Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL / SOIURI: CHARDONNAY + FETEASCA REGALA + RIESLING
VOL. ALC.: 13.5%
Strugurii sunt recoltaţi manual ,desciorchinaţi, după care urmeaza aplicarea tehnicei de criomacerare ce constă în ţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6-8 ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire ,mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 12-14°C. Acest proces permite extragerea substanţelor aromatice din pieliţa strugurilor, oferind vinului o aromă tipică. Maturarea are loc în baricuri mici de 225 l.
Vizual: limpede cristalin, galben pai auriu, cu reflexii verzui.
Olfactiv: buchet intens, cu arome de trandafir, flori de salcâm și safran, completate cu nuanţe fine de vanilie si citrice.
Gustativ: gust intens, mieros și complex cu nuanţe de ananas și citrice. Poseda o aciditate echilibrata si un post-gust proaspat, elegant şi prelung.
Recomandari culinare: Se recomandă cu preparate din fructe de mare, pește și bucate din carne albă, se potriveste perfect cu paste in sosuri albe, supe crema de sparanghel, spanac etc
Temperatura recomandata de consum: 14-16 ° C68,03 RON Începând cu: 67,78 RON