tradiția locurilor vrâncene cu metodele moderne de vinificație pentru a crea gusturi subtile și armonioase. Sunt vinuri cu caracter, puternice, cu fructuozitate și unicat – cum este strălucitoarea Sarbă.
 Soi neaos de o culoare verzuie cu arome de flori de tei si mar. Gustul aminteste de zarzare coapte si aciditatea ridicata da senzatii de piper si condimente pe fond vegetal21,60 RON
 
                     
                                     
                            
									                                                                            					 
                                    