Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. An productie: 2016 Eliminare
  2. Tip strugure: Cupaj alb Eliminare
  1. JP Chenet - Colombard Sauvignon blanc 2016 - 0.75L, Alc: 12% JP Chenet - Colombard Sauvignon blanc 2016 - 0.75L, Alc: 12%
    Podgoria Côtes de Gascogne. La poalele Pirineilor (sud-vestul Franţei). Teren văluros, în cea mai mare parte cu argile calcaroase. Strugurii se recoltează înainte de a fi copţi şi apoi sunt zdrobiţi rapid la o temperatura scăzută. Fermentaţi la o temperatura de (12 - 17 °C) pentru a păstra toate aromele. Rapid filtrat şi conservat la o temperatură scăzută.
    Vin delicat, ideal pentru a fi consumat cu peşte şi fructe de mare. Acesta poate fi, de asemenea, servit ca un aperitiv sau într-un wine bar.
    28,56 RON
  2. Vinul este realizat prin cupajarea celor două soiuri semiaromate, Fetească Albă și Fetească Regală, soiuri autentice romanesti cu origini pre-dacice. Parfumul complex și delicat specific la Feteasca Regală este completat de corpul amplu de la Feteasca Albă , având ca rezultat un vin echilibrat, armonios gustativ potrivit și pentru asocieri gastronomice.

    Temperatura recomandată de servire: 8 oC -10oC

    Asocieri culinare: preparate simple din pui sau pește, tobă, leber, răcituri (piftie).

    Producția anuală: 15 000 sticle.
  3. Gitana - Premium - Sophie ( ch + fr + ri) 2016 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Premium - Sophie ( ch + fr + ri) 2016 - 0.75L, Alc: 14%
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL / SOIURI: CHARDONNAY + FETEASCA REGALA + RIESLING
    VOL. ALC.: 13.5%

    Strugurii sunt recoltaţi manual ,desciorchinaţi, după care urmeaza aplicarea tehnicei de criomacerare ce constă în ţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6-8 ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire ,mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 12-14°C. Acest proces permite extragerea substanţelor aromatice din pieliţa strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturarea are loc în baricuri mici de 225 l.

    Vizual: limpede cristalin, galben pai auriu, cu reflexii verzui.
    Olfactiv: buchet intens, cu arome de trandafir, flori de salcâm și safran, completate cu nuanţe fine de vanilie si citrice.
    Gustativ: gust intens, mieros și complex cu nuanţe de ananas și citrice. Poseda o aciditate echilibrata si un post-gust proaspat, elegant şi prelung.
    Recomandari culinare: Se recomandă cu preparate din fructe de mare, pește și bucate din carne albă, se potriveste perfect cu paste in sosuri albe, supe crema de sparanghel, spanac etc
    Temperatura recomandata de consum: 14-16 ° C

  4. AVINCIS - Muscat OTTONEL + SAUVIGNON BLANC
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei, în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală, când era cunoscut sub numele Fiers, fiind consemnat ca atare încă din anul 1534, de nimeni altul decât François Rabelais, în cartea sa “Gargantua & Pantagruel” şi care a ajuns la Drăgăşani la sfărşitul secolului XIX.

    Delicateţea soiului Muscat Ottonel și prospeţimea soiului Sauvignon dau echilibru acestui vin proaspăt și îmbietor creat de AVINCIS.

    Culoarea sa este verde deshis, cu nuanţe aurii. Acest vin are un buchet floral, cu note de trandafiri, iar gustul său dezvăluie note de fructe exotice și arome citrice proaspete.

    A se degusta foarte rece la 7 °C, alături de peşte la grătar sau fructe de mare.

    Tipul vinului: Sec
  5. VINUL CAVALERULUI - REZERVA CONTELUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: SAUVIGNON BLANC, FETEASCA ALBA, CHARDONNAY

    Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Astfel, după 23 de ani de activitate, ne-am propus să marcăm o nouă piatră de hotar în istoria SERVE.
    Începând cu anul 2016 oferim sub această etichetă vinuri de foarte bună calitate, realizate din plantatiile inființate de noi in anul 2005 in Dealu Mare. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru prelucrare.
    Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate, apoi stabilizat si imbuteliat, pentru a păstra intacte aromele si prospețimea.
    Rezerva Contelui Alb recolta 2016 înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Chardonnay.
    Vinul Cavalerului Rezerva Contelui este o colecţie ce vă oferă o experienţă SERVE și nu o rețetă prestabilită. Aurel ROTÃRESCU, enologul nostru, are astfel libertatea de a asambla fiecare an de recoltă după inspiraţie. Rezultatul vă lăsăm să îl evaluați singuri.

    MIROS proaspat, citric, floral (flori de lamai si salcam)
    GUST arome de citrice (grapefruit, pomelo) si mar ionathan, mineral, crocant
    CU CE MENIU SE SERVESTE ca aperitiv , salate usoare de vara, fructe de mare, peste, carne alba, pizza, paste sau branzeturi usoare
    TEMPERATURA DE SERVIRE 12 -13°C
    31,35 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă