Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
PRODUCATOR: LA SALINA
REGIUNE: DEALURILE TRANSILVANIEI
SOI STRUGURE: CHARDONNAY
Vinurile ISSA s-au născut lângă Turda, în inima Transilvaniei, zonă cu o puternică vocație pentru vinuri albe. Mergând pe o paralelă imaginară a așteptărilor, le-am putea plasa în vestita Burgundie. Terroirul specific Văii Ariesului vine însă cu amprenta identității sale și transformă oferta Cramei La Salina într-o experiență unică, similară, dar nu identică cu cea burgundă. Tocmai de aceea, aceste vinuri poartă numele ISSA, ca un omagiu adus tradițiilor viticole milenare formate aici încă de când localitatea purta numele Potaissa.
ISSA Chardonnay
Chardonnayul, prezintă o excelentă tipicitate de soi, cu o culoare galben-verzuie strălucitoare și cu arome dominante de fructe albe (pară, măr) continuată prin note intense, plăcute, de citrice și altele, mai temperate, minerale.
Gustul este rotund și echilibrat, cu o tentă fină de unt topit și cu o bună aciditate. Finalul este plăcut, ușor condimentat.
Recomandări culinare: ca aperitiv, alături de gustări; preparate din pește, fructe de mare, sau preparate din carne albă; brânzeturi proaspete, sau cremoase.
Temperatura de servire: 10° - 12°C.30,11 RON Începând cu: 29,99 RON -
Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.
Chardonnay de Purcari va ramane pentru totdeauna regele vinurilor albe: superb, distins si intens.
ASPECT: Auriu deschis, cu nuante de chihlimbar.
MIROS: Note intense de fructe exotice, invaluite in accente florale.
GUST: Plin, opulent, este complex, cu note de migdala si vanilie, fiind urmat de un postgust prelung, dominat armonios de nuante de maturare.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.
ASOCIERE CULINARA: Vinul se potriveste foarte bine alaturi de alaturi de branzeturi proaspete, ca aperitiv sau alaturi de salate de crudităţi sau preparate pe baza de carne de peste.34,03 RON Începând cu: 31,99 RON -
ANUL DE RECOLTĂ: 2018
REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC
„Întoarcerea din Flandre” este cu siguranţă un vin pentru întreaga Europa, creat de casa baronului de Ladoucette, din soiul Chardonnay, crescut în regiunea viticolă Burgundia. Fie că se referă la un triumf al poporului francez, rămas în cărţile de istorie, ori o întamplare notabilă din viaţa a nobililor legaţi de brand-ul Regnard, acest sortiment îşi poate câştiga usor locul printre cele mai bune vinuri franceze din soiul Chardonnay.
ASPECT: În sticla originală sau în paharul preferat, acest vin dezvăluie o culoare atrăgătoare de galben pai, intens.
MIROS: Retour des Flandres atrage prin aroma corpolentă, definită de esenţele de fructe, inclusiv pere, mere şi fructele exotice de Acai, ce îşi au originea în pădurea tropicală a Amazonului.
GUST: Gustul duce cu gândul la prospeţime, din fructe, din miere şi unt, două ingrediente câştigate în procesele de producţie şi maturare, realizate, asemenea celorlalte sortimente, cu spirit analitic, rigoare şi tradiţie.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit alături de preparate simple, cum ar fi piept de pui cu sos de lămâie şi migdale, sau alte preparate din peşte şi scoici şi creveţi.117,81 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
ANUL DE RECOLTA: 2018
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Stralucitor. de o buna limpiditate, de o culoare placuta de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Foarte complex, puternic fructat, arom de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de nuci.
GUST: Elegant, proaspăt, rotund şi bine structurat, susţinut de arome deosebit de persistente fructate, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate mica, de un gust remanent lung, mineral si placut de citrice.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din carne de peste crud (Carpaccio de peste spada, Tartar de somon) sau la grill, servit cu polenta, legume sote sau salata proaspata. Langa homar cu ristotto de legume, sushi sau sashimi din peste gras, si la finalul mesei cu branzeturi rafinate, maturate, tari si semitari (Provolone, Pecorino Romano, Gouda) servite cu nici si mere, pere si caise uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)209,44 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
ANUL DE RECOLTA: 2018
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Stralucitor. de o buna limpiditate, de o culoare placuta de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Foarte complex, puternic fructat, arom de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de nuci.
GUST: Elegant, proaspăt, rotund şi bine structurat, susţinut de arome deosebit de persistente fructate, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate mica, de un gust remanent lung, mineral si placut de citrice.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din carne de peste crud (Carpaccio de peste spada, Tartar de somon) sau la grill, servit cu polenta, legume sote sau salata proaspata. Langa homar cu ristotto de legume, sushi sau sashimi din peste gras, si la finalul mesei cu branzeturi rafinate, maturate, tari si semitari (Provolone, Pecorino Romano, Gouda) servite cu nici si mere, pere si caise uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)431,97 RON